Obe smo bile gladne Miloševog kurca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je to pre desetak godina kada smo ja i moja prijateljica odlučile da odemo na odmor. Iako je bilo leto ipak smo se odlučile da idemo na planinu. Pošto smo obe bile bez momaka, tj. kurca, tj. ja sam se tek počela muvati sa sadašnjim mužem, bilo mi je baš potrebno malo odmora jer sam upravo izašla iz jedne duže veze.

Prvih nekoliko dana smo provele u šetnji i izlascima u kafiće, ali maltene nismo imale nikakav kontakt sa drugima. Inače, obe smo slične građe, ja sam visoka oko 165 cm, imam 50 kg, smeđe duže kose, grudi trojka, čak smo i isto godište, tada smo imale po 23 godine.

Jedne večeri smo pošle na piće do obližnjeg kafića, kada se zaustavio jedan auto sa dvojicom momaka koji su radili u hotelu@ gde smo mi boravile i pozvali nas da idemo sa njima do obližnjeg mesta na piće. Kasnije se ispostavilo da su oni krenuli na nekakav rođendan. Pošto nismo imale nikakvih obaveza, krenule smo sa njima jer su baš izgledali onako fino.

Kada smo stigli, društvo se već okupilo i oni su nas predstavili kao njihove prijateljice. Uglavnom su to bili parovi. Prijatna atmosfera nam je prijala i uz igru i piće smo se svi lepo provodili. Negde posle ponoći DJ je počeo da pušta lagane stvari i mene je Miloš pozvao da plešemo, a moja prijateljica je isto izašla na podijum sa Bojanom. Plesali smo lagano, a Miloš je počeo da mi miluje leđa, kroz mene je počela da prolazi neka struja, pa sam se i sama prepustila tom milovanju.

vaćarenje u izlasku

Lagano je počeo drugom rukom da mi uvija kosu i da mi priča na uvo (kako je samo lepo mirisao), spontano smo počeli nežno da se ljubimo, a u sebi sam pomislila da to potraje što duže. Privijala sam se uz njega i osetila kako mu je muškost narasla i koju sam osetila kroz pantalone. Moja prijateljica se već uveliko ljubila sa Bojanom koji je baš imao nemirne ruke i sa kojima joj je masirao već guzu.

Pošto se bližilo vreme fajronta, odlučili smo da krenemo nazad. Kada smo ušli u kola, ja i Miloš smo seli pozadi a moja prijateljica i Bojan napred. Privila sam se iz Miloša i nase usne su se spojile a on mi je jednom rukom mazio grudi. Pogledala sam na predje sedište, a moja pijateljica je sedela zavaljena u sedištu dok je Bojanova ruka bila na njenoj nozi i polako je milovala. Ja sam Miloša isto počela da milujem po međunožju ispitujući koliki mu je u stvari!

Pošto smo stigli pred hotel, odlučili smo da odemo do naše sobe i nastavimo druženje. Kada smo ušli u sobu, ja sam otišla pravo do toaleta da se malo sredim. Izašla sam i videla da su na jednom krevetu moja prijateljica i Bojan već u strasnom zagrljaju, a da mene Miloš čeka sa nestrpljenjem. Ostala je samo upaljena sobna lampa i ja sam sela na krevet do Miloša i počeli smo opet da se ljubimo, s tim što je on već počeo da prelazi rukom preko mojih bedara i polako preko da mi mazi mačkicu.

Obe smo bile gladne Miloševog kurca

Ja sam mu polako otkopčavala pantalone i počela da mu mazim ud koji je baš bio veliki i u punoj erekciji. Sa drugog kreveta su se već čuli jecaji, moja prijateljica je već bila skoro gola, kao i njen partner koji je ljubio po sisama i već joj je stavio jedan prst u ribicu.

Ja sam se okrenula prema Milošu i iz pantalona izvukla njegovu već odavno ukrućenu batinu i počela polako da je stavljam u usta i da je ljubim. On se za tren skinuo i počeo mene da skida, a kada smo bili skroz goli on me je prebacio u pozu 69 i počeo da mi stavlja jezik u ribicu, a drugom rukom da mi mazi anus.

Prijateljica je ležala na krevetu a Bojan je polako prešao preko nje i svoju batinu je stavljao na ulaz njene ribice. Imao je nešto manju od Miloševe, ali isto tako debelu. Kada sam to videla momentalno sam nabila Miloševu batinu u usta koliko sam mogla i počela da mu mesim jaja. Počeo je da stenje a kada sam mu prstom počela da masiram anus mislila sam da će da poludi.

Onda sam se okrenula i zajahala ga. Iako sam bila žestoko napaljena, ipak mi je bio problem da ga primim celoga odjednom jer je stvarno bio ogroman, ali posle nekog vremena uspela sam se nataći do korena i onda onako nabijena počela vrteti karlicom, što je on propratio glasnim uzdasima. U jednom trenutku Bojan je predložio da se zamenimo, ali je moja prijateljica k’o bajagi negodovala, a videlo joj se u očima da bi baš volela da proba i Miloševu batinu.

Obe smo bile gladne Miloševog kurca

Bojan je ustao i prišao našem krevetu, a moja prijateljica nas je gledala i mazila svoju ribicu, pošto sam ja još bila na Milošu. Bojan je počeo da mi mazi anus i počeo prst da gura u njega. Zatražio je neku kremu i moja prijateljica mu je dala, pa sam posle toga mogla lakše da primim i njegov prst. Međutim, ubrzo je on izvadio prst i počeo svojom batinom da prelazi preko anusa.

Ja sam se umirila i čekala da on polako prodre

Bio je nežan i polako je ulazio. Pošto sam prvi put primala u guzu, sva sam drhtala znajući da će boleti, ali ubrzo je bol prestala. Bojan ga je gurnuo do pola a onda jednim snažnim pokretom je ugurao ceo. Ja sam kriknula, ali smo istovremeno počeli ritmički da se krećemo a plima orgazma me je preplavila jer tako nešto u životu nisam doživela.

Posle petnaestak minuta žestokog rasturanja oni su odlučili da to zadovoljstvo upriliče i mojoj prijateljici koja ih je sa nestrpljenjem čekala. Primila ih je bez problema i toliko je bila glasna da sam mislila da niko u hotelu i ne spava od nas. Posle dobrih dvadesetak minuta oni su bili gotovi; prvo je Bojan izvadio iz guze a moja prijateljica je sišla sa Miloša i uzela Bojanovu batinu u usta, što sam ja iskoristila da uzmem Miloševu koji je ubrzo počeo da svršava i da mi puni usta…

dupla penetracija

Sutradan za doručkom Bojan nam je doneo specijalitet kuće, tj. kobasicu i dva jajeta na oko, ali nam je rekao ako želimo repete da će poslužiti u našoj sobi… Posle doručka smo otišle u sobu i razmišljale da odemo u šetnju, kada se začulo kucanje na vratima. Otvorile smo i ugledale Miloša koji je iskoristio pauzu i došao malo do nas. Pošto je dan bio lep otišli smo na terasu naše sobe da sednemo i popijemo piće. Na pitanje gde je Bojan, on je odgovorio da će možda doći kasnije jer ga je šef nešto zadržao.

Razgovarali smo neko vreme o događajima od prethodne noći i svi smo počeli da osećamo veliko uzbuđenje, kada je zazvonio telefon u našoj sobi i moja prijateljica je otišla da se javi. Ispostavilo se da je zvao njen dečko i da su oni počeli da čavrljaju kao zaljubljeni golupčići kada smo se ja i Miloš pogledali i u trenutku nam je sinula luda ideja: Ušli smo u sobu i prijateljicu počeli da mazimo, iako je još razgovarala sa svojim dečkom.

Miloš je počeo da joj mazi sise onako preko trenerke, a ja sam počela da joj mazim prepone približavajući se njenoj mačkici. Istovremeno smo joj mimikom objasnili da ne prekida vezu. Ona je dečku rekla da je sama u sobi i da je veoma uzbuđena, na šta je on počeo sa vrućom pričom da je još pali!

ffm trojka, predigra

Miloš joj je raskopčao gornji deo trenerke i nastavio sa maženjem njenih sisa i polako je počeo da joj skida doljnji deo trenerke. Za to vreme sam ja Milošu otkopčala pantalone i izvukla njegov prelepi kurac i počela da mu pušim. Miloš joj je skinuo gaćice i počeo da joj liže mačkicu koja je bila već sva vlažna.

Usmerila sam njegov kurac u njenu vlažnu pičku

U sobi su se čuli samo njeni uzdasi, a njen dečko je nastavio da joj priča, ne sluteći da mu je devojka već dosta napaljena, ali ne zahvaljujući samo njemu. Potom se Miloš uspravio a ja sam njegov kurac usmerila ka prijateljicinoj ribici. On je ubacio samo vrh glavića i pravio male pokrete, na šta je ona počela da se proteže i da pokušava da se nabija na njega, međutim on se vešto izmicao i time je dovodio do još većeg ludila. Više nije moglla da izdrži i rekla je dečku da mora da prekine vezu jer joj neko kuca na vrata.

Obe smo bile gladne Miloševog kurca

Kada je prekinula vezu Miloš joj je svom žestinom nabio svoju batinu, mislim da su joj istog časa pošle suze na oči. Ja sam se za to vreme skinula i uzela prijateljicin dildo sa kojim sam se počela zadovoljavati.

Miloš joj je predložio da promene pozu tako da ga je ona uzjahala i nabila se na njega do kraja. Ja sam onda počela da joj mazim guzu i polako da joj stavljam prst u nju, što je još više napalilo. Videvši da joj je i guza dovoljno vlažna, počela sam da joj guram dildo, a istovremeno sam i Milošu drugom rukom mazila guzu i počela i njemu da guram prst, na šta je on počeo još više da uzdiše.

Posle desetak minuta sam predložila prijateljici da se zamenimo, što je ona prihvatila, doduše nerado. Sišla je sa Miloševog kurca a ja sam zauzela doggy položaj, tako da mi ga je on sjurio u ribicu od pozadi odjednom, tako jako da me je pogodio trenutni orgazam.

Moja prijateljica je uzela dildo i nastavila sa uživanjem. Miloš je počeo da me žešće nabija, očigledno se i njemu približavalo svršavanje, tako da ga je izvadio i mi smo se prihvatile njegovog kurca čekajući da nam svrši po licu, što je on i učinio izbacujući ogromne količine sperme koju smo mi spremno dočekale.

svršavanje po devojkama

Miloš se malo sredio i pošao do restorana da nastavi sa poslom, a nas dve smo ostale na krevetu i nastavile smo da se mazimo. Kasnije smo se čule sa Milošem i Bojanom i dogovorile sledeću rundu posle večere tj. izlazak, pa posle nastavak u našoj sobi, međutim baš kada smo krenule na večeru, na vratima hotela su se pojavili moj dečko i dečko od prijateljice, potpuno nenajavljeni…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x