Karanje prodavačice u butiku erotskog rublja

Kao student na prvoj godini faksa, nisam baš imao sreće sa curama. One koje su i se sviđale za mene nisu baš bile zainteresirane, a one koje bi me možda i htjele pojebati, nisu baš bile po mom ukusu. Neugledne intelektualke u hlačama i tenisicama.

Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Često sam u susjednoj ulici prolazio pored zgodnog dućana s elegantnim ženskim rubljem; čarapama, korzetima i kupaćim kostimima… Erotsko rublje me je uvijek privlačilo. Uvijek bih pogledao u izlog, što je vidljivo izloženo, a pri pogledu bi mi kurac oživio u gaćama.

Jedne večeri, malo pred zatvaranje prolazio sam tamo i vidio da osim prodavačice tj. vlasnice dućana, seksipilne dame u najboljim godinama, kao i uvijek besprijekorno dotjerane i našminkane, nema nikog drugog unutra. Bila je to dobra prilika i bez puno promišljanja, ušao sam.

– Dobra večer – rekoh i kao nehajno počeo sam razgledati izloženo rublje, gaćice, korzete, haltere, grudnjake… Sve je izgledalo jako napaljujuće, pa sam osjetio reakciju u hlačama.
– Uskoro zatvaramo, ali samo Vi polako pogledajte što Vam se sviđa, ne žuri mi se. A ako trebate neku pomoć i savjet, recite. Zato sam ovdje.

Ugledao sam jedne zgodne čipkaste gaćice, crne, pouprozirne…

– Ove su jako lijepe, ali, znate, ne znam… koju veličinu…
– To je za poklon? Koliko je dama visoka?… – upitala je.
– Pa velika. Znate, ustvari… – počeo sam zamuckivati – sami smo pa vam mogu reći, nadam se… da Vas neće… šokirati, u stvari, htio sam ih kupiti za sebe. Odavno želim nositi neke takve čipkaste gaćice.

Zainteresirano me je još jednom odmjerila, i bez riječi uzela je jedne s vješalice i rekla:
– Dođite. – Usput je zaključala vrata i na vratima okrenula znak „zatvoreno”.

Odvela me je u kabinu za presvlačenje u pozadini dućana, ali nije, kao što je to običaj, navukla zastor.

fetiš najlonki

– Najbolje je da probamo… ne bi bilo uredu da platite nešto što Vam ne paše, zar ne? Skinite se… – naredila je. Izgledala je kao domina, utegnuta u svom kostimu, bijeloj košulji koja je jedva sputavala njene bujne sise, s crnim čarapama s natom i visokim potpeticama…

Ubrzo sam stajao gol ispred nje

Na sreću, međunožje mi je bilo friško izbrijano. Dodala mi je gaćice da obučem i u međuvremenu donijela jedne samostojeće crne čarape sa sitnom mrežom. Navukao sam ih, od čitave scene, njenog naređivanja, izgleda i same prisutnosti, sustavog dodira mekog materijala, kurac mi je lijepo nabubrio.

kita u ženskim gaćicama

– Mmm, lijepo Vam stoji – rekla je, nejasno misli li na rublje ili napet kurac, sapet u malim gaćicama.

Pružila je ruku i lagano ga dirala kroz mrežastu tkaninu. Otvor na vrhu glavića ubrzo je ostavio lagani vlažni trag. Stavila mi je čitav dlan na gaćice i lagano dirala, mijesila i stiskala kurac. Gledajući me, drugom rukom lagano se mazila po grudima…

Iznenada zaustavila se, udaljila i smanjila svjetlo u prednjem dijelu dućana i povela me u uredski prostor iza. Naslonila se na stol i zadigla suknju. Uz čarape s halterima imala je male mrežaste, poluprozirne gaćice. Dosta slične onima koje sam izabrao.

– Vidiš, imamo sličan ukus – rekla je.

Privukla me je, i spustila na koljena. Klečao sam ispred nje a njena pička mi je bila ispred nosa, blizu usta. Osjećao sam njen ženstveni miris i zabio usta i nos u njeno međunožje… Ljubio sam je i lizao, stiskao za guzu. U jednom trenutku je povukla trakice svojih malenih gaćica i spustila ih ispod koljena, okrivajući mi pristup do njene uzbuđene, već dobro ovlažene pičke… Povukao sam joj gaćice još niže, omogućavajući joj da iskorači iz njih. Držao sam ih u ruci i prinio ustima i nosu.

lizanje pičke u kancelariji

– Ostavi to za poslije – naredila je – ako budeš dobar, dobićeš ih na poklon…

Vratio sam se oralnom obrađivanju njene lijepo depilirane pice. Klitoris joj je nabubrio, bio je ogroman i virio između usmina kao mali napeti ružičasti kurčić, a svaki dugački liz mog jezika izazvao bi u njoj trnce slasti.

– O kako me dugo niko nije ovako…

Nemoguće da takva stara koka ima problema naći jebača – pomislio sam. Da sam znao, ušao bih ranije u njen dućan

Maknula me je s njene pice i zamijenila mjesta. Kurac mi je bio napet u malim gaćicama i nakon nekoliko dodira kroz tkaninu, izvadila ga je van, ostavljajući jaja stisnuta unutra. Spretno ga je drkala i zatim stavila među usne, lagano palacajući jezikom ispod glavića. Zatim ga je polako uzela dublje u usta i počela sve jače cuclati, postepeno ga sve više nabijajući u usta, dok ga nije gotovo čitavog progutala.

U trenutku kad sam osjetio da mi je glavić negdje u njenom grlu, mislio sam da ću joj svršiti u usta, ali ona bi spretno stala, i povremeno čvrsto stisnula ispod jaja pritiskom na prostatu, odgađajući ejakulaciju…pušenje kurca

Ustala je i naslonila se na stol. Prišao sam joj zguza i uklizio u vlažnu picu. Prvo polako, zatim sve dublje i snažnije, prodirao sam u nju, a ona je pod udarcima kurca dahtala od zadovoljstva.

– Jebi me, jebi me… – dahtala je.

Jednom rukom se draškala po nabubrenom klitorisu i ubrzo snažno svršila. Promijenila je pozu, legla na stol i uzdižući sad elegantne noge u crnim čarapama prema mojim ramenima, otvorila mi ponovo put… Protrljao sam kurac po njenim usminama i onom nabreklom klitorisu koji je virio između depiliranih mesnatih usmina, gotovo kao mali ružičasti kurčić.

Sagnuo sam se i uzeo ga u usta, lizao jezikom, sisao i trljao. Zatim sam nabio jezik u njenu picu, bila je sva vlažna i snažno je dahtala dok sam je ritmično jebao jezikom…

– Daj mi ga, daj mi ga – ječala je pohotno.jebanje od pozadi

Ponovo sam ušao u nju, mazio je po nogama omotanim šuštavim najlonom, dok me je pogled na njene čarape i štikle dodatno uzbuđivao. Uhvatio sam je za koljena, stisnuo ih tako da joj stisnem i picu i počeo se snažno nabijati, spreman da svakog trenutka svršim duboko u nju.

– Jebi me, jebi me… o, kako me dobro jebeš… – dahtala je i ponavljala u navali strasti.
– Svršit ću… – uzdahnuo sam nakon nekog vremena.
– Slobodno svrši, mali moj, jebi me, tako, tako, napuni me, daj teti, svrši u mene…

Nisam mogao više izdržati, osjetio sam kako se snažan val sjemene tekućine izlijeva iz mojih stisnutih jaja u njenu toplu picu koja se počela grčiti oko napetog kurca, povećavajući tako užitak.

Dolazeći do daha, mazio sam je po finom šuštavom najlonu crnih čarapa. Polako je uzdigla glavu, poljubio sam je u usta…

jebanje u kancelariji

– Mmm, bio si stvarno dobar! Zadrži sve to, ali moraš ostati u njima, ispod hlača. U redu? A sutra moraš opet doći, priredit ću ti nešto novo.
– Svakako gospođo, nadam se da je ovo početak jednog lijepog prijateljstva.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments