Ako me nećete jebati, ja idem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Večer sa Zokom je prošla sjajno, poslije seksa smo naručili hranu, šetala sam gola po njegovom stanu, razgovarali smo kao dvoje starih ljubavnika. Ja sam željela još seksa, ali kako on nije davao znake i shvatila sam da je dva puta njegov limit. Ipak bilo je to veoma dobro ispunjeno veče. Pitala sam ga da li mu se curice redovno nude u zamjenu za vožnju, smijao se dok je rekao ne. Možda drugima paše jebati ih, ali njemu ne.

– Mislila sam da je to kod vas redovna pojava.
– Možda i jeste, ali ja nisam bio te sreće.

U daljoj priči sam shvatila da Zoka nije imao sreće u jebanju cijeli život. Par djevojaka prethodno ženidbi, oženio se mlad, brak koji nikada nije funkcionirao, razvod i suh kurac. Ispričala sam mu da sam zapravo pristojna djevojka, koja se nikada nije upuštala u afere, seks za jednu noć i bilo što slično, i da sam se zapravo samo par dana ranije otvorila, oslobodila sama sebe, i kako se nadam da ću uistinu uživati u toj slobodi.

Bio je presretan jer sam pokupila njega, koja slučajnost. Rekao je da mogu biti nepristojna djevojka sa njim kada god to poželim. Smijali smo se. Rekao je da sam lijepa. Zbunila sam se. Kao i svje djevojke, uvijek sam bila nesigurna u nešto. Da su mi sise veće, da mi je guza oblija, čvršća, da su mi bedra mršavija, usne punije.

– Dođi sa mnom – pozvao me.

U maloj sobi koja mu je služila kao spavaća, na ormaru su dvoja vrata bila u ogledalu. Postavio me ispred ogledala, stao iza mene i objašnjavao mi ljepote moga tijela jedno po jedno. Nikada nisam pomislila da me neko može vidjeti tako. U njegovim očima sam bila prezgodna, i u svemu je vidio nešto lijepo. U obliku bradavica, benu na stomaku, zavodnim kukovima, smatrao je lijepim svaki dio mene, uključujući stopala.

Poželjela sam da me pojebe dok se gledamo u ogledalu, ali znala sam da to mogu predložiti jedino sljedeći put. Ulio mi je samopouzdanje kakvo nikada nisam imala. Poželjela sam hodati gola golcata ulicama, poželjela sam ući u prostoriju sa hiljadu muškaraca koji će me gledati, pričati mi što je njima lijepo, dodirivati me. Bila sam napaljena, i znala sam da od Zoke tu večer više nema ništa.

Odbacio me doma, cimerka se nije bila vratila. Razmišljala sam da je nazovem, da i sama izađem ali odustala sam i zavukla se u krevet. Dan je bio dug, pičkica je gladna ali može sačekati sutra. A za sutra nisam imala plan, jedino me Zoka mogao odraditi, ali o tome ću razmišljati sutra. Zaspala sam snom pravednika.

Ako me nećete jebati, ja idem

Jutro je bilo prekrasno, sunčano, kao stvoreno za šetnju, kavicu, jebačinu. Zoka je bio rezervni plan ali željela sam se upustiti u nova istraživanja, samo kako?

Izašla sam na kavu u obližnju baštu, ponijela knjigu, pijuckala kavu, i umjesto čitanja knjige promatrala prolaznike. Obukla sam jednostavnu ljetnju haljinu, sasvim pristojnu, pamučnu, do iznad koljena, sa „v izrezom” koji je otkrivao malo ali sasvim dovoljno dekoltea. Gaćice sam opet preskočila.

Uvidjela sam da drugačije gledam sve, prolaznike, radnike, djelatnike obližnje banke, sve sam promatrala kao potencijalne jebače. Mladi parovi koji šetaju sa bebicom u kolicima, dok otac zagleda druge djevojke u prolazu, starije parove koji se nisu seksali godinama, zaljubljene parove što ne skidaju pogled jedno sa drugog. Lijepo vrijeme je izmamilo sve u šetnju.

Konobar je bio ljepuškast, ali bio je premlad da bi me zanimao konkretno. Ostatak gostiju nije bio čemu. Već sam pomislila kako će Zoka biti jedino rješenje, kada se pojavio gospodin u šetnji sa unučicom. Mala je imala 2-3 godine i trčakarala je, dok je je on pazio, ali uspijevao je i da prati sve ostale prolaznike i zagleda djevojke, žene, čak i mlade curice. Šetali su drugom stranom širokog šetališta. Posmatrala sam ga dok mi se nisu izgubili iz videokruga.

Nakon 10-ak minuta, vraćali su se, istom putanjom. Platila sam kavu, i sa knjigom u ruci prešla na drugu stranu ulice. Ako ništa, malo flerta neće škoditi.

Uz šetalište su smještene razne trgovine, zastala sam pred izlogom radnje dječije opreme i igračaka, i kao što sam pretpostavljala, kada su naišli malena se zalijepila za izlog promatrajući igračke. Nasmiješila sam joj se, a ona se radovala. Deda je prišao. Imao je ne više od 50 godina, većinom sijed, lijepih pravilnih crta lica, vragolanskih očiju. Pogledala sam ga, nasmiješila se, i skrenula pogled.

Željela sam mu ostaviti otvoren prostor da me može skinuti pogledom, i znala sam da je to i učinio. Naglo sam vratila pogled kada to nije očekivao i uhvatila njegov pogled na mojim sisama. I sama sam spustila pogled ka mojim sisama, pa prema njemu, rekla tiho: „Mmm”, i uputila pogled koji jasno govori: želiš? Pogledom je odgovorio protupitanjem koje sam zamislila da je: ti bi dala? Jezikom sam ovlažila usne, lagano se ugrizla, polako da sve jasno vidi, i naglas rekla:

– Pa ako ste za malo subotnje zabave, i ja sam. – Izustio je:
– Bilo bi mi zadovoljstvo. – Prišla sam mu bliže i rekla: – Samo je pitanje gdje, ja nažalost nemam slobodan stan.

Izvadio je telefon, okrenuo broj, razgovor je bio kratak, prijatelju je jasno rekao kako ima jednu ponudu, bi li mu mogao pozajmiti stan danas, ali odmah. Odgovor je bio potvrdan.

– Moram vratiti malu, i slobodan sam, ako nisi odustala – rekao je više izazivački. Odgovorila sam pitanjem:
– Gdje se nađemo?

Objasnio mi je, i krenula sam laganim hodom odmah. Bilo je blizu. Čekala sam ga pred susjednim ulazom od onog koji je rekao, jer je ispred tog stajao čovjek također 50-ak godina, te sam pretpostavila da je vlasnik stana. Vrtila mi se strašna misao u glavi, da priđem njemu i ponudim pičkicu…  uzbuđivala me misao na dvojicu, mislila sam na Josipa i Ivana. Znala sam da me nekad u bližoj budućnosti čeka dvojac, ali zašto čekati. Postojala je mogućnost da me odbije, ali ako sam nešto shvatila preteklih dana to je da niko ne odbija malo seksa. Što sam više mislila o ideji, to mi je pičkica više gorila, prsti drhtali.

Odvažila sam se i prišla.

– Dobar dan. – Uljudno je pozdravio. – Oprostite, da li Vi čekate prijatelja za stan? – Bilo je jasno da je to prijatelj koji posuđuje gajbu.
– Čujte, ovo je vjerovatno malo neobično, vjerujte, ja ne znam ni kako se vaš prijatelj zove, ali maloprije smo se dogovorili za zabavnu subotu, da se malo ubije dosada, ako znate na šta mislim.

Skenirao me je. I ja njega. Kao i deda, imao je 50, do 55. Proćelav, ali ne toliko sijed. Dok je deda bio fit, ovaj je imao stomak, manji od Zoke. Rekao je:
– Sad ću ja nazvati, ako hoće da vama dam ključeve. – Znala sam da razmišlja o tome da sam zapravo lopov, i da sam smjestila njegovom prijatelju, a moj cilj je da mu opljačkam stan. Rekla sam:
– Nećete puštati nepoznatu osobu u stan samu zaboga, nego šta mislite da ga zajedno sačekamo kod vas, možda imam prijedlog i za vas.

Nepovjerljivo je pristao, znala sam kako misli da ću ga nekako onesvijestiti, pozvati prijatelje kradljivce i pokupiti sve iz stana. Vozili smo se liftom do 5 sprata. Otključao je i pustio me prvu u stan. Ušao je za mnom i dalje pazeći na svaki moj korak. Okrenula sam se prema njemu i rekla:
– Čujte, ovo vam je vjerovatno sve jako čudno, ali ja sam samo djevojka koja zaista želi samo malo zabave, Vi slobodno možete reći ne, i izbaciti me iz stana. – Samo me je gledao.
– Moj prijedlog je, da dok čekamo vašeg prijatelja, i mi malo ubijemo vrijeme… ako ste za?

Jednim potezom sam skinula haljinu. Ostala sam samo u brusu. Gledao me otvorenih usta. Otkopčala sam brus…  i ponovila pitanje dok sam ga lagano skidala otkrivajući sise:
– Jeste li za?

Ako me nećete jebati, ja idem

Bio je. Skidao je hlače odmah, iskočio je polutvrd kurac. Razočarala sam se kada sam vidjela 12-13 cm, ali daj što daš.

– Gdje ćemo? – pitala sam, pokazao je rukom desno. Desno se nalazila dnevna soba, ušla sam, on odmah za mnom, pitala sam:
– Kako želite?

Drkao je lagano kurac, uzela sam mu drugu ruku i položila je na sisu. Stisnuo me jako, zatim spustio ruku i gurnuo između nogu. Zgrabio mi je rukom pičkicu, pomislila sam da su možda prsti i veći i deblji od kurca. Zazvonio mu je telefon. Pogledao je ko zove dok sam se mazila, bio je to deda.

Rekla sam:
– Pozovi ga gore, možemo se zabavljati svi zajedno. – Nije imao problema sa tim, rekao mu je:
– Uđi uđi dođi gore, gore je.

Otključao je ulazna vrata i vratio se uspravnog kurca.

– Neka nas nađe dok me jebeš – rekla sam. Jednom rukom je izvukao trosjed, i rekao mi da legnem. Legla sam, a on je izvukao pojas iz hlača. Zavezao mi je ruke jednu uz drugu i gledao kako mi ih može zavezati negdje da se ne mogu braniti. Vjerovatno se želio osigurati da nisam lopov i dalje, ali vezivanje me je dodatno napalilo. Rekla sam: – Jebi me, jebi me, molim te.

Stvarno sam željela da me počne jebati, gorila sam od želje da nas deda zatekne u jebanju, a on samo što nije otvorio vrata. Nije me slušao, donio je stolicu i postavio uz kraj trosjeda, te za nju uspio vezati mi ruke. Zvono se oglasilo, rekao je glasno:
– Uđi uđi, otvoreno je. – Deda je ušao, a ovaj mu je rekao:
– Zaključaj i dođi ovamo. – Deda je pričao:
– Nećeš vjerovati, priđe mi neka kurva sad dole…

Kada je ušao na vrata, kurva je bila vezana, raširenih nogu i željno čekala neki kurac.

– Hoćete li me više jebati? – pitala sam.
– To je ona – rekao je deda. – Domaćin je rekao:
– Bila je ispred ulaza…  – Ukratko mu je ispričao sve, a i deda njemu.
– Čujte dečki, možete i poslije pričati, ako nemate ništa protiv ja bih da počnemo. Nisam lopov, nije namještaljka, nisam prostitutka, samo hoću danas više neki kurac, ako me nećete jebati, da idem, ima ko hoće.

Domaćin mi je prekrio oči nekom tkaninom. Vezana i slijepa. Otišli su u drugu sobu, šaputali su tako da ih nisam razumjela.

