Lanmi Miami: Kako je izgledalo snimanje moje prve porno scene

Agent je ugovorio prvo snimanje. Vozač me je čekao u kolima ispred stana. Nisam imao pojma sa kim ću snimati, kako će to sve izgledati i gde to idem uopšte? Sve je bilo misteriozno, kao u filmu.

Lokacija na kojoj smo snimali je udaljena oko 45 minuta vožnje od Majamija. Svakakve su mi misli prolazile kroz glavu, ali trudio sam se da budem opušten maksimalno. Kada smo stigli do kuće u kojoj ćemo snimati, otvorio sam vrata, a 5-6 devojaka je stajalo i gledalo u mene kao u „novo meso”. Prišao sam i upoznao se sa svima u kući.

Ta kuća je bila kuća za modele “Model House”. Tačnije, većina ženskih modela iz agencije je tu boravilo. Profesionalna šminkerka je radila šminku jednoj devojci sa strane. Znao sam da je očigledno to devojka sa kojom ću snimati. Prišao sam, pružio joj ruku i upoznao se. To je bila Vienna Black! Ona se meni tako jako sviđa, da sam se skoro zaljubio u nju. Stvarno je prelepa za moj ukus i bio sam presrećan jer ću raditi sa tako lepom devojkom. Ona je imala samo jedno snimanje pre toga. Snimanje sa mnom joj je bilo drugo snimanje u životu.

Lanmi Miami snimanje pornića

Kada se šminkanje završilo, ona me je odvela do sobe da popričamo nasamo pre snimanja. Seli smo na krevet jedno pored drugog, a ona mi je detaljno objasnila šta da radim a šta ne. To su bili detalji uglavnom fokusirani na čuvanje šminke; da je ne pipam po licu kako joj se šminka ne bi razmazala, zatim kako da je držim, koliko grub mogu da budem i ostali sitni detalji vezani za seksualni akt. Ubrzo je došao i agent sa kamermanom i konačno sam upoznao glavnog čoveka. Popričali smo kratko, a zatim mi je dao ugovor da potpišem. I tada sam zvanično postao model.

Snimanje je počelo kratkim intervjuisanjem pre seksa. Nije bilo nikakve glume. Sedeli smo na kauču Vienna, ja i naš agent koji nas je ispitivao šaljiva pitanja. Moram da priznam da mi je bilo preterano neprijatno jer ja nisam govorio engleski dobro, a i sama činjenica da je u istoj prostoriji bilo nas desetoro, od kojih su 7 njih žene, kamera upaljena i sve oči gledaju u mene. U sebi sam se mislio – daj samo da prestanem da pričam i da počnem da jebem.

Lanmi Miami snimanje pornića

Počeli smo konačno da se ljubimo i krenuli klasičan „gonzo” stil. Ona se spustila dole, izvadila moj kurac i počela tako dobro da ga puši da sam u tom trenutku izgubio svu tremu. Akcija je počela, a u mojoj glavi smo tu bili samo ona i ja. Odradili smo manje više slobodan stil. Nekoliko najklasičnijih poza kao što su “doggy style”, “missionary”, “cowgirl”. Sve je išlo potpuno glatko i završilo se, naravno, mojim svršavanjem po njenom prelepom licu. Vienna i ja smo „bacili kosku” jedno drugom, oboje srećni jer je snimak odrađen uspešno. A onda smo zajedno otišli pod tuš. Agent je bio prezadovoljan mojim prvim snimkom!

Lamni Miami je aktivan i na društvenim mrežama:

Twitter https://twitter.com/lanmimiami

Insta https://instagram.com/lanmimiami

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments