Trojka sa blizancima na seoskoj slavi

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Dijana, imam 27 godina, plavuša sam i, kažu, zgodna. Opisaću vam najčudniji i najluđi doživljaj iz mog ljubavnog života.

Rođena sam u patrijarhalnoj porodici u unutrašnjosti. Od rane mladosti su momci počeli da se zanimaju za mene, jer sam se izdvajala od drugih devojaka lepotom i telom. Normalno, ni ja nisam bila imuna na njih, ali su se sve veze završavale na poljupcima. Udala sam se rano, sa 20 godina. Tada sam prvi put osetila čari seksa. Uživala sam, ali onako neiskusna, mom suprugu nisam bila dovoljna, pa je potražio malo razonode “sa strane”. Normalno, posle određenog vremena, sve se saznalo i rastali smo se.

Ubrzo sam našla čoveka sa kojim sam i sada. Sa njim uživam u svim lepotama ljubavi i seksa. Probali smo sve mogućnosti, što kažu, jedan na jedan. Bili smo jako maštoviti oboje i pružili jedno drugom mnogo zadovoljstva. Posle određenog vremena i stečenog poverenja jedno u drugog, Dejan je počeo da spominje grupni seks, pa moj odnos sa dva muškarca, njegov sa dve žene, ali mene to nikako nije privlačilo, jer sam bila uverena da smo u krevetu dovoljni samo nas dvoje i sve je ostalo samo na fantazijama. E, tu počinje moja priča.

Bilo je proleće 2010. godine. Moja sestra Vera, iz jednog malog sela u Vojvodini, me je već par godina zvala da dođem kod nje u vreme seoske slave, ali ja nikako nisam uspevala da se organizujem i posetim je. Te godine sam se odlučila, spremila sam se i krenula. Na žalost, moj dečko nije mogao sa mnom zbog službenih obaveza. Prethodno smo imali lep vikend pun seksa, gde je on, kao i puno puta do tad, u trenutku strasti pričao kako bi voleo da gleda kako me neko drugi tuca i pri tome strasno svršavao, to ga je jako uzbuđivalo. Kada sam kretala rekao mi je da se lepo provedem i namignuo onako perverzno. Ja sam mu rekla:
– Daj, ne lupaj! Pa, to je obična selendra, šta bi tamo moglo da mi se desi?!

devojka oblači tangice

Stigla sam kod sestre popodne. Odmah me je uhvatila da obiđemo svu rodbinu da bi posle bila samo njena. Normalno, kod svih hrana, piće, kolači, a nikog ne možeš da odbiješ. Onda smo obišli seoski vašar, kao i svaki drugi, par tezgi sa raznim glupostima, neizbežni ringišpil i to je to.

– Večeras izlazimo! – rekla je Vera sva uzbuđena, jer njoj je to bio otprilike jedini izlazak u godinu dana. Ona se takođe mlada udala i njen muž joj je bio sve. Često mi je pričala kako je zadovoljna svojim brakom i životom, ali je bila jako stidljiva i seks je za nju bio tabu tema.

Uveče je krenulo spremanje. Ona je obukla svoju haljinu samo za slavu i cipelice na malu štiklicu, a ja crne sandalice sa visokom štiklom, crnu suknju uz telo i gore crnu čipkanu majicu u kojoj su moje velike grudi maksimalno došle do izražaja.

Izašli smo zajedno sa njihovim društvom. To su uglavnom bili bračni parovi i stalno su nešto međusobno pričali, tako da sam se ja prilično dosađivala. Ona se trudila da me zabavi, ali je naravno morala i mužu da pravi društvo. Oko ponoći smo prešli iz kafane u diskoteku… ako se to tako može nazvati. Bila je to kafana u podrumu, na sredini je bio kao podijum za igru, a narodnjaci su tukli nemilosrdno. Ekipa se zabavljala maksimalno. Popilo se puno vina, tako da su se svi prilično opustili i igrali. Zazvonio mi je mobilni, bio je to Dejan. Rekao je da je sam kod kuće i da je strašno uzbuđen, jer razmišlja kako me neki grubi seljak sad negde u nekoj njivi tuca. Rekao mi je da ga zovem da sluša ako se to desi. Ja sam mu rekla ok, ali sam u sebi znala da za tako nešto ovde nema šanse, niko me nije ni najmanje privlačio.

Ipak, uzbudila me je ta njegova suluda ideja

Popila sam još jednu čašu vina i pošla opet na podijum, a u glavi su mi bile njegove reči. Krenula sam da igram, odjednom se iza mene stvorio krupan tip. Imao je oko tridesetak godina. Bio je visok, širokih ramena i kratke crne kose, sa šakama kao lopatama, ali sa licem koje mi se na neki čudan način svidelo. Počeo je da igra pored mene, pa da me s vremena na vreme dodiruje rukama ili kukovima, kao slučajno. Pogledala sam ga par puta direktno u oči, nasmešila se, a on je zverao u mene kao opčinjen. Pomislih u glavi – hajde da se igramo, i onako su to Dejanove fantazije.

Posle par pesama, krenula sam da “uhvatim malo vazduha” napolju, kako sam sestri rekla. On je, po mom očekivanju, krenuo za mnom. Dvoumila sam se da li da to stvarno uradim, nisam želela da prevarim Dejana. Pitala sam se da li da stvarno zovem Dejana da sluša, šta ako pokvarim vezu kojom sam zadovoljna, ali sam bila uzbuđena i odlučila da probam. Izašla sam iz diskoteke i krenula do kola koja su bila malo zavučena u mrak između dva drveta. Neznanac je krenuo za mnom, a ja sam ga ignorisala, hodala sam uvijajući kukove znajući da će ga to izludeti. Tucanje sa potpunim strancem!!! U glavi mi je bio jako čudan osećaj, nešto između uzbuđenosti, zbunjenosti i straha…

nagužena u kolima

Došla sam do kola i kao nešto tražila po njima, naguzivši se na vratima tako, da su mi noge bljesnule punim sjajem, a guza skoro izvirela ispod suknje. U tom momentu sam okrenula Dejanov broj i spustila telefon na sedište. Prišao mi je od pozadi i počeo da me mazi po nogama i guzi ne progovarajući ni reč. Umesto šamara kojem se verovatno nadao, dobio je jedno uvijanje kukovima. To ga je ohrabrilo, pa je počeo sve više da mi zavlači ruku ispod suknje. Iz telefona se čulo:
– Halo, Dijana, halo!
– Jesi li stvarno mislio ono o tucanju?
– Da.
– E, onda slušaj! – rekla sam već uzbuđena do ludila.

Njegova gruba ruka je već bila ispod moje tange dodirujući moju ribicu grubo. Počela sam da mu se trljam o ruku i uzdišem. Osećaj je bio sjajan jer je ruka bila gruba. Bradavice su mi se ludački ukrutile, mislila sam da će mi pocepati majicu.

Iznenada sam se okrenula i uhvatila ga za nabrekli kurac preko pantalona. Kao da je bio zbunjen, ni reč nije rekao, samo je uzdahnuo. Počela sam da komentarišem naglas šta ću sve da mu radim da Dejan čuje. Znala sam da to uzbuđuje obojicu. Strgla sam mu pantalone, izvadila kurac iz gaća i počela ludački da ga pušim. Bio je prilično veliki, mada malo kriv na levo.

tumblr_nbw8rwUPJF1tghommo1_500

Klekla sam na kolena olizavši mu jaja, to ga je razbilo. Zabio mi je kurac u usta, ščepao me za kosu i počeo da mi nabija glavu na kurac. Gurao mi ga je do krajnika, a mene je to jos više uzbudilo.

Iznenada mi je oteo kurac iz usta, uhvatio me za ruku i poveo me do haube, jedva sam uspela da dohvatim telefon i stavim ga kod brisača. Digao me na haubu, zadigao suknju, digao noge na ramena, pocepao tange i počeo da mi liže ribicu, već toliko mokru da je sve curelo. Zabacila sam glavu unazad, zatvorila oči, moja plava kosa se razletela po autu.

