Naša tajna ljubav

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bila je hladna zima te godine. Već je mart mesec debelo zagazio, a nikakvo prolepšanje vremena nije moglo ni da se nasluti. Ja sam obavljao svoje uobičajene poslove i dani su izgledali pomalo monotono. Uveče se vratim sa posla, dođe devojka kod mene, tu nekad padne seks, nekad ne, ali to je sve. Počeo sam da se prisećam kada sam poslednji put put izašao, proveo se i shvatio da je to bilo poslednji put za Srpsku novu godinu… Užas!

Srpsku novu godinu sam proveo na privatnoj žurci kod jednog druga gde sam bio sa devojkom i bilo nam je super. Mnogo bolje nego da smo išli negde drugde. Lepo smo đuskali, ja pogotovo, jer je to moja strast i prilično mi ide od ruke. Dok smo đuskali, grupica nekih momaka nam se pridružila, međutim među njima se posebno isticao jedan lik, super frajer, koji je đuskao sa nama. I on je bio sa devojkom. Malo smo pričali i shvatio sam da je u pitanju mnogo duhovit i zabavan lik, mada nešto stariji od mene.

Na njega sam potpuno zaboravio, sve dok mi nije tog marta telefonirao drug i između ostalog rekao da se taj lik neprekidno raspituje za mene i želi broj mog mobilnog telefona. Ja sam dao zeleno svetlo da mu dâ, jer nisam video ništa loše u tome. On me je nazvao posle svega par sati. Pričali smo o svemu i svačemu, sportu, novcu, ženama, muzici. Shvatio sam koliko zajedničkih stvari imamo i prijao mi je razgovor sa njim.

Međutim, njegovi pozivi su se ustalili, skoro svako veče. Kad ne bi nazvao, ja bih se zabrinuo. I nije mi smetalo, osim toga što se devojka bunila da su naši razgovori previše dugi i da je zapostavljam. U našim razgovorima ja sam stekao neku posebnu vrstu naklonosti prema njemu, nešto slično kao što čovek oseća prema drugu koga zna čitav život. Jednom je on prokomentarisao kako bi trebalo da se vidimo i bio je mnogo uporan u tome.

Pozvao me je na kafu jedne subote, koja mi je bila slobodna, i ja sam prihvatio. On je živeo sa devojkom u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Stan je bio sređen vrlo ukusno i mnogo mi se svideo. Kafa je bila fenomenalna. Pričali smo opet o svemu i svačemu. Ostao sam do večernjih časova. On je pustio neki film na tv-u i zagledali smo se pošto je bio vrlo interesantan. On je ležao na krevetu, koji je veoma veliki, a ja sam sedeo na fotelji. U jednom momentu imao sam potrebu da film gledam iz horizontalnog položaja, a i fotelja mi je postala neudobna, što je on primetio i pozvao me da legnem na krevet pored njega.

Prihvatio sam pomislivši da tu nema ništa loše da dva druga leže jedan pored drugog. Nekoliko puta sam primetio da me dodiruje svojom rukom, ali nisam želeo da komentarišem, nastavio sam da gledam film. Ali to se ustalilo. Sada je njegova ruka bila konstantno na mom telu i to tako da se neprekidno kreće svuda po meni. E, to je već počelo da me dekoncentriše i nisam mogao da pratim film. Kada bi to radila moja devojka, obično bih dreknuo na nju, jer ne volim da me neko ometa u gledanju filma, ali ovoga puta to nisam učinio. Shvatio sam da mi to na izvestan način prija. Na kraju sam shvatio da uopšte ne gledam film, nego da žmurim i uživam u njegovim dodirima. Bilo mi je do te mere lepo, da sam čak počeo da drhtim. Bio je vrlo vešt u tome.

tumblr_luo3vnqaz41qlhs9ao1_500Prebacio je svoju nogu preko moje i počeo da me ljubi po vratu. Ja sam se u momentu skamenio od straha, jer mi je palo na pamet da je možda u pitanju i neki manijak, jer nikada ranije nisam imao posla sa osobama takve seksualne orijentacije. Zapitao sam se kako neko ko se ovako dobro ljubi može da bude manijak. Moj penis je sada već dostigao punu veličinu. Činilo se kao da će da iskoči iz pantalona, a isto se dogodilo i sa njegovim penisom, jer sam osetio njegovu tvrdoću čim je prebacio nogu preko mene.

Video je da sam prihvatio igru i, bez ikakvog uvijanja, me uhvatio između nogu. Izvesno vreme ga je mazio, a onda me kroz šapat pitao da li sme da mi popuši. Ja sam rekao da sme. Ustao sam, skinuo pantalone i gaće odjednom, a on je ostao obučen i u sedećem položaju uzeo moj nabrekli penis u usta.

Kad je počeo da ga sisa, pomislio sam da sam na sedmom nebu. Konstatovao sam da moja devojka nema pojma da puši i bojao sam se da ne svršim prebrzo. Njegove ruke su bile izuzetno vešte u drkanju, a jezik mu se fenomenalno kretao po celom kurcu. Nisam mogao da izdržim i počeo sam da mu ga nabijam u usta. On sada više ništa nije radio sem što je otvorio usta i rukama se držao za moju zadnjicu. Ja sam počeo bez imalo milosti da mu ga nabijam u usta. Bilo je tako lepo, neopisivo lepo…

tumblr_mau8a1WEa71rq52sjo1_500

Shvatio sam da to radim već duže vreme i da treba da pustim dečka da dođe do vazduha. Izvadio sam moju kitu iz njegovih usta, a on kao da je jedva dočekao da me pita da li želim da mu popušim. Ja sam mu rekao da to nisam nikada ranije uradio ali da želim da probam. On je skinuo pantalone, a ja sam mu skinuo majicu. Kada je ostao u gaćama, njegovo telo je došlo do izražaja. Široka ramena, uži struk, jasno izdefinisane pločice na stomaku, noge u mišićima, pravo umetničko delo. Muško da se zaljubi u njega.

tumblr_nix8gwyW8H1tlsfjqo1_500Skinuo sam mu bokserice i tek tad se našao u čudu. Njegov ponos je veći od svih koje sam ja video u vojsci i na slikama. Iskreno, bar duplo deblji od mog. Malo me je bilo i sramota, ali najviše strah da li ću ga zadovoljiti kao što je on mene.

Uzeo sam ga u usta i počeo da ga sisam. Imao je lep ukus, čudan ali lep. Zbog njegove veličine bilo mi je potrebno dosta truda pa sam ga zamolio da legne na krevet. On je legao i ja sam krenuo da ga pušim. On je stenjao. Prijalo mu je, mada mi je ne retko davao instrukcije, brže, dublje, malo više jezikom, sad samo glavić, duvaj u njega dok ga sisaš, stegni ga usnama! Nije mi smetalo što mi sve to govori, jer mi je bilo lepo.

Onda smo prešli na pozu 69. Nisam mogao da se skoncentrišem na pušenje njegovog penisa, koliko je on dobro pušio moj. Lepo ga je stisnuo usnama, jezik mu je lepo prelazio svuda po njemu, lepo mi ga je drkao, sve! Zastali smo na trenutak i seli. On me je pitao da li bi mi smetalo da me pojebe u dupe. Ja sam rekao da ne znam, ali da želim da probam pa ako mi se svidi može da nastavi. Tako je i bilo.

tumblr_n4q38wl5rl1sq8hxqo1_500

Ustao sam, raširio noge i naslonio se na krevet. On je doneo neku pomadu i namazao mi guzu, a onda vrlo pažljivo počeo da mi ga gura. Prvo mi je ušao glavić, na šta je on pitao da li me boli, a ja sam rekao ne. Onda je pažljivo počeo da mi ga gura sve dublje i dublje. Nije me bolelo, bilo mi je lepo da osetim u sebi tvrdo parče mladog muškog mesa. E, onda je on počeo da me jebe, a ja da stenjem. Bilo je jako lepo sem par puta kada me je zabolelo jer ga je suviše jako nabijao. Tada mi je saopštio da mi je ušao ceo. Ubrzao je i na kraju sam osetio da će da svrši, a i da nisam, bilo bi mi jasno zbog zvuka koji je ispuštao. Tačnije, vrištao je. Nije hteo da svrši u meni, nego ga je izvadio i svršio mi po leđima. Njegova sperma je bila vrela i obilna. Poljubio me je i rekao mi da mogu da idem u kupatilo da se istuširam, što sam i učinio.

tumblr_mi4gor79QR1rcy6ewo1_500Istuširao sam se i razmišljao o tome kako mi je pušio. Kada sam izašao iz kupatila, on je ležao na krevetu, a penis mu je bio čist k’o suza. Moj penis je sada bio mlitav, a on je prišao i prvo ga poljubio, a zatim i počeo da ga dudla. Osećao sam kako raste u njegovim veštim ustima. Kada mi je dostigao punu veličinu, on je rekao da je red na mene. Nisam ga baš najbolje razumeo, ali shvatio sam šta želi kada je raširio noge, stao na krevet i dodao mi pomadu. Ja sam bio u čudu, ali sam ga namazao i bacio se na posao.

Kao i on sa mnom, bio sam nežan. Stavio sam mu prvo glavić, a zatim postepeno i ceo penis. Guza mu je bila mnogo dobra. Čvrsta, baš kakvu ja volim. Guza mu je bila izuzetno tesna što mi se dopalo. Jebao sam ga sve jače i jače, a on je stenjao i vrištao istovremeno. Nisam mogao da se suzdržim, mnogo mi je bilo lepo u njemu, jebao sam ga svom snagom. Počeo sam da zavijam:
– Svršavam, svršavam…

To je, inače, karakteristično za mene, a on je rekao da želi da mu svršim u usta. Stao je ispod mene, a ja sam mu sve do kapi iscedio u usta, što je on na moje zaprepašćenje odmah sa zadovoljstvom progutao i konstatovao da imam mnogo ukusnu spermu.

Opet sam se istuširao i vratio se u dnevnu sobu. On je već bio obučen, pa sam i ja učinio isto. Seo sam, a on nam je doneo po kafu. Zapalio sam cigaretu, otpopio gutljaj kafe i pitao ga:
– Šta smo to učinili?
On se samo slatko nasmejao, zagrlio me i rekao:
– Ma opušteno, nego imam neku domaću rakiju iz sela. Hoćes da drmnemo po jednu?

Rekao sam da hoću. On nam je sipao, a ja sam čašicu popio naiskap. Stvarno je bila dobra rakija. Posedeli smo još malo, uglavnom bez razgovora, i ja sam krenuo kući. Na vratima njegovog stana još jednom smo se poljubili, a on je prokomentarisao:
– Bilo mi je mnogo lepo. Svrati kad god hoćeš, samo mi se javi da ti kažem kad J. nije kod kuće.
Samo sam mu namignuo i izašao.

Priča je u potpunosti istinita. I dan danas se viđamo. Naši susreti su uglavnom kod njega u stanu. Obično to bude jednom ili dva puta mesečno. Svaki naredni seks sa njim mi je bio sve bolji i bolji. I ja još uvek imam istu devojku, a on se skoro verio sa J. Naravno niko iz okoline nije uspeo ništa ni da posumnja.

Ovu priču sam napisao u želji da ljudima dokažem kako nikad ne poznaju sebe dovoljno i kako nikad ne znaju kad to mogu da otkriju. Da dokažem ljudima da na pedere i biseksualce ne treba gledati sa prezirom, jer se to lako dogodi, a nikad ne može ispraviti. Kao i da neko, ko ima afiniteta prema istom polu, nije zbog toga lošiji čovek.

I na kraju, ovu priču sam napisao da bih je konačno nekom ispričao makar i na ovaj način, i mogu vam reći da mi je sada mnogo lakše.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x