Čika Zoran je voleo moju nejebanu pičkicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pa ovako… Ja sam Andrijana i imam 20 godina. Uvek sam savršeno izgledala. Krupne plave oči, pune usne, lepo izvajana guza, duga smeđa kosa. Jedino su mi grudi uvek bile male. Od detinjstva se družim sa Helenom, najbolje smo drugarice. Njenog oca sam oduvek gledala kao svog, uvek je bio uz mene za sve. Bar do te večeri kada sam videla kakav je muškarac Zoran. Helena je punila 19 godina. Ja sam imala 18.

Obukla sam pink haljinicu koja je više otkrivala nego pokrivala, pink sandale od 18 cm (visoka sam svega 153 cm), svoju predivnu ravnu kosu sam uvila u mokre lokne, diskretan make-up. Izgledala sam zanosno (jedan prijatelj mi je rekao da sam zasenila i slavljenicu).

Žurka je počela i ludo smo se zabavljali. Helena je zaista previše popila, jedva je uspela da isprati goste. Umesto taksija, pozvala sam Zorana, njenog oca. Došao je po nas i bez reči je ubacio Helenu u auto i rekao da i ja idem sa njima.

devojka pozira

U kolima se moja draga prijateljica uspavala. On je odneo do sobe, a ja sam išla za njima. Skinula sam joj štikle i pokrila je. Izašli smo iz sobe i ja sam krenula kući. Međutim, Zoran me je stegao za ruku i počeo da viče:
– Zasto si joj dozvolila da ovoliko popije? Ona ne zna ni gde se nalazi! Olešena je od alkohola! – Pokušala sam nešto da kažem, ali me je prekinuo šamarom. Suze su same krenule.

Povukao me je do dnevne sobe i besno gurnuo na fotelju. Stao je iznad mene i otkopčao pantalone. Pokušala sam da vrisnem. Još jedan šamar, nasilno otvaranje usta i guranje kurca u njih.

Jebao me je u usta, mislila sam da će me ugušiti…

Nisam mogla da se pomerim. Ni sama ne znam koliko je vremena prošlo kada ga je izvadio, usta su mi skroz utrnula. Ustala sam i izgubila ravnotežu. Zadržao me je da ne padnem i opet vratio u fotelju. Nagurao mi je kurac u usta. Nije mi bilo gadno kao pre par minuta. Čak sam i počela da uživam.

Čika Zoran je voleo moju nejebanu pičkicu

Počela sam samostalno da mu pušim, iako to nikad pre nisam radila. Shvatio je to i polako počeo da mi pušta glavu. Radila sam poprilično neiskusno, što je on provalio. Sklonio se od mene i pitao:
– Nisi nikad pušila? – Spuštenog pogleda sam odgovorila:
– Nisam, čika Zorane. Nevina sam. – Zgranuto me je gledao:
– Nevina?! Sa takvim telom?! O, Bože! – Zakopčao se i rekao: – Oprosti, malena.

Tada je nešto prelomilo u meni…

– Čika Zorane… Želim… Želim da mi Vi budete prvi – promucala sam. Osmehnuo se i rekao:
– Spremi se, vozim te kući. – Bila sam razočarana, ali sam ga poslušala.

Zaustavio je auto ispred neke kuće i rekao da izađem. Ušli smo u kuću. Prišao mi je s leđa i obuhvatio me oko struka. Pretrnula sam.
– Stvarno želiš da ti budem prvi?
– Čika Zorane… Ja želim to… To će biti… Naša tajna… – mucala sam. Okrenuo me je i spustio poljubac na moje usne. Tako dobro se ljubio…

Podigao me je i odneo u spavaću sobu. Rekao mi je da kleknem na pod, što sam i uradila. Skinuo je pantalone i seo na krevet. Rekao je da se opustim i da pustim da sve ide svojim tokom. Pokazao mi je kako da mu drkam. Kurac mu je bio duplo veći od moje ruke, nisam mogla da ga obuhvatim. Trudila sam se da mu pušim što bolje mogu. Odjednom je počeo da svršava u moje grlo. Sve sam progutala, iako mi je bilo gadno.

svršavanje u usta

Rekao je:
– Mala moja devojčice, moram ti se odužiti za ovo. – Podigao me je i svukao mi haljinicu i veš. Polegao me je na leđa i podigao mi noge. Počeo je nežno da me liže, pa onda sve jače i jače.

Počela sam da se tresem i da obilno svršavam…

– Lutkice, ovo ti je sad bio prvi orgazam. To znači da ti se dopalo lizanje pičkice. Sada će te malo boleti, ali ne brini. To je normalno. – Stavio je kurac na ulaz u moju pičkicu i jako ga nabio. Suze su mi pošle, a moj vrisak je odzvanjao kućom. Par kapi krvi se slilo na posteljinu, a on ih je ispratio osmehom. Jebao me je nežno, a prvobitna bol je prelazila u zadovoljstvo i lepotu.

