Iznenadni seks u novogodišnjoj noći, III dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Iznenadni seks u novogodišnjoj noći, II dio

Pozdrav za sve čitaoce. Hvala za podršku onima koji su mi se javili na Tviter profilu, a oni koji žele, moj Tviter profil je Boki i Mica. Da ja nastavim sa ovom ludom novogodišnjom noći.

Uđoše oni u kadu, on kleknu i poče lizat Mici picu, a rukom uze mene za kurac, koji je onako poludignut. Dama priđe Mici i poče se sa njom mazit i ljubit i to sa strašću. On poče ubrzavat sa drkanjem mog kurca. Mica pogleda u mene, nasmeja se i pomazi njega po glavi, pa upita damu je l’ im dobro druženje i da li žele probat još nešto od perverzija. Dama se osmehnu i reče da su oni spremni sa nama sve što god želimo, oni nemaju iskustvo u ovome, al’ imaju želju, zato prepuštaju nama da igramo i vodimo igru, oni nemaju ništa protiv da sve što nam padne na pamet da probamo. Ja poljubi Micu i rek’o:
– Donesi ti stolice da sednete ovde, a ja ću njega da obradim. Izgleda da bi on i da mene oproba, a i da proba kako mu ja punim guzu, a vas dve se malo raspalite, pa ćemo i dami guzu da odradimo. – Mica me poljubi i reče:
– OK, videla sam želju nihovu da žele sve da probaju.

Uđem u sobu i uzmem jednu tableticu da dobijem jaku erekciju, pošto sam već par puta svršio, neću moć da ih obradim kako treba. Uzmem dve stolice i unesem u kupatilo, postavim ih i kažem damama da se smeste. One me poslušaše, on stoji u kadi sa dobro dignutim kurcem. Ja uđem kod njega i uvalim mu jezik, on prihvati, vidno željan da sve proba, uhvati me za kurac i drka mi. Ja potražih njegov i vidim da je spreman. Uzmem kremu i namažem sebi guzu i njemu kurac, pošto mu nije bio veliki, neki’ 10 cm, a ja sam i veće primao, nije mi trebala priprema. Pogledam u dame, a one se strasno ljube, maze. Pitam ga da li želi da mene tuca, a on reče da želi sve probat, da mu samo kažem šta treba da radi.

Ja se naštimah i kažem mu da mi uđe lagano u guzu

On odma’ zauze poziciju i bez problema ga nabi u mene. Ja rek’o da može uzet ritam koji mu odgovara i da se zadovolji. On krenu da me nabije, a mene to malo poče paliti, što od tablete, što od njegove kite. Meni se poče lepo ukrućivat.

Pogled prema damama; one se maze, al’ Mica njoj pokazuje da pogleda kako on mene tuca, na šta se ona malo iznenadi prizorom, al’ joj bi drago. Mica mi namignu i pokaza kako joj priprema guzu. Ja joj dam lajk i da pripremi i svoju za njega, a on se zakucava kao ludak u mene, već više ne može izdržat i počinje da me puni, trza se, stenje, uvija, kao da će se onesvestit. Kad se smirio, ja sam klonuo na zid, a on, kao omamljen, i sav uzdihan, reče:
– U jebote, al’ si dobar, bolja ti je guza od moje drage! – Počesmo da se smejemo svi, na šta dama reče:
–  E ljubavi, sad ćeš i ti njemu dat da on tebe izbambusa, oduvek to želiš. Ja ću da ti pušim. – Mica se nasmeja i reče:
– Ne ti, ja ću da mu pušim, a ti ćeš mene da ližeš i da sa ovim vibratorom sebi pripremiš guzu, da i ti primiš u guzu od ovog mog, a onaj tvoj ima priliku da i mene proba u guzu, al’ mora on da ga prvo primi.

gej jebanje u kupatilu

Ja uzeh kremu i počeh da mažem kurac koji se skamenio i govori mi da će bit žestoko dok ga smirim, jer je tabletica počela dobro delovat. Okrenem njega, postavim ga preko stolice, raširim mu guzove, dobro nanesem kreme i uguram unutra. Vidim da mu nije prvi put. Upitah ga je l’ ikad prim’o muškarca, a on reče da nije, al’ je dama par puta mu stavljala vibrator dok su se zadovoljavali. Ja sa onako ukrućenim kao kamenom, pritisnem na ulaz u guzu. On zastenja i poče da cvili. Ona reče:
– Strpi se ljubavi dok ne uđe, onda će bit lakše – ona ustade, uze njega za ramena, nasloni se i reče meni: – Ne žali ga, uđi do kraja, neće mu ništa bit. To što ga boli, nek izdrži i nek ima osećaj kako je kad ulazi u guzu, pošto on kad mene jebe, ne žali, jebe me kao kobilu, a ne obraća pažnju dal me boli.

Ja ga nategnu, na šta on poče da se izmiče i da cvili sa velikim krikom da ga boli. Ja ga sjurih do kraja. Mica se već postavila i počela da mu puši. Ja ga zakuca jedno dvaput i stadoh nabijen do kraja u njega. On samo ječi i oblio ga znoj. Ona se nasmeja i reče:
– Nije to ništa ljubavi, sad ćeš barem bit spreman na sve – i pusti ga ode da liže Micu.

bisex trojka

Ja ‘nako nabijen u njega čekam njegovu reakciju i lagano ga mazim po leđima. On uvija glavom i počinje da se pomera lagano na mom kurcu. Ja vidim da je spreman i krenem laganim ritmom da ga tucam, a on počinje ponovo da ječi i stenje i viče kako ga boli. Pogledam prema damama, a Mica se trudi da mu puši sve jače, kako bi ga opustila. Dama joj reče da pusti nju da ona proba.

Mica se skloni, dama kleknu i uze moja jaja u usta i poče da ih liže, na šta on poče još više da stenje. Ja se nagnuh malo sa strane da vidim šta ona radi, a pogled je bio odličan: ona je ustima obrađivala moja jaja, jednom rukom drkala njemu kurac, a drugom mu gnječila jaja – valjda je znala šta ga stimuliše. Mene je prizor toliko zaneo, da nisam spuštao pogled, tako da sam ubrzo video jedan jak mlaz sperme iz njegovog kurca, na šta je dama rekla:
– To ljubavi! Je l’ vidiš kako je dobro kad te jebu? – on je uzvratio:
– Jeste ljubavi, baš je super, al’ ja ne mogu više, ne mogu da se držim, pašću!

bisex trojka lizanje sperme

Ona reče meni da mu izvadim da se on odmori a da ona nastavi. Ja ga pustih, on uđe u kadu, sjede, skupi se u ćošak i pogleda prema nama i reče:
– U, jeste me rasturili, ne mogu ničim mrdnut… Ohhh… sve mi se oduzelo.

Mica uđe u kadu pored njega i pusti toplu vodu i poče sa njim da se mazi. Dama se naštima na stolicu i reče:
– Ajd’ i mene razbi’ onako da vidim taj njegov osećaj – i nasmeja se.

Ja krenuh lagano u nju, a ona samo zastenja, al’ vidno napaljena i razrađena. Uđe bez problema u nju, krenem da je cepam, al’ baš onako, što bi se reklo, muški. Ona stenje a i počinje da vrišti, a je ne obraćam više pažnju, jer mi je kurac toliko ukrućen da me malo počinje bolet.

anal u kupatilu

Ubrzam što sam mog’o jače i počnem da se praznim u nju, što i ona proprati svršavanjem. Kad sam se ispraznio, uđemo u kadu, a on je još uvek omamljen, ne može da mu se digne, a i kaže da je rasturen, da od njega ništa više ne očekujemo, nego da samo može lizat i gledat.

Baš sam ga rasturio, a sad ću i njih dve

Mica me pogleda i reče:
– Ljubavi, ajmo mi u sobu da i mene ti izjebeš, inače osta ja nezadovoljena!

Svo četvoro uđemo u sobu, a ja Mici zadignem nogice na ramena i uđem unutra. Ona gori od želje, i krenem da je jebem onako kako smo već navikli i kako ona uživa. Oni si legli na krevet i posmatraju nas. Nekih 15 minuta sam cepao Micu, jednom je svršila, i onda smo se zamenili; ja sam ležao, a ona se nabijala na mene, dok nije i drugi put svršila i legla na mene i počela da me ljubi, i šapnula mi:
– Znam da si uzeo tabletu i da ti treba vreme, al’ ajd sad nju još malo, pa ću ja opet. Ne brini, smirićemo te.

jahanje kurca

Ja se okrenem prema dami i pitam je je li raspoložena za još jedno cepanje, a ona reče da je, al’ u picu. Ja joj pokaza da se postavi, a Mica siđe. Ja zadignem noge i uđem u damu. Ona mi reče da ju ne štedim, nego da sebi dam oduška jer je i ona rasturena, ali i napaljena, ne može mi opisat taj osećaj.

Ja joj raširim none i krenem da je jebem. Pogledam na njega i Micu; oni leže, a on Mici liže picu, opušta je, a Mica to najviše voli, da joj posle dobre jebačine oližem picu da se opusti i dođe sebi. Vidim da je Mica u elementu, da joj prija. Krenem jakom žestinom da se nabijam na damu i ubrzavam sve više. Jako sam čuo njene uzdahe i krike:
– Joj! Joj! Upiškila sam se! Joj, rasturi me, ne vadi ga jojjjjjjojjjj… Ljubavi, ovaj me pocepa! Jao joj, ljubavi, gotova sam!

Mene su te reči jako napalile i počnem konačno da se praznim u nju i osetim kako ona steže svoje mišiće oko mog kurca. I meni laknu; kurac poče da pada, bol prestade, osećaj kao u bajci.

svingerske orgije

Legnem pored nje na krevet, on ustade, priđe njoj i poče je lizat. Mica ustade, poljubi me i reče da nam ide napravit kafu, kad se smirimo da dođemo. Ja pogledah u damu, a ona me poljubi i reče:
– Ovo je nešto najljepse što mi se desilo u zadnji’ par godina! Svaka vam čast, mislili smo da smo mladi i moćni, da sve možemo i da se nikad ne možemo umorit u seksu, al’ sad vidim da smo rastureni i jedno i drugo. – Ja je poljubi i rek’o:
– Nije to ništa, ima toga još, al’ to ćemo drugi put.

Ustanemo, odemo do tuša, i Mica nam se pridruži. Malo smo se ljubakali, mazili, izašli, seli pit kaficu, a oni nam rekoše da im je jako drago što se ovo desilo i da žele ovo ponovit, ako smo mi za. Mi im damo brojeve telefona da se čujemo.

Jutro već sviće, pozdravimo se i oni odoše kući. Ja poljubi Micu, a ona me zagrli i reče:
– Ljubavi, dobro bi, al’ aj’ ti mene još jednom nategni i da mi spavamo.

jebanje i drkanje pičke

Tako i bi: pojebemo se, al’ ono po naški, i zaspimo.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Autor ovog posta je:

Boki i Mica


Moj život u sex avanturama.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x