Žena koju nisam smeo da imam

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kako god da počnem nije dobro. Nije dobro zato što sam izneverio prijatelja, doduše on to ne zna, ali to nije opravdanje. Sve je počelo sasvim slučajno, jednim lepim snom. A u snu ona, Milena (od milošte zvana Malena), devojka mog dobrog druga. I to još kakav san. Sam Chris Carter bi mi pozavideo na režiji i ideji. Ali to je žena koju sam mogao samo da sanjam.

Bilo je u tom snu svega, jedno lepo vođenje ljubavi. Probudio sam se vidno napaljen i isto toliko zbunjen. Zašto ona? Baš sam je voleo kao drugaricu, što se kaže kao sestru. Ali eto, bi šta bi. Ali to nije problem, problem je bila moja želja da joj to kažem. A zašto sam to poželeo? E to još uvek ne znam ni sam. Želeo sam samo da bude na što bezbolniji način. Naravno, mejl i internet su mi pomogli u tome. Ionako smo se dopisivali pošto su prešli da žive u Sloveniju, u Portorož.

Otvorio sam lažni nalog i preko njega joj poželeo srećnu novu godinu i rekao joj da sam neko ko joj se divi i ko mašta o njoj! Odgovor je bio krajnje ubitačan po moj entuzijazam: „Ako nećeš da se predstaviš nemoj mi više pisati.ˮ Kako sam se skenjao, mislio sam da će prihvatiti

Prolazili su dani i nedelje i polako je ona provalila o kome se radi… Prvo je bila u neverici, pa joj je bilo nelogično, svega je tu bilo.

Bilo kako bilo, mi smo počeli redovno da se dopisujemo. Na moje veliko oduševljenje otvorila je i ona nalog za koji nije znao niko. Postali smo neka vrsta tajnih ljubavnika. Pričali o svemu i svačemu. Ispričao sam joj svaki detalj mojih snova, i video da nije ravnodušna uopšte na to. Posle izvesnog vremena to se pretvorilo u pravi cyber sex. Ono tipa; ja bih tebi ovo, a onda ja bih tebi ovo, pa joj šteta što nisi neko drugi, pa ja šteta sto si daleko…

Već smo se bili dogovorili šta će sve biti kada dođe ovde, kada mi je stigao mejl u kojem me obaveštava da sve to mora da prestane, da nije fer prema našim polovinama. Kada sam spustio loptu i razmislio, video sam da je u pravu. Obećali smo da više nećemo koristiti ove tajne naloge i pozdravili se od te vrste dopisivanja. Čuli smo se x puta od tada i ona sa mnom i sa mojom ženom i ja sa drugom Draganom, njenim dečkom… Niko ništa nije pominjao.

gola devojka na jutarnjem suncu

Jednog dana sam, kao i svakog dana unazad proverio moj tajni nalog i video poruku od nje. Srce mi je tuklo i tuklo dok sam čitao reči.
– Nedostaju mi tvoje reči – trebam joj za razgovor, da se izvinjava što je prekršila dogovor ali da je morala da mi piše. Oduševio sam se. Bukvalno nisam spavao te noći. Ponovo mi se vratila u san i to redovno. Počeli smo svakodnevno dopisivanje. Počeo sam da je želim više od svega… Želja da vodim ljubav sa njom mi je postala glavna. Čak sam joj u jednom mejlu i rekao da bi mi bila prva želja ukoliko uhvatim zlatnu ribicu. Znam da joj se to sigurno svidelo.

Smišljao sam plan, kako da sama dođe u Srbiju. Sve što mi je padalo na pamet nije bilo dovoljno za dolazak i to baš nje same. A onda sam jedne noći dobio dobru ideju. Pošto je ona u Beogradu studirala likovnu akademiju i ostala na 3 ispita do kraja, tu sam video šansu. Smislio sam priču kako svi koji su upisali fakultet pre ’97. godine a nisu završili moraju lično da dođu i uzmu potvrdu o položenim ispitima, pošto se prelazi na Bolonju i biće problema kasnije.

To sam u jednom razgovoru s Draganom provukao kao priču koju sam, eto, čuo na TV-u i mamac je uspešno zagrizla druga strana. Par dana nakon toga smo se čuli i dobio sam informaciju da Milena dolazi u Bgd za 15 dana, sama naravno, pošto mora radni dan za to i da će odsesti kod nas par dana dok to ne završi.

Sada plan ide dalje, moju ženu vozim kod njenih roditelja, zato što je ta cela priča bila spremna još odavno. Naravno, ne pominjem mogućnost dolaska Milene kod nas. Ja o tome ne znam ništa…

Došao je taj dan. Čekao sam je na aerodromu. Pojavila se, tek kada sam je video, bio sam svestan šta sam uradio. 1001 misao u glavu. Da li da se radujem ili ne? Šta će biti kada joj kažem da sam sve to izmislio samo da bi ona došla? Prišla mi je sa svojim širokim osmehom.

– Pa gde si mi bre ti druže moj?! – rekla mi je i zagrlila me onako, baš od srca.
– Tu sam lepoto moja! – rekoh joj i prihvatih je u zagrljaj. Poljubili smo se u obraz i samo za sekund se pogledali onako kako nismo smeli.

giphy

– Nije pametno, jel’ da? – reče ona…
– Moguće da nije… – namignuo sam joj i prihvatio torbu.

Na putu do kuće smo pričali o svemu. Kako im je tamo, kako su se snašli, šta mi radimo ovde, kako nam je i sva ta pitanja o našima.

Kući je bilo sve ok. Ali je meni i dalje bilo u glavi kako ću da je poljubim i kako da je imam samo za mene, celu golu…

My virgin sister!

Noć je prošla mirno, posle par pića i klope, malo smo popričali o svemu što smo pisali i ona mi je rekla da je bolje da ostanemo prijatelji nego da kvarimo. Teška srca sam se složio i sa tom mišlju joj poželeo laku noć i otišao u krevet.

Cele noći nisam spavao. Imao sam taj gorak ukus u ustima. Da li pogreših ili ne… Sutradan me je sačekala poruka da je otišla do fakulteta i da se čujemo kasnije. Na kraju poruke je stajalo: „Ljubim te.ˮ Nasmejah se i glasno prokomentarisah:
– A kada Malena… Kada?

Otišao sam na posao ali nisam mogao da radim. Samo sam mislio na nju. Već u 10 me je zvala…

– Ja završila. Šta ti radis? – Nisam hteo da ostajem više u kancelariji, hteo sam da budem sa njom.
– Ja ne mogu da radim, mrzi me. Gde da te pokupim?
– Ehej, baš super, nećeš da imaš problema na poslu zbog ovoga?
– Ma jok, reci gde te kupim.
– Može na Trgu.
– Krećem, tu sam brzo, čekaj me.

Izleteo sam iz kancelarije i rekao mojima iz firme da neću dolaziti ceo dan. Seo sam na motor i poleteo ka njoj. Čekala me je kod spomenika.

– Penji se.
– Opa, brzi smo – nasmeja se i sede iza mene.

beautiful-bike-couple-fast-love-Favim.com-356118

Našalio sam se sa forom iz Maratonaca:
– Samo ga, ovaj, samo se čvrsto drži.
– Haahahaa, e ti se ne menjaš. Ostao si blesav! – Stegla me je oko struka i krenuli smo.

Išli smo svuda, pored reke, na klopu u moj omiljeni restoran, pa do Ade, pa na Kališ. Ceo dan mi je bio prelep. Pričali smo dugo, raspravljali o svemu. Čak i o krizi u svetu.

Kada je došlo veče čuo sam se sa mojima iz firme i otišli smo svi zajedno na pivo u Skadarliju. Baš smo se dobro zezali. Došlo je vreme da krenemo kući. I ona i ja samo popili fino, ali nismo bili pijani, samo dobro zagrejani.

Čim smo krenuli počela je takva kiša da smo malo stali i čekali da prođe.
– Ma vozi, samo polako, bolje da stignemo kući nego da mokri stojimo negde. – Poslušao sam je i za 15-ak minuta smo stigli mokri kao miševi. Utrčali smo u stan smejući se…

– E ovo je bilo zajebano – rekao sam, skinuo duks i ostao samo u majici koja je bila takođe mokra.
– Mmmm vidi njega, počeo sa skidanjem, hahaaaha – smejala se i skidala džemper sa sebe. I ona je na sebi imala morku majicu koja je octavala njege grudi. Nije nosila brus. Krv mi je jurnula u glavu.

A njene grudi su nešto jako lepo. Kada bi neko uzeo da nacrta grudi, onako iz glave, znači prave grudi, nacrtao bi njene. Tako pravilne, nisu velike, stoje lepo, što se kaze prkose gravitaciji i kada nemaju brus.

Mariah Carey in wet t-shirt contest

Prekinuo sam ovaj splet misli i otišao po peškire. Bacio sam jedan ka njoj a jedan stavio sebi oko vrata. Uzeo sam i počeo da brišem njenu kosu.
– Još ću da budem kriv kada se razboliš, ccc! – Trljao sam joj glavu i u jednom trenutku zastao i peškirom joj zabacio kosu pozadi. Zastao sam na sekund i pogledao je u oči koje je tek otvorila.
– Kako si lepa – rekao sam joj i polako nastavio da joj brišem kosu. Osetio sam njene ruke na mojim kako me zaustavljaju i podižu ponovo lice ka mojim očima.
– Hoćeš li da ponoviš to? – pitala me…
– Kako si lepa – rekoh joj istim tonom.
– Lepo zvuči kada to kažeš – stavila je ruke na moj peškir i počela ona meni da trlja kosu. Zastala je jako brzo i pogledi su nam se ponovo sreli. To je bilo to, taj pogled sam hteo od nje.

Što je rekao Toše u pesmi: „Ko u usporenom filmu se spotakni…ˮ Kao u usporenom filmu, počeli smo da primičemo usne jedno drugome. Onako mokre od kiše, odzvonio je cmok u tišini.

Ponovo smo se pogledali… Ja i žena koju nisam smeo da imam…

– Baš mi treba tvoj poljubac – tiho mi je rekla. Vratio sam usne ne njene i ponovo je poljubio. Osetio sam kako me njene ruke grle oko vrata i privlače sebi. Lagano je otvorila usne i naši jezici su se spojili. To je trajalo i trajalo… Okretali smo glave i okusili svaki deo naših usana. Ovo je bilo toliko lepo, da nisam hteo da prestane. Mislio sam ako stanem, sva magija će nestati.

tumblr_o9fgnd7EMj1rrugpso1_500

Polako sam krenuo unazad da idem ka sobi. Čuo sam da pokušava nešto da kaže i da ne ide za mnom.

– Mmmm – reče i odvoji usne od mojih.
– Moram prvo pod tuš, daj mi dva minuta, brzo ću. – Otišla je do svog kofera i uzela majicu na bretele i otišla u kupatilo.

Doneo sam peškir i spustio ga na mašinu. Spremio sam sebi peškir i bokserice i čekao da završi. Stvarno je bila brza. Prošla je pored mene samo u majici i obmotanog peškira oko struka.

– Požuri, čekam te – reče i cmoknu me jednom.

Nikada se brže nisam istuširao, nisam se lepo ni obrisao, kosa mi je i dalje bila skroz mokra. Ušao sam u sobu i video je kako leži na krevetu ispod frotira, peškir je bio pored kreveta. Bila je gola ispod pokrivača u mom krevetu. Snovi se nekada ipak ostvare.

Podigla je malo pokrivač i pozvala me:
– Izvolite mladi gospodine.

pic1 Stretch Marks - Jessica Alba_zpsolta2mde

– Mmmmm, hvala vam gospođo. – Uvukao sam se pored nje i osetio njene tople butine pored mojih. – Gde smo ono mi stali? – pitao sam je i legao na leđa.

Obgrlila me je oko struka nogama i stala iznad mene.
– Da nismo možda ovde? – Nasmejao joj se ćošak usana i ponovo je počeo poljubac. Uspeo sam da vidim kako joj se grudi ljuljaju levo-desno. Moj kurac u boksericama je već hteo da iskoči. Osećao sam njenu ribicu kako me ponekad očeše po njemu. To je izazivalo vulkan u meni.

tumblr_nnt9usUKLi1tkerxvo1_500

Skupio sam onu potrebnu hrabrost i uhvatio je za guzu. Gola, lepa, čvrsta. Počela je da meša kada sam počeo da je stiskam za guzove. Polako sam ustajao i okrenuo nju na leđa, sada sam ja bio gore.

Prsti na rukama su nam bili upleteni iznad njene glave. Odvojio sam usne od njenih i prešao na vrat. Ljubio sam ga i njušio.

– Njušiš me kao da smo životinje – promuklim glasom je kroz smešak rekla.
– Napaljen jesam kao životinja, ali sa tobom ne mogu biti kao životinja. Previše te želim da bih bio grub. – Nastavio sam da se spuštam dole, krenuo sam da joj zadignem majicu i vidim te dve lepotice, ali me prekinu ona.
– Nemoj još molim te, mogu li još malo u majici da budem?

Znao sam da je stidljiva, i da se ne može brzo osloboditi da bude skroz gola ispred muškarca.
– Naravno ljubavi, ne moramo uopšte da je skidamo… Želim da uživaš, da se opustiš, neka je majica.
– Hvala ti, znaš i sam zašto, pričala sam ti. – Poljubio sam obe sike preko majice i lagano ih stisnuo rukom.
– Lepotice dve, kako vas želim.

tumblr_nm6pu99fgX1uodbvyo1_500

Krenuo sam niže i već osetio kako širi noge da moja glava može lepo da stane između njih. Dočekala me uredno obrijana ribica. Baš kao što je i pričala da je. Samo sam je lagano bradom očešao i već je odskočila.
– Ahhhh, uh, čoveče. Ovo će ići teže nego što sam mislila. – Podigla je glavu i gledala me kako prilazim njenim usnicama. Prvo sam je celu onako onjušio i cmoknuo joj unutrašnju stranu butina. – Ahhhh!! – bukvalno mi je bežala sa usana…
– Nema ti bežanja sada – nasmejah se.
– Kakvo bežanje crno, ovo želim mnogo, ali mi svaki tvoj dodir izaziva struju, prosto ne mogu da verujem da te gledam između mojih nogu i to na goloj ribici.

Rukama sam joj razdvojio butine i podigao ih malo uvis. Držao sam ih i jezikom je olizao celom dužinom.

– Oooooooo!!! Ovo neće ići lako, niti ovako.

tumblr_mdpv99oERl1r8sefzo1_

– Lezi na leđa, hoću da olakšam i sebi i tebi.

Legao sam na leđa a ona je namestila svoju guzu meni na lice. Nagla se ka mojim nadutim boksericama dok sam ja razdvajao guzove i počeo da lapam njene usne. Izvukla mi je kitu iz gaća i u sekundi ga strpala u usta. Sada sam ja odskočio i osetio takvu milinu da mi je došlo da predem kao mačka…

Gurao sam jezik u nju, srkao usne i klitoris koji je polako oticao.

Obožavam da ližem, a ovo je prvi put da ližem kompletno obrijanu i to još čiju ribicu. Onu o kojoj tako dugo sanjam, žena koju sam mislio da nikada neću ni videti a kamoli liznuti.

Ne znam da li mi je više prijalo to što sam osećao kako mi kita nestaje u njenim ustima ili što osećam njenu ribicu na mom jeziku. Topio sam se, mnogo mi je prijalo, bila je jako ukusna. Sokovi su baš obilno izlazili iz nje.

Ona je držala koren moje kite i lagano ga drkala a ostatak je uvlačila u sebe. Dobro je to radila, što se kaže sa puno ljubavi. Pružio sam ruke ispod njene majice i dok sam gurao jezik u nju, zgrabio sam njene grudi i počeo da ih stiskam, da ih spajam, mazim, pipkao sam joj bradavice. Ona je stenjala ali me nije ispuštala iz usta. Video sam da joj mnogo prija. Mislio sam da je samo to, ustvari ona je svršavala, na mom jeziku.. Izvukla ga je iz usta počela žestoko da ga drka…

Žena koju nisam smeo da imam

– Aaaaa, ludače, nisi normalan. Hoćeš da skrenem ovde. Šta mi bre ovo radiš! – pričala je ali nije prestajala da ga drka. Ni ja nisam bio od kamena, osećao sam da ću skoro i ja završiti. Sklonio sam je sa sebe i namestio je na leđa.

Raširila je noge i čekala me je…

– Hajde samo par puta žestoko, da dovršiš ovo što si započeo. – Namestio sam ga i konačno ušao u nju. Poslušao sam je i par puta ga baš žestoko i celog ubacio. – Tooooo, to mi je trebalo, uh čoveče što je bilo dobro. ’Ajde sada lezi na leđa, ne smem da ti pustim da ti vodiš, moram ja malo da kontrolišem. – Nisam izašao iz nje već sam se zajedno sa njom okrenuo na leđa.

tumblr_n64p1twoxD1rwcwi6o1_500

Namestila se kako joj odgovara i počela polako da se spušta i diže. Prizor je bio prelep, prosto mi je terao nesvesticu na oči. Gledao sam kako nestaje pa ulazi ceo u nju.

Uhvatio sam je za struk i pomagao joj u ritmu. Svašta sam hteo da joj kažem, ali nisam mogao, previše sam uživao da bih mogao da pričam. To je upravo žena koju sam samo sanjao u svom naručju… Konačno se desilo i to.

– Sada je već bolje, sada sam skroz opuštena – rekla je i skinula majicu sa sebe. Konačno sam mogao da vidim te dve prelepe dojke.
– Auuu, pa ovo je nešto mnogo slatko – rekoh joj i konašno ih ljubnuh i olizah bradavice koje su bile tako krute.
– Lezi i uživaj, pusti ih sada, imaćeš ih koliko hoćeš cele noći.

Stavila je ruke na moje grudi i nabadala se na mene sa zatvorenim očima. Uhvatio sam je za vrat i privukao svojim usnama. Ljubili smo se sočno, bukvalno smo se balavili. Izbacili bi samo jezik napolje i sa njima se igrali.

tumblr_nf724jW7xU1s9v3hho1_500

Mene poljubac uvek dovodi do ludila.
– Blizu sam – rekao sam joj i nastavio poljubac. – Strpi se još malo, možeš li?
– Ne znam, ali moram da te imam otpozadi.
– Nema guza to da znaš – oboje smo se nasmejali.
– Neću guzu, ne boj se, samo da je od pozadi, može?

Sišla je sa njega i krenula da se namesti. Ponovo smo bili oči u oči.
– Srećo moja, ne mogu da verujem da se ovo dešava – pomazio sam je po licu i poljubio.
– Ni ja! Ali znam da mi je mnogo lepo.
– Ovo je ono o čemu sam ti pričao sve vreme, ovo su moji snovi Malena.

Opet smo počeli da se ljubimo, kao da smo zaboravili šta smo hteli. Dugo smo se ljubili, nežno i mirno. Znojava tela su nam se dodirivala, moja kita je udarala po njenom stomaku. Uzela ga je u ruku i lagano mazila. To mi je izazivalo prijatnu jezu.

– Kako te želim, nisi ni svesna – prekinuo sam poljubac ali nastavio da je mazim po licu.
– Vidim koliko me želiš – rekla mi je i pokazala mi na kitu u njenoj ruci.
– Ako koza laže rog ne laže – našalio sam se.
– E ludo jedna. – Poljubili smo se još jednom i onda je okrenula svoju guzu meni. Lepo je isturila guzu ka meni da sam mogao da vidim SVE! Spustio sam glavu do njene pice i olizao od dna do samog vrha, prelazeći jezikom preko njene guze.

tumblr_nfzdyhXTYt1t16ba8o1_500

Nju sam u sekundi cmoknuo i nastavio do polovine leđa.
– Nema guza rekli smo – okrenula je glavu pogledala me sa onim prekorom i nasmejala se.
– Neću da močnem samo sam ljubio.
– Daću ja tebi „samo ljubio”. Samo ljubio pa će samo da lizne, pa može li malo unutra, pa molim te, pa ajde samo ovaj put… Isti ste svi, volite tu pustu guzu pa to ti je.

