Kako sam prvi put jeban dok smo se krili od komšije

Registrovani korisnici ne vide reklame

Priču ću pisati u ženskom rodu jer se tako i osećam…

Od detinjstva sam odlazila kod rođaka na selo, tamo bih provoodila celo leto, ponekad i zimu, naravno dok sam na raspustu. Kako su godine prolazile sve mi je manje bilo zanimljivo da odlazim tamo, i tako sam pauzirala 2 godine, iako sam imala tamo prijatelje, nekako mi je lepše bilo u Beogradu, valjda je nastupio pubertet, društvo…

Kako prvi put nisam imala sve petice, moji su me kaznili i zabranili mi letovanje na moru tako da mi je jedino ostalo da ponovo odem kod rođaka. Nisam baš bila srećna zbog toga, ali su mi se probudile stare uspomene, setila sam se prijatelja tamo, jezera koje je predivno, šuma i same prirode koju inače obožavam. Imala sam dosta prijatelja ali jedan se posebno izdvajao. Bio je to Danijel, dečko romske nacionalnosti, 5 godina stariji od mene. Nekako sam se sa njim od malena najviše igrala, valjda zato što je voleo da se druži sa mnom i bio navalentan.

Inača niži ali dosta krupniji od mene. Prema njemu sam gajila posebne simpatije, valjda zato što je često demonstrirao snagu nada mnom, znao je često, dok bismo se šetali šumom ili posle fudbala ili odbojke koju smo igralu u selu, da me jako obuhvati rukama od pozadi, stegne i podigne. Neretko sam tada osećala na svojoj guzi njegov nekada poludignuti, a nekada skroz dignuti kurac kako se naslanja na moju guzu koja bi uglavnom bila u kratkom letnjem šortsu, pa i nije bilo teško osetiti ga.

Već tada sam zbog svega toga imala neki čudan osecaj, interesovala me je veličina tog kurca, ne znam zašto, valjda je delovao previše moćno, kao i njegov vlasnik. Ponekad bi znao da me obori na zemlju i sedne mi na grudi tražeći od mene da se predam. Kada to ne bih uradila, spustio bi se svojim međunožjem na moje lice i tada bih ga jasno osetila, kroz njegov šorts pomerala bih glavu ali bih ga time još vise nadraživala…

Znao je i da me obori na stomak i legne preko mene, tada bi me čvrsto držao i zabijao kurac u moju guzu preko mog i njegovog šortsa. Oboje smo se pravili ludi na to, niko nikada nije komentarisao, a ja sam postajala sve radoznalija pa sam ponekad i sama tražila sve to.

Imala sam možda 18 god. tada. Jednom prilikom dok smo se vraćali sa jezera, inače on je bio prvi komšija mojih rođaka, usput sam stala da piškim, i nemam pojma zašto, sakrila se iza nekog drveta i čučnula ali tako da je moja glatka guza virela, samo mi se telo nije videlo. Znala sam da će tada jasno videti moju guzu, i video je. Tada mi je prišao i samo sam ispred sebe videla njegov crni debeli kurac. Bio je pored moje glave, samo mi je rekao da mora i on da piša, tako da je iz te debele, ne male kurčine, potekao debeli žuti mlazi na 20 cm od moje glave.

Bila sam zapanjena njegovom veličinom, oblikom, sve mi se sviđalo, delovao je jako moćno, pogotovo kada bih ga uporedila sa mojim malenim kurcem.

Ustala sam tada i stala pored njega ne skidajući pogled sa njegove kurčine, gledala sam ga zapanjeno, i pitala da li je moguće da je toliki. On se samo nasmejao, pogledao u moj kurac i rekao mi da će i moj biti takav kada budem imala njegove godine. Nekako sam znala da nije u pravu.

Pitao je želim li da ga pridržim, samo sam pružila ruku i uhvatila ga dok je izbacivao poslednje mlazeve mokraće. Osećaj je bio neverovatan, držala sam tu, za mene, predebelu kurčinu iz koje je samo malo izvirivao glavić.

