Stalno se nadmećemo ko je od nas dvojice veći jebač

Registrovani korisnici ne vide reklame

Podeliću sa vama nešto što mi se nedavno dogodilo… Neću moći tačnog dijaloga da se setim, ali u principu ću pisati suštinu…

Imam 20 godina, bavim se sportom od kad sam bio klinac; prvo fudbal, pa onda plivanje i odbojka. Uvek sam bio hiperaktivan, pa mi je odgovaralo da idem na više sportova kako bih izbacio energiju. Prvi sex sa devojkom sam imao sa 14 godina, onda sam počeo da izlazim, i sa nekih 16 god sam jako često menjao devojke. Takođe sam uvek bio radoznao i sve me je zanimalo. Gay sex mi je bio interesantan, ali nikad nisam imao kao neku želju da probam ili da mi se dizala kita na to…

Sa 18 sam imao prvi put imao nešto sa muškarcem. Jedan lik mi je popušio, i shvatio sam da to nije ništa strašno, pa sam s vremena na vreme davao nekom liku da mi puši. Ja nikad nisam hteo da probam, ali mi je bilo jako zanimljivo kako drugima izgledaju kite, pa sam voleo da ih držim u ruci, nekad nekome i izdrkam. Onda sam pre par meseci prvi put probao kitu. Dok sam pušio, nisam imao nikakav osećaj, pa mi nije bilo jasno što je muškarcima zanimljivo da puše nekome.

Onda sam počeo da drkam sa jednim drugom sa treninga. Delovalo mi je da je prilično zainteresovam za moj kurac, pa sam mu predložio da drkamo jedan drugom. Tako je počelo, a završilo se da smo karali jedan drugog. To je bilo ne tako lepo iskustvo za mene, pa sam rešio da više to ne radim.gej jebanje u vojsci

Uglavnom, događaj o kom ću pisati se desio pre neke 2 nedelje. Blejim u kafiću blizi stana, svaki dan sam tu, pa uvek na jutarnju kafu sednem da pročitam novine. Ujutru je prazno. Ulazi neki lik, po mojoj proceni 34-35 godina. Video sam da se pozdravio sa konobarima i dolazi i seda 2 stola od mene. Ono što mi je najviše privuklo pažnju je da mu se kita jako klatila u trenerci. Odjednom su mi krenule razne misli – on nema gaće, jbt…

Jako sam želeo da mu vidim kurac, delovalo mi je da je baš veliki. Imao je krive noge, pa sam pretpostavio da je bio fudbaler. Visok je i ima stomačić, široka ramena, ali faca mu nije bila nešto, onako malo nakurčen. Nisam mogao da prestanem da ga gledam. Verovatno je primetio, pa me je s vremena na vreme pogledao. Uglavnom to se nastavilo narednih par dana, a onda je krenuo neku neobaveznu konverzaciju. Pozdravljao me je sa „komšija” i tako.

Rešim ja jedan dan da obučem trenerku bez gaća. Jako mi je bilo neprijatno, ali jbg. Ulazim i sedam, sto pored njega. Javio sam mu se, a on mi kaže:
– Pa komšija, sedi kod mene, svaki dan dolazimo ovde i nešto u fazonu da sedimo sami.

Ja jedva dočekao i odmah smo krenuli o sportu i nekim neobaveznim temama. Ustao sam da odem do wc-a i vraćam se, a on se smeje. Rekao mi je:
– Kad ne nosiš gaće posle pišanja, treba dobro da istreseš kitu.

Nije mi bilo jasno, i kad sam pogledao dole, video sam na trenerci mokru mrlju. Baš mi je bilo neprijatno. Onda je krenuo da komentariše kako nema boljeg osećaja nego ići bez gaća. Ne bih se baš složio, al’ ok. Iz zajebancije sam mu rekao da sam primetio da ne nosi ni on gaće, jer mu se uvek previše klati. On se kao kroz smeh našalio pa rekao:
– Aaaa, odmeravaš mi kitu…?

drkanje u javnosti, gay

Da sam mogao, u zemlju bih propao. Što je najgore, moja kita je krenula da se diže. Pokušavao sam nekako da prekrijem, ali on je video. Onda je počeo još više da me zajebava. U jednom trenutku me je samo uhvatio za kurac i tad sam se toliko trgao da je malo falilo da oborim sve sa stola. On nije sklonio ruku, nego ga je još bilje uhvatioo i protrljao par puta. Rekao je:
– Imaš dobru kitu.

Bio sam u šoku, iskreno. Zazvonio mu je telefon i rekao je da mora da ide. Onda mi je dao telefon i rekao da upišem broj. Sačekao sam da mi se spusti i otišao u stan da izdrkam kao lud…

Posle par sati mi zvoni telefon. Nisam imao br, pa nisam hteo da se javim. Onda još jednom, i tad sam se javio. Samo mi je rekao:
– Mali, hoćemo da nastavimo gde smo stali?

Dogovorili smo se da dođe kod mene jer živim sam, a njemu su žena i deca u stanu.

