Jedan dlakavi gospodin me je životinjski jebao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Posle avanture u tržnom centru sa starijim dlakavim muškarcem, a pod uticajem retro pornića uz koje sam masturbirala svakodnevno, dala sam se u potragu za takvim tipovima. I dalje sam gajila gust žbun na brežuljku, pokazujući ga kad god sam imala priliku. Nosila sam ultra kratke suknje ili providne bele pantalone bez gaćica.

Uživala sam u pogledima na moje međunožje u prevozu, kafićima ili parkovima, gde god bih sela lagano raširenih nogu, tako da dlačice vire ispod suknje ili se crne ispod pantalona. Trčala sam po Košutnjaku svako jutro pre posla, u belom providnom šortsu ili bih oblačila pamučni spuštajući ga dovoljno nisko da se naziru dlake.

Uvek sam trčala rano ujutru, pa bih u povratku susretala samo stariju gospodu kako se s hlebom i novinama vraćaju iz prodavnice. Ložilo me je kako napaljeno gledaju u moj, od znoja mokar šorts, zalepljen za guste crne dlake.

Kod kuće sam obavezno masturbirala pod tušem, a onda se pristojno oblačila i odlazila na posao. Uvek sam nosila haljine i pre izlaska s posla bih u toaletu skidala gaćice i stavljala ih u tašnu.

Jednog dana vraćajući se s posla srela sam komšiju iz kraja koji je svako jutro šetao psa po Košutnjaku. Imao je blizu šezdeset godina, ali dobro je izgledao. Videlo se po građi da se bavio sportom, ali je malo pustio stomačić. A što je najlepše, bio je dlakav kao medved. Imao je prosedu urednu bradu i gustu crnu kosu s tek ponekom sedom. Svako jutro me je pozdravljao dok sam protrčavala pored njega, ne skidajući pogled s mog šortsa.

Sad je ušao u bus, ljubazno mi se javio i počeli smo da pričamo o svakodnevnim glupostima. Kad smo izašli iz busa, razgovor je postao intersantniji, rekao je da jedva čeka da svane i da izvede psa da bi uživao u pogledu na moje polugolo znojavo telo. Nasmjela sam se i rekla da bih radije trčala gola, ali to se kažnjava. „Nemoj”, rekao je, „ionako se budim svako jutro s erekcijom misleći na tebe, a da ti ne pričam šta radim kad dođem iz šetnje”. Pička mi se zgrčila dok sam ga zamišljala kako drka. „Možeš da mi pokažeš sad uz kafu”, rekla sam nesvesno prelazeći na „ti”. Rekao je da žuri kući, žena ga čeka da joj odnese nešto, ali može da me isprati.

Već smo stigli do mog ulaza i ušli zajedno u lift. Brzo sam podigla haljinu a on je spustio ruku na moju golu pičku i počeo nežno da je miluje. Ovlažila sam i uzbuđeno prošaputala da smisli nešto i dođe sutra u ovo vreme na kafu. Pokazala sam mu koji je moj stan pa se vratio u lift.

Sutra ujutru sam obukla plitak šorts i kad sam stigla do dela staze gde sam ga obično sretala još ga spustila, pola žbuna je bilo napolju. Napalila sam se zamišljajući ga kako se budi s dignutom kitom i drka. Majica mi se natopila znojem i zalepila za sise ocrtavajući nabrekla bradavice.

Prvo mi se pridružio njegov pas veselo trčkarajući oko mene. On je stajao pored staze i pušio. Gutao me je pogledom od sisa ka mokrim dlakama koje su virile iz šortsa. „Nevaljalice” rekao je kad sam stigla do njega i zaustavila se dolazeći do daha.

Primakla sam mu se skroz, uhvatila ga za ruku i prinela je mom stomaku. Skliznuo je prstima niz mokar brežuljak, gurnuo ih u šorts napipavajući klitoris. Počeo je lagano da ga trlja, bubrio je pod njegovim prstima a ja sam uvijala kukovima napaljeno. „Manijače šta to radiš?”, stenjala sam kroz zube kad je gurnuo prst u moju mokru pičku.

Pas je skakutao oko nas i počeo da laje. Izvukao je ruku iz mog šortsa malo pre nego što je naišao još jedan čovek s čijim psom je njegov počeo da se juri. „Vidimo se večeras”, rekla sam i otrčala podižući šorts usput.

Jedva sam dočekala da poskidam sve sa sebe, toliko sam bila napaljena da sam svršila za par sekundi pod tušem. Izašla sam ranije s posla da bih stigla da se pripremim. Istuširala sam se i navukla svileni providni bade-mantil nameštajući se pred ogledalom, nervozno ga vezivala i odvezivala.

Izluđiveo me je svojim jezikom i čvrstim kurcem

Tačno na vreme je zvonio na vrata. Otvorila sam i propustila ga da uđe. Bez reči mi je razvezao mantil i svukao s ramena puštajući da padne na pod. Podigao me je i odneo u spavaću sobu. Spustio me je na krevet, raširio mi noge i zavukao se između njih. Osetila sam vrh jezika na klitorisu, dok me je njegova brada grebuckala po butinama. Palacao je jezikom dok mi je klitoris napaljeno pulsirao. Ljubio mi je pičku i lizao od klitorisa ka čmaru, gurao jezik u nju, a ja sam se uvijala od zadovoljstva glasno stenjući.

Prešao je jezikom preko brežuljka kvaseći pljuvačkom dlake, pa uz stomak do sisa. Lizao ih je jednu pa drugu kružeći oko bradavica. A onda ih je stegao rukama primičući ih pa jezikom palacao po obe bradavice. Stvrdle su se i on ih je grickao jednu pa drugu, nabrekle su i počele da pulsiraju ložeći me nenormalno.

Pička mi je curkala kad je krenuo jezikom nazad niz stomak. Zaronio je opet između mojih nogu, trljao mi je bradom pičku grebuckajući je popaljivo. Obuhvatio mi je usnama nabubreli klitoris i počeo da ga sisa. Uvijala sam kukovima sve bliže orgazmu. Onda sam osetila njegove zube na klitorisu, sasvim lagano ga je grickao. Pokušala sam da ga odgurnem da ga ne iznenadim mlazom, ali on me je čvrsto držao za kukove i nastavio da mi licka i gricka klitoris.

Eksplodirala sam prskajući ga po licu, tesla sam se cela u snažnom orgazmu. Ustao je oblizujući moje sokove sa usana i počeo da se skida. Grudi i stomak su mu bili prekriveni gustim crnim dlakama, a iz gustog čupavog žbuna se izdizao debeli nabrekli kurac.

Raširila sam rukama pičku i prostenjala: „Jebi me”. Jedva sam čekala da ga gurne. Ali on je rešio da me izludi. Primakao se i počeo da mi trlja zabalavljenim glavićem klitoris. Podizala sam kukove pokušavajući da se nabijem na njega, ali on se izmicao.

Gurao mi je samo glavić u pičku, pa ga vadio i opet mi trljao klitoris. Pička mi se grčila željna da je popuni. Podigao se i opkoračio me preko grudi zarobivši mi ruke uz telo. Trljao mi je mokrim glavićem nabreklu bradavicu i lagano je udarao. Bio je tvrd kao kamen i ja sam odlepila od želje.

Podigla sam glavu pokušavajući da ga dohvatim ustima. Smeškao se i nastavio da mi trlja i jače udara nabrekle crvene bradavice naizmenično. Nekontrolisano sam se zatresla u novom orgazmu natapajući krevet bujicom iz pičke koja se nenormalno grčila i curila.

Okrenuo se na leđa vukući me za sobom. Pokušala sam da mu se spustim između nogu, ali on me je povukao na gore šireći mi noge. Opkoračila sam ga i krenula da se spuštam ka kurcu. Povukao me je za kukove i spustio na grudi. Trljala sam mu se mokrom pičkom o dlakave grudi koje su mi golicale klitoris, izbezumljena od uzbuđenja. Migoljila sam se da se spustim niže, ali nisam mogla od stiska njegovih snažnih ruku.

Pomerio me je na gore i nasadio na svoj ispruženi jezik. Dizao me je i spuštao, gurao mi jezik u pičku i bockao bradom. Počela sam da se cimam u nadolazećem orgazmu i on me je brzo spustio na svoj stomak. Skliznula sam na gusti žbun iznad kurca i počela da prskam trljajući se o njega.

Natapala sam mu dlake dok sam snažno svršavala, a on je napaljeno stenjao. Još uvek sam se grčila kad me je odigao i uklizao svojim debelim kurcem u mene. Svršila sam iste sekunde mešajući mu na kurcu zabijenom do kraja u moju pičku. Zagrlio me i priljubio uz sebe dok me je brzo jebao zabadajući svoj vreli tvrdi kurac, tresla sam se u ekstazi, prskala i svršavala ludački.

Toliko sam svršavala ludo sa njim, svaki put…

Zaurlao je izvukao, kurac i udarao me njime po pički prskajući je vrelom spermom. Grčio se i cimao dok je svršavao. Prevrnula sam se pored njega na leđa dolazeći do daha. Znoj se cedio s mene.

