Šta žele muškarci?

Iz muškog ugla; čime devojke još nisu dobro ovladale?

Na svakom koraku nailazite na tekstove o ženskim erogenim zonama, ali šta je sa muškim erogenim zonama? Tekstovi o ovoj temi retko kada idu dalje od uputstava kako da poboljšate svoju tehniku oralnog seksa.

Muškarci jesu često skloni da preskoče predigru u duhu osvajanja vašeg međunožja, ali verujte nam da vole kada se igrate njigovim telima. Budite kreativne i pametne i ne posmatrajte njegov penis kao jedinu erogenu zonu.

Vrat je poznata erogena zona, a muškarci su posebno osetliviji u delu gde počinje kosa. Taj deo milujte usnama, a sam vrat možete i da zagrizete, kod muškaraca je uvek stvar u tome da ga iznenadite svojom nevaljalošću. Najviše zbog toga što se oni najviše pale na pristojne devojke koje su nepristojne u krevetu.

ddd

Sa vrata ćete lako preći na njegove ušne školjke koje su pune nervnih završetaka i osećaj samog daha pa i dodira je obavezan deo predigre. Dirty talk se na ovo prirodno nadovezuje jer muškarci obožavaju nevaljale izjave. Predigra može početi i van kuće, ako mu na uvo šapnete nešto bezobrazno van spavaće sobe. O tome više pročitajte ovde: Devojke koje znaju dirty talk imaju bolji seks!

Neizostavni deo predigre koja se izvodi u javnosti su šake. Ono što će muškarca sigurno napaliti je dodirivanje njegovih dlanova. Postoji taj mit o povezanosti šake i penisa kod muškaraca – i to nije bez osnova.

tumblr_n81trwxnxh1rfmf0so1_250

Zapravo, svaki deo tela gde je koža tanja i gde se muškarci osećaju ranjivijima – jeste erogena zona. To uključuje zadnju strana kolena, unutrašnjost podlaktica, kolena, i gležanj. Imajte na umu da ove erogene zone nisu baš toliko izražene kao penis ili bradavice i da im samim tim treba strpljiviji i drugačiji pristup. Ako ne znate kako da priđete tim područjima, uključite njihovo dodirivanje u svlačenje svog partnera. On će se osećati blaženo i zaštićeno celim svojim telom i bićem i želeće da nastavi sa predigrom.

ff

Kad su bradavice u pitanju, radite ono što biste volele da vama rade, samo nikako nemojte da zaboravite korišćenje jezika. Možete uključiti i blago grickanje, samo ne smete preterati, isto kao kod felacija. Prirodni nastavak osvajanja njegovog tela je spuštanje ka tzv. „ljubavnoj stazi”, ka predelu između pupka i penisa. To je sada mesto gde se pali crvena lampica i gde je već žestoko napaljen pa će vas možda gurnuti još malo ka dole.

l_c0d741b16c697da96f3b32c2986dc2c8

Kad dođete do penisa, trebalo bi da znate šta sa njim treba da radite ali posebno će ga obradovati ako ne zapostavite testise i međicu. Testise možete navlažiti kako bi dodir bio ugodniji, a zatm ih nežno masirati. Pazite, oni su muškarčev sveti gral i morate oceniti koliki pritisak treba da izvedete. Međicu, odnosno delom između testisa i anusa bi bilo poželjno da blago pritisnete, jer je na tom delu prostata pa je to muška G tačka. Ako želite da idete dalje u tom smeru, pročitajte ovde o masaži prostate: Prostata je „muška G-tačka”.

Dovedite ga do ludila i definitivno ćete imati bolji seks, a osim toga ćete više uživati u odnosu sa svojim partnerom, generalno. Uspostavljanje jake seksualne hemije sa parnerom je osnova odnosa u kome ćete uživati.

2132-hold-my-hand

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments