Zmaj od Šipova: „Hoćeš da te oplodim??”

Svaki rijaliti pamtimo po nekoj karakterističnoj rečenici koja onda pređe u sveopštu žargonsku upotrebu i postane legendarna izjava. To su biseri poput npr. Majinog „Gde mi je peškir? Znači stoko, majmune!ˮ ili Erinog „stiropol”, Radetovog „Ni jednu vijagru mi nisi kupilaˮ itd, ali može se sumirati da smo tokom rijalitija naučili neke nove maksime: ne dati na sebe i ne reklamirati se preko tuđeg imena. Novi neprevaziđeni biser, neizbrušeni dijamant, svakako je naš Zmaj od Šipova.

Zmaj od Šipova: Hoćeš da te oplodim??

Nego, da konačno pričamo i o Zmaju u ovoj rubrici, mogućem pobedniku u potentnosti na Balkanu (kada bi to takmičenje postojalo). Jednako zabavan dirty talk kao i u slučaju Jelene i Čupa, desio se između Zmaja i njegove Danijele koju je produkcija ubacila valjda da bi opravdala originalnu ideju sa početka, da zaista ubace parove u kuću.

Dijalog je izgledao ovako:
Danijela: „’Ajde svrši! Svrši…”
Zmaj od Šipova: „Hoćeš da skinem @kondom, da te – oplodim?ˮZmaj od Šipova: Hoćeš da te oplodim??

Jasno je da je ovo sledeći biser koji će popunjavati, začnjavati naše razgovore. A sve se to dešavalo uz praćenje seksi akcije od strane ostalih cimera iz Parova.

Zmaj od Šipova: Hoćeš da te oplodim??

Nije prvi put da imamo momenat voajerizma tokom seksualnog čina (opet seks Čupa i Jelene), štaviše voajerstvo je definitivno u domaćim rijalitijima evoluiralo u učestvovanje u obliku navijanja i kikotanja, a pored toga imamo i drugodimenzijsko voajerstvo koje činimo mi, gledaoci. Pazite, po logici stvari sledeći uživo u rijalitiju je gangbang! Mi iz redakcije tomiradi.com nemamo ništa protiv, čak naprotiv, željno iščekujemo taj momenat, a i vi, tomiradisti takođe. Priznajte. }:-)Zmaj od Šipova: Hoćeš da te oplodim??

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jebo vas i rijaliti programi i zmaj od sipova i ostali olos.