Kod jednog beogradskog pisoara…

Bilo je toplo avgustovsko predveče. Vozom sam doputovao u Beograd u posjetu tetki. Prije dva mjeseca sam raskinuo sa Mirkom, nakon dvije godine naše veze. Naučio me je svemu u sexu. Probali smo razne kombinacije i grupnjake. Na kraju je našao jednog mlađeg i ćao. Bio sam utučen jer mi je Mirko bio prva ljubav.

Nakon dva mjeseca sam osjećao da utučenost prolazi. Dokaz za to je bila napaljenost. Zadnjih dana sam bio non-stop napaljen, a sexa ni na vidiku. U Beograd smo trebali ići familijarno, ali roditelji zbog posla nisu mogli, pa sam poslan ja sam.

Put vozom je bio smor od vrućine. Tokom puta nisam ni sa kim izmjenio ni riječ. Jedva sam čekao Beograd i da se smjestim kod tetke. Nakon što sam sišao sa voza morao sam u wc. Prebacio sam torbu preko ramena i brzo pronašao wc. WC kao wc. Jedan stariji gospodin je prao ruke. Letimično sam ga pogledao, a i on mene. Visok, skladno građen, sijeda kosa. Privlačan. Prošao sam pored njega i stao kod pisoara. Izvadio sam ga i počeo da mokrim.

gay u javnosti

Odjednom se ovaj gospodin pojavi pored mene. Ja završim sa poslom, otresam kapi i osjetim njegov pogled. Pogledam ga on se nasmješi. Navlači kožicu preko debelog glavića. Nasmješim se i ja. Osjetim da se počinjem paliti. Počnem i ja navlačiti kožicu i osjetim kako mi se diže. „Lijep ti je. Prav, mesnat”, reče ovaj gospodin iznenada. „I Vaš je”, odgovorim.

Ne mogu da vjerujem da sam došao u Beograd i naletio na muškarca. Gledam ga. Skupa odjeća. Sportska majica, pamučne pantalone, patike. Začešljan i uredno obrijan. Oko 55-60 godina – pomislim. Gledam kako nadrkava kurac. Glavić mu je purpuran, debeo. Kurac debeo oko 18 cm. Dva lijepa jajeta. Okruženo sve sijedim dlakama.

Odjednom navuče kožicu i okrenu se prema meni cimajući kurac. Prihvatim izazov i uzmem ga u ruku. Navučem kožicu par puta. Na vrhu glavića se pojavi kap. Pokupim je prstom i poližem. „Mmmmmm”, otme mi se iz grla. Slatkasti okus tekućine me opije. Zatvorim oči i jednom rukom mu jače povučem kurac, a kažiprstom druge pokupim novu kap i poližem prst. „Hajdemo u kabinu”, prenu me njegov glas.

Uđemo u malu, ne baš čistu kabinu. On odmah raskopča pantalone i pokaza kurac u punoj veličini. Lijep komad. Nagnem se i uzmem glavić u usta. Čučnem i obližem ga.

deepthroat gay

On me uhvati za glavu i nabi mi kurac u grlo. Zagrcnem se. Malo me pusti pa opet nabi duboko. Počnem da mu pušim svojski. Osjetim da je napaljen. Progutam mu cijeli kurac, što nije bilo teško jer sam se izvježbao na većem primjerku. Počnem cijelog da gutam. On me stisnu za glavu i poče da stenje.

Gutao sam sve što mi je dao

„Mali dobar si. Samo puši”, reče. Spustim se malo i obližem mu jaja. On se malo pomače, podiže nogu i otvori put ka dupetu. Pređem jezikom preko rupice. Sladak okus svježe opranog dupeta. Krenem jezikom malo unutra, a on glasno uzdahnu. „Tooo mali”, pohvali me. Dok sam mu lizao dupe počnem da mu drkam nabreklu kurčinu.

Odjednom poče da ubrzanije diše. Vratim se na kurac. Progutam ga do pola i krenem da pušim žestoko. „Mmmmmm. Urghhhh”, stenje gospodin. Osjetim u ustima, glavić se širi. Ostavim samo glavić u ustima i krenem da mu drkam.

gay rimming

Nisam povukao kurac ni 3 puta on se trznu gurnu mi kurac duboko u usta i poče da svršava. Izuzetno jako krenu da me jebe u usta dok mi je sipao spermu u grlo. Gutao sam sve što mi je dao.

Okus je bio izvanredan, opijajući. Uživao sam dok mi je svršavao u usta. Kada se ispraznio naslonio se na zid. Ja sam mu zahvalno lizao glavić i milovao jaja. Podigao me i poljubio jako u ustima. Jezici su nam se isprepleli.

Dok smo se ljubili spustio sam farmerke i počeo da drkam. On mi je stavio svoj prst u usta. Tucao me je prstom u usta dok sam drkao. Osjećao sam da sam blizu. Onda mi je odjednom taj prst nabio u dupe.

Ja sam ciknuo i eksplodirao. Sperma je udarila u zid. Noge su mi se tresle. On me počeo ljubiti. Kada smo se smirili i obukli i provjerili da nema nikoga, izašli smo iz wc-a. „Ja sam Stevica. Ako si da se vidimo opet, evo ti broj telefona i javi se popodne iza 15 sati”, reče mi. Odgovorih da hoću…

jebanje u usta

Pasivko

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Mirko

Hajdemo u trojku