Završio je i rekao mi da ga malo protresem. Kao hipnotisana sam to odmah uradila: tresla sam ga dok su kapi mokraće padale po mojoj ruci. Nije mi smetalo, skoro da ih nisam ni primećivala. Posle toga sam ga vratila u njegov šorts i brzo navukla svoj, i krenula žurnim korakom kući, skoro da je trčao za mnom.

Posle toga nisam iz kuće izlazila nekoliko dana, bilo mi je užasno glupo da ga sretnem, ne znam šta bih mu rekla ako bi pomenuo to što se desilo. Na kraju sam ipak morala da izađem, rođaci su me poslali u prodavnicu, pa sam ga srela na samoj kapiji. Delovalo mi je kao da me je čekao, i krenuo je za mnom. Na moje iznenađenje, nije pominjao ono što se desilo. Predlagao je gde bi smo sve mogli da idemo i pričao nešto bezveze.

Od tog dana nisam prestajala da se odvajam od njega; provodili smo dane zajedno, svo ostalo društvo sam zapostavila, išli smo zajedno na pecanje, kupanje, svuda. Dolazio je kod mene, mada sam ja češće išla kod njega, jer moji rođaci nisu bili baš za to da se družim sa njim, jer je on, jel’te, bio rom. Inače, imao je sasvim normalnu porodicu: brata, roditelje koji su vredno radili, ali i pored toga moji nisu bili za to da se družim sa njim i stalno su mi prebacivali i branili tako da sam se često i krila i lagala ih da ne idem sa njim.

Zbog svega toga sam uglavnom ja išla kod njega i to sam uvek dolazila sa zadnje strane dvorišta. Kod njega bismo igrali karte i često odlazili na tavan njegove kuće i tamo kao lovili ptice koje su se tu krile. Na tavan nije bilo lako otići, bila je potrebna planinarska veština, koju ja onako krhka nisam imala, još sam se uz sve to jako plašila visine, pa mi je on nekako uvek pomagao da se popenjem. Ali tako da me je gotovo uvek hvatao za guzu i gurao.

Jednom prilikom je zavukao ruku kroz nogavicu mog šortsa, pravila sam se luda. Posle toga je to svaki put radio kada bi se peli, a jednom je dok sam se pela i dok me je držao za guzu sa zavučenom šakom kroz nogavicu mog šortsa, ruka mi je omakla i samo što nisam pala, pa sam se sputila i tada je u moju usku od znoja mokru guzu uleteo njegov prst, čini mi se ceo.

Samo sam vrisnula i kao oparena se nekako popela. Došao je i on za mnom vidno uzbuđen, što se videlo na njegovom šortsu, ne znam ni sama kako ga nije pocepao kurcem. Naravno, pravila sam se luda, ali sam kraičkom oka gledala u tu izbočinu.

Seo je na jedino mesto gde je jedino moglo da se sedne, ćutao je dok sam ja gledala nešto, tražeći ne znam ni ja šta, a onda sam se okrenula ka njemu i pitala ga pa gde ja sada da sednem, na šta je on odgovorio: „Dođi kod mene”. Rekla sam da nema potrebe, da ću stajati, a on je insistirao i prišla sam i pokušala da sednem u krilo, ali je on pomerio nogu tako da sam sela pravo na njegovu kurčinu koja se preko šortsa zabijala u moju guzu, koja je sada po malo svrbela, verovatno od onog momenta kada mi je uleteo njegov prst.

Pokušala sam da ustanem ali me je čvrsto obgrlio rukama i samo rekao da ostanem još malo u tom polažaju, da mi ne bude glupo, niko nas ne može videti. Tek tada mi je bilo neprijatno ali se nisam mogla pomeriti jer me je čvrsto držao. Sedela sam onako i ćutala dok se on lagano pomerao i duboko disao, a na tavanu je bilo sto stepeni, toliko je bilo vruće da je sa mene znoj samo curila, i sa njega, samo manje.

Osećao se miris njegovog znoja jako, nije bio neko ko se redovno kupao, a dezodorans je bio misaona imenica za njega, ne znam zašto, sve to mi nije mnogo smetalo.

Posle nekog vremena sam ga pitala da li je dosta i mogu li ustati, samo me je pustio i ustala sam, pogledala ga i rekla mu da stvarno nije normalan, a onda ga pitala šta ćemo da radimo sada ovde. Gledao me je i držao se za kurac pitajući me da li sam se ikada ljubila. Te reči su me pogodile kao strela, srce je počelo jako da lupa, želela sam da pobegnem, da skočim, koliko god da je visoko. Rekla sam da se nikada nisam ljubila. Ponudio se da me nauči, naravno odbila sam.

Bio je jako uporan govoreći da će kratko trajati, da niko neće znati i tako dalje. Odbijala sam, a onda me je pitao kako mislim da siđem sa tavana. Rekla sam, kao i do sada uz njegovu pomoć. Rekao je da će mi pomoći ako se budem ljubila sa njim.

Samo što nisam zaplakala, a znala sam da bez njega ne mogu sići… Prišao mi je i prislonio usne mojim usnama, a onda mi tako jako zabio jezik i uhvatio me za glavu. Rovario je sa njim po mojim ustima a meni se sve vrtelo. Držao me je za glavu i ljubio nekoliko minuta. Osećala sam njegov kurac na stomaku, tada je bio viši od mene.

Prestao je, pogledao me i rekao da se ne plašim, da nikome neće reći. Te reči su me presekle, odmah je proradio crv sumlje: šta ako nekome kaže? Užasno sam se plašila toga.

Konačno smo krenuli, sišla sam sa tavana osećajući ogromnu gržu savesti i brzo otrčala kući. Bila sam dugo u kadi i pod tušem pokušavajući da sperem sve sa sebe. Zube sam prala nekoliko puta, ali uzaludno, nekako bih stalno osećala njegov jezik u ustima i onaj osećaj kada mi se sve zavrtelo.

Već taj dan sam mojim rođacima rekla da želim da se vratim kući. Otišla sam bez pozdrava sa njim, i danima nisam izlazila iz stana u Beogradu, non-stop sam bila u strahu da nekome ne kaže, a onda sam vremenom počela da se sećam svega što se desilo sa njim i iz dana u dan je počeo sve više da mi nedostaje a strah je jenjavao… Ali uzalud, došla je škola i morala sam da krenem u nju, nikako nisam mogla da se vratim u selo…

NIje prošao dan da ne razmišljam o njemu, bukvalno ni jedan jedini dan, i jedva sam čekala raspust, koji sam nekako dočekala i ponovo otišla u selo. Ali uzalud: nije bio tu, otišao je u vojsku. Tada sam čula i priče o njemu da je počeo da krade po selu, da ga niko nije uhvatio, ali da su ga navodno mnogi videli. Mislila sam da su to seoske priče ali sam ipak volela da ih slušam jer su bile o njemu, mada sam se i dalje plašila da možda nije nekome rekao ono što se dešavalo sa mnom i njim.

Tog leta sam se brzo vratila za Beograd, nije bilo više potrebe da budem tamo.

Već sledeće leto sam upisala gimaziju, dosta porasla i nekako zbog društva u Beogradu nisam htela da idem u selo, a nisam ni smela. Iskreno, plašila sam se, sve više me je grizla savest i znala sam da to nikada više ne bih ponovila ali me je brinulo zašto i dalje mislim o njemu, odnosno o njegovom kurcu i zašto po glavi ređam sve slike koje su se dešavale sa njim. Zašto se svega sećam, bez izuzetka?

Već naredno leto, kao što sam rekla, nisam imala sve petice u gimnziji, pa sam bila uskraćena zbog kazne da odem na more, pa je ostalo jedino selo. I otišla sam, već prvog dana sam ga srela, nije se puno promenio osim što je delovao još krupniji, ali ne onako nabildovan, ne ni debeo, jednostavno krupan, a ja sam samo porasla i bila skoro za pola glave viša od njega, i dalje mršava. Pohvalio me je kako sam porasla, ali je nekako bio na distanci sa mnom, nije me zvao kod njega…

Dani su proslaizli, sreli bi se ponekad i to je to, samo bi se javili jedno drugom, iako bih ja pokušavala da započnem neku priču. Sada me je još više grizla savest i rekla sam sebi da se to nikada više neće desiti, a maštala sam o njemu svako veče.

Jedne večeri, kada sam se vraćala iz centra sela gde sam odlazila da igram odbojku, ušla sam u dvorište i videla nečiju senku- Potrčala sam ka njoj i tada sam videla da neko beži i preskače ogradu. Potrčala sam i brzo shvatila da je on. Probudila sam ceo komšiluk, vičući: „Lopovi!”, ali nikome nisam htela da kažem da je on.

Posle nekoliko dana smo se sreli i rekla sam mu: „Znam da si ti bio pre neko veče u dvorištu i da sam tebe jurila”. On je dugo negirao, a ja sam zauzela prijateljski stav prema njemu: „Hej, nikome neću reći, da sam htela rekla bih ono veče, ne bih ćutala. Zašto si bio u dvorištu, čula sam priču da si počeo da kradeš, zašto to radiš?” „Zato što mi je zaniljivo, a i može da se zaradi”, rekao je. „Kako misliš zanimljivo?” „Pa lepo, i zanimljivo i isplativo.”

Bio je i besan što mi je priznao, a meni je zbog toga bilo žao, nisam želela da bude besan, pa sam ga zamolila da sledeći put krenem i ja sa njim. Nasmejao se i rekao da to nije pametno i da me mogu uhvatiti. „Neće”, rekla sam, „u ostalom, ni tebe nisu do sada uhvatili, a ja idem sa tobom, zajedno ćemo bežati”. Nasmejao se posle toga i potvrdno klimnuo glavom. „Čekaj me večeras u 22h iza moje kuće”, rekao je, okrenuo se i otišao.

Malo me je bilo strah, te večeri sam rođacima rekla da ću doći kasnije, da ne brinu i pre 22h bila iza njegove kuće. Došao je sa malim zakašnjenjem, bila sam nestrpljiva. „Kuda idemo?”, pitala sam. „Hajde za mnom, sve ćeš videti, samo budi tiha i ne pomeraj se od mene”, rekao je.

Išla sam za njim kao neko kučence. Posle nekoliko minuta stigli smo do kuće komšije koji je bio poznat u selu kao prek čovek. Dugo je bio i u zatvoru, imao je preko 50 godina, mene je plašio samo kao pojava, a kamoli nešto drugo, jedva sam mu se i javljala. Pomislila sam – zašto baš ovde?, ali nisam progovarala.

Ušli smo kroz zadnji deo dvrorišta, prošli pored nekih obora i krenuli ka kući, nekako stigli do nje. Ispred same kuće je stajao neki motor, bila je to vespa, ali i dalje nisam verovala da će stvarno to uzeti. Sada sam se već jako uplašila, uhvatila ga za ruku i onako preplašena zamolila da se vratimo. Taj komšija nas može ubiti, znala sam da je prek čovek i to me je jako plašilo.

„Nema nazad”, rekao je i mahnuo mi rukom da krenem za njim.

Motor je bio ispred samog ulaza u kuću, meni su se noge, čini mi se, za duplo skratile, uhvatila sam motor sa jedne strane a on sa druge. Trebalo je da ga podignemo. Kako nisam imala snage, motor je odmah pao i napravio buku, odmah se upalilo svetlo i bahati komšija koji se inače zvao Jovan je istrčao iz kuće i videvši motor shvatio je šta se dešava. Sa njim je izašao još neki muškarac koji je očigledno spavao kod njega, a mi smo, dok oni još nisu izašli uspeli da se sakrijemo ispod neke terase koja je stajala uz sama vrata. Ispod nje je komšija zimi stavljao drva, i kako je skoro sve potrošio, bilo je mesta da se sakrijemo. Visina je bila svega 70 cm, sa strane je stavljeno neko šatorsko krilo koje je štitilo celo područje ispod terase, valjda da ne bi sneg navejavao na drva i da ne bi kiša kvasila. Oboje smo klečali jer drugačije nije bilo načina da budemo ispod, zbog te visine.