Nisam znala ko me je prvi dodirnuo, lagano mi je mazio stomak. osjetila sam jezik na bradavici, naježila sam se sva, drmala me struja. Neki prsti su mi raširili pičkicu, dirali klit. Osjetila sam i drugu ruku na pičkici, možda ista osoba sa dvije ruke, možda su me dirala obojica…  nisam mogla zaključiti. Neko mi je grizao bradavicu opet. Ruke su me dirale…  Jedan je prst utonuo u pičkicu…  čulo se mljackanje, jer je već bila više nego mokra…  Neko je i dalje grizao bradavicu…  Prst je uronio jače i dublje…

Isturila sam pičkicu prema gore, bila je gladna, tražila je još…  Neko je prestao gickati bradavicu, jedna ruka je napustila pičkicu…  Onaj prst me polako jebao…  Nastalo je neko meškoljenje, premještanje…  Jedan dlan je bio na venerinom brijegu, dok me prst i dalje jebuckao…

Usta mi je odjednom ispunio kurac…  lijep, tvrd…  gušila sam se dok sam pokušavala da pušim, ali više me jebao u usta nego što sam pušila…

Gutaj ga mala – neko je rekao…

Gutala sam, pušila najbolje što znam… Neko mi je stiskao sise, jednu drugu, zavrtao bradavice… Sada su me jebuckala dva prsta… osjetila sam kako se smješta između nogu ali kurac nisam osjetila…

– Čekaj da se zamijenim – rekao je neko… okretali su me, ruke su mi odvezali od stolice, ali ostale su vezane jedna za drugu…

Okrenuli su me suprotno, glava mi je bila na ivici trosjeda koji nije imao stranicu… oči su mi bile prekrivene i dalje, kurac ponovo u ustima… neko je čučao iznad moje glave i gurao mi ga u usta još jače nego maloprije… držao mi je glavu, gutala sam, gušila se…

Pičkicu mi je ispunio drugi kurac… jebali su me svako svojim tempom… ludila sam, kad mi ga gurne u usta svu pažnju mu posvetim, a onda osjetim kurac u pičkici kako me jebe jako, popusti mi pažnja na ustima, a on je već tu jako, gušim se, pičkica gori, puni se…

Opustila sam se, prepustila u potpunosti i istinski uživala…

Nisam ni mogla zamisliti kako je dvojac dobra stvar… nadala sam se da je Josip perverzniji od ovoga i da me čeka još veće zadovoljstvo.

Kurac u pičkici je počeo da me jebe jače i jače, snažnije… udarao je želeći je razvaliti… osjetila sam navalu vrele sperme, svršio je…

Kurac iz usta se povukao, osjetila sam kako me okreće, podigao me sa kreveta, prebacio preko stranice trosjeda sa druge strane, raširio noge.

– Lijepo se naguzi – rekao je.

Poslušala sam, i za nagradu dobila kurac… klizio je u nju, miješao spermu i njene sokove… držala sam se zavezanim rukama nekako ali sam padala pod navalom udaranja kurca.

Prišao je onaj drugi odvezao mi ruke… naslonila sam se bolje, izbacila guzu ljepše, podatnije, a kurac me jebao, jebao, brzo i jako… Neko mi je opet miješao sise, kada je krenula navala kurca… jako jako… i navala sperme…

Ako me nećete jebati, ja idem

Pustio me je, sperma je curila niz butine… oni su bili zadovoljeni ali ne i ja… ne odvezujući oči legla sam nekako i počela se dirati, uzdišući, dirala sam klit lagano, gurala si prst u premokru pičkicu oblivenu spermom, pa opet klit… Polizala sam prst…

Neko je prišao, dirao mi klit po uzoru na mene, učio je pokrete… Neko je otvorio neku bocu, čuo se čep, pio je nešto. Koncentrisala sam se na klit, neko ga je dobro dirao, dobro je učio… Nešto me posulo po pičkici, neka tekućina, neko je rekao:
– Malo pive…

Bila je još mokrija… čulo se kako je taj neko iskapio pivo… ovaj drugi je rekao:
– Daj mi to…

Osjetila sam staklo na pičkici… pretrnula sam… dirao me grlić boce, nježno… bio je hladan … dirao je klit, malo niže, polako je prešao cijelu pičkicu… a onda mi je lagano gurnuo grlić u pičku

Jebao me grlićem lagano… izvadio ga, mazio klit, vratio u pičkicu… Neko mi je opet miješao sise… Usne mi je dodirnuo mlitav kurac… počela sam ga pušiti, bilo je lako gutati ga tako mlitavog… bila sam blizu, prepustila sam se svemu, i dok me nastavio lagano jebati bocom i sa mlitavim kurcem u ustima svršila sam.

Sjajno subotnje prije podne. Istuširala sam se, navukla haljinu, i kada sam bila spremna za polazak, obratila sam se dečkima:
– Bili ste sjajni, ovo moramo ponoviti ako se slažete.

Dakako da su se složili. Domaćin je napisao svoj broj telefona, i ljubazno me ispratio do vrata. Zahvalila sam se na dobrom jebanju i vratila doma. Bilo je tek 13 sati. Dobar početak dana. Odlučila sam malo dremnuti, a večeras ići van sa cimerkom, ili bez nje, pa šta se ulovi. Shvatila sam da se mogućnosti nalaze posvuda. A ako neko ne želi malo zabave, može slobodno reći.

Uhvatio me san kada me probudila poruka. Josip:
– Mila, ako si slobodna danas, Ivan i ja bi te častili ručkom. – Odgovorila sam:
– Da. – Josip:
– Budi spremna u 16h, Ivan će doći po tebe.

Obukla sam prostu haljinu, blijedocrvene boje, planirala sam da svakako ne bude na meni. Izabrala sam crveni čipkani brus. O gaćicama sam razmišljala. Pozvala sam Zoku, treba mi brza vožnja do grada, zaista vožnja. Bio je spreman pomoći. Odbacio me do tržnog centra, uletila sam u radnju sa donjim vešom, i izabrala par novih stvari. vrištale su seks. Platila sam karticom, ovo je opravdan minus.

Zoka me vratio doma, uz dogovor da se vidimo čim prije. Bilo je 15:35. Obukla sam nove gaćice koje su bile sve samo ne gaćice. Imale su sve osim onoga što se smatra gaćicama. Nije bilo potrebe skidati ih jer je pičkica bila lijepo zaokružena čipkom ali potpuno slobodna i spremna za kurac.

Bokovi su bili prekriveni čipkom i rub oko struka. Guza je također bila slobodna pristupu, tanka nit se protezala od ruba gaćica, a razdvajala tačno prije rupica u dvije niti koje su obilazile pičkicu i spajale se sa rubom gaćica naprijed. Bile su kao i haljina, crvene.

Ako me nećete jebati, ja idem

U 15:50 je zazvonio telefon, bio je to Ivan. Sišla sam do auta. Pozdravili smo se i putovanje je počelo. Imala sam osjećaj da se nisam jebala godinama, jutrošnju vježbicu nikako nisam mogla računati. Ivan je pohlavio moj izgled, zahvalila sam se.
– Josip ti je rekao da smo mi jako dobri prijatelji koji dijele sve?
– Da rekao mi je, imate li vi nešto na to dodati.
– Molim te, budimo na ti.
– Naravno Ivane, imaš li ti nešto dodati na to?
– Ono što ti Josip nije rekao, a to je da nismo samo nas dvojica najbolji prijatelji, zapravo nas je 6, i volimo da dijelimo.

Pičkica mi je igrala…

Uobičajeno je neko od nas taj koji prilazi djevojci, i taj cijeli proces ide zapravo polako, jer ni jedna do sada nije odmah pristala na nas ostale. Ti si zapravo prva koja se odmah izjasnila da je za dvojicu. Jesi li ikada bila sa dvojicom odjednom Mila?

– Ne – slagala sam kao da se jutro nije dogodilo.
– Upravo zbog toga je Josip uvjeren da si ti otvorena za sve, jer ako si izrazila spremnost za igru sa dvojicom, on misli da ćeš prihvatiti sve. Ovo ti možda zvuči strašno sada, ali što ti misliš o svemu? – pitao je na kraju. – Samo zapamti, sve što se događa, je samo i isključivo uz tvoj pristanak.

Ako me nećete jebati, ja idem

Ne znam što bih odgovorila, osim da sam maštala o Josipu godinu dana prije nego sam nešto učinila, a od tog trenutka se osjećam slobodno, otvorenog uma… Shvatila sam da sam živjela u mraku, i da je vrijeme da upalim svjetlo… ili otvorim prozor i pustim malo sunca unutra. Želim da živim bez predrasuda, želim da iskušam život, i odaberem ono što mi se sviđa.

– Šta misliš o našem društvancu?
– Ne poznajem vas, osim Josipa i tebe, ali pretpostavljam da ste svi slični, i da ste u nekom trenutku u životu i vi, kao sada ja, otvorili um i dozvolili da uživate u životu.
– Mila, postaviću ti pitanje, molim te odgovori iskreno.
– Ok – rekla sam.
– Da li možeš zamisliti da te do besvijesti karaju šestorica?
– Da.
– I što misliš o tome?
– Da ću biti veoma umorna. – Nasmijao se.
– Ti si zaista posebna Mila, Josip je bio upravu. – Nasmiješila sam se.
– I jedva čekam da probam tu tvoju pičkicu o kojoj Josip stalno priča. – Zadrhtala sam.
– Da stanemo negdje prije ručka – pitala sam. Smijao se istinski:
– Ne Mila, želim da te jebem dok Josip gleda.

Osjetila sam kako će mi pičkica eksplodirati od same pomisli.

– A onda želim da gledam kako te jebe Josip.

Otvorila sam usta, grcajući za dah, dok su mi obrazi plamtjeli. Nesvjesno sam raširila noge.

– A onda Mila, želim da zajedno gledamo kako te jebu ostali… jedan po jedan.

Naslonila sam glavu na sjedište, i duboko disala.

– Zaboga Mila, ko si ti, što ti se desilo u par dana i otkud tolika želja da te pojebu svi muškarci svijeta? – Nisam imala odgovor, ali imala sam spremnu u željnu pičkicu.
– Vidjećeš Mila, svidjet će ti se. – Nazvao je Josipa, rekavši:
– Druže, bio si upravu, Mila je pravi biser… mislim da bi joj trebao pripremiti doček i upoznavanje na slijepo.

Sjetila sam se jutra, i kako su me deda i domaćin izjebali vezanih očiju, shvatila sam da Ivan želi isto.

– Hoće li svi biti tu? – pitala sam.
– Svi te željno iščekuju Mila.

Ispred vikendice okružene borovinom čekao je Josip. U rukama je imao svileni crni povez. Bez riječi sam prišla, spustila poljubac na njegove usne prije nego je uspio progovoriti, odmakla se sklopljenih očiju čekajući da ih poveže.

– Dobrodošla Mila, rekao je vezujući mi oči nježno. Kao jutros – pomislila sam – ali bolje.

Polako me vodio u kuću, navodeći me ali sa sigurnošću držeći me ispod ruke. Žamor je utihnuo.

– Prijatelji, ovo je Mila.

U jedan glas su odgovorili:
– Dobrodošla Mila.
– Bolje vas našla – rekla sam.

Osjetila sam kako mi neko otkopčava haljinu na leđima, dopustila sam da lagano sklizne sa mene, i zatim uz pomoć iskoračila iz nje. Ostala sam u brusu i novim nazovi gaćicama.

Josipov glas je rekao:
– Okreni se polako Mila. – Okretala sam se, nudeći tijelo na gledanje. Neko mi je otkopčao brus, i skinuo ga. Okretala sam se ponovno.
Divne gaćice Mila – rekao je Josip – njih ćemo za sada ostaviti. – U ruci mi se našla čaša, probala sam, šampanjac. Josip me poveo naprijed i rekao:
– Izvoli sjesti Mila.

Polako sam se spustila, rukom tražeći tačno mjesto. Nešto je bilo kožno, hladno. Prekrižila sam noge i popila gutnjaj šampanjca. Nečije ruke su mi vratile nogu natrag… lagano šireći noge. – Ostani tako Mila – čuo se Ivanov glas. Slušala sam.

– Mila, želimo da te upoznamo – čuo se nepoznat glas – ja sam Branko – rekao je. Nasmiješila sam se:
– Drago mi je – rekla sam.

Uzeo mi je ruku, rukovao se, i onda je spustio na kurac. Iznenađeno sam trznula ruku ali odmah je vratila. Josipov glas je rekao:
– Mila, moraš dobro upoznati Branka, moraš ga na kraju dana prepoznati… Moraš nas znati razlikovati sve.

Ako me nećete jebati, ja idem

Shvatila sam što želi reći, naslijepo ih moram zapamtiti, a kako drugačije nego po kurčevima. Ivan je dodao:
– Mila, moraš naučiti razlikovati nas međusobno, ali da nas znaš razlikovati i od drugih.

Pomislila sam na koje druge misli, ali držeći Brankov kurac u ruci počela sam istraživati.

Upoznavanje, istraživanje i pamćenje je trajalo cijeli vikend. Oči su mi bile vezane sve vrijeme

Prvi je bio Branko, u formi, aktivan, puno snage, kurac mu je imao pomalo čudnu kožicu na glaviću, kao uvrnutu na pojedinim mjestima, po procjeni 15-ak cm, lijepo debelog, jakog debelog korijena. Bio je odličan za pušenje, erekcija je trajala i bio mu je uvijek tvrd i čvrst. Jebao me je tačnim tempom, pomalo bržim i sa ubrzanjem pred kraj, sperma mu je bila prilično bez ukusa, mogla sam je gutati uvijek jer uopće nije smetala.

S druge strane, Branko broj dva je bio suprotnost, jebao je brzo i kratko, kao što bi se i zadihao, bio je niži, deblji, spuštenog stomaka pa su poze bile ograničene, dodatno i time jer mu je kurac bio najviše 10 cm.

Pušenje je bilo kratko, jer je i svršavanje bilo brzo. Okus, težak, grudvičast.

Ivan je bio džentlimen, jebao je polako, uživajući, i najbolje je lizao. Ne kao Zoka, ali liz je bio dobar.

Pušenje mu nije bilo omiljeno, više je volio presavinuti me i lagano jebati, ujedno on je najviše volio jebanje u guzu, kurcem, prstima i nekim čudnim kuglicama, kao na lančiću, ubacivao mi je jednu po jednu, jebao me polako u pičku dok mi je guza bila puna kuglica i lizao pičku sa poštovanjem.

Josipa sam prepoznala odmah, mogla sam ga prepoznati samo po mirisu. Davor je imao kurčinu od 20-ak cm, ali draži mi je bio Ivan sa polaganim jebuckanjem, sa laganim razrađivanjem guze nego Davor.

On je mislio da je najbolji na svijetu samo zato što ima impresivnog macana. Pušenje je bilo jedva izvodljivo.

Miloš je imao dugog, ali tankog, njega i Branka broj dva sam mogla prepoznati odmah, i nije mi se svidjelo jebanje. Radije bih prepolovila društvo, ostavljajući samo Josipa, Ivana, Branka a kad poželim kurčinu na stalku mogao je i Davor.

Josip je bio Josip, onaj o kome sam maštala tako dugo, ali najviše me oduševio Ivan. Na kraju vikenda, bila sam višestruko izjebana, i znala sam prepoznati svakog od njih. Josip mi je skinuo povez tek kada su svi osim Ivana otišli.

– Upoznat ćeš ih drugom prilikom – rekao je.

Druga prilika je bila za 15 dana. Ono što se dešavalo između je također posebna priča.

Ali za 15 dana sam bila spremna za novi maratonski seks. Prije ulaska u vikendicu, Josip mi je ponovo vezao oči, shvatila sam da ih prvo prepoznam po kurčevima, pa ćemo se upoznati.

Prvi kurac koji sam dotakla se razlikovao od svih. Bio je novi. Bila sam zbunjena.

Ivan je rekao: – Ako ne možeš odmah da prepoznaš, probaj sa drugim. Uzela sam drugog u ruke, lijep čvrst, velik… ali nepoznat. Treći je bio Branko broj jedan. Četvrti je bio Josip. Pitala sam se kako sam pogriješila prva dva, drugi je sigurno bio Davor, ali nešto mi je govorilo da to nije Davor. Sljedeći je bio Ivan. Odahnula sam prepoznavajući ga. Šesti nepoznat, i ne nijedan nije odgovarao Branku dva, Davoru i Milošu. Čula sam Ivanov glas:
– Idi dalje. – Valjda na početak… krenula sam nazad.
– Ne ne, idi dalje – rekao je Ivan.

Sedmi je bio Miloš. osmi Davor. Deveti nepoznat. Deset Branko dva. Jedanaest nepoznat, dvanaest nepoznat.

Ivan je prozborio:
– Mila, čeka te upoznavanje.

Drhtala sam.

Nastavak: Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x