Sladoledžija je imao tvrdu karu

Znam da sam se zatekla na moru… i da mi se lizalo… Pogađate, sladoled! Ali ne samo to… meni je sinonim za sladoled oduvek bio kurac. Još dok me je teča slikao u Makarskoj kako halapljivo ližem i ližem kurac.

Ludilo… Još sam bila studentkinja, a on se bavio fotografijom. I polizala sam mu glavić, lagano, pa sve brže dok se jadničak nije istopio i svršio u mojim ustima.

Onda sam se kurvala sa kim stignem… I u staničnom WC-u sam lizala sladoled, mašinovođi. Pa kondukteru „karte bušim, karte cepam“. A ja se samo naguzim i on mi ga sjuri do balčaka… Cepa li cepa, da me dupe boli deset dana.

jebanje u guzu

Ali u sećanju mi je ostao svakako sladoledžija sa čaršije. On ima ogromni kurac. Samo povuče zavesu, otkopča šlic i na stolici zadovolji mušteriju.

– Hoćeš čašu vode? – I ona sva pojebana od sreće ode iz njegove poslastičare.

Bila sa već punoletna devojka, ali sam samo maštala o kurcu poznatog sladoledžije iz grada Kažu da ima tvrdu jumku.

– Ha, ha, ha… – Kikotale su se drugarice. A ja sam noćima mislila na njega, trljala svoju mladu dlakavu pičkicu, i puštala sokiće zbog njega. A on je bio masivan, brkat, ogoromnih pleća, leđa, i ručerdi. Stavio bi me u krilo, i onda bih mu zalizala „sladoled“. Topio se u mojim ustima, samo tako, dok sam mu oblizivala glavić!…

lizanje sperme

A onda je svršavao i svršavao kao lud…

Skroz mi je istuširao krajnike… A ja šta ću; gutam li gutam žestoko njegov „sutlijaš“ od sperme, i usput trljam svoju krofnu…

– Mhmmm. Liži ga lepojko. Srce slatko! Lepo ga poliži. – Bili su to njegovi komentari dok sam mu usput lizala kurčinu.

A imao je tvrdu „jumku“… glavić i ud. To sam osetila čak u stomaku kad mi ga je nabio tu iza paravana u poslastičari, kad je svršio sa poslom. Još se sva preznojim kad se setim mog sladoledžije, koji je zadovoljavao svoje mušterije u poslastičari… Samo bih strgla hulahopke sa sebe, ostavši samo u providnim čipkastim tangicama i baletankama. Uzeo bi me u ruke, i natezao dok me ne razvali od sexa.

sama se nabija na kurac

Eto, takav je bio sladoledžija. Njega su posećivale i ozbiljne dame… A on im je davao svoj kurac, kao najlepši sladoled… Da ližu, ližu, i svršavaju po njegovom licu. Da mu puste „limunadu“ zadovoljstva. Nekako je mene najviše gotivio. Voleo je „piletinu“, kaže „mlado meso”… Iako nije on bio mnogo star. Kaže da mu je rođena supruga preko kurca. I da voli da sa mnom živi… Obećao mi je da će se razvesti od nje… I da ću dobijati porciju „sladoleda“ svaki dan!

Mhhh. Ja baš volim to da mu radim. Da mu ližem kurac kao sladoled. Samo me pogleda onim krupnim pametnim očima… ja mu sednem  u krilo… Prvo se ljubimo jer on to voli! A onda mu ližem ližem kurac kao sladoled…

– To mi radi! Ah! – uzdiše od zadovoljstva moj sladoledžija.

jebanje u ustau kupe

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Malkolm Serbez

Na panonskim jezerima se zene tuku zbog sladoleda…