Tražimo saradnika za snimanje erotskih audio priča

Tražimo saradnicu ili saradnika za snimanje erotskih audio priča.

Želimo da razvijemo jedan novi sagment našeg sajta, koji bi bio posvećen erotskim audio pričama. Mi smo pre izvesnog vremena uveli premijum sadržaje na tomiradi.com i uveli posebnu VIP kategoriju članstva (koje se može ili kupiti ili zaslužiti) – više informacija možeš videti ovde https://tomiradi.com/postani-vip-clan/ i ovde https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Planiramo da ključni element budućeg VIP članskog pristupa bude pristup audio erotskim pričama, pored drugih sadržaja koje čine fotke i snimci korisnika, erotski stripovi, premijum serijali priča itd. Zato intenzivno tražimo nekoga ko bi ima talenta i preference ka tome, i ko bi mogao da nam jednom nedeljno šalje erotsku audio priču. Te erotske audio priče mogu biti čitanje postojećih erotskih priča sa našeg sajta ili prepričavanje nekih tvojih iskustava i fantazija, tvoja razmišljanja o nekim temama i slično.

Ako želiš da se oprobaš u čitanju priča i budeš deo stvaranja jedinstvene tomiradi erotske audioteke, kontaktiraj nas mejlom u kome ćeš poslati i jednu probnu audio priču na [email protected] – a mi ćemo ti se javiti sa povratnom informacijom na tvoju audio priču i našom ponudom za saradnju.

Registrovani korisnici ne vide reklame