I onda mi se desio pravi jebač, I dio

Imam 30 godina i jako malo seksulanog iskustva iza sebe. Imala sam zapravo samo dvojicu muškaraca i ništa posebno nije bilo. Prvi put je bio užasno bolan i traumatičan. Poslije me dugo peklo kada sam mokrila. Plakala sam cijeli odnos dok mi je moj susjed grubo nabijao svoju kurčinu koja je bila sigurno preko 20 cm i užasno debela. Rascijepao me.

Nekoliko godina kasnije opet sam se upustila u odnos sa jednim kolegom s posla. On je imao manji kurac i puno ljepši, ali nisam ništa osjetila. A nisam imala ni kada. Bez predigre odmah mi ga je zabio nekoliko puta i svršio sav u transu. Godinama sam živjela bez seksa. Svako toliko bi se sama zadovoljila milujući si klitoris. I to kada bi me uspalio koji pornić. I prije šest mjeseci sve se izmjenilo…

ženska masturbacija

U moje susjedstvo doselio se Marko, najzgodniji i najljepši muškarac u kvartu. Postao je magnet za žene. Kako i ne bi. Gusta crna valovita kosa, najljepše plave oči na svijetu, visok i razvijen, čvrstog i napetog tijela. Imao je čvrstu i oblu guzu, a međunožje… E to se ne može opisati. Kada bih ga srela cijelo tijelo obuzela bi mi vatra, a pogled je letio ka njegovom međunožju. O ne, pala sam i ja u zamku tog ljepotana.

I počelo mi se dešavati nešto što sam potisnula i nisam jaako dugo osjetila; napalila sam se. Nesvjesno sam počela isticati svoj duboki dekolte i bujna prsa na kojima mi zavide mnoge žene. Čak mi ni grudnjak ne treba, stoje tako čvrsto i uspravno. Bog mi je podario tijelo o kakvom svaka cura sanja; bujne i čvrste grudi, tanak struk bez trbuha, mala obla guza koja je isto tako čvrsto stajala i davala mi samopuzdanje. Imam male skladne obline na bokovima. Crnka sam duge valovite kose i smeđih očiju. I tamnije sam puti, kao da nisam iz Hrvastke.

Ali taj izgled mi nije pomagao kod muškaraca odbijala sam svih. Mogu bez srama reći nakon ona dva poražavajuća seksulna odnosa da sam postala frigidna. A onda je susjed Marko to izmjenio. Kako sam čeznula za njim… Od frigidne žene pretvorio me u pravu uspaljušu a nije me još ni taknuo. Do tog dana, u hladnim prosinačkim danima.

Iako je bilo hladno oblačila sam se izazovno. I pomoglo je… Živim u svom stanu i imam cimericu, ali je otputovala kod svojih u Slavoniju. Tuširala sam se hladnom vodom jer sam se uspalila maštajući o Marku. Primakla sam tuš svom međunožju. Malo sam stavila topliju vodu i počela se prati. Žmarci su mi obuzeli cijelo tijelo. Isključila sam tuš i počela se lagano milovati po klitorisu a drugom rukom dražiti nabrekle bradavice.

mazi se u kadi

Šokirala sam se jer sam čula nečije duboko disanje. I tada sam ugledala Marka. Vrisnula sam i počela vikati na njega. Ne znam ni sama što sam sve vikala; kako je ušao, je li normalan, zvat ću policiju. Izašla sam iz kade i ogrnula se ručnikom. Objasnio je da je kucao a vrata sam ostavila otključana. Neću to nikada požaliti… „Znam da me želiš koliko i ja tebe. Paradiraš kraj mene uvijek našminkama, uvijek divno mirišući, obučena da naglašavaš svoje atribute…” Krv mi je udarila u obraze.

Prišao mi je i zgrabio me je jednom rukom: „Reci što želiš. Ako želiš odlazim”. Kroz njegove traperice osjetila sam da mu je kurac tvrd kao kamen. Nisam mogla izdržati i tiho sam prostenjala: „Ne!”, uzviknula sam kao izbezumljena i čvrsto ga zagrlila. Drhtala sam i teško disala od nagomilane strasti: „Ne idi. Želim te. Uzmi me”, prošaptala sam. „Koliko sam to sanjao”, rekao je i skinuo ručnik s mog tijela.

Podigao me je bez ikakvog problema i nosio do kreveta. On je stajao a ja sam klekla i otkopčavala mu hlače, a on si skide majicu. Koji komad se ukazao! Gaćice su mu postale tijesne i jedva je čekao da ih se oslobodi. Iz gaća je iskočio veliki, debeli kurac s velikim glavićem. Polizala sam mu prvo glavić a rukama drkala njegova velika jaja. Zatim sam ga stavila u usta. Sa uživanjem sam ga cuclala, pušila, drkala i lizala. Kako se samo tresao… „Aaahhh… svršit ćuuuuuuuu”, prosiktao je kroz zube. Stavila sam ga između svojih grudi i na grudima mi je svršio.

drkanje sisama

Zatim me je polegao i sam je raširio moje noge koliko je mogao. Lizao mi je bedra. Jedva sam čekala da dođe do moje uspaljene pičkice. Ali ju je preskočio i digao se do mojih sisa. Kako ih je samo dobro lizao i dudlao. „Aaaa… ah”, uzdisala sam tiho pa sam počela sve glasnije jecati. Oživio je cijelo moje tijelo i nisam se mogla kontrolirati. Napokon je spustio glavu između mojih nogu. „Imaš prelijepu pičkicu… Tako lijepo mirišeš.”

Lizao me je najbolje na svijetu

Željela sam da prestane govoriti i da je krene obrađivati. Pročitao je moje misli. Lagano je raširio moje usmine i svojim mesnatim jezikom lizao moj klitoris. Vatra je obuzela cijelo moje tijelo. Počela sam jecati i stenjati kao izbezumljena izvijajući se i koprcajući se. Grčevito sam stiskala plahtu. O kako dobro liže… „Aaaahhhhhh… mmmmm… ooooooohhhhhhh”, ispuštala sam do tad nepoznate zvukove slasti i užitka. A kada je jezikom prodro u moju vlažnu unutrašnjost potpuno mi se zamračilo pred očima. Milovao mi je klitoris i jezikom obrađivao unutrašnjost. Trzala sam se i tresla kao da sam prikopčana na struju. Svršila sam nekoliko puta i više nisam mogla. Vatra mi je gorjela cijelim tijelom, a pogotovo međunožjem u kojem je vladala i poplava.

lizanje pičkice

„Jooooj Marko uzmi me… daaaaaaj mi ga, preklinjem te… jebiiiiiiii me Markoooo”, vrištala sam sam uvijajući se. „Želiš da te jebem? Čuo sam da si ti frigidna kraljica”, podbadao me. No, ništa mi nije bilo važno. Samo sam željela tu kurčinu u sebi. „Zbog tebe više nisam… Marko, želim te”, prošaptala sam.

No, nije me poslušao. Uvalio mi je srednjak u već vrelu picu, a zatim i kažiprst. Vrtio ih je u krug, pa ih vadio i onda opet nabijao natrag. Kažiprstom druge ruke milovao je moj klitoris. O, kako sam samo jaukala, stenjala i vrištala. Koji nezapamćen užitak! Nagnuo se iznad mene oslonivši se o dlanove. Vidjela sam kako mu kita visi. Bio je napet kao puška. Uhvatio ga je u svoj dlan i počeo glavićem milovati moju kliću, pa ga spuštati do otvora koji ga je spremno čekao. Najprije se malo trljao o moju potpuno mokru pičkicu.

I odjednom ga nabio svom silinom. „Aaaaaaaaahhhh.. aaaaaaaajjj”, uzdahnula sam pa zajecala. Nije ga mogao nabiti odmah do kraja, što mi je bilo čudno, jer sam ipak dva put bila jebana i to prvi put od kakve gromade! Mislila sam da me je skroz razvalio moj prvi jebač. Ali očito nije. Možda mi se to činilo jer mi je bilo prvi put. No, vratimo se Marku. Izvadio ga je i opet nabio. Svaki njegov ubod ja sam popratila glasnim stenjanjem i jecajem. Pogled mi je bio zamagljen ali vidjela sam njegove crvene kao krv obraze. Oči su mu bile zatvorene. Napokon je uspio… Zabio mi ga je do kraja. Kako sam samo vrisnula i zgrčila cijelo tijelo!

misionar

Bilo je fenomenalno. Ugoda, peckanje i blaga bol su se miješali, baš kao i moji uzdisaji. Tek tada sam uhvatila ritam i počela miješati što sam brže i življe mogla, istovremeno sve jače stišćući mišiće kao da ga želim zauvijek zadržati u sebi.

Počeo je stenjati: „Jooš… jooš… O kako… aaaaaaaaahhhh… je… doobrooo…” „Marko nemoj stati!”, uspjela sam nekako uzdišući i jecajući prodahtati. Nikada se u životu nisam tako oznojila. I tada, kao da me je bacio u vatru, od glave do pete sam gorjela, nekontrolirano sam drhtala i stenjala. Ne znam jesam li izgubila svijest na trenutak, ali doživjela sam nešto predivno. Kao da sam napustila svoje tijelo, bila sam lagana poput pera. Kada sam došla sebi on me je još tucao i to sve brže.

Podigao me je i odveo do fotelje. Nagnuo me je preko nje i od iza me nekoliko puta nabio i to snažno i svom silinom. A mlaz sperme i mojih sokova klizili su niz moja bedra. Neko vrijeme se nismo pomicali, a onda je on kleknuo ispred mene i polizao te sokove s mojih bedara.

jebanje preko naslona

Kako mi je samo pohotnica bridila! Bila je nezasitna, željela je još. Marko kao da je to pročitao. Ustao je i nekoliko puta navukao kožicu preko glavića. Malo sam mu pomogla. Drkala sam mu ga i ljubila ga jezikom tako strastveno. Teško je disao a ja sam ga nastavila ljubiti oko ušiju tiho stenjući i duboko dišući. Pa po vratu, i onda lizati po prsima i snažnim grudima. Vrhom jezika dražila sam mu bradavice.

Legli smo na krevet tako da sam ja bila njemu. Škakljala sam kosom njegova prsa koja su se nadimala od teškog disanja. Uzjahala sam ga i polako se namještala na tu tvrdu i predivnu kurčinu. Nabila sam se do kraja i duboko uzdahnula. Neko vrijeme sam samo miješala sjedeći na njemu. Bilo je predivno imati ga u sebi i vrtjeti ga tako da me ispuni baš cijelu. Pulsirao je i ja sam mislila da će eksplodirati. Više nisam mogla i počela sam mahnito ga jahati. Kako sam ja skakala, skakale su i moje sise koje je Marko lovio rukama. O kako je bilo dobro…

Nisam ni sanjala da žena može doživjeti nekoliko orgazama za redom. Marko me je podigao držeći me još uvijek na svom kurcu. Držao me za guzove i nosio negdje. Posjeo me na rub stola i izvadio ga iz mene. O kako je bilo pusto bez njega unutra. Podigao mi je nogu i rašio drugu. Pogledala sam dolje i vidjela kako se moja pohotnica širom otvorila. Čekala ga je potpuno spremna. Bez problema ga je nabio. Samo je kliznuo unutra od moje poplave. Nastavio me žestoko tucati, a uz naše uzdahe i moje jecanje i stenjanje čulo se mljackanje sokova kojih je bilo sve više.

misionarsko jebanje

Spretno me okrenu i sagnuo. Moja guza se ispela a on je brzo našao ulaz u moju vrelu kao peć pičkicu. Očito je volio tu pozu. Kako me je samo derao. Čulo se tucanje o moju guzu a njegova jaja su me lupala po guzi. Kada sam si luđački počela trljati klitoris, svršavala sam kao luda.

Ubrzo je i on svršio. Za kraj sam mu još jednom popušila i pitala ga hoćemo li ovo ponoviti… Naravno da me nije odbio. Jebao me je i rasturao u raznim pozama. Dovodio me je do neslućenih orgazama. Svršavala sam kao nikada prije.

Bože mili, tek uz Marka vidim da je seks nešto naljepše i tek uz njega shvatila sam koliko žena može uživati u seksu.

Nastavak: I onda mi se desio pravi jebač, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments