Moja žena je htela malo da se poigra sa drugim kurcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Polako sam nestajao u njenoj „prodavnici zadovoljstva”

Nije me dugo bilo jer sam sa svojom dragom ženicom bio na moru u Egiptu, ali o tih perverznih 10 dana ću vam pričati nekom drugom prilikom. Da se vratimo na proleće 2015, bludni period moje supruge koji nam je promenio zivot…

Nekoliko dana od jebačine sa Nemanjom u kafiću i sjajne noći u našem zajedničkom krevetu, ništa posebno se nije događalo. Ana se samo jednom za dve nedelje ponovo videla sa Nemanjom i to na kratko. Popušila mu je na parkingu

Bio je petak i oboje smo umorni došli sa posla. Dremnuli smo popodne, ja sam prvi ustao i otišao sam da se tuširam. Nakon 10-ak minuta izlazim iz kabine, a Ana naslonjena na lavabo vrcka guzom i šminka se.

zavođenje u kupatilu

– Otkud da si ustala? – pitao sam je dok mi se kurac polako dizao gledajući je u čipkastim crnim boksericama: – I otkud da toliko vrckaš guzom? Nije valjda da te svrbi pica?
– Možda – uz osmeh mi je dobacila: – Znaš da sam se dogovorila sa Stejsi i Sarom. Idem večera do grada. – Prišao sam i polako je mazio po guzi i leđima… – Ali, prvo da isprobam ovaj novi karmin – rekla je Ana i kleknula na pod.

Krenula je da mi liže kurac od jaja ka glaviću. Polako, iskusno… Kada bi došla do vrha oblizala bi ga i progutala čitav kurac. Nekoliko puta bilo je dovoljno da na kratko odlutam i setim se kako je do ovoga uopšte došlo. Kako je Ana postala moja… Na pamet mi je palo to prvo pušenje kojim me je počastila dok je cimer od njenog dečka slavio rođendan u studentskom domu.  Dok je ostatak ekipe cirkao u sobi, Ana mi je pušila kurac u zajedničkom kupatilu. Kako mi je kasnije priznala, došla je tu da piški, ali je morala da proviri i pogleda ko se tušira s druge strane zavese.

Nije mogla da se odupre želji da mi popuši kada je videla kakav divan primerak imam među nogama… Svršio sam joj direktno u grlo i poslao je dečku u drugu sobu… Nevoljno, jer sam želeo i da je jebem, ali se nije dala. Ipak, pala je par dana kasnije.

devojka liže spermu sa kurca

Slučajno sam svratio u kafić u kom je radio moj prijatelj. Seo sam za šank i video nju. Sedela je sa nekim društom. Naravno, tu je bio i njen dečko. Spazila me je i kurvanjski se oblizala. Gledali smo se tako nekoliko minuta, sve dok najednom nije ustala i krenula prema šanku. Stala je pored mene i naručila turu pića za svoj sto.

– Lepo izgledaš večeras – udelio sam joj kompliment. – I stvarno je lepo izgledala. Karirana crvena mini suknja, crna košulja i najlonke, a na nogama crvene štikle: – Šteta što se zabavljaš sa šonjom i što ti niko večeras neće cepati te čarape.
– Ti odmah prelaziš na stvar – odgovorila mi je.
– Ti nisi stvar! Ti si prelepa devojka koja voli da bude kujica i koja zaslužuje da bude dobro jebana.

Ništa nije rekla. Uzela je piće i otišla, ali je pre toga ostavila ceduljicu na šanku. Na računu… Na njoj je pisalo „Za deset minuta ćeš imati pet da pokažeš koliki si frajer”.

Nisam mogao da verujem. Mislio sam da se šali, ali je nedugo zatim ustala i krenula u toalet. Progutao sam knedlu i krenuo za njom. Ušao sam i potražio je u kabini. Jednu nogu je stavila na wc šolju, po drugoj se mazila levom rukom, dok je desnom čačkala levu bradavicu.

Pomazio sam je po butini i krenuo prema pički. Shvatio sam da nema gaćice i malo zastao. Mazio sam je nekoliko sekundi preko čarapa gledajući je u oči dok nisam osetio da je vrela. Obema rukama uhvatio sam je za butine i poderao joj čarape. Palilo je. Oteo joj se uzdah.

jebanje kroz rupu na čarapama

Kurac je već bio dignut i ušao je bez problema. Držao sam je za noge i silovito je nabijao. Čilo se samo udaranje mojih jaja o njenu pičku i njeno udaranja leđa od kabinu od siline mojih naleta. Svršila je brzo, a ja sam taman toliko smogao snage da ga izvadim i isprškam je po nogama i suknji.

Nije dugo prošlo i postala je moja…

Mlaz sperme u njenim ustima prenuo me je iz razmišljanja. Ana se polako digla sa poda i nastavila da se licka dok sam ja otišao do kuhinje. Za 45 minuta bila je gotova, a po izgledu znao sam da će večeras stvarno biti „gotova”.

– Hoćeš li se videti sa Nemanjom večeras?
– Možda – odgovorila mi je i krenula da oblači štikle.

Taksi je čekao napolju. Otišla je dok sam ja ostao kući i spremao se da gledam Evroligu. Zaspao sam u međuvremenu, ali me je iz sna trgla Anina poruka.
– Jesi budan – pitala me je. Pogledao sam na sat, bilo je pola 2.
– Sada jesam.
– ‘Ajde, razbudi se i uzmi dvogled. Za 15-ak minuta kreće žurka u Ivaninom stanu.

Neverovatno, ali kurac mi je odmah skočio. Na brzaka sam popio jednu guaranu i udobno se namestio iza neprovidne zavese. Imao sam divan pogled na Ivanin stan. A tamo je već bilo odabrano društvo. Domaćica, njen Goran, dva nepoznata lika i jedna devojka, Stejsi, moja Ana I, naravno, Nemanja. Dok su svi ostali sedeli, ili se barem vrzmali oko troseda i stolića na kom je bilo piće, Ana i Nemanja su bili naslonjeni na šank. Tačnije, Nemanja je bio naslonjen na njega, a moja žena na njegov prst. Imao sam sjajan pogled i mogao sam da vidim kako je Nemanja ubacio srednjak ispod Aninog minića. Kurvica je jedva dočekala i polako se nabijala na njega. Par trenutaka kasnije šapnula mu je nešto na uvo i izašla na terasu. Izvadila je telefon i nazvala mene.

jebanje prstima

– Ljubavi, sviđa li ti se? – pitala me je.
– Naravno. Već sam počeo da ga drkam.
– Sad će da me jebe – ispustila je Ana i spustila telefon na stubić terase. Ostao je uključen, što sam shvatio kada sam čuo Nemanju.
– Gde je moja droljica?
– Tu sam, jebaču moj – rekla je Ana.

Ništa više i nije mogla jer je je komad kurčine već bio u ustima. Pušila ga je sa zadovoljstvom. Znao sam to po mljackanju koje je ispuštala. Međutim, Nemanja je hteo da je jebe. Nije se zadovoljavao sa pušenjem. Podigao ju je i položio na sto koji se nalazio na balkonu.

lizanje kurca
Ušao je silovito

– Polako – izustila je Ana.
– Nema polako, tvoja pička voli samo jako.

Nažalost, bio je u pravu, pošto je Ana uhvatila ritam i počela glasno da uzdiše. Telefon je toliko bio blizu da sam mogao da osetim kako joj kurac rastura unutrašnjost.

Najednom ga je zamolila da sedne na stolicu. Opkoračila ga je i okrenula mu leđa dok je pogled bio usmeren ka našem stanu. Osmeh na licu, palacanje jezika usmereno meni i lagano spuštanje na Nemanjin kurac.

– Ohhhhhhh – ispuštala je kroz zube sve dok se nije spustila do kraja.
– Jebote, koja si ti kurvica – čuo se Nemanja.

Ana se ponovo digla i ponovo krenula polako da se spušta. Prizor je bio neverovatan. Pogotovo što je na sebi imala crvene samostojeće čarape i crne visoke štikle. Bila je to scena iz pornića koja se pretvorila u hardcor scenu nedugo zatim.nabija se na kurac

Nemanja je uspeo malo da je podigne i odvoji od svojih jaja, uhvati desnom rukon za struk i stomak, a levom za vrat. Krenuo je opasno da je jebe. Kratki i siloviti napadi koju su Anu ostavljali do ludila.

– Ti… tiiii – stenjala je Ana… Ti nisi normalan. Rasturaš me, pomeraš mi utrobu. Ubijaš me tom kurčinom…

U momentu dok je Ana bila u ekstazi Nemanja je naprasno skočio ne vadeči kurac iz moje žene. Presavio ju je preko stola i nastavio ritam.  Ana je vrištala. Bojao sam se da neko od komšija ne vidi,jer bi tada stvarno bili u problemu.

– Kurvice, jebe li te ovaj tvoj uopšte? – pitao je Anin jebač. Moja žena nije imala snage ni da odgovori koliko joj je prijala Nemanjina kurčina.
– Ah, ah, ah, to, aaaa – mešali su se glasovi i zvuci kurca u Aninoj pici.

Ja sam jednom rukom drkao, drugom držao dvogled. Ono što sam gledao bio je znak da neću dugo izdržati. Isprskao sam zavese u momentu kada je Ana počela da se grči, a i Nemanja je ubrzo isprskao leđa moje žene.

doggy style jebanje

Samo je navukao bermude i vratio se u sobu gde je vladala slična atmosfera. Ana je ustala, prislonila telefon i upitala me:
– Da li ti se svidelo?
– Jeste – izustio sam.
– Nemoj da zaspiš. Guzu sam sačuvala za tebe kao poklon što ćeš pristati da idemo na produženi vikend sa Nemanjom i Stejsi.

Bio sam u čudu. Vikend? Kako? Zašto? Naravno, sve je bilo jasno. Ana je želela da se malo igra.

Nastavak: Gledao sam je kako svršava na njegovom kurcu u toaletu

Horny_Woman

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x