Potpuno sam raširila noge, da mi priđe sto bliže

Zabio je glavu u moje međunožje i lagano mi lizao klitoris, pa mi je onda grubo zabijao jezik u ribicu. Jednom rukom mi je oslobodio sise iz brusa i počeo da ih mazi dok je srednjim prstom druge ruke masirao rupicu na guzi. Počela sam da uzdišem glasno, ne razmišljajući da me možda neko od rodbine sluša ili gleda. Ništa mi nije bilo važno, samo njegov jezik. Izdizala sam svoju karlicu prema njemu i vukla njegovu glavu prema mojoj ribici. Mobilni je nekako bio odmah tu, tako da je u toku bio direktan prenos seksa samo za mog Dekija.

tumblr_na0b30ZABM1rlzxido1_500

Odjednom sam osetila kurac na usnama, bila sam zbunjena, jer jezik je još bio u mojoj ribici. Otvorila sam oči i videla isto lice, ali ipak nekako drugačije. Bio je to njegov brat blizanac. Uzbuđena do ludila zgrabila sam ga i počela da ga pušim. Bio je isti, čini mi se, čak isto i kriv kao bratov. Gurala sam ga usta kao luda, htela sam da ga progutam. Rukom sam mu mazila jaja koja su bila puna i napeta, dok je njegov brat i dalje gurao jezik u moju picu. Nisam mogla da komentarišem dalje jer su mi usta bila puna, ali sam uzdisala što glasnije da Deki sve čuje.

Jedan od braće je uzeo ćebence iz mojih kola i stavio ga na zemlju. Legao je na njega, a kurac mu je bio uspravan kao neka antena. Drugi brat me je digao sa haube, uzeo u ruke i preneo do ćebeta, sve sa mobilnim u ruci. Stavila sam telefon na ćebe, a ja sam sela na kurac. Prvo polako, a onda sve jače i jače nabijala sam se na neznančev kurac, dok mi je drugi isto tako nepoznat, punio usta, a sve to slušao moj dečko.

Bila sam napaljena kao nikad. Uskoro sam svršila vrišteći kao luda i skakajući po kurcu. Onda su me okrenuli sa strane, ne davši mi ni minut predaha, promenili su se. Sada sam pušila kurac koji je do malopre bio u mojoj ribici, a ovaj drugi je počeo da me tuca. Sve jače i jače! Moja ribica je samo bridela. Onda ga je izvadio iz ribice i gurnuo u guzu, ušao je tako lagano kao nikad do tada. Malo sam zastenjala, ali sam nastavila da pušim nesmanjenom žestinom.

spit roast u prirodi

Odjedanput su kao po dogovoru stali, obojica, i izvadili svoje kurčeve. Jedan od njih je legao na leđa, više nisam znala koji. Nabila sam se i počela da ga jašem, a onda je drugi polako od nazad prišao, zaustavio moje skakanje po kurcu i polako mi ušao u guzu. Nikad nisam imala taj osećaj, dva kurca u meni. Mislila sam da će boleti, ali slast je bila jača, bol nisam ni osetila. Polako su me tucali obojica popunjavajući moje rupice u isto vreme.

Zgrabila sam mobilni i pitala:
– Je l’ slušaš?
Sa druge strane se čulo dahtanje i Dekijev glas:
– To, ljubavi! To!

Bacila sam mobilni i počela da se nabijam na dva kurca…

Tucali su me sve jače i jače, a ja sam opet svršila uz vrištanje. Tada sam čula glas onog ispod mene:
– Mali, dođi ovamo.
Otvorila sam oči, a ispred mene je bio klinac koji je izvadio kurac i počeo da ga drka. Ščepala sam ga i strpala usta. Mali se prepao, ali mu je kita bila jako tvrda. Pomislila sam – sada su tri u meni. Mislila sam da to nikada neću doživeti. Posle par minuta, klinac je svršio i napunio mi usta neverovatnom količinom sperme, sve sam progutala zagrcnuvši se. Klinac je uvukao kurac u pantalone i nestao.

gengbeng u prirodi

Braća su me i dalje tucala neverovatnom žestinom. Ovaj koji je bio na leđima i u mojoj ribici, mi je lizao sise grickajući mi bradavice koje su i dalje bile maksimalno napete. Mislila sam da će ih otkinuti. Ovaj koji je bio na meni i u guzi me je čupao za kosu, udarao svojom ručerdom po guzi i gurao svoje grube prste u moja usta. Vikao je:
– Sad ćes da vidiš kako jebu braća!

Ta grubost me jako uzbuđivala, vikala sam:
– Jebi me, jebi me! Razbij me! Tuci me! Jače, jače!
Pritom sam mu sisala prste na rukama, kao da su najlepše lizalice.

Odjednom je ovaj koji je bio u guzi izvadio svoj kurac. Ja sam okrenula glavu, a on ga je brže bolje smestio u moja usta i napunio ih spermom. Počela sam da gutam, ali mi je malo iscurelo. Opušteni kurac mi je ispao iz usta, a ja sam pohotno prstima pokupila tih par kapi koje su mi iscurele i vratila ih u usta. On je urliknuo tako jako da sam pomislila da ga je celo selo čulo.svršavanje u usta

Tada je brat koji je bio ispod mene, izašao iz moje ribice. Izvukao se ispod mene i rekao mi da ostanem tako. Ščepao me od nazad za kukove i grubo me nabio na kurac. Zabio ga je do kraja par puta i ja sam svršila po treći put. Opet sasvim glasno i suludo, uz vrištanje i sve jače nabijanje na njegov kurac. A onda je on počeo da stenje sve glasnije i glasnije, naredio mi je da legnem na leđa.

Seo je na mene, ščepao moje sise i stavio svoj kurac između njih. Posle samo par pokreta počeo je da prska po mojim grudima, licu, ustima. Sperma je bila svuda po meni. Nisam više imala snage da je sakupljam i gutam. Ono što je bilo u ustima progutala sam, već po navici. A on, on je urlikao, brzo disao, nije mogao da se smiri. Ustao je sa mene i otišao ka diskoteci. Usput je zakopčavao pantalone, teturajući se levo-desno.

Pogledala sam u mobilni. Da li je Deki još tu, ili je odustao od slušanja shvativši da mu je devojka luda? Možda više nikada nije želeo da me vidi. Uzela sam telefon i rekla:
– Halo, Deki, jesi li tu?
– Tu sam, ljubavi. Uzbudila si me kao nikad do sad! Svršio sam dva puta. Požuri kući, želim te! – odgovorio je uzbuđenim glasom.

tumblr_mlc2lwaKjN1rbjhobo1_250

Kada sam završila razgovor, pogledala sam oko sebe. Nikog nije bilo. Ležala sam na ćebetu gola, razvaljena kao nikad. Sperma je bila po mom licu i grudima, a u glavi sulud osećaj i neviđeno zadovoljstvo. Malo sam se dovela u red i legla u kola da odmorim. Vera je nedugo zatim došla i upitala me:
– Gde si ti? Svuda sam te tražila. Nema te već pola sata.

Ja sam se vadila da me uhvatilo vino, pa sam došla malo da odspavam u kolima. Nikako mi nije bilo jasno da je trajalo samo pola sata, mislila sam da sam uživala mnogo duže. Normalno, nisam ništa spominjala, ionako bi me se svi odrekli da znaju šta je bilo.

Spavala sam do podne, iscrpljena noćašnjom avanturom. Za ručkom,Vera je stalno pričala kako joj je bilo super sinoć. Bila je oduševljena provodom. Ja sam joj potvrđivala, jer meni je provod bio stvarno nezaboravan.

Popodne sam se vratila kući. Dejan me sačekao na vratima naložen kao nikad. Uhvatio me, pokidao sve sa mene i potucao kao nikad do tad. Morala sam da ponavljam priču više puta, uzbuđivala nas je. Oboje smo svršavali do besvesti.

jebanje od pozadi

Eto to je moja priča, moj ludi doživljaj. Deki i ja smo i dalje zajedno. Ljubav i seks su nam super. Probali smo još neke nove varijante, ali o tome ću vam pisati neki drugi put.

Dijanica

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x