Novogodišnja svingerska redaljka

Dok smo ležali zadihani od žestokog jutarnjeg sexa tog zimskog jutra, zazvonio mi je mobilni telefon. Javih se, a sa druge strane se začuše glasovi naših prijatelja. Posle malo razgovora Dragan i Slavica, naši višegodišnji swing partneri, rekoše da se pravi novogodišnja žurka nadomak grada u jednom lepom smeštaju, biće oko 10-ak parova, i pozvaše i nas dvoje… Sandra je bila oduševljena, a i ja, priznajem..

Inače, swing nije zabava za široke narodne mase (sa dužnim poštovanjem svim ljudima), to je ipak privilegija malo imućnijih ljudi, hedonista, jer ne ume svak da uživa i takvim odnosima. Nije to sex tipa došao kum kad nisi kod kuće, pojebao kumu pa se saznalo, pa onda u četvoro itd. To je nešto mnogo suptilnije i samo istinski poklonici tog životnog stila to znaju i uživaju u tome… I nema mesta ljubomori, što je najbitinije… znači samo užitak…

Sandri su sijale oči, bila je sve vreme uzbuđena, jer je znala da će biti svega tu, svi parovi su bili veoma zgodni i uigrani, znala je da će pasti neki gangbang, njeno omiljeno… Inače, red je da se i ja predstavim: ja sam Stefan, bivši sportista, 185 cm 90 kg, crn, atletske krupnije građe, kažu da sam dobar frajer, ako ne lažu.

tangice sa prorezom

E da, kao što mnogi navode da imaju mali kurac pa puštaju ženu da se jebe sa kuratijim likovima, kod mene to nije slučaj. Imam solidan kurac, 18 cm, masivan, pravilan, sve u svemu dobar komad…

Dogovor je pao za tu novogodišnju noć: Sandra je obukla nov sexy veš: gaćice sa procepom za picu, haltere, grudnjak iz koga su kipele njene bujne grudi… sve u crnoj boji. Izgledala je božanstveno i jako sexy, nije što je moja žena, ali je bila bomba…

Stigli smo oko 11 sati na adresu žudnje i pohote…

Ušli smo, pozdravili poznata i upoznali nova lica, pijuckali piće, smejali se, pričali… Bila su dva momka viška, verovatno po preporuci nekih parova… Svi smo bili u sexy izdanju, tačnije u vešu samo. Padali su požudni pogledi, dodiri… Prišli smo jednom paru, novi su bili, ali iskusni. Plavuša skladne građe, nižeg rasta, ali zgodna, i smeđ muškarac moje građe. Uz malo priče, krenuli smo sa petingom i otišli u jednu od nekoliko soba za zabavu.

svingerske orgije

Na istom krevetu Miloš je mazio moju ženu, a ja njegovu Jelenu. Lizali smo usijane pičke koje su balavile znajući šta ih čeka tu noć. Zanimalo me je šta Miloš krije u gaćama, i, na iznenađenje moje žene, imao je alat koji je može zadovoljiti.

Dok su se njih dve ljubile, mi smo ih punili otpozadi na krevetu, šljapkali kurčevima po guzovima, menjali poze, napušavali , jebali u sendviču, a pretpostavljate kakve su kombinacije moguće… Posle svršavanja po njihovim grudima, obrisali smo se i goli pridružili zabavi. Svuda naokolo bili su parovi u sexualnom zanosu: čulo se stenjanje žena, brundanja muškaraca, uzdasi; miris napaljenih tela i sexa… ko je probao zna o čemu pričam.

Marijan, naš prijatelj i organizator me pozva dok mu je neka mlada crnka dudlala i reče da odemo do dnevne sobe, da je tamo grupnjak i redaljka, ako želimo da se pridružimo. Sandra je jedva dočekala i uz poljubac i smešak krenusmo ka sobi. Glavne zvezde bili su momci koji su došli solo, zgodno nabildovani, bili su u stvari sportisti sa strane koji su igrali u domaćem klubu čiji je član bio jedan od prisutnih muškaraca, pa ih je pozvao za novogodišnju dobrodošlicu.

svingerski seks

Upravo su jebali Anđelu, zgodnu ženicu našeg prijatelja koji ju je i sâm napušavao, dok se se oni smenjivali na joj. Kad je ustala sa kreveta, Sandra je krenula ka krevetu, a ta dva macana su je spremno dočekala, hvatajući je za grudi i pičku, ljubeći je svuda po telu.

Anđela je klekla pred mene i uzela moj kurac u usta, koji se počeo penjati od prizora koji sam gledao… Sandra je sela na kurac jednog od momaka, dok su je Anđelin muž i drugi dečko napušavali, gutala je njihove glaviće kao nikad do sad… Dok sam se ja gubio od Anđelinog luđačkog dudlanja, i u jednom trenu moja žena je bila nabijena u sve rupe.

Sinhronizovano su je bušili, dok je mumlala, daveći se kurčinama

Nedugo zatim, Anđeli sam nabio kurčinu zguza i, držeći je za sise, jebao stojeći, i gledajući u pravcu kreveta na kom se razbijala moja ljubljena… U tom trenu je svršavala na Marijanovom kurcu, dok su je ostali prskali spermom po telu. Gledao sam kako uživa dok sam se i sâm bližio vrhuncu. Iz njene pičke je počela da curi Marijanova sperma… U tom trenu sam i ja počeo puniti Anđelu, koja je zadovoljno stenjala, verovatno i sama svršavajući… Jebote, koja Nova godina – pomislih u sebi…

orgije, redaljka

Uskoro svi počesmo dolaziti sebi, zaslepljeni od strasti. Posle tuširanja i dalje smo se goli kretali po kući pijuckajući i zezajući se u novogodišnjoj noći… sve do jutra kad smo se svi lepo pozdravili i krenuli svako svojim putem… Sve što se dešavalo ostaje iza vrata kuće gde smo se igrali… Inače, ekipa je proverena, tako da i dan-danas uživamo sa još ponekim novim sigurnim parom…

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o