Bila sam preplašena, srce je htelo da mi iskoči, oni su nas tražili po dvorištu, pas je lajao kao lud. Jovan je imao nameru da ga pusti, ali ga je prijatelj odgovorio, rekavši da je motor verovatno oborila neka životnjia, ali ga ni to nije sprečilo da i dalje tumara po dvorištu i da nas traži. Ja sam i dalje klečala, nisam čak ni osećala bol u kolenima jer je površina na kojoj sam klečala bila od betona prekrivena malim slojem slame. Kroz mali zastor šatorskog krila ulazila je svetlost i tu sam gledala kuda nas to Jovan traži, klečala sam i gledala bez mogućnosti da se pomerim, jer je bilo jako usko unutra. Jedva da smo stali…

Ponovo sam osetila onaj miris Danijelovog znoja i onda je usledio šok: osetila sam kako mi zavlači ruku pod crni šorts koji sam nosila. Prst mu je bio na mojoj uskoj rupici.

Pokušala sam da mu pomerim ruku ali sam tada šušnula i shvatila da ću biti otkrivena ako se i dalje budem pomerala. Lagano je stiskao moju rupicu prstom, nisam smela da progovorim, klečala sam pored njega. Sada je lagano prst uvlačio u moju rupicu, klizio je jer je guza kao nekada bila ovlažena znojem koji mi se slivao niz kičmu. Malo me je bolelo ali je bilo podnošljivo.

Stiskala sam mu prst guzom namerno, ne bi li mu bilo kako dala do znanja da prestane, a on je, umesto toga, uzeo moju ruku i stavio je na svoju kao kamen tvrdu kurčinu koju je izvukao kroz nogavicu svog šortsa.

Šakom sam jedva obuhvatila tu zver, koja je na stredini bila posebno debela. Držao je svoju desnu ruku preko moje koja je bila na njegovom kurcu i lagano je pomerao gore-dole, a levom mi je još žešće nabijao prst u guzu.

Sve je to trajalo možda 10 min, za sve to vreme ja sam gledala da li se komšija Jovan smirio, i da li je prestao da traži. I konačno jeste, ali je i seo sa svojim prijateljem za sto u dvorištu i sipali su neko piće, pili i komentarisali događaj, sve se to dešavalo na možda par metara od nas.

Guza mi se prilično opustila, a on je i dalje sa jednim prstom rovario po njoj, i konačno sam shvatila da mu sada i sama drkam. Pogledala sam ga, u polutami sam videla njegov pohlepan osmeh, a nisam puštala njegov kurac…

Izvadio je prst iz moje guze i pokušavao da mi ga stavi u usta. Nisam se dala, nisam želela da otvorim usta ali je borba postala žešća i bila sam svesna da nas mogu čuti. Nekako sam otvorila usta i prst je završio unutra. Prišao mi je i sasvim tiho rekao: „Sisaj ga”. Sisala sam prst koji je do malopre bio u mojoj guzi, osećala sam se užasno, a nisam imala kuda.

Ubrzo zatim me je samo uhvatio za glavu i spustio je na svoju kurčinu. Bilo mi je jasno šta hoće. Samo sam zinula i kurac je nekako ušao u moja usta. Nisam ni verovala da mogu toliko da zinem.

Pušila sam ga jako lagano, nežno i pomalo nespretno. Jako sam se trudila da ga ne povredim zubima, lizala sam ga, bio je sav umazan od moje pljuvačke…

On je disao duboko dok je sada dva prsta zabijao u moju guzu. Osećala sam slankast ukus dok sam mu pušila, curelo je iz njegove tvrde kurčine, bio je napaljen kao konj. Trudila sam se, želela sam da što pre svrši i da ovo prestane, jer imala sam osećaj da će u svakom trenutku neko pomeriti šatorsko krilo. Čula sam ih kako pričaju, izgleda da su pili pre svega ovoga, pa su sada samo dolivali, a ja sam pušila sve bolje i bolje.

Onda je Jovan ušao u kuću i izneo neki stari radio, pustio poluglasno muziku, seo i nastavio da pije sa prijateljem, povremeno su znali i da zapevaju. Sve mi se činilo da je sve to trajalo satima, i dalje sam pušila, već me je i vilica bolela.

Počela sam da mu drkam, znala sam da se od muzike ne može čuti šljapkanje koje proizvodi drkanje vlažne kite. Imala sam osećaj da će svakog trenutka svršiti.

Samo me je u jenom momentu zašutavio i nabio mi ga do krajnika, počela sam da se davim, oči su mi suzile, držao me je tako neko vreme pa pustio, pa posle ponovo.

Ponavljao je to nekoliko puta a onda mi je podigao glavu i samo mi šapnuo: „Na ovo dugo čekam, lezi na stomak i skini šorts do kolena”.

Nekako sam legla, skinula šorts, terasa je bila dugačka ali uska, ipak sam mogla da se nekako opružim. Legao je na mene, namestio ga na ulaz u moju rupicu i lagano počeo da ga gura. Mislila sam da ću se onesvestiti od bola, a nisam smela ni glas da pustim.

Ušao je do pola, bolelo je kao da me seku. Lagano je počeo da me jebe ali ga nije gurao dublje, prislonio je usne na moje uvo i govorio mi: „Ovo čekam jako dugo, opusti se, znam da se i tebi sviđa, znam da i ti ovo dugo čekaš, dosta mi je više tvog prenemaganja, evo ti ga sada, razvaljuje ti guzu, sviđa ti se a nisi mi odgovorila da li ti se sviđa”.

Počeo je žešće da me jebe a ja sam samo tiho rekla: „Da, sviđa mi se”.

Ubrzo posle toga mi je napunio guzu, čini mi se da je bilo litar sperme, jasno sam osećala kako me puni. Nije se odmah pomerio sa mene, ostao je da leži na meni dok je njegova kurčina i dalje puslirala u mojoj guzi. Osećala sam miris njegovog znoja i duboko disanje, a kurac mu nije spadao iako je svršio pre više od 5 minuta. Sa i dalje dignutim kurcem u guzi slušala sam komšiju kako pijan peva sa prijateljem, kao da slavi što sam jebana. Samo sam prošaptala: „Ovi ovako mogu do sutra”.

„Mogu i ja”, rekao je on i nastavio da me jebe, sada je kurac lakše ulazio, jer je guza bila puna sperme koja se dosta slivala niz moje butine, sva sam bila umazana od nje. A on ga je nabijao polako, sasvim polako uživao je u meni, ali ga i dalje nije zabijao. Skroz jedva je ušao malo više od pola, jebao me je jako nežno, kao da ne želi nikada da stane.

A onda sam čula da se muzika ugasila, a tada se i moj jebač umirio, ostao je zabijen u meni, nepomičan, čini mi se da se i on uplašio. Tada je Jovan rekao: „Dosta je bilo, idemo na spavanje”, i ubrzo su ušli u kuću.

Danijel me je jebao još neko vreme, jasno je bilo koliko je uživao u meni, ali sitacija je bila takva da je morao da ga izvadi iz mene i da što pre, glavom bez obzira, odemo odatle.

Izvadio ga je iz mene, skinuo mi skroz i šorts i gaćice, gaćicama je obrisao svoju kurčinu i moju guzu, što me je posebno iznenadilo, navukao mi šorts i rekao mi da se što tiše iskrademo, što smo i uradili.

Nastavak sledi…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x