Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ljubomora, kao veza između mlade majke i sina u malom gradu u Japanu. Rastavljena majka, mlada, izgledom nošena, tražila je sebi razonodu, tražila je muškost da zadovolji svoje potrebe. U isto vrijeme, imala je mladog sina, ne znajući da ljubav koju nosi u sebi kroz ljubomoru ulazi u strasti žudnje.

Nije ni znao što se događa u vijugama tog sina, nošen ljubavlju prema majci, bio je ljubomoran na sve koji su bili u njenoj blizini. 18 godina starosti, reklo bi se tinejdžer, patike rifle i stil koji mladost opisuje, da, imao je djevojku. Opis početka seksulanog života mladića koji je kratko uživao u seksu sa svojom djevojkom, jer su mu se misli mješale sa snom ili željom koja ga je lomila, koju je stidno skrivao, sam od sebe.

Svaki seksualni kontakt sa djevojkom činio ga je uzbuđenim na jedan drugi način, i, zatvarajući oči, plovio je nekim drugim užitkom, plovio je na tjelu neke druge osobe, gdje je uživao i to je bio razlog uvijek brzog svršavanja, koje je njemu godilo, ali ne i njoj.

Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe

Majka je jedno veče dovela svog prijatelja, Hisido je bio u svojoj sobi. Čuo je taj razgovor, nije mu bilo drago. Dvoje su kasnije napustili dnevni boravak i otišli u spavaću sobu. Kasno u noć i dugo u noć, čuli su se uzdasi njegove majke koja je stenjala ispod grudi svog prijatelja koji ju je jebavao dugo i nježno. Mjenjali su poze, uživali u seksu, opušteni slobodni ljudi, plovili su ljubavnim stazama.

Probudilo mu se seme incesta

Hisido nije mogao da zaspi – svaki taj glasniji izdisaj i poneki manji krik primao je sa nevjericom i neslaganjem samim sa sobom, progovarao je neke riječi. Ljubomora je punila njegove misli. Ljut i nervozan, nije mogao da sačeka jutro. Zaspao je smoren, tek onda kad je zadovoljio sam sebe, kad je uspio da smiri svoje strasti.

Prijatelj je napustio kuću pred zoru. A ona je otišla pod tuš, sapirala je tragove seksa, sapirala je sa sebe nježnost u kojoj je uživala. Nježno je trljala svoje tjelo šamponom koji je širio miris i do nekoga tko se probudio. Ustao se, vrata su bila otključana, otvorio je polako, gledao je njeno u preljepo tijelo koje želi, gledao je njenu pičkicu koju je šamponom milovala između prstiju.

pranje guze

Gledao je njene lijepe grudi koje su se poigravala pod kapima tuša, gledao je njene guzove izbačene, gledao je duboko dišući. Kad je zatvorila vodu, Hisido se povukao u svoju sobu, te u zanosu mirisa njenog tijela zaspao, ponovo.

Nedeljno jutro, toplo ljetno. Mlada žena spremala je doručak sebi i sinu, neznajući koju ljubomoru nosi njen sin i koju bujnu maštu posjeduje u svojoj mladoj glavi. Ustao se nervozan, ljut, želio je nešto da joj kaže, ali nije mogao. Bila je mlada žena, lijepa, zgodnog izgleda. Gledala ga je nježno onako sa ljubavlju i ponosom, gledala ga je kao majka. Bila je slobodna suvremena žena.

Nosila je garderobu koja je pokazivala njene obline, jer tražila je sebi muškarca za život, za seks, za prijatelja. Osjetila je da se nešto događa, ali nije znala šta. Hisido ju je gledao onako više sažaljivo, gledao ju je onako sa pažnjom i dostojanstvom koje pomalo prelazi u pogled zanosa u pogled želje, osjetila je taj pogled koji nije nikada prije izgledao tako. Pomalo uzbuđena ili iznenađena, uzdahnula je duboko i upitala ima li neki problem a da ona nezna za njega? Hisido je šutio!

Prišla je do svog sina, i stala je kraj njega. Hisido je sjedio na stolici i šutio, njegov pogled ljubio je pod. Pomilovala ga je po kosi, nježno, kao majka. Hisido ju je tako brzo zagrlio oko struka i povukao u svoje krilo. Iznenađena njegovim izlivom zadovoljstava i sreće, opustila se i ostala u njeovom krilu da sjedi.
– Hisido šta je bilo, šta te muči? – Njene grudi bile su u visini njegovih očiju, raskopčana košulja iz koje se nazirao grudnjak u koji je Hisido gledao sa velikom dozom zanosa. Primjetila je to.

pokazuje sise

Uzbuđen, nije mogao da obuzda svoje nagone u kojim se njegov penis polako dizao. Osjetila je to. Jako iznenađena, pravila se da se ništa ne dešava.
– Hisido, moram nešto da radim, reci mi šta je problem – htjela je da se izvuče iz te situacije, od svoga sina kojem možda nešto ludo grije srce ili stvara nagon u njegovim seksualnim mislima – pomislila je.
– Ništa – rekao je.

Ustala se i povukla u kuhinju. Iznenađena, dugo je razmišljala o svemu, pomislila je da nešto nije s njene strane loše, ali nije mogla da se sjeti. Dan je prolazio, noć polako ulazila u njihov stan. Ušla je u sobu, Hisido je ležao, upitala ga je nešto, samo je šutio. Onda ga upitala:
– Hisido, šta se događa, je l’ nešto moja krivica? – Odgovorio je kratko:
– Nije! – Pitala je svoga sina je li ima nekih ljubavnih problema. Šutio je! Pitala ga je je li ima problema u vezi nje. Podigao je glavu, gledao ju nekoliko sekundi i rekao:
– Da, imam u vezi tebe!
– Reci mi šta sam pogrešila!
– Nisi ništa! Samo, samo, znaš… – nije mogao da rekne, nije se usudio. – Ne volim tvog prijatelja! – ispalio je kao iz topa.
– Zašto Hisido? Pa on tebe respektuje, kaže da si veoma lijep i pametan.
– Ne želim to da slušam! – rekao je glasno. – Znaš, uh, znaš, ma ne mogu, ma ne mogu više!
– Šta to Hisido, šta te muči?

Šutio je neko vrijeme, pa je izgovorio nekoliko riječi:
– Ja sanjam i ti si u mojim snovima, stalno.
– Kakvim snovima? – Šutio je mladić.
– Kakvim snovima Hisido? O čemu se radi? Ti imaš djevojku Hisido!
– Imam!
– Imate li vezu, ljubavnu vezu?
– Imamo – stidno je rekao.
– Pa šta je onda?
– San, moj san, eto.
– Kakav opet san Hisido?
– Ti si u mom snu – izlazile su riječi kao vodom nošene. Iznenađena, samo ga je slusala šta je govorio, o svojim snovima. Kao u šoku, kao da sad ona sanja, rekla mu je da prestane.

dira joj sise

Disao je duboko, sve joj je rekao. Bila je uzbuđena, iznenađena i nije očekivala takav rasplet razgovora.
– Ja te želim, ja te želim! – rekao je glasnije. Šutila je, postiđena, šutila je iznenađena, ali nije htjela da dodaje ulje na vatru, šutila je samo. – Pomišljao sam i na samoubojstvo – rekao je. Tada je reagirala brzo, šamar je smirio na trenutak nabujale strasti u mladićevom srcu. Malo se uplašila njegove reakcije.

Ustao se, a ona je zaplakala.
– Kuda ćeš Hisido?
– Odlazim, ne mogu više ovako – izustio je. Kleknula je pred njega:
– Nemoj Hisido, nemoj, ti si sve što imam!

Počela je u moljenju sina da se skida

Izgubljena, skidala se polako, gledajući ga u oči. Svakih nekoliko sekundi, pojavljivalo se njeno lijepo golo tjelo u koje je mladić gledao dišući jako duboko. Srce mu je jako lupalo, kurac mu se dizao, disao je duboko gledajući u golo tjelo žene koju vremenom sanja, žene koju voli, žene kojoj želi sve, ali i koju jako želi.
– Uzmi me Hisido, uzmi me!

Skinuo je sve sa sebe, kurac mu je stajao uspravno. Legla je polako na krevet. Suza se slila niz njeno lice, pozvala ga rukom k sebi. Legao je kraj nje, disao je duboko, a ona je bila smirena, opuštena.

asian blowjob

Počela je da ga miluje. Uzdizao je tako da što prije uzme rukom uzdignuti kurac svoga sina. Ljubila ga je polako, kao da je izašla iz jednog života i ušla brzo u neki drugi život. Stavila je kurac u usta i počela da ga sisa.

Mladić je uzdisao jako. Milovao joj je grudi, milovao joj je bedra, guzove, milovao ju je svu dok mu je ona nježno pušila kurac.
– Hisido, imaš li kondom?
– Imam – izustio je polako. Izvadio je kondom iz ladice, a ona ga je nježno navukla na Hisidov kurac. Polako i nježno sjela je na kurac koji je nestao u njenoj mokroj pičkici, bila je tjesna, pa je zajecala kad je ušao u nju. Nastavila je da se nabija polako, nježno, izbezumnjena… Možda i nije ni znala u tom trenutku s kim se tako zanosno jebe, nije ni znala, možda, dok je mješala zatrvorenih očiju u tom zanosu incesta šta radi ili nije željela nešto da izgubi, ne znamo.

Stenjala je jako, krici mlade japanske majke popunjavali su tamnu noć, uzdisali su oboje. Nakon nekoliko minta, zastenjao je jako Hisido, osjetila je to pa je malo ubrzala. Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema. Incest je curio niz njeno lijepo tjelo, izgledala je čarobno, izgledala je zanosno, tako zatvorenih očiju, dok se polako jebavala na kurcu svoga sina. Prepustila se, nošena strašću koja je razvaljivala istinu. Spojeni, osjetili su poslednje trzaje u kojima su uživali. I ona i Hisido.

obrnuta kaubojka

Spustila se kraj njega, glavu je naslonila na njegova prsa, gledala je nijemo u kurac još dignut u kondomu iz kojeg je polako curila sperma na Hisidov stomak. Disao je duboko, ona je samo šutila. Polako je skinula kondom sa Hisidovog kurca. Bio je mokar i sluzav od sperme, samo je šutila, podigla se i stavila ga onako sluzavog sebi u suta. Sisala ga je nježno, Hisido je stenjao.

Bila je okrenuta guzom prema njemu, a on ju je privukao sebi. Opkoračila ga je. Hisidov je jezik ubrzo pronašao put mokre pičkice, koja je uživala u njegovom dodiru. Uzdahnula je duboko i nešto izgovorila, nešto kao veliki znak zadovoljstva. Kurac mu se dizao polako. Mazili su se ljubeći jedno drugome spolne organe.

Uzeo je drugi kondom, navukla ga je nježno. Nastavili su sa seksom do kasno u noć, ukupno 4 puta ju je jebao Hisido, sva se tresla. Da, bilo je to nešto neshvatljivo, nerazumljivo, ali u sebi je osjetila i nešto lijepo, nešto što joj se nikada nije dogodilo, niko ju nikada nije jebao 4 puta, skoro zaredom.

Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe

Hisido ju je jebavao sa uživanjem i svaki put kad bi svršio, za nekoliko minuta se dizao, samo je mjenjao kondome. Na podu su bila 4 komada, korištena: prvi je bio pun serme, a u zadnjem tek nekoliko kapi. Mjenjali su poze, dugo ju je jebavao s guza, vrištala je u nekim trenucima, jer je duboko ulazio u nju, nabijao ju je snažno, a ona ga je primala sa željom i sa strašću je uzdisala i stenjala. Da, jebavala se kao da to nije on, i kao da to nije ona.

Na kraju je i ona zastenjala i u kriku stegnuta svršavala je, nabijala se jako, grizla je čaršaf, stezala ga rukama u znak zadovoljstva, a Hisido je uživao u toplini njene pičkice, male i tjesne, baš kako ih Japanke imaju. Tako su goli i umorni zaspali, a četiri kondoma ostala su na podu kao broj, kao nešto što se dogodilo, šte se može i dokazati kad se budu probudili.

Ponedeljak jutro, sat je zvonio u njenoj sobi, nije ga čula. Hisido se probudio. Kad je vidio golo tjelo majke pored sebe, znao je da nije sanjao. Nježno ju je poljubio, budila se, usnama su se dodirivali. Prepustila se istini, prepustila se nečemu što će potrajati, prepustila se nekome tko će kraj nje ostati, ostati zauvjek, a to je bila cijena ljubavi. Cijena incesta, cijena koju je morala platiti da zadrži sina, da zadrži sebi onoga koga voli. Ali, i koji nju voli, sada na dva načina: danju kao majku a noću kao ženu. Ostavio je djevojku, a ona je ostavila prijatelja, sretni su, tako kažu. Sretni su oboje, u snovima žive, kojima niko ne bi vjerovao i da im kažu, sretni su, kažu sami sebi. A da li su sretni, prosudite sami!

liže spermu iz kondoma

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x