Ušao je jedva više od pola. Dok me je jebao, rekao je:
– Najviše volim ovakve pičkice, uske i nejebane. – Nisam odgovorila, uživala sam u prelepom osećaju. Odjednom je počelo da me boli. Nije prestajao. Jebao me je dva-tri sata bez prestanka. Svršio je u mene i legao pored. Poljubio me je i rekao: – Dosta je za sad. Odspavaj malo. – Uhvatila sam ga za ruku i zatvorila oči.

Čika Zoran je voleo moju nejebanu pičkicu

Kada sam se ujutru probudila, nije ga bilo. Pronašla sam svoj telefon i videla da je tek sedam ujutru. Nije bilo ni njegove, ni moje garderobe. Samo štikle su stajale pored kreveta. Gola sam otišla do dnevne sobe, kupatila… Moje haljine nije bilo.

Ušla sam da se istuširam i samo osetila neciju ruku na svojoj guzi. Ne razmišljajući, uperila sam tuš u njega. Kada sam otvorila oči, ispred mene je stajao Zoran, skroz mokar. Ugasila sam tuš i samo ga gledala.
– Pa ništa, moraćeš da se odužiš za ovo – nasmejao se i brzo skinuo.

Jebao me je i pod tušem

Ušao je u kabinu sa mnom i sex pod tušem je bio fantastičan. Tek tada sam shvatila koliko je veliki u odnosu na mene. Izašla sam i umotala se u peškir, kao i on.
– Gde mi je haljina? Moram kući – rekla sam tiho.
– Još je rano, ti nikada ne ustaješ pre 12, tako da tvoja mama neće praviti problem, ne brini. A haljina… Malo smo je pocepali sinoć. Išao sam do kuće i doneo ti Helenine trenerke. Poslužiće ti – rekao je i pružio mi je kesu sa stvarima.

poziva na seks

Obukla sam ih i vratila se u dnevnu sobu. Na stolu je bio postavljen doručak. Tek tada sam shvatila… Zaboga, pa ja sam spavala sa Heleninim ocem… Čovekom koji je i meni celog života bio poput oca. Tek tada sam shvatila šta sam uradila.
– Hvala, ali nisam gladna. Moram da idem – rekla sam, dohvatila svoju torbu i istrčala iz kuće.

Plačući sam stigla kući, javila se mami i otrčala u svoju sobu. Satima sam bila pod tušem, pokušavajući da sperem sa sebe svu prljavštinu koju sam osećala. Nije mi pošlo za rukom. Ležala sam u krevetu, odvratno se osećajući. Oko podne me je pozvala Helena. Uzbuđeno je pričala o sinoćnoj žurci, a ja sam gutala knedle i nečujno plakala. Rekla sam joj da žurim i da ću joj se javiti kasnije. Nisam mogla da smirim suze.

Zoran mi je poslao dvadesetak poruka, na koje nisam želela da odgovorim. Odjednom, poslao mi je slike… Kako mu pušim, kako me jebe, selfi sa njim kako spavam gola pored njega… Toliko sam se prepustila da nisam primetila da me slika.

sperma po licu

Sledeća poruka je glasila: „Ove slike slučajno mogu biti poslate Heleni, tvojoj mami, celoj školi… Čekam te ispred zgrade u 20: 00.”

Bila sam toliko besna… Zvala sam ga, ali se nije javljao. Obukla sam farmerke, rolku, jaknu i patike i u 20: 00 sam sišla ispred zgrade. Stigao je i ušla sam u kola. Odmah sam ga napala, a on je rekao:
– Umukni – i upalio auto. Bez reči je vozio. Vikala sam, a on nije progovarao. Pokušala sam da otvorim vrata. Naglo je zakočio i opalio mi prejak šamar, zavrtelo mi se u glavi. – Ako sam rekao da umukneš, poslušaćeš me! Zatvori ta vrata i ni reči više! – prodrao se na mene i ponovo startovao motor.

Ćutala sam, a suze su same tekle. Skrenuo je na neki sporedni put i rekao da izađem napolje. Nespretno sam izašla, bio je mrkli mrak. Ništa nisam videla, ni njega, ni ništa. Nisam ni primetila da je on ostao u kolima. Odjednom ih je upalio i otišao u rikverc. Pokušala sam da potrčim za njim, ali sam se spotakla i pala. Zaustavio je auto i dotrčao do mene.
– Šta radiš to, jebote?! Hoćeš da me ostaviš ovde , u mrklom mraku? Jesi li ti normalan? – vrištala sam na sav glas. Ustala sam, ali sam opet pala. Očigledno sam povredila nogu.

Podigao me je i uneo u kola. Vozio je opet do one kuće. Želela sam da pobegnem, ali nisam mogla. Spustio me je na trosed i skinuo mi patiku. Doneo je led i stavio mi na nogu. Počela sam da plačem i pitala ga šta želi od mene, zašto me je slikao. Smireno je rekao:
– Želim povremene susrete, želim tebe, tvoje telo. – To je značilo još jedan divlji sex.

Čika Zoran je voleo moju nejebanu pičkicu

Tri godine smo bili u sex-šemi. Helena je to saznala i odselila se kod majke u Novi Sad. Pre dve nedelje sam saznala da sam u trećem mesecu trudnoće. Juče me je Zoran zaprosio. Živim svoj san… Andrijana ♡

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x