Upoznao sam svingere i to je bila jedna dobra bisex trojka

Na to letovanje otišao sam sa 19 godina. Pošto volim obići sve, naišao sam i na nudističku plažu.

Pored te plaže bila je jedna uvalica, sjajno mesto. Tu sam se skinuo, ne bih znao da li je taj bračni par već bio na nudističkoj plaži. Pojavili su se i pozdravili me, što sam i uzvratio i pitali me da li će mi smetati ako oni tu budu i da oni dolaze na ovo mesto. Odgovorio sam im da mi ne smeta.

Počeli su se skidati. Ona lepo građenal, širih kukova, okruglih guzova i bujnih grudi. Njen muž primetio da je gledam a ona je njihala kukovima. Pitao me je da li njegova žena izgleda privlačno i da li mi se sviđa kako izgleda.

Ja sam se uplašio i to je primetio. Prišao mi je i rekao da ustanem. Uplašen, ustao sam i onda je rekao i ženi da pređe i kada je prišla kazao joj da se okrene. Opet me je pitao da li mi se sviđa guza njegove žene, a ja sam ćutao uplašen.

On me je uhvatio za ruku i sa mojom rukom prelazio preko njenih guzova pa je rekao ženi da se okrene i isto to preko pičke i sisa. Ona mi je kazala da se ne plašim, da joj je muž malo blesav i ruku je spustila na moj kurac i milovala ga. Govorila da je velik i tek koliki li je kad se digne.

Čučnula je počela mi lizati i sisati kurac. On mi je govorio da su dugo u braku i da njegova žena ima želju da bude sa mlađim i sa dvojicom i da joj on to dozvoljava da mu žena uživa sa drugim muškarcem.

Malo sam se opustio, ali još uvek malo uplašen, zatečen u čudu i sa velikom dozom radoznalosti: kako to da nije ljubomoran?

Ubrzo sam svršio, ona je gutala spermu i kazala da imam ukusnu i mladu spermu. Pozvala je muža da je tuca. Legla je i on na nju, ljubila se sa njim… Bilo mi je čudno kako može da se ljubi sa ženom, a meni je pre toga sisala.

Kada je svršio, ona me zvala da legnem pored nje a, njen muž sa druge strane. Kazala mi da će me teta sve naučiti, a pritom me milovala po kosi i pričala da će nam biti lepo i da ćemo uživati svo troje. Zatim mi je kazala da hoće da se ljubi sa mnom i počela prva. Posle mi je govorila da je ližem po vratu i po grudima i da joj sisam bradavice dok mi je njen muž mi govorio da samo tako nastavim. Tražila je da joj liznem picu. Znao sam da je njen muž svršio u nju,

Ona mi je gurala glavu na njenu picu, nabila me je na nju, pritisnula me rukama, noge raširila i nisam imao kud – lizao sam, kako sam znao i umeo. Tada sam osećao ukus njenih sokova a i osećala se njegova sperma.

Digao mi se i tražila da je tucam. Uzjahala me je i govorila kako je ispunjena.

Posle toga opustio sam se i kroz razgovor sam saznao da su iz Subotice, da ona ima 48 god, a on 56 god. Predložili su mi da sa njima stanujem na moru i da spavamo u istom krevetu svo troje.

Tu noć prvu ona mi je kazala da legnem i sela na moj kurac i legla preko mene. Tucali smo se. Njen muž se ljubio sa njom, lizao joj vrat, sise, stomak i počeo  joj je lizati klit. Osećao sam njegov jezik na mojim jajima. Ona se uvijala i cvilela. Oboje su me pitali da li mi je bilo lepo, što sam potvrdio da jeste.

Probudilo me je osećaj usta na mom kurcu. U tom trenutku pomislio sam da mi ona sisa. Otvorio sam oči i video da on sisa, a ona leži pored mene i smeška se, gledajući kako njen muž to radi. Počela me je ljubiti i govoriti da to nije strašno, da nju to jako uzbuđuje da gleda.

Sela mi je na usta govoreći da joj ližem. Iz pice su curili sokovi u moja usta. Svršio sam i čuo kako on zadovoljno mljacka – nastavio je da mi sisa kurac koji nije spadao.

Kada ju je on tucao odlučio sam da joj ližem pičku, nije bilo strašno… I kada je ona njemu lizala i sisala, pridružio sam se njoj i naizmenično smo mu sisali, imao je lep mali kurac, 14 cm. Tako je u tom druženju bilo raznih poza.

Išao sam kod njih povremeno u Suboticu, nagovarali su me da dok je tucam, on mene tuca, i posle dužeg ubeđivanja pristao sam na to.

U poslednje vreme pokušavao sam pronaći ozbiljan porodičan bračni par, sličan kao ovaj sa kojim sam imao druženje, na duge staze. Ali, nažalost, bez uspeha. Sada imam 45 god. Pozdrav!

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled