Moj kurac konačno u komšinici iz prodavnice

Registrovani korisnici ne vide reklame

U mom kraju postoji mala prodavnica koja odoleva velikim marketima već godinama. Pre par meseci u nju se zaposlila Marina, koja se doselila u kraj sa porodicom. Marina je udata, ima dete od pet godina. Njen muž je sofer, vozi kamion za lokalnu firmu i često je na putu. Stanovali su u mojoj zgradi, dva sprata iznad.

Marina je žena od trideset i pet godina, duge smeđe kose i crnih upadljivih očiju. Niskog je rasta, jako zgodna. Sa oštrim crtama lica i punijim usnama, jako lepih grudi, moglo bi se reći i velikih, lepog struka, zategnute zadnjice i jako lepih nogu. Marina je bila uvek ljubazna sa svima iz komšiluka, ali moglo se videti da nije baš najsrećnija. Na nju su svi koji su kupovali u prodavnici u kojoj je radila gledali samo kao na još jednu domacicu iz kraja.

Kako je zima prolazila i kako je dolazilo toplije vreme i kako su svi bacali svoje kapute, debele bluze, tako je i ona, i tek onda se mogla videti njena ženstvenost, njene obline, sva lepota njenog bića. Tada su svi videli da je ona jako negovana i da brine o svom izgledu i svom telu.

sisata crnka, selfi

Ja, kao običan dečko iz kraja sam često svraćao u tu prodavnicu po najosnovnije stvari i uvek sam bio najljubaznije uslužen. S obzirom na to da često tamo svraćam, već sam se i dobro upoznao sa Marinom. Uvek je usluživala kupce sa velikim osmehom i uvek je zračila pozitivnom energijom, uprkos tome što je bila jako usamljena zato što njen muž danima odlazi od kuće zbog posla.

Već smo se oslovljali po imenu i imali odnos kao drug i drugarica, ali nikada na nju nisam gledao kao na ženu sa kojom bih želeo da budem. A onda, jednog sunčanog toplog dana sam svratio, kao po običaju, i ugledao nju za pultom u dugoj uskoj haljini koja joj se pripijala uz telo i preko koje joj se ocrtavala savršeno oblikovana guza, njeni zanosni kukovi, struk, a njene grudi samo što nisu ispale iz dubokog dekoltea. Toliko sam se zbunio kada sam je video takvu, da u trenutku nisam znao ni šta plaćam ni koliko plaćam, i primetio sam da je i ona to primetila i uz osmeh mi je rekla:
– Hej lepi, probudi se! – i pritom mi namignula.

Kao da joj je prijala ta moja zbunjenost, znala je dobro i zašto sam zbunjen. Otišao sam kući, ali nju iz glave nisam mogao da izbacim. Njene zanosne obline u haljini, te kukove i te grudi, mislio sam na njih dugo. Pokušao sam da osvestim sebe govoreći – ajde čovece, to je samo Marina!, ali nije mi davala mira slika koja se iznova i iznova pojavljivala u mojim mislima i svaki put kada bih pomislio, utisak je bio sve jači, dok u jednom trenutku nisam osetio takvu napaljenost kakvu nisam skoro osetio.

devojka se oblači za seks

Rešio sam da se drugačije ponašam sledeći put kada budem otišao i da se drugačije ponašam svaki put kada odem do prodavnice. Već sledeci dan sam ponovo svratio i ugledao je, sada u beloj dugoj, isto tako uskoj haljini; izgleda da voli da ih nosi. Kada sam prišao pultu, osmehnuo sam se i namignuo joj i pozdravio je sa:
– Gde si lepi? – ona je uzvratila osmehom i stidljivo je spustila pogled, nisam ni bio svestan da je to njena igra i da me je preduhitrila, kao da joj se svidela moja reakcija, koja me je odala prethodnog dana.

Tako sam je očigledno je odmerio i znala je da ću posle toga imati svakakve misli. A onda je uradila nešto što nisam očekivao: rekla mi je da sačekam da proveri nešto i provokativno se okrenula, malo nagnula kao da traži nešto, a ispod njene bele haljine su se ocrtavale crne tangice, zatim se ponovo okrenula ka meni i poželela mi prijatan dan.

Igrala je igru sa mnom, jako bezobrazno

Ja sam primetio njenu igru, a ona je primetila da sam počeo da se ložim na nju. Prolazili su dani, a Marina i ja smo očijukali, provocirali jedno drugo, peckali jedno drugo, naravno ona je to mnogo bolje radila od mene i tako me je izluđivala. Prolazili su dani u tom našem provociranju, ja sam se sve više ložio na nju, počeo sam čak i da drkam zamišljajući Marinu.

Bila je nedelja, sedeo sam kod kuće, kada je neko pozvonio na vrata. Bila je to ona. I opet u nekoj od njenih brojnih uskih, dugih haljina sa dubokim dekolteom. Zamolila me je da siđem do nje da joj nešto pomognem, naravno muž joj je ponovo bio na putu. Rekao sam da dolazim za pet minuta. Tih pet minuta nisam mogao da se smirim, govorio sam sebi – jebote, ideš kod nje, smiri se, iskuliraj se, iovako ništa ne može da se desi, tu joj je dete. I tako sam otišao.

crnka seksi pogleda

I tako, ušavši kod nje, kao po običaju smo počeli da se peckamo, da provociramo jedno drugo, pogledima, rečima, ali bio sam opušten jer sam verovao da ništa ne može da se desi zbog deteta. Počeo sam da joj pomažem oko premeštanja nameštaja i u jednom momentu sam je pitao:
– E, lepi, a gde ti je Viktor? – misleći na njeno dete. Odgovorila je:
– Nije kod kuće, danas je kod bake otišao na ručak – i kao da je nešto prostrujalo kroz mene i, naravno, vešta Marina je to primetila i samo se osmehnula.

Završili smo sa nameštajem i pitala me je da li želim da popijemo kafu. Prihvatio sam. A u glavi mi se motala misao i nije mi dala mira. Pomišljao sam – čoveče, ovo se ne dešava, zamisli kada bi se kresnuli sada! Postajao sam pomalo nervozan, ali sam se trudio to da prikrijem. Naravno, nisam uspeo u potpunosti.

Skuvala je kafu, seli smo, ja u fotelju, ona na dvosed pored, prekrstila je noge, koje su bile nage samo do kolena. Tako lepe, nežne, depilirane noge koje se sijaju, kao da ih je namazala nekom kremom samo zbog mene. Ti njeni listovi koji su se utegli kada je prekrstila noge su izgledali tako seksi, da sam jedva sklanjao pogled sa njih. A kada bih uspeo, čekao me je njen dekolte, njene lepe grudi, koje samo što ne ispadnu iz haljine. Bio sam priteran u ćošak, te sam se onda trudio da što manje gledam u nju, ali ni to naravno nije uspelo. Sve je bilo seksi na njoj, i njen pogled i njene usne, duga kosa. Pričali smo o nebitnim stvarima, uz osmeh, a meni je kroz glavu i dalje prolazio to kako bih je kresnuo na tom dvosedu. U jednom trenutku se uzobiljila i blago se nagnula ka meni. Priznajem, zbunio sam se. Rekla je:
– Lepi, primetila sam, pored svih tvojih provokacija, da teško skrećeš pogled sa mog tela, zar te toliko palim? – Nisam mogao da verujem. Borio sam se sa sobom i trudio se da izgledam opušteno i da nastavim, to je taj trenutak. Rekao sam:
– Lepa, ko bi mogao da ne gleda u to tvoje telo kada je tako lepo? – Izgovorivši to, pomislio sam – bravo dečko, nisi mogao gluplju stvar da kažeš. Ali ona je dobro znala šta želi i kako to želi. Samo se osmehnula i još malo se nagnula ka meni. Pogledala me je pravo u oči, ponovo nabacila blagi osmeh i rukom je prešla preko moje butine. Istog trenutka mi se digao. Pitala me je:
– Hoćeš da vidiš nešto? – Odgovorio sam potvrdno.

skidanje haljine

Ustala je onako bezobrazno, okrenula se, blago raširila noge i polako je počela da podiže svoju haljinu. Gledao sam, a kurac mi je od tvrdog postajao sve tvrđi. Podizala je haljinu, a ispod nje su počele da se otrkivaju, prvo njene butine, a zatim i njega guza. Podigla je haljinu do pola guze, video sam da je nosila bele čipkaste polubokserice, koje su tako seksi prekrivale tu lepu guzu i uvlačile se u nju. Pitala je:
– Da nastavim? – Odgovorio sam ponovo potvrdno.

Nastavila je polako. Njen struk, da leđa, njeno telo je bilo oblikovano kao da je isklesano. Skinula je haljinu i okrenula se ka meni. Nosila je beli grudnjak koji je jedva zadržavao njene grudi. Kako grudi, tako i celo njeno telo je sijalo. Nagnula se nada mnom, približila mi se, osetio sam njen dah na svome licu, a onda me je poljubila, samo ovlaš su nam se dodirnule usne, i pitala me je:
– Zar nisi želeo ovo? Zar ne želiš da jebeš svoju komšinicu? – Tada sam se već opustio, i rekao sam joj:
– Dugo smo čekali da dođe do ovoga.

Uspravila se i počela je da otkopčava grudnjak. Skinula ga je, a iz njega su ispale njene velike grudi, lepog oblika, kao da su silikonske, ali na njoj je bilo sve prirodno. Klekla je ispred mene i rukama ponovo prešla do mojih butina. Išla je polako na gore, do moje kite, i kada je osetila kako mi se digao, pogledala me je i namignula mi. Počela je da skida šorts koji je bio na meni, a zatim i bokserice, a moj kurac je jedva čekao da bude oslobođen. Bio je tvrd kao nikada do sada.

sisanje kurca

Uzela ga je u ruku i polako je počela da ga drka, a onda sam osetio njene usne na svom glaviću

Nežno ga je ljubila sa svih strana, a onda je jezikom prešla preko mojih jaja čitavom dužinom kurca do glavića, a onda ga je progutala celog. Počela je tako dobro da mi puši! Sisala ga je sa zadovoljstvom, tako vešto, a moj kurac je hteo da eksplodira.

Pulsirao je u njenim ustima, a onda je nastavila da ga sisa, da ga balavi, da se guši u njemu. Nabijala ga je do grla, pa bi ga oblizivala usnama i ponovo jezikom. Prešla je ponovo jezikom preko mojih jaja, a onda je i njih počela da sisa. U jednom trenutku je ponovo polako prešla jezikom od mojih jaja, celom dužinom kurca, i u tom trenutku me je pogledala i pitala:
– Da li si spreman za moju pičkicu? Da li si spreman da me najzad jebeš?

Nisam rekao ništa, grubo sam je uhvatio za kosu, privukao sebi i poljubio je tako pohotono, a zatim sam je vukao ka sebi, tako da se našla odjednom u mom krilu. Blago je podigla kukove, ja sam je pomazio glavićem po već vlažnoj pičkici, a onda sam namestio glavić na samom ulazu u nju i rekao joj:
– Hajde Marinice, nabij se na moju kitu!

Istog trenutka je sela na moj kurac, tako da joj je ceo ušao. Ispustila je blagi vrisak, a ja sam šakama čvrsto uhvatio njene grudi i počeo da ih oblizujem jezikom i da joj grickam bradavice. Primetio sam da je to jako pali.

nabijanje na kurac

Počela je da naseda na moju kitu, da meša kukovima. Stenjala je tako lepo, to njeno stenjanje me je još više palilo. Govorila mi je:
– To, to, najzad tvoj kurac u meni! Jebi me, razvali me – vrištala je dok je moj kurac klizio u njenu vlažnu pičkicu.

Sokovi iz nje su cureli niz moj kurac i moja jaja, a onda sam poželeo da ja peruzmem inicijativu. Uhvatio sam je grublje za vrat i bukvalno je bacio na dvosed. Ustao sam i prišao joj, uhvatio sam je za ruku i okrenuo je. Znala je šta želim, naguzila se tako bezobrazno kao prava pornićarka. Lupio sam je jako po guzi, a ona je vrisnula:
– Tooo!