Pogledala sam ga, bio je mokar od znoja i mojih sokova, dlake su mu se presijavale natopljene.

Pustio me je da se prva istuširam, pa sam onako gola otišla u kuhinju da skuvam kafu dok se on tuširao. Pitala sam ga koliko vremena ima, a on je rekao da je terenutno na fudbalu s prijateljima, a posle idu na pivo i dodao: „Ne brini nevaljalice, imam vremena da te pojebem još jednom”.

Sedeli smo za kuhinjskim stolom, pili kafu i pričali. Svukla sam mu peškir kojim se omotao oko kukova da uživam u pogledu na čupavi crni žbun između njegovih nogu. Ispričao mi je da sredom igra fudbal, subotom tenis, a nedeljom ponekad ode s prijateljima na pecanje na ceo dan. Termine za fudbal i tenis bi mogao da iskoristi za uživanje sa mnom, ali pecanje je svetinja.

Pružila sam nogu ka njemu i počela stopalom da mu masiram opušteni kurac. Raširio je noge i podigao mi i drugu nogu, uhvatio me za oba stopala i trljao kurac između njih. Gledala sam kako postaje sve veći i tvrđi dok sam milovala vrelu pičku. Tiho je stenjao dok mu se s vrha glavića cedila kapljica i razvlačila po mojim prstima. Pička mi je napaljeno pulsirala i curkala.

Ustao je, podigao me i presavio preko stola. Raširio mi je guzove i lagano ugurao stvrdnuti kurac u moju mokru pičku. Stenjala sam od zadovoljstva dok je lagano mešao ceo u njoj. Njegove guste dlake su mi golicale klitoris. Uvijala sam kukovima prateći njegove pokrete. Tiho je stenjao dok se lagano kretao u meni.

Noge su mi se tresle od uzbuđenja, a pička se grčila. Stegao mi je kukove čvrsto i ubrzao. Snažno se zabijao, a ja sam stezala rukama ivicu stola. Osećala sam kako mi se pička širi u nadolazećem orgazmu. Naglo je izvukao kurac i prislonio ga na moj čmar. Toliko sam bila napaljena i mokra da mu je glavić skliznuo u moj čmar, a on je počeo da se cima i svršava glasno stenjući. Pička mi je eksplodirala prskajući po nama i podu. Kurac mu je skliznuo i osetila sam kako mi vruća sperma curi iz čmara niz pičku, kapljući u baricu na podu. Sad je on prvi otišao da se tušira. „Vidimo se ujutru”, dobacio je dok je izlazio iz mog stana.

Sutradan nisam otišla na trčanje, kasno sam se probudila, brzo istuširala i otišla na posao. Ceo dan sam mislila na njegovu debelu dlakavu kitu, a pička mi nije dala mira vrela. Jedva sam se koncentrisala. U nekom momentu mi je stigla poruka „Nedostajala si jutros”. Odgovorila sam da sam se uspavala, ali se vidimo ujutru sigurno.

Trčala sam napaljena misleći na njega i kad sam mu se primakla, zgrabio me je za ruke, naslonio na neku ogradu pored staze i svukao mi šorts. Raskopčao je šlic i nabio mi ukrućeni kurac, jebao me je žestoko, ne obazirući se na tipa koji je prošao pored nas. Pička mi se grčila vrela a on je zastenjao i svršio prskajući mi guzu. Brzo sam navukla šorts i onako mokra i napaljena otrčala kući.

Već u liftu sam počela da trljam pičku i uletela u stan svršavajući pored vrata. Istuširala sam se brzo i otišla na posao. U subotu sam ustala rano, pripremila guzu, okupala se i izmasirala erotskim uljem za masažu s mirisom vanile. Dlake na brežuljku su se presijavale nauljene.

Došao je tačno u dva. Otvorila sam mu vrata skroz gola i povela ga za ruku u spavaću sobu. Skidala sam ga lagano milujući mu celo telo, a onda blago gurnula da legne. Klekla sam između njegovih nogu šireći ih kolenima. Spustila sam se i trljala se celim telom o njega. Uživala sam u milovanju njegovih dlaka na grudima i stomaku.

Skliznula sam niže i počela da mu milujem dlakava jaja i ližem kurac od korena ka glaviću. Zastenjao je tiho kad sam mu usnama obuhvatila vrh kurca i ugurala jezik između kožice i glavića. Kružila sam jezikom dok mu je kurac rastao, a glavić izranjao iz kožice. Uvlačila sam ga u usta pokušavajući da ga progutam celog. Stvrdnuo se i narastao dok sam se ustima nabijala na njega, a dlake su mi golicale nos i bradu.

