Bludni studentski dani sa sestrom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pošto sam bio, ni sam ne znam u kojoj fazi, a puno vremena smo provodili zajedno, i naravno u tom trenutku bili bez stalnih partnera i ja i ona, počeo sam prvo nesvesno, a potom sve smelije i slobodnije da je posmatram ne samo kao sestru već i kao strašno, strašno dobro parče. I kada sam vraćao film unazad i analizirao sve svoje dotadašnje veze sa dobrim i manje dobrim komadima, zaključio sam da je ona izgledala za klasu bolje od svih njih. Ni dan-danas sebi ne mogu da objasnim kako je do toga zapravo došlo, ali sam počeo da osećam neverovatno uzbuđenje prema njoj i počeo da ga drkam zamišljajući nju i svršavao kao nenormalan.

Kao u šali sam joj dobacivao, pošto smo i dalje bili otvoreni, kako je stvarno dobra riba i ako joj neko samo priđe da će da ima posla sa mnom. Kada je sedela skrštenih nogu, kao što sam rekao, uvek u nekim minićima, govorio sam joj:
– Nemoj da me izazivaš.

Naravno, nije me shvatala ozbiljno i mislila je da se samo zezam, a ni slutila nije da se u mojoj glavi odigrava pravi mali rat između moralnih granica i perverzije.

lupanje po dupetu

Međutim, jednog dana kada sam izašao iz kupatila posle tuširanja samo sa svezanim peškirom oko struka, misleći da sam sâm u stanu jer je ona pre toga izašla, pravo sam banuo na nju i iznenađeno rekao:
– Otkud ti?
– Vratila sam se – reče i odmeri me jednim dugim pogledom od glave do pete. Priđe mi i zagreba me po grudima i reče: – Bolje bi ti bilo da se obučeš nego da me tu izazivaš. Mislio sam da se šali, ali sam ipak ostao u čudu. Kada me je sledećeg dana videla samo u boksericama, ponovo sam doživeo provokaciju od nje: – Kada bolje razmislim, ti si stvarno izrastao u zgodnog i dobrog frajera.

Sada sam nekako bio siguran da se nije zezala. U mojoj glavi se posle toga nešto prelomilo

Zaključio sam da je i ona mene počela da posmatra ne samo kao brata već i kao dobrog frajera. Sa tim mojim zaključkom, moje se uzbuđenje utrostručilo i počeo sam da verujem, da se nadam, ni sam ne znam kako, da ćemo nas dvoje ipak preći granicu i upoznati se mnogo bolje nego što smo se poznavali.

brat i sestra uče

Jedne večeri, pošto smo celog dana učili, uz par pauza s moje strane (da bih se olakšao u kupatilu), dogovorili smo se da ranije legnemo pošto sutra oboje imamo puno obaveza na fakultetu. Dok je ona pospremala sto posle lagane večere, ja sam se istuširao. Vratio sam se u sobu u majici i trenerci, i pošto sam ga već izdrkao, mislio sam da odmah legnem da spavam. Međutim, sestra je pošla da se kupa i u prolazu mi reče:
– Čekaćeš me, nećeš valjda odmah da ideš na spavanje? – Slegnuo sam ramenima i samo rekao:
– Ok.

Zavalio sam se u trosed i bezveze menjao kanale na tv-u. Posle petnaestak minuta sestra izađe iz kupatila samo u bademantilu koji joj je dosezao do iznad kolena i sa spuštenom kosom.

– Koliko si lepša sa spuštenom kosom – ote mi se. – Samo se nasmeja i sede sleve strane na fotelju. – Ponovo me izazivaš – rekoh.
– E pa možda brate, nikad se ne zna.

Iznenadila me je, ali nisam hteo da se predam:
– Ne bi trebala to bratu da radiš.
– Šta? – reče.
– Pa to, da mi ulivaš lažnu nadu.
– Pa možda i nije lažna – reče i nasmeja se.

Nasmejao sam se i ja i onda smo počeli sa žešćim zezanjem na tu temu. Za nju nisam bio siguran, ali ja sam počeo žešće da se ložim i sve što sam govorio mislio sam stvarno, bez obzira što je zvučalo kao šala.

predigra, spušta je na krevet

– Stvarno si jedna od boljih komada na faksu.
– Pa ni ti nisi loš, a zar ipak ne misliš da ti je sestra najbolji komad na faksu?
– Pa to nebih znao da ti kažem napamet.
– Kako napamet?
– Pa dok te ne probam.
– Stvarno misliš da bi mogao da se nosiš sa mnom? – reče protežući noge.
– Pa ne znam jel’ bi bila zadovoljna da to radimo celu noć.
– Daj ne zasmejavaj me, svršio bi jednom i tu bi bio kraj.
– Ijao seko, do kraja bi morala žestoko da se namučiš. Kad bih te samo jednom odradio, ne bih mogao da te otkačim više.
– Pa da probamo onda? – reče.
– Da probamo – rekoh.

Posle ovog za trenutak nasta tajac i ona usta iz fotelje. I ja ustadoh sa troseda skidajući majicu. Kurac mi je pulsirao nekim ludačkim ritmom i jasno se ocrtavao na trenerci.

– Hej pa ti si se stvarno naložio – reče gledajući u pravcu moje izbočine.
– A ti nisi…?
– Ma daj, zezamo se – reče i htede da prođe pored mene, ali ja je zaustavih i stegoh oko struka okrećući je prema sebi, dok su mi uši zaglunule od uzbuđenja.

gleda u oči i puši

Već mi je bila u zagrljaju, kada se pogledasmo u oči…

– Stvarno bi hteo da se tucaš sa sestrom?
– Stvarno bi htela da tucaš sa bratom? – odgovorih pitanjem.

Onda ona prebaci ruke oko mog vrata, a ja svojima počeh da joj šaram leđa. Ponovo se gledamo u oči i ja polako počeh da približavam svoje usne njenim. Nežno sam spustio usne na njene, jer želeo sam da budem siguran da i ona to želi. Uzvratila je poljubac i onda smo počeli žestoko da se ljubimo, a već sledećeg trenutka smo bili skroz nagi.

Stiskali smo i mazili tela jedno drugom, neprestano se ljubeći. Onda me ona uhvati za kurac i sede na trosed. Za trenutak me pogleda u oči i poče polako, pa potom sve žešće da ga navlači. Prišao sam skroz uz nju i ona ga uze u usta i poče da ga puši. To je radila toliko vešto i ja zabacih glavu pozadi hvatajući je za kosu i gubeći se, jer mi nijedna pre nje nije to bolje radila.

lzanje guze

– Ahhh… seko, za pušenje si majka. Dođi sad da ti brat posisa tu tvoju uzavrelu pičkicu.
– Pa da te vidim brate kakav si – reče ležući na trosed i šireći noge, pružajući mi prekrasan pogled na njenu ribicu. Duboko sam uzdahnuo, spuštajući glavu prema njenoj vlažnosti i rekao:
– Pičkica ti je lepša nego što sam mogao i da zamislim.

Počeo sam da je obrađujem onako kako sam najbolje znao, maksimalno se trudeći da joj bude što lepše. Uživala je, bio sam siguran u to, dok se izvijala kao zmija, dok sam je ja stiskao za bokove i guzu, otvarajući što bolji put svom jeziku prema njenoj mačkici. Kako sam joj sisao klitoris, tako sam joj srednji prst zabijao u pičkicu, dok je ona cičala od zadovoljstva:
– Tako si dobar brate… tako mi dobro to radiš.

Bilo mi je drago što joj se sviđa. Onda sam se podigao na kolena između njenih nogu nadrkavajući svoju kurčinu, i mazeći je drugom rukom po boku, stomaku i grudima, gledajući je u oči. Očekivao sam da ona prva progovori i da mi kaže šta sada želi. Posle desetak sekundi ona progovori:
– Uteraj mi ga, šta čekaš?

brat i sestra se jebu

I dalje sam je gledao u oči, mazeći je…

– Uteraj ga svojoj sestri.
– Jesi li sigurna da će da bude dovoljno dobar za tebe? – Teško je disala, uvijajući se:
– Daj mi ga, daj mi ga, samo mi ga daj, znam da ćeš dobro da me jebeš… Znam da ćeš dobro da jebeš svoju sestru.

U tom trenutku sam joj uterao do jaja i ona kriknu. Jebao sam je tako dobro da sam počeo samog sebe da iznenađujem.

Verovatno sam danas svrsio više puta i do orgazma mi je trebalo mnogo, što nije bio slučaj i sa njom. Menjajući poze, uz moje žestoko pokretanje u njoj, svršila je dva puta, dok sam ja i dalje bio neumoran. Video sam i sâm da sam je rasturio od kurca, što i ona potvrdi:
– Hajde svrši više, molim te… dođi gore.

svršavanje u usta

Izvadio sam ga, i držeći ga u ruci, seo joj na grudi dok je ona otvorila usta. Drkao sam ga ispred njenih usta, ali i to mi nije bilo dovoljno i rekoh joj da ga ona uzme u ruku. Onda je ona počela da mi drka tik do svojih usta, očekujući da počnem da izbacujem spermu:
– Hajde bato, hajde…
– Jel’ sam dobar za tebe a? Jel’ sam dobar?
– Rasturio si me, rasturio. Hajde sad svrši, napuni sestri usta spermom. Daj mi je, daj mi je…

Onda sam počeo da štrcam spermu kao nenormalan dok ju je ona usmeravala u svoja usta. Gutala je koliko je stigla, dok se dobar deo slivao niz njena usta…

Tu noć smo proveli budni, do zore, ponavljajući sve ovo više puta, tako da sutradan uopšte na fakultet i nismo odlazili. Mnoge ispite smo namerno padali i ja i ona, da bi produžili ove naše bludne studentske dane.

nabija se na kurac

Od tada je prošlo više od šest meseci, a nije prošlo ni dana da se nismo bar dva puta dnevno pojebali. Najuzbudljivija jebačina je bila onda kada smo odlazili kući i bili stalno u strepnji da neko može da provali naš odnos. Ni sam ne znam da li više volim da je jebem u guzu, pičku ili u usta, ali smo se dogovorili da se potrudimo da u igru ubacimo i treću osobu. Dvoumimo se da li će to da bude njena najbolja drugarica ili naša rođaka, sestra od tetke, koja je od mene mlađa samo godinu dana. U sledećem nastavku priključila nam se i druga seka…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x