Sredio sam se i čekao ga. Baš sam imao neku tremu

Kad je ušao, bio je prilično opušten, seo je u dnevnu sobu. Dao sam mi piće. Sedeo je na trosedu zavaljen, a onda me je dohvatio rukom i privukao sebi. Bio sam mu par cm od lica. Isplazio je jezik i polizao mi je usne. Privukao me je skroz i zavukao mi jezik. Počeli smo da se ljubimo, a on me je uhvatio za ruku i stavio je na svoju kitu preko trenerke. Ljubili smo se neko vreme, a onda me je uhvatio za glavu i spustio je dole. Jedva sam čekao da mu vidim kurac!

gay pušenje

Izvadio sam ga iz trenerke i stvarno je bio veliki, debeo, malo u desnu stranu kriv. Jaja obrijana, a dlake iznad kurca uredne. Držao me za glavu i nabio me na kurac. Počeo sam da mu pušim, a on je uzdisao. Odmakao me je i počeo da me skida. Stajao sam go pred njim, a on me je odmeravao dok je lagano drkao. Rekao mi je da se okrenem, par puta me pljesnuo po guzi. Osetio sam nešto vlažno oko rupice, i video sam da je prineo prst na koji je pljunuo.

Polako mi je masirao čmar. Privukao me je skroz do sebe, raširio mi guzive i počeo da me liže. Uh jbt! Počeo sam da stenjem, a on je sve žešće radio jezikom. Razrađivao mi je rupicu prstima. Okrenuo me je i progutao moj kurac. Neko vreme mi je pušio, a onda je ustao.

Počeo je da se skida. Bio je baš jebozovan, dlakav po nogama i grudima. Pribio se skroz u mene, pa smo se opet ljubili. Onda me je okrenuo i nameštao je glavić na moj čmar. Lagano je ulazio, ali baš me je bolelo, pa sam pokušavao da se izmaknem. Kad je ušao do pola, nisam mogao da izdržim i nekako sam se izvukao. Rekao mi je da ne budem pička i da istrpim malo.

Prešli smo u spavaću sobu, namestio me je na sve 4 i stao iza mene. Opet je lagano ušao u mene, ali i dalje me je bolelo. Kad je došao do kraja, umirio se, pa je onda polako počeo da izlazi, onda opet da ulazi, i sve tako dok se nisam opustio. Onda je krenuo sve brže i jače.

gej jebanje od pozadi

U jednom trenutku sam i sâm počeo da se nabijam, a on je svakakve reči pričao, uglavnom: „tako je mali”, „voliš da jašeš kurac”, itd.

Izašao je iz mene i namestio me je uza zid. Jako sam se naguzio, a on me je uhvatio za kuk i za rame i sjurio mi ceo kurac do kraja. Pokušao sam da se izvučem, ali onda je krenuo divljački da me cepa. Takav osećaj nikad nisam imao; svaki deo tela mi se tresao. Bio sam u extazi.

Odjednom sam osetio da počinjem da svršavam i glasno sam stenjao. Prskao sam po zidu, a on ga je sve jače nabijao u mene. Par puta ga je jako nabio i umirio se. Okrenuo me je na drugu stranu i tako sa kurcem u meni smo pali na krevet. Nije ga vadio dok sâm nije ispao. Legao je na krevet, ja pored njega. Ležao sam na stomaku, a on me je držao za guzu. Rekao sam da ne mogu da verujem da sam svršio, a nisam pipnuo kurac. On se smejao i rekao je:
– Pa svršio si kao pičkica.

Osetio sam njegove prste na čmaru, koji je bio pun sperme, a on se igrao, ubacivao mi je prste i mazao ih spermom. Onda mi je prineo prst sa spermom ustima i pitao me jesam li probao spermu. Rekao sam da nisam, a on mi je rekao da mi sledeći put mora napuniti usta. Ubacio mi je prst i prvi put sam probao ukus sperme.lizanje sperme iz čmara gay

Ispitivao me je šta sam sve probao i meni se zbog toga digao. Rekao je da imam još mnogo toga da otkrijem i da počnem sa pušenjem opet. Spustio sam se i krenuo da mu pušim, prešao sam na jaja. A onda je podigao noge i rekao da mu ližem čmar. Nećkao sam se, ali sam ga ipak polizao. Rekao je da baš uziva, a ja sam nastavio da ga ližem.

Podigao sam se i prislonio mu glavić. Rekao mi je:
– Mali, nema toga.

Nisam ga slušao, pa sam ipak ubacio glavić. Krenuo je da se izmakne, ali nije imao gde. Besno mi je rekao da se pomerim, ali ja sam ga samo još vise nabio. Onda mi je rekao da će mi jebati mamicu. Tad sam ušao do kraja. Uhvatio sam ga za kurac i počeo da mu drkam, a drugom rukom sam ga uhvatio za bradavicu. Počeo je da stenje. Lagano sam ga izvlačio, pa opet ulazio. Kada se opustio, krenuo sam jače da ga jebem. Glasno je stenjao. Rekao mi je da ga nije primao 10 godina.

Nastavio sam da ga karam sve dok nisam počeo da svršavam u njega. Kad sam završio, rekao mi je:
– E sad sve da poližeš.

jebanje uza zid

Spustio sam se i počeo da ližem svoju spermu iz njegovog čmara. Uhvatio me je za kosu i ošamario kitom par puta. Rekao mi je da mu popušim. Počeo sam, i posle nekog vremena me je jako uhvatio za glavu i nabio ga do kraja. Gušio sam se, ali on nije puštao. Svršavao mi je u usta. Hteo sam da se izmaknem, ali nisam mogao, pa sam morao da gutam njegovu spermu. Kad je završio pustio me je i rekao:
–  E, to ti je za ovo jebanje.

To je sve počelo pre 2 nedelje i od tad se karamo svaki dan. Tj. mene on kara svaki dan, a ja sam njega 3 puta do sad.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x