Počeo je glasnije da stenje dok sam mu lagano prelazila jezikom preko stvrdnutog kurca i ovlaš stiskala glavić usnama. A onda sam se podigla, opkoračila ga i lagano klizila mokrom pičkom niz njega. Nabila sam se do kraja i počela lagano da mešam, trljajući napeti klitoris o njegove guste dlake.

A onda mi ga je zabio i u guzu

Stiskala sam ga pičkom i pomerala se lagano. Uživala sam u svakom milimetru njegove nabrekle vrele kite. Mokra pička je curkala natapajući mu dlake na jajima. Zastenjao je glasnije i počeo da odiže kukove od kreveta. Stala sam, nisam htela još da svrši. Podigla sam se i legla preko njega mirujući dok mu se disanje ujednačilo. A onda sam ponovo skliznula niz njegov još uvek tvrd kurac. Nabijala sam se lagano se krećući kukovima. Gledala sam kako nestaje u meni dok nam se dlake spajaju i osetila da ću svršiti. Podizala sam se i spuštala ubzavajući dok su mi se njegove mokre dlake lepile za nabrekli klitoris. Osetila sam se mi se bliži vrhunac, nabila sam se do kraja i trljala se o njega, grčila i prskala svršavajući ludački.

Kad sam se umirila, okrenula sam mu se leđima i opkoračila ga čučeći. Skliznula sam mu niz kurac uvijajući kukovima. Stenjao je kroz stisnute zube dok sam se ja lagano kretala uživajući u svakom milimetru njegove debele vrele kite.

Uhvatio mi je prstima bradavice i počeo snažno da ih stiska i uvrće. Iznenadni bol me je raspalio, pička mi je eksplodirala i bukvalno sam poskočila s njegovog kurca prskajući ga. Uhvatila sam mu rukom kurac i namestila ga na ulaz čmar.

Lagano sam klizila dok mi se čmar širio, natopljen mojim sokovima, primajući ga celog. Lagano sam se kretala trljajući prstima natečeni klitoris, a on mi je štipao bradavice. Povukao me je da legnem preko njega podižući mi raširene noge. Držao me je za butine i počeo brzo i snažno da se zabija u moj rašireni čmar. Vrištala sam u orgazmima koji su me tresli celu, pička je ludački prskala u vis. A onda je i on zaurlao i nabio mi kurac do kraja bacajući kukove u vis. Kurac mu se grčio u mom čmaru puneći ga spermom. Ostala sam da ležim na njemu dolazeći do daha. Pička mi se cedila, a pored njegovog opuštenog kurca je curila sperma dok je on klizio iz mog čmara.

Viđali smo se skoro svake srede i subote, jebali se životinjski žestoko. Sad sam trčala samo par puta nedeljno. Svaki put kad bi se sreli sami na stazi, zalazili bi malo dublje u šumu da mi pomiluje pičku za srećan početak dana. Tako smo to zvali. Spustio bi mi šorts, trljao klitoris i brzo drkao pičku prstima. Svršavala sam za par minuta i tako mokra trčala kući na tuširanje.

Par puta sam mu popušila kurac u šumi i trčala kući lica zamazanog spermom. Predložio mi je da krenem s njim na pecanje. Proveli bi ceo dan zajedno i upoznala bih dvojicu njegovih najboljih drugova. Družili su se od mladosti i svašta prošli zajedno. Mogli bismo i da se jebemo pred njima, ili da nam se pridruže ako ja to poželim. Već je iz priče znao da sam više puta bila sa po nekoliko muškaraca.

Pička mi je uzbuđeno pulsirla na tu pomisao. Naravno da sam pristala. Danima sam bila uzbuđena zamišljajući kako se jebemo, a ova dvojica drkaju gledajući nas, moj najveći fetiš!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nimfomanko, izluđuješ ovim pričama. 🙂

U metu,a 😆

Prica preuzeta sa nekog sajta na engleski, zato je i los prevod, sa greskama. Nije obradjen do kraja, verovatno zbog duzine price.Namece se i pitanje da li je nimfomanka stvarna osoba, pa cak i pitanje ostalih clanova koliko su stvarni.

Nameće se pitanje i da li si ti stvarna osoba ili pičkopaćenički bot

poskok, da li se ti to prijavljuješ da lektorišeš moje tekstove? 😆

Prica je Top… Nimfomanko javi se nekad 😉

Hvala 🙂 … znaš gde možeš da me nađeš 😉

kako da te nadjem da te i ja tako dobro pa i bolje od njega izjebem

Nešto mi na slici koju si poslao baš i nisi poskok 😛

Mnooogo dobra prica nimfo ?

Hvala 🙂

Šampionski kao i uvek, svaka čast sestro!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x