Bio sam bisex faktor u swingerskoj trojci

Registrovani korisnici ne vide reklame

Leto. Spas od vrućine potražio sam na obližnjem bazenu. Brčkao sam se u hladnoj vodi i gledao ribe kako se šepure svojim oblinama. Zapazih jednu vrlo seksi crnku kako ulazi u vodu. Starija je od mene, ali nisam mogao da procenim koliko. Od tog momenta pogled mi se fokusirao na nju. Vitkog tela, tangice otkrivaju lepo oblikovanu guzu, a sise samo što joj ne ispadnu iz gornjeg dela kupaćeg…

Nekoliko puta je proplivala pored mene ostavljajući me bez daha.

pliva gola

Dvadesetogodišnjaka poput mene nije teško napaliti. Pratio sam je pogledom u svakom momentu. Ako se udaljila, ja sam joj se primakao. Sigurno je primetila da je gledam, ali nije reagovala. Izašla je iz vode, nakon čega sam i ja otišao do svog peškira. Legao sam na leđa, zatvorio oči. Zaokupirala mi je misli. Kurac mi je počeo krutiti, ali ja na to nisam obraćao pažnju. Nakon nekog vremena, iz misli me je trgao dubok muški glas: „Momak, da te pitam nešto, jesi li ti taj što je gledao moju ženu u bazenu?“ Pretrnuo sam od straha, videvši ispred mene nabildovanog frajera… Seo sam gledajući u njega. Mislio sam da će napraviti neku frku. „Samo sam gledao, ništa više… “, rekoh tiho. „Primeti se da si se napalio. Jesi li na nju mislio?“, nastavio je da me ispituje. „Jesam. Izvini, ako sam vas uznemirio, ali tvoju suprugu ne možeš da ne primetiš. Izgleda jako privlačno i seksi… “ „Hvala ti u njeno ime. Ona isto to kaže za tebe i u pravu je.“

Odmeravao me je pogledom. Bio sam zbunjen. Seo je kraj mene na ćebe. „Vidi ovako, ti želiš nju, a mi tebe. Jesi li nekad učestvovao u seksu sa nekim parom?“ Sad je bio tih i diskretan. „Nisam.“, kratko sam mu odgovorio. „Ako želiš da doživiš nešto novo, tu smo. Zgodan si frajer i imaš potencijala.“ Nasmejao se i ustao: „Razmisli, ako se odlučiš, potraži nas. Tu smo do zatvaranja“, rekao mi je već u odlasku.

Da li da prihvatim ponudu ovih svingera?

Ustao sam i otišao u bazen da razbistrim misli. Priznajem da me je njegova ponuda privukla. Zagolicao mi je maštu. Ipak, u meni je postojala doza rezervisanosti, jer nikada nisam ni pomislio da imam seks sa muškarcem.

Ušla je u vodu. Primetila me je i osmehnula se, namignuvši mi. Kita mi je u sekundi narasla. Doplivala je do mene. Bio sam leđima naslonjen na ivicu bazena. Jednom rukom se obesila o moj vrat, a drugom rukom me uhvatila za kitu.

drkanje pod vodom

Bez reči mi je gurnula jezik u usta. Ljubili smo se sočno. „Ovo je bilo da ti pomognem u odluci“, rekla je nakon poljupca i otišla dalje da pliva ostavljajući me napaljenog. Pobedili su. Prelomio sam u sebi i odlučio da prihvatim ponudu. Pokušao sam da skrenem misli kako bi mi se kita smirila, ali nisam mogao. Sačekao sam da ona izađe iz bazena. Par minuta kasnije uputio sam se ka njima. Trebalo mi je malo vremena da ih pronađem… Dignut kurac se jasno ocrtavao u kupaćim gaćama i privlačio je znatiželjne poglede ženske populacije.

Konačno sam stigao do njih… „Ćao… Jedva sam vas pronašao. Prihvatam vašu ponudu. Ja sam Zoki“, rekao sam kada sam im prišao i pružio ruku… Veselo su se nasmejali. „Drago nam je. Ovo je moja supruga Jelena, a ja sam Igor. Videćeš, nećeš se pokajati.“

Sedeli smo i dugo ćaskali uz pivo… Bili smo opušteni, kao da se znamo već godinama. Jelena je dlanom prešla preko mog kupaćeg. „Jadničak… Sigurno mu je tesno u tim gaćicama“, prokomentarisala je kad je osetila njegovu tvrdoću. „Jedva čekam da bude u meni“, dodala je provokativno prelazeći rukama preko svojih izazovnih oblina. Blago je raširila noge, sklanjajući trakicu sa obrijane pice. Očarano sam gledao u njeno ružičasto blago koje je ona laganim pokretima mazila. „Vreme je da krenemo, dok nismo otišli predaleko. Ipak, ima i dece ovde“, Igor je prekinuo Jeleninu igru.

masturbacija u javnosti

Dok su se oni pakovali, ja sam otišao po svoje stvari. Seli smo u auto i krenuli ka njihovom stanu. Čim smo ušli u stan, Jelena je predložila da se svi zajedno istuširamo. Igor se odmah složio skidajući sve sa sebe. Bio je depiliran u predelu kite koja je još mlitavo visila. Pogledali su u mene, čekajući i moju potvrdu. Skinuo sam majicu i bermude zajedno sa kupaćim gaćicama. Najzad sam ga oslobodio. „Može, nema frke“, rekoh kratko.

Jelena je zbacila sa sebe tanku providnu haljinicu i rešila se bikinija. Sevnule su prelepe čvrste sise povećih dimenzija sa blago ružičastim bradavicama. Ušli smo u tuš kabinu. Igor je pustio vodu. Svo troje smo stajali ispod mlaza vode. Mazili smo se svi zajedno razmenjujući poljupce. Toliko sam bio napaljen da sam se u potpunosti prepustio strasti ne razmišljajući da se mazim i ljubim sa muškarcem. Jelena me je uhvatila za ruku i spustila me na njegov kurac. Uzeo sam ga u šaku polako ga drkajući. Osetio sam kako raste i postaje sve tvrđi. Ona je čučnula stavljajući moju kitu u usta. Pušila ga je fino bez žurbe. Nakratko ga je izvadila iz usta. Sisala je glavić i mazila mi je jaja, zatim ga vratila u usta nastavljajući sa pušenjem.

Njegova kita se pretvorila u ogromnu tvrdu batinu. Nisam ga ispuštao iz šake. Sve sam brže povlačio kožicu. Ljubili smo se, a u jednom momentu smo se poigrali i sa jezicima.

bisex pušenje

Osetio sam kako Jelena sklanja moju ruku sa njegove kite. Prešla je na njega. Dok mu je pušila, on je moju kitu držao u ruci i drkao. I to tako osećajno, da je malo falilo da mu ne zalijem šaku spermom. Jelena je još malo balavila po njegovoj kiti. Ustala je ljubeći nas obojicu.

Izašli smo iz tuš kabine, obrisali se i prešli u spavaću sobu. Sedeli smo na krevetu, pijuckali smo piće i ćaskali, tačnije, oni su mene ispitivali kakav sam u sexu, šta volim, o nekim mojim iskustvima… Primetio sam da imaju raznih seksi pomagala. U jednoj činiji na komodi pored kreveta su bili kondomi raznih vrsta. Pošto smo ispili piće, Jelena me je oborila na leđa. Ležao sam po sredini kreveta. Namestila je svoju obrijanu lepoticu iznad moje glave. Osetio sam vrelinu koja izbija iz nje. Primakao sam jezik sočnoj pici. Na dodir jezika se trgla. Igrao sam se usminama, povremeno prelazeći preko klitorisa…

Oboje su mi pušili kitu

Uhvatila mi je kitu povlačeći kožicu. Sagnula se i uzvratila mi je jezikom istom merom. Lizala je glavić. Pridružio joj se Igor. Uživao sam u duetskom lizanju moje kite.

duplo pušenje

Zavukao sam joj dva prsta u picu. Ispravila se i počela glasno da stenje. Igor je to iskoristio strpavši moju kitu u usta. Bio sam opčinjen njenom picom, pa njega gotovo i nisam primećivao. Njeni sokovi su kapali po mojoj faci. Primetio sam da joj se mišići grče. Orgazam je munjevito okupirao njeno telo. Gotovo mi je sedela na faci, pa sam teško dolazio do vazduha.

Igor je navlačio kondom na moju kitu. Sklonila se sa moje face i odmah se namestila da sedne na moju spremnu kitu. Bila je leđima okrenuta od mene. Kita je lagano nestajala u njenoj vlažnoj pici. Igor je stao ispred nje, uhvatio je za glavu i počeo nabijati svoju alatku u njena usta. Sedela mi je na kiti i mešala karlicom, što me je dovodilo do ludila. Kad je izvukao svoju kitu, ona je podivljala na meni. Počela je žestoko da se nabija. Zatim se okrenula ka meni. Njene prelepe sise su veselo skakutale. Sa obe ruke sam ih uhvatio i masirao, prstima prelazeći preko bradavica. Sagnula se da me poljubi. Igor je to iskoristio, navukao je kondom, namestio se iza nje i usmerio svoju kurčinu u njen čmar. Jauknula je kada je počeo da prodire unutra. Osetio sam kako joj širi čmar. Ona se primirila na mojoj kiti. Znala je da će joj rasturiti guzu.

dp mmf

Sve jače je prodirao u nju, a ona je svaki njegov ubod propratila glasnim stenjanjem. Grizla mi je usne. Šapnula mi je da sam sledeći. Mislio sam sledeći u punjenju njenog čmara. Ali… Uskoro ga je Igor izvukao, a ona je sišla sa mene.

Dohvatila je lubrikant i zamolili su me da kleknem i isturim guzicu. Nije mi bilo svejedno jer sam shvatio da sam sledeći za njegovu kitu. Namestio sam se na sve četiri. Jelena se odmah dala u lizanje moje nevine rupice. Zatim sam osetio kako nanosi lubrukant i priprema me za Igora. Zavukla je prst u čmar i nežno me tucala. Ustupila je mesto svom suprugu koji se odmah namestio iza mene.

Pritisunuo je svoj kruti ud uz mene i polako prodirao u čmar. Bio je pažljiv, pa je i bol bila podnošljiva. Jelena se podvukla ispod mene. Svukla je kondom. Masirala ga je i povremeno lizala glavić. Igor je bio sve smeliji nabadajući ga sve dublje u mene. Gnječio je moje guzove. Bol je postepeno iščezla, a uživanje je bilo sve izraženije.

bisex trojka

Izvukao ga je nakon par minuta. Navukao sam novi kondom. Sada je Jelena bila u pozi u kojoj sam ja bio malopre. Bio sam iza nje i snažno uleteo u njenu picu. Tucao sam je žestoko… Povremeno bih ga izvuko i snažno zabio u čmar, na šta je odreagovala vriskom.

Sve sam bio bliži svršavanju. Dok sam bio duboko u njenoj pici, vaginalni mišići su se počeli grčiti ne puštajući moj kurac da mrdne. Doživela je orgazam, a ja sam odmah za njom počeo obilno puniti kondom spermom. Kad se opustila, izvukao sam ga.

Okrenula se prema meni. Skinula je kondom iznenađeno gledajući koliko sam sperme izbacio. Zabacila je glavu prema gore, zinula i iscedila spermu u usta. Poljubila me strasno. Sperme je sad bilo i u mojim ustima.

Igor je bio pored nas, naslonjen na stranicu kreveta. Posmatrao nas je i drkao. Kad je završila sa mnom, okrenula se prema svom suprugu preuzevši u ruku njegovu kitu. Pozvala me je da joj se pridružim. Spustila je usne na njegov glavić i nežno jezikom prelazila preko njega. Zatim mi je rekla da ga stavim u usta. Uzeo sam ga u šaku, primakavši usne. Otvorio sam usta, puštajući ga unutra.

Nespretno sam mu pušio, ponekad zapinjući zubima o njega. Kurac mi se ponovo počeo krutiti. Kad je to primetila, Jelena ga je odmah počela drkati. Ubrzo je ponovo bio tvrd kao stena.

Legla je na leđa raširivši noge. Uzela je dildo i počela da se mazi sa njim. Trazila je od mene da joj pojebem muža… Prestao sam sa pušenjem, Igor se okrenuo, oslonivši se o stranicu kreveta. Zadnjica mu je bila visoko podignuta. Navukao sam kondom i dobro podmazao lubrikantom njegov čmar. Namestio sam kitu na rupicu i polako krenuo da prodirem. Osećaj je bio neverovatan, pa i prijatan.

mačevanje kurčevima

Tucao sam ga u početku sporo, postepeno pojačavajući tempo. Igor je stenjao. Jelena je gurala dildo u picu dok nas je posmatrala. Sledeći njen zahtev je bio nas dvojica u pozi „69“, bez kondoma. Brzo smo se namestili. On dole, ja gore.

Pušili smo jedan drugom, drkali, mazili muda. Bodrila nas je da idemo do kraja, da jedan drugom svršimo u usta. Igoru nije mnogo trebalo. Punio je moja usta. Progutao sam njegovu spermu, a vrlo brzo sam i ja počeo svršavati.

Umorni i iscrpljeni završili smo u ljubavnom zagrljaju i tako smo zaspali. To je bio jedan jedini put da sam bio sa muškarcem i njegovom ženom. Par meseci kasnije spetljao sam se jednom dobrom ribom, koja ima sestru bliznakinju. Bile su veoma bliske i intimne… 🙂 Ali, to je za neku drugu priču…

ffm trojka

 

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Lepa prica voleo bih da i ja budem u nekoj takvoj situaciji

To je prava stvar, volim da gledam muški bi…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x