Morao sam da je ućutkam nekako. Namestio sam ga na ulaz pice i ubacio celog. Zastao sam:
– A može li ovde…?
– Upade mi u reč!
– Mi je u selu zovemo pica, ribica i tako. Nisam znao da je zovu reč.
– Mrš tamo! – Nasmejali smo se oboje.
– Ti i u krevetu ne možeš bez zezanja? – Počeo sam da je lagano navlačim.
– Takav sam kakav sam.
– Ma super si mi lepoto moja. Baš uživaš u ovome vidi se…
– I ne znaš koliko ovo čekam. Pa san si mi ženo božija.
– Mmmmmm, prestani da pričaš i jebi me bre!
– Ja te ne jebem, ja uživam u tebi, vodim ljubav.
– Znam, znam, ali hajde sada da se jebemo malo. – To je bio znak da hoće malo žestoko.
– Znači žestoko. Vaša želja je za mene zapovest. – Uhvatio sam je za struk i počeo žestoko.
– Tako ljubavi moja, tako!

Krenuli smo baš brzo. Spustila je glavu na jastuk i poptuno mi se prepustila. Moje noge su lupale po njenim jedrim butinama. Pucalo je ritmički. Stenjao sam kao da me kolju. Uživao sam gledajući kako nestajem u njoj. Odigla se od kreveta i stala na šake. To sam iskoristio i prihvatio je za grudi… Držao sam je za te dve lepe sike i navlačio na sebe.

Žena koju nisam smeo da imam

Ne znam da li je ona više stenjala ili ja. Podigao sam je i njena leđa naslonio na moje grudi. Sise sam joj mazio i stezao, spajao ih i uvrtao. Hteo sam da ih otkinem koliko sam bio napaljen.

– Uh srećo, joj kako si dobra – pričao sam joj a jedva sam daha imao.

Ona je ćutala, žmurela i uživala. Osećao sam da ću skoro… I ona je osećala, već su joj noge podrhtavale od mojih naleta. Svršavala je i kroz zube mi rekla:
– Samo nemoj u mene molim te.

Sledećih minut-dva se i ne sećam. Znam da sam samo zgrabio peškir sa poda i bacio na njena leđa. Oboje smo vrištali i zajedno svršavali, okrenuo sam joj glavu ka sebi i tražio usne. Počeli smo da se divlje ljubimo. Izvukao sam ga iz nje i počeo da sipam po peškiru. Nešto je otišlo i po njenim leđima, po guzi. Nismo prestajali da se ljubimo narednih minut-dva.

tumblr_mg2vl00eiq1s23zhao1_1280

Onda smo se sručili na krevet i počeli da dahćemo.

– Jooj majko moja šta ovo bi? – pitao sam i brisao znoj koji mi je kapao sa čela.
– Hahaaa… bilo je nešto lepo i ludo – reče i pokri se frotirom.
– Kako te volim srećo moja! Ne mogu da ti opišem kako se osećam!
– Mislila sam da se ovo nikada neće desiti, ali popustila sam. Mnogo sam želela da te probam.
– I, šta ćemo sada?
– Pa da spavamo.
– Kakvo spavanje pored tebe, nema meni spavanja, jedino u drugom krevetu.
– Dobra ti je ideja bila za potvrdu za faks.
– Provalila si me?
– Još pre nego što sam krenula, znala sam šta hoćeš. Ne ljutim se. Drago mi je da sam sa tobom.
– A šta ćemo ti i ja sada posle ovoga.
– Pa ne znam, šta ti misliš?
– Pa ne bih voleo da se ovo završi samo na ovome.
– Ne znam koliko je ovo sve izvodljivo ponovo. Ali ni ja ne želim da bude poslednje.
– Krašćemo vreme kada budemo imali prilike.
– Još dugo nećemo imati ovako dobru priliku. Ali ajde da probamo.

gola devojka na jutarnjem suncu

Još dugo smo te noći ostali da pričamo. Ljubakali smo se i mazili. Nije više bilo seksa. Nije nam ni bio potreban. Bili smo željni dodira, maženja, priče.

Otišla je sledećeg dana. Odvezao sam je na aerodrom. Poljubili smo se, što se kaže, filmski, i pozdravili. Dopisujemo se i dalje, svakodnevno. Ja se i dalje nadam novoj prilici. Ali iako bude samo ova, neće mi biti žao. Imam puno lepih sećanja na nju a i ovu priču ću imati samo za sebe.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x