Priče jednog taksiste, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Priče jednog taksiste, II deo

Prošlo je neko vreme kako ništa nisam kresnuo. Jedan dan dobijem poziv da imam vožnju od groblja. Nisam imao pojma po koga treba da idem.

Brzo sam stigao do tamo. U taksi su ušle dve ženske osobe. Bacih letimičan pogled ka njima i videh da su to majka i ćerka jer izuzetno liče. Majka je bliže pedesetim godinama, ali izuzetno lepa i održavana, a ćerka između 20 i 25 godina, podjednako lepa i zanosna.

Rekoše mi adresu i krenusmo. Započeli smo razgovor. Saznao sam da je muža sahranila pre šest meseci, pa su bile na groblju da mu upale sveću. Osim toga, pričali smo i o običnim životnim pitanjima.

Kad smo stigli, pozvale su me da uđem na kafu. Upoznali smo se. Majka se zove Ana, a ćerka Marija. U prvi mah sam odbio, ali ćerka je navalila da uđem i na kraju sam prihvatio poziv. Kuća je bila ogromna, videlo se da su bogatuni. Sedeli smo u dnevnoj sobi i ćaskali uz kaficu i piće. Bile su prijatne, ljupke i veoma seksi. Ana je bila otvorenija za razgovor, dok je ćerka je ćutala i slušala, i tek ponekad dodala koju reč.

Razgovor je postajao sve opušteniji. Ana se sve više raspitivala o mom životu. Saznala je da sam slobodnjak i da sam otvoren za sve šeme… Popili smo još koju čašicu i jezici su nam se razvezli. Mariji je u nekim momentima bilo malo neprijatno, pošto mama nema dlake na jeziku.

Počelo se pričati i o seksu.

– Ne mogu da verujem, mama! – besno je skočila sa fotelje i izašla iz sobe. Gledao sam za njom. Guza joj je bila čvrsta i izazovna.
– Šta joj bi? – upitao sam majku.
– Ma ništa, otkad je izgubila oca, potpuno se zatvorila u sebe, nema dečka, zapostavila je drugarice, pa očekuje da se i ja tako ponašam. Ali, ja, nisam takva. Evo, toliko mi prija tvoje društvo i razgovor, da sam se i napalila, sva sam mokra dole… – nasmejala se.

Iznenadio sam se njenom otvorenošću.

– Pa, znaš šta… Iako mi mama možeš biti, ne bih ti oprostio. Samo da ti ćera nije tu. Izgledaš veoma seksi za svoje godine. – rekoh i ja šta mislim.

Sela je kraj mene na dvosed i zahvalila se na komplimentima tako što me je sočno poljubila. Osetio sam kako šakom odmerava veličinu kite koja je još sakrivena u trernerci.

– A da li bi ti smetalo da i nju obradiš? Znaš, i njoj fali, samo nikako da nađe nekog, a bilo bi mi bezveze da ona izostane. – upitala me umiljato.
– Naravno da mi ne smeta, rekoh da sam otvoren za sve šeme. Sad je samo pitanje da li će ona pristati. – ponovo sam prišao njenim usnama i poljubio je.
– Ma hoće, eno sad garantovano leži u svojoj sobi i drka svoju macu koja je isto tako ovlažila dok je bila ovde. Idi u njenu sobu i uveri se, a je ću vam se naknadno priključiti.

Kad sam ustao, povukla mi je trenerku dole, a kita je iskočila. Uzela ga je u ruku i laganim pokretima ga drkala, a zatim je čučnula i strpala ga u usta.

– Lep primerak, svideće joj se. Ajd’ sad idi kod nje. – rekla je kad se pridigla, navlačeći mi trenerku nazad.

Izvadio sam iz torbice pakovanje kondoma, stavio ih u džep trenerke. Tiho sam otvorio vrata. Ležala je na stomaku, sa izdignutom guzom i rukom između nogu. Nije primetila da sam ušao.

Skinuo sam se, iz trenerke izvadio kondome. Nečujno sam joj prišao i nežno je pomazio po guzi. Trgla se i sela na krevet prekrivajući svoje predivno telo.

– Šta ćeš ti ovde? – uplašeno me je pitala. Seo sam kraj nje. I meni je bilo malo neprijatno što sam joj tako ušao u sobu. Izvinio sam se, rekavši joj da sam krenuo u kupatilo koje je do njene sobe, ali da sam čuo njene uzdahe i da me je jako vuklo da uđem u sobu.

– Gledao sam kako imaš seksi telo, pa sam se napalio i zato sam se skinuo. Pomislio sam da će ti se dopasti što zelim da ti pomognem, ali ako ne želiš, obućiću se i izaći iz sobe. – rekoh joj nežno je mazeći po leđima.
– Ne, ne želim, ustvari ako ti… ovaj… – Marija je bila zbunjena.

Ispunjene su dve želje jednog taksiste…

Prišao sam usnama do njenog vrata i počeo da ga nežno ljubim. Sklonio sam prekrivač kojim je skrivala svoje obline. Počela je da se opušta.

Legla je na leđa. Sise joj nisu bile nešto velike, ali su bile čvrste, kruškastog oblika, idealne za sisanje. Dotakao sam joj usne svojim usnama. Ljubili smo se dugo kao da nam je to prvi put u životu. Zatim sam se usnama preselio na njene sise.

Sisao sam joj bradavice koje su se ukrutile. Počela je tiho uzdisati. Nastavio sam sa putovanjem poljupcima po njenom telu. Ljubio sam joj stomačić, spuštajući se niže. Došao sam do njenog međunožja iz kojeg je izbijala vrelina.

Tada sam joj počeo ljubiti kolena, krenuvši ka butnama, da bih završio glavom između nogu. Lizao sam joj picu koja je jako vlažila, igrajući se jezikom po njenom klitorisu.

Ušavši u sobu, Ana je odmah glavom prišla do moje i pridružila mi se u lizanju. Marija je na momenat otvorila oči i kad je videla maminu glavu između nogu, samo je prokomentarisala da nije normalana. Ponovo je zatvorila oči i nastavila da uživa u našim jezicima. Nekoliko trenutaka kasnije, počela je nekontrolisano da se trese i grči uz glasno stenjanje. Snažan orgazam je zavladao njenim telom.

Priče jednog taksiste, III deo

Trebalo joj je par minuta da dođe sebi, nakon čega se pridigla i rekla da legnem na leđa. Jezici su im senzualno šarali po mom telu što me je maksimalno opuštalo. Osetio sam kako ga naizmenično drkaju, sve dok se usnama nisu spustile do njega.

Poskakivao je od uzbuđenja. Počele su sa lizanjem glavića, a zatim i sisanjem. Prva ga je Marija primila u usta. Pušila ga je nežno, mazeći mi muda. Pokušala je da ga proguta celog, ali se zagrcnula i morala je da ga izvuče iz usta.

Ana je jedva dočekala da ga primi u svoja usta. Ona je bila mnogo žešća u pušenju. Bez problema ga je celog gutala. Ponovo ga predala ćerki, koja je ovaj put nastavila žestoko da ga puši.

Njihova pljuvačka se slivala niz koren moje ukrućene kite. Probala je ponovo da ga proguta celog i sad joj je pošlo za rukom. Čuo sam kako Ana otvara kondom, zamolivši ćerku da ga izvadi iz usta kako bi mi ga navukla.

Čim je to učinila, opkoračila me je, polako se nameštajući na kitu. Kad je sela na njega, počela je mešati karlicom. Uzdisala je, govoreći kako odavno nije imala kurac u sebi.

Počela se pomerati gore-dole, sve bržim tempom. Marija je legla bočno pored mene. Pružila mi je usne i tražeći da je ljubim. Ruka joj je bila među nogama. Ana je brzo doživela orgazam, nakon čega je zadihana ustala sa njega i otišla u kupatilo.

Nisam čekao ni sekundu, okrenuo sam se prema Mariji koja je legla na leđa, šireći noge. Namestio sam se iznad nje, a ona je ga je rukom usmerila u picu. Kliznuo je u nju.

Oteo joj se glasan uzdah. Jebao sam je često menjajući ritam, a bilo je momenata kada sam ga izvadio iz nje i njime joj trljao kliću i usmine.

Ana se vratila iz kupatila. Legla je pored nas i budno posmatrala kako se nas dvoje tucamo. Odmah je počela da trlja svoju pičku. To me je nekako još više raspalilo, pa sam Mariju počeo da tucam iz sve snage, sve dok joj se pica nije počela grciti, a ona tresti, Bio je zaglavljen duboko u njenoj vagini, dok ju je drmao orgazam.

Kada sam ga konačno izvukao, Ana mi je rekla da kleknem i natrćim svoju zadnjicu. Čim sam se namestio, osetio sam kako mi ljube guzove, a zatim su se njihovi jezici našli na čmaru. Nisu zaboravile na moju ukrućenu batinu. Drkale su ga lagano. Posle dugog navlaživanja mog čmara, Ana je navukla rukavicu na jednu ruku i snažno sa jednim prstom ušla duboko u njega. Vrisnuo sam koliko me zabolelo.

Bol je ubrzo počeo da jenjava i ja sam sve više uživao u ovome. Marija se podvukla glavom između mojih nogu. Svukla je kondom sa kite, obuhvatila ga šakom dole pri korenu. Njen vreo dah me je raspametio. Sisala mi je glavić, povremeno ga uvlačeći u usta. Ana nije štedela moj čmar, ubrzo je uposlila još jedan prst tucajući me snažno. Nisam više mogao da se kontrolišem. Sperma je brzo nadirala i uz moj glasan uzdah počela je obilno da prska po Marijinom licu.

Pošto je iscedila i poslednju kap, izvukla se. Umzana po celom licu, prišla je Ani koja je jezikom pokupila spermu sa ćerkinog lica i progutala.

Polegali smo svo troje izmoreni i zadihani.

– Koliko vidim, vas dve ste dobro uigrane. Niste me džabe pozvale da uđem.

Ana se nasmejala: – Da… Zahvaljujući mom pokojnom mužu koji je redovno tucao mene i našu ćeru… A ja koliko vidim, nisi se mnogo otimao… Hahahaha…

Uskoro sam morao da krenem u krstarenje taksijem po gradu. Rastali smo se uz dogovor da se ponovo vidimo, ali od toga ništa nije bilo. Više ih nikada nisam sreo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x