Prešao sam kurcem preko cele njene guze i između guzova, do njene pičke. Nabio sam joj ga celog, a ona je počela da uvija kukovima. Uhvatio sam je za kosu i povukao unazad, njeno telo se u toj pozi tako savilo savršeno, tako nešto sam viđao samo u pornićima. Polako sam ga izvlačio iz njene pičkice, pa bih ga ponovo celog stavio. Imala je divnu pičkicu, a moj kurac ju je tako slasno širio, gubio se među njene usmine. Ponovo sam ga skoro celog izvadio, samo je glavić bio u njoj, povukao sam je grublje za kosu i spustio jednu ruku na njenu guzu, a onda sam počeo da je jebem divljački.

Nabijao sam joj ga sve jače, tako da je sve pucalo, ceo dvosed se tresao. Ona je stenjala i tražila još, bila je nezasita. Želela je da je jebem, želela je da bude jebana. Guzio sam je sve jače, moglo se jasno primetiti kako iz njene pičkice cure sokovi niz njene butine. Ona je sve jače stenjala, pretovrila se u pravu kučkicu koja je samo želela da bude dobro jebana, a mene je time dovodila do ludila. Govorila mi je:
– Jebi me, nemoj da staješ, želim da svršiš u mene, da napuniš moju pičkicu svojom spermom, samo me jebi, razvali me! – Te njene reči su me još više palile, jebao sam je kao kurvu, bezobrazno, pohotono, divljački. Nabijao sam joj kurac jako, da poludi.

jebanje od pozadi

Osetio sam da dolazim do vrhunca, rekao sam joj:
– Uskoro ću napuniti tvoju pičkicu, je l’ to želiš kučko? – Vrištala je:
– Da, to, to želim, napuni me, tvoja sam kučka, radi mi šta god poželiš! – i u tom trenutku se desilo: počelo je da izlazi iz mene kao nikada do tada.

Nisam prestajao da je jebem, iz mene je izlazilo, a ja sam je jebao dok ne iscedim i poslednju kap sperme. Ona je vrištala, osećala je toplinu moj sperme u njoj. Već smo se i propisno oznojili, što je svemu davalo još veću čar. Kada sam osetio da je gotovo, sagnuo sam se i poljubio je u leđa, dok je moj kurac još bio u njoj. A onda sam polako počeo da se uspravljam i da ga polako izvlačim iz njene pičkice. Kada sam ga izvadio, iz njene pičke je počela da curi velika količina sperme niz njene butine, a ona je kroz osmeh koji je oslikavao njeno zadovoljstvo prstima prešla preko pičkice, pokupila deo sperme i slatko polizala prste. Rekla mi je:
– Da sam znala da ovako dobro jebeš, ranije bismo mi ovo uradili! – i namignula mi je onako kako zna.

lizanje sperme

Rekla je da sačekam, otišla je da se istušira. Kada se vratila, ja sam se obukao, onako znojav, vratio sam se u fotelju, a ona je izašla samo u peškiru, nasmejana. Prišla mi je i poljubila me je. Pitala me je:
– Hoćemo sad da popijemo nešto osvežavajuće? – Rekao sam:
– Može.

Iznela je hladan sok, sedeli smo još neko vreme tako sa osmehom na licu. I ona i ja smo bili zadovljni. Još opuštenije smo razgovarali, a onda je došao trenutak da krenem. Na vratima smo se poljubili kao pravi ljubavnici, i dogovorili se da moramo da ponovimo ovo svaki put kada budemo imali prilike.

Sa Marinom se viđam redovno kada joj suprug i dete nisu tu. Kada je u pitanju seks, slažemo se savršeno, kao da nas je neka viša sila spojila samo da bismo se jebali. Odlazim i dalje u prodavnicu u koju radi, i dalje se provociramo, pa kada dobijemo priliku, sve provokacije nadoknadimo dobrim seksom.

svršavanje po pički

Calihi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x