Popravila je ocenu iz fizičkog

Registrovani korisnici ne vide reklame

Radnja ove priče je vrlo interesantna. Za ovo znaju samo 3 osobe: sami akteri i ja, kao najbolji drug jednog od aktera. Ja imam 18 godina, kao i moja najbolja drugarica. Mi smo trenutno 4. godina srednje škole. Upoznali smo se na početku prve godine i vrlo brzo sprijateljili. Postali smo najbolji drugovi, sve pričamo jedno drugome. Ona se zove Mina i na času sedi tačno pored mene. Ona je, za razliku od mene, odličan učenik, čak i Vukovac. Opisaću je ukratko.

Ona nije debela, ali nije ni preterano mršava, drugim rečima, ima odlicnu liniju. Nešto je niža, ima okruglo lice i dugu riđu kosu. Nije preterano lepa, ali ima prijatno lice. Ima sasvim fine grudi i sa tog aspekta ne može da se požali, pa kad ponekad obuče neki brus koji ih podiže ima šta i da se vidi, ali preko odela jer ona nikad ne nosi otvorene majice sa velikim dekolteom. Što se tiče guze ni tu nije loša. Nije ni prevelika, ali nije ni mala. Taman kako treba.

U stvari, to prijateljstvo je bilo samo sa njene strane, ja sam ipak očekivao malo više od toga jer sam se vremenom dosta primio. Sve je počelo jednog utorka. Imali smo fizičko kod našeg razrednog starešine. To je bio jedan matori napaljenko od nekih 50-ak godina po imenu Joca. Često je, kad smo radili određene vežbe, imao običaj da hvata mlade devojke, za dupe uglavnom, mada je jednoj čak dotakao i pičku i to sam čak i ja video. Inače, za dupe ih je stalno hvatao. Svakog puta im je „pomagao” pri okretanju na vratilu ili pri stavu na rukama i sl. On je imao i pravila odevanja. Svi su morali da nose bele majice i šorts, a devojke su morale da nose tesan šorts koji ne sme da pređe pola prednje lože. Perverznjak matori.

Školom je inače kružio i jedan trač da mu je pre 6 godina jedna devojka dala da je jebe za veću ocenu. E pa to je bila istina. Taj događaj je vremenom prikriven u trač i mnogo se krilo, i neposredno posle događaja jer je to bilo protivzakonito. Ja tu devojku poznajem lično i ona mi je sama to priznala iako je od drugih krila. Dosta smo bliski jer se odavno znamo pošto smo bili komšije, a ona se i udala za jednog mog brata. Ta devojka se zove Bojana i nije ni nešto lepa niti zgodna, ali ima lepo dupe. On je njoj predavao samo u četvrtoj godini. Na početku te godine on je rekao za njegova pravila odevanja. Ona to nije uzimala za ozbiljno i radila je fizičko u trenerci jer ju je bilo sramota što ima krive noge. Pred kraj godine rekao joj je:

– Ti ćeš da imaš 2 za kraj.

Ona se iznenadila jer to nije očekivala. Uvek je radila na času i imala je smisla za gimnastiku.

– Zašto 2?

– Zato što si cele godine dolazila u trenekama iako sam ja lepo naglasio kako treba da se dolazi na ovaj čas.

Ona mu se pravdala, ali to nije pomagalo. Razlog zbog čega je on tako odlučio je sledeći: on je video ponekad nju u farmerkama i kako ona ima lepu guzu, ali je nikad nije video u tankom i tesnom šortsiću gde bi se njeno dupe odlično ocrtavalo. Dodirivao ga je ponekad, za vreme nekih vežbi, ali mu nije bilo interesantno preko trenerki. Njen problem je bio u tome što je ona imala vrlo stroge roditelje koji su joj rekli da će svašta da joj rade ako ne bude vrlo dobra. Hteli su da joj uvedu silne zabrane, kao npr: da celog leta ne izlazi i sl. Ona je očekivala da će da ima 5 iz fizičkog i da bude taman vrlo dobra, a ako bi joj on dao 2 ne bi imala šanse da popravi 3 ocene iz drugih predmeta, a to bi značilo celo leto provedeno u kući, bez kompjutera itd. Tako je ona jednog dana ušla u njegov kabinet koji je bio na ulazu u salu, zaključala vrata, svukla se i pojebala sa njim. Imala je 5 na kraju.

Da se vratimo na priču. Jednog časa svi smo se penjali na konopac i bio je red i na Minu. Ona je počela da se penje, a on je stajao tačno ispod nje. Njoj nije išla ta gimnastika od ruke baš pa joj je bilo malo teško. On je gledao u njeno utegnuto lepo dupe, nije izdržao i uhvatio ga je rukama kao da je gura naviše. Ona mu je prvo rekla da je pusti, a kada on to nije uradio i rekao joj da nastavi da se penje, ona se naglo spustila dole, opsovala ga i prkosno izašla iz sale. Svi su bili zaprepašćeni. U narednih nekoliko dana se svašta zbilo.

Ona je na kraju prošle godine imala 2 četvorke koje je nastavničko veće pretvorilo u petice. Sada je takođe imala četvorke iz tih predmeta i opet je očekivala da će nastavničko veće to da sredi. Ali problem je bio u tome što je Joca bio jedan od najcenjenijih profesora u školi, verovatno zato što je bio i najstariji, a bio je i predsednik nastavničkog veća. Ona je shvatila da nema šanse da joj povećaju te 2 ocene i već se oprostila od Vukove diplome. Njoj je školovanje mnogo značilo zato što je njena porodica bila siromašna, pa se nadala da će, ako bude vukovac, uspeti da dobije stipendiju za medicinski fakultet. Bilo kako bilo, nadala se da će ipak uspeti nekako da se upiše na taj fakultet. Ovaj incident se desio u najgore moguće vreme. Joca je rekao da će sledećeg časa reći svima šta će im verovatno zaključiti pošto se približavao kraj godine. Kada je došao taj čas i kada je došao red na Minu, Joca je rekao:

– Tebi ću verovatno da zaključim 2 jer se uopšte ne trudiš na časovima. Pošto imaš 8 neopravdanih i jednom si upisana u napomenu zato što ti je zvonio sat za vreme časa, imaćeš 3 iz vladanja.

Ona nije mogla da veruje šta čuje. Brzo je uzela papir i olovku i ispisala je ocene. Izračunala je prosek i imala šta i da vidi: 4.47. Nije čak ni odlična. Ceo dan je plakala. Bio sam kod nje i tešio je, ali nije uspevalo. Odneo sam joj i video kasetu na kojoj je pisalo „Policijska akademija”, kako bi taj klasični film uspeo da je nasmeje i oraspoloži, ali i ona i ja smo znali da ako ne bude odlična, može da se oprosti od stipendije.

Kada sam ja otišao, ona je pustila film. Ja sam zaboravio da sam preko „Policijske akademije” snimio neki pornić. I ona se iznenadila, ali je odgledala pornić. Čak je, da bi se opustila, masturbirala dok je gledala.

Tema pornića je bila učenice koje se jebu sa profesorima. Ja to nisam namerno uradio, jednostavno sam zaboravio da sam presnimio onaj film. Kada se završio film ona je slučajno pustila BK na kojem se vrteo spot oskudno odevene Jelene Karleuše za pesmu „Samo za tvoje oči”.

Mina je počela da razmišlja o tome šta joj je najbitnije u životu. Shvatila je da nema ništa što više želi od toga da postane lekar i da, za razliku od svojih roditelja, svojoj deci pruži sve što poželi. Iz fioke je uzela deo svoje ušteđevine i krenula u grad. Obišla je veliki broj butika dok nije pronašla ono što je tražila. Pozvala me je telefonom i rekla:

– Znam šta ću da radim.

– Šta?

– Videćeš sutra u školi.

Ja nisam imao pojma o čemu ona priča. Došao je i sledeći dan. Ja sam sedeo u svojoj klupi i pričao sa društvom kad je jedan moj drug ušao u učionicu sa nekim čudnim osmehom na licu i sav uzbuđen rekao:

– Da vidite kako se Mina obukla!

Ja sam pomislio – o čemu ovaj priča? Video sam da se ispred moje učionice skupila gomila i da sa osmehom na licu dobacuju nešto nekom ko, kako sam po njihovim pogledima mogao da zaključim, ide ka ulazu u učionicu. I samo se na vratima pojavi Mina.

Nisam mogao da verujem šta vidim. Mina se obukla skoro identično kao i Jelena Karleuša u jednom delu onog spota. Bila je odevena u kožu iz jednog dela. Gore je bilo toliko otvoreno da su joj se grudi toliko isticale, da je to bilo neverovatno. Bilo je bez bratela i odlično je podizalo njene sise. To odelo je potpuno pokrivalo stomak i gledajući naniže video sam da od karlice počinje da se sužava i da prelazi samo preko pičke, a da su joj kukovi potpuno goli. Nije nosila mrežaste čarape kao Karleuša. Nije nosila ništa, u stvari.

Kakve noge! – pomislio sam. Perfektne. Obula je duboke kožne čizme koje su dolazile do ispod kolena. Hodala je polako. Došla je do svoje klupe tj. do mene i okrenula se kako bi rekla nekom nešto. Pogledao sam u to dupe. Ona koža je prekrivala guzove do pola tako da je sa strane njeno dupe bilo golo. Sela je pored mene. Nisam znao šta da joj kažem, nisam ni morao da joj bilo šta kažem, sve je shvatila.

Kako su časovi prolazili svi profesori i profesorke su gledali u nju. Nekoliko puta sam joj iz zezanja stavljao ruku na koleno i išao naviše i kad bi stigao skoro da same pičke ona mi je sklanjala ruku uz osmeh. Ceo taj dan su svi u školi gledali samo u nju i oduševljavali se time što vide.

Došao je i poslednji čas – fizičko. Joca je još nije video. Uzela je opremu i pošla ka sali, ali umesto u žensku svlačionicu ona je krenula kod Joce u kabinet. Kada je ušla zatvorila je vrata. On je sedeo za stolom i bio okrenut leđima vratima pa je nije video.

– Dobar dan, profesore!

– Izvoli, šta ti treba?

On se tek tad okrenu i vide kako je ona obučena. Čovek je blenuo u nju. Ona je to primetila, pa je zato malo ćutala, ali je zatim nastavila:

– Jel’ mogu ovde da se presvučem? Nemam ništa ispod ovoga pa me je malo sramota od ostalih devojaka, a i može neko da uđe u svlačionicu.

– Pa… na-naravno – promucao je on. Krenuo je da izađe, ali mu ona reče:

– Nemojte da izlazite, treba neko da mi otkopča šlic na leđima, ne mogu da dohvatim.

– U redu – reče on i zaključa vrata.

Prišao joj je i otkopčao šlic koji je išao do guze. Zatim se okrenuo i gledao u vrata. On je na vratima imao jedno ogledalo veličine 20cm X 20cm. Ona je znala za to. Znači da on, iako okrenut vratima, može da je vidi. To je i bila njena namera. On je gledao u to ogledalo kako bi je video, a ona se namerno pravila kao da ne zna za to pa uopšte nije ni gledala u tom pravcu. Počela je da se svlači otkrivajući svoje lepe sise. On je samo gledao. Ona ih je malo i dodirnula kako bi ga izazvala. Zatim je svukla sve, otkrivajući i pičku. On je samo blenuo u nju. I nju je malo dotakla, ali on nije reagovao.

Okrenula mu se leđima kako bi video njeno perfektno dupe, čak je i kao slučajno ispustila odelo kako bi morala da se savije da ga uzme. Savila se u struku, a on je samo gledao dok se ona trti. I dalje nije reagovao. Ona je shvatila da on neće da uradi ništa pa je rešila da obuče opremu za čas. Obukla je samo tanku belu majicicu i, što je bilo neverovatno, crne tange! To je bila njena oprema za čas. Kada je on shvatio da će ona tako da prisustvuje času, samo je blenuo u nju. Ona je videla da je on previše zbunjen i rekla je:

– Da mi nije možda majica isflekana?

Kada je to rekla, počela je da zagleda majicu i kada je videla da nema ništa, ispravila je tako što je prešla dlanovima preko grudi koje su lepo ulegale pod njenim pritiskom. U tom trenutku se moglo primetiti blago poskakivanje Jocinog kurca što je Mina i primetila.

Kada on i dalje nije ništa rekao, ona je dodala:

– Da se nisam možda premalo obukla dole? Mislila sam da je najbolje da obučem tange jer će najmanje da me ometaju u vežbanju, tako mogu najviše da se gibam.

Kada je to rekla, malo je podigla majicu kao da bi mu pokazala tange i okrenula se jednom oko svoje ose kako bi mu pokazala sa svih strana kako to izgleda. Poskakivanja su prestala, definitivno mu se digao.

Brzo je krenuo ka svojoj stolici i seo kako bi prikrio erekciju. Rekao joj je da ode u salu, a da će on za 2 minuta. Izašla je.

Ušla je u salu. Svi su je gledali zapanjeno. Majičica joj se providela, pa kako nije nosila ništa ispod, sise su joj se sve videle. Zvala je Jocu stalno da joj pomogne oko nekih vežbi, a on je to rado radio na svoj način. Dodirivao joj je njeno golo dupe stalno, a ona se sada nije bunila.

Kada se završio čas ona je opet otišla u njegov kabinet da se obuče. Opet je bila ista situacija, on je bio okrenut vratima, a ona je skidala opremu. Kada je skinula opremu shvatila je da on neće sam smeti da napravi neki potez, pa je ona odlučila da sama sve reši. Odjednom se udarila po ramenu i počela da se čese uz uzvik:

– Jao! Nešto me je ujelo!

On se okrenuo i brzo došao do nje.

– Gde? Daj mi da vidim!

– Ovde – reče ona i pokaza na rame.

On poče da gleda ono mesto i da ga mazi rukom.

– Poljubite da prođe – reče ona.

On prvo pogleda u nju, a zatim joj poljubi rame. Ona tada pogleda dole i vide da mu se kurac nabudžio u trenerci.

– Pa vama se digao?!

Ni on toga nije bio svestan, pogleda dole i kad vide da mu se stvarno digao, okrenu se njoj leđima kako bi se sakrio.

– Pa nemojte da se krijete! Ne mogu da verujem da vam se digao dok ste gledali u mene, pa vi ste tokom vašeg života sigurno spavali sa devojkama koje su bile sto puta lepše od mene. – Posle male pauze dodala je: –  Jel’ mogu da ga vidim?

On nije znao šta da kaže. Ona je klekla isred njega, svukla mu trenerku i uhvatila njegov kurac u ruke. To je jedan kurac veličine od oko 15 cm.

– Baš je lep – reče ona.

Poče malo da ga drka rukom, zatim ga stavi u usta i poče da ga puši. On je samo zažmurio i podigao glavu u vis.

Ona odjednom prestade i reče:

– Želim ga u sebi!

Ustade i natrti se preko stola. On joj priđe i nabi joj ga otpozadi. Rukama je uhvatio za sise i počeo je da je jebe. Njoj je počelo i da se sviđa:

– Ah, kako je dobar, jebite me brže!

On je počeo brže da je jebe, a ona je uživala jer joj se njegov kurac iz nekog razloga stvarno svideo.

– Jače, dublje! Razbijte je! Razbijte me!

On se mnogo napalio, jebao je kao munja i odjednom je počeo da svršava u nju.

– To, to! Napunite me do vrha!

On je svršio u nju i kada ga je izvadio ona se okrenula i olizala mu kurac malo. Tada je ustala, poljubila ga u usta i rekla:

– Bili ste divni!

Zatim je otvorila dnevnik koji je ležao na stolu, dala mu je olovku i pokazala mu gde je njeno ime. On je samo prišao i u njenu rubriku, pored dvojke, upisao tri petice i zaključio joj 5. Takođe je upisao 5 i u rubriku za vladanje.

Pomogao joj je da zakopča njeno odelo i kada su krenuli napolju ispred vrata je bilo celo odeljenje i svi su se smejali i aplaudirali. Samo sam ja bio ljut.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo je ekstra priča 😀 Potseća me na moje iskustvo koje sam imao sa mojim nastavnikom fizičkog u osnovnoj školi kada sam bio sedmi razred. I za njega se znalo da voli da pipne neku devojčicu, tako diskretno, a kružila je i priča da je izleteo iz jedne seoske škole u okolini jer je imao aferu sa čistačicom. Tada se i razveo iz jednog kratkog braka sa nastavnicom jezika iz te škole. Mene je kao tada dečaka lenjog za fizičko posebno uzeo na zub. Redovno me je maltretirao, gađao loptom i slično. Međutim, kada je jednom u školi video moju… Čitaj dalje »

Pisi buraz

3
0
Would love your thoughts, please comment.x