Avanture Jelene nevaljale (novogodišnji specijal)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Jelena imam 20 godina. Svanulo je jutro 31. 12. 2021. Čujem neko šuškanje u stanu; čika Steva, jedan od maminih prijatelja iz kategorije 60+ godina koji pravi društvo mami dok tata radi preko. Samo što je ispratio moju mamu, prošao je pored moje sobe (bila su otvorena vrata) u boksericama, idući prema WC-u. Ja sam se pravila da spavam. Pošto sam znala da mora da prođe pored moje sobe, ja sam se otkrila, a bila sam samo u gaćama i majci na bretele.

Steva je izašao iz WC-a i stao kod mojih vrata i gledao u mene. Ja sam se i dalje pravila da spavam. Čula sam ga kako preko bokserica češe svoja jaja – sigurno ga je napalilo moje polugolo telo. Čika Steva je ušao polako u moju sobu, stao negde kod moje glave, spustio bokserice i počeo da drka svoj kurac. Iako sam želela da ga zgrabim, nisam, da se ne bi namamio i tražio stalno. Pravila sam se da spavam.

Steva je držao svoj čvrsti kurac i počeo da kruži glavićem po mojoj faci, po celom licu. Ponekad bih osetila kako mi miluje rukom noge ili bi mi nabio ruku u majicu i milovao mi sise. Pustila sam Stevu da se igra. Kružio je po mojim usnama sa glavićem i razmazavao sluz po mom licu i sve brže drkao svoj kurac. Znala sam da mora uskoro da pođe kući. Počeo je da svršava, osetila sam toplu spermu na mom licu oko usana.

Steva je obukao bokserice. Čim sam čula da je mama zaključala svojim rezervinim ključem i bila sigurna da nije tu, ja sam izvadila jezik i oblizala spermu sa mog lica dok je još topla.

Ustala sam i počela pripreme za doček. Otišla sam u kupatilo i prvo trakama sama sebe izdepilirala, pogotovo bikini zonu. Posle sam uzela jednu seksi igračku: web dildo. U kupatilu sam sebi ugurala dildo u ribicu, virila je samo jedna guma za vađene, navukla gaće pa helanke i sela na pločice sa poluraširenim nogama i na telofonu uključila igračku u mojoj pici. Polako je počela da vibrira u mojoj pici i polako sam na telofonu podeševala brzinu i počela sam da vlažim. Negde na pola jačine sam se držala čvsto za kadu i dildo je vibrirao sve brže u mojoj pici, a gaće i helanke mokre od mojih sokova. Podesila sam na maksimum i legla na pločice, i sva se tresla, sve dok se nisam upiškila.

Polako sam smanjivala brzinu, dok nije prestalo. Posle sam skinula mokre gaće i helanke i bacila ih u mašinu.

Mama me je pratila na železničku stanicu, jedva sam je nagovorila da me pusti da slavim Novu godinu u Beogradu kod drugarice… Obula sam patike, obukla pantalone, duks i jaknu. Dobro da mama ne zna da ja kod drugarice imam rezervnu garderobu. Mama mi je gumicama vezala dve kike, s leve i s desne strane, nosila sam ranac u kome je bio sedvič, voda i slatkiši, jer me čeka tri sata puta. Mama mi na ulazak u voz reče:
– Budi dobra i pazi šta radiš ‘ćero.

Voz je krenuo. Još jednom sam mami kroz prozor mahnula, Stavila sam ranac na sedište pored mene. Na pola puta u moj kupe, zadnji u zadnjem vagonu, ušao je kondukter, stariji čovek pred penziju. Nosio je masku za lice. Kad je pogledao kartu seo je preko puta mene, kao da odmori. Primetila sam da me merka.

Razmišljam u sebi – čiča bi da se omrsi…

Izvadila sam i ranca lizalicu koju mi mama spakovala, spustla moju masku i počela da ližem kao kurac, a kodukder je sve više gledao. Ja sam ustala i zaključala vrata kupea i pitala:

– Čiko, mogu da ti sednem u krilo?
– Izvoli ‘ćero – samo je rekao.

Sela sam mu obučena u krilo. On mi je stavio ruku u predelu pice preko mojih pantalona, otkopčao mi šlic i unutra gurnuo prst. Ugurao ga je pored gaća i igrao se sa mojom sveže depiliranom picom. Ja sam skinula duks i majicu, bacila na sedište, ostala samo u brusu, koji je jedva držao moje sise. Kondukter je počeo da mi mesi sise i ljubi me po vratu.

– Mala, baš si slatka. Ko zna kolko ti je slatka pica… – Ja sam se onda setila; izvadila sam lizalicu iz usta i kroz otvoren šlic gurnula u picu. Napravila sam par krugova po njoj, izvadila je, strpala kondukteru u usta i rekla:
– Probaj. – Njega je to napalio, ostila sam, pošto sam sedela preko njegovog kurca, da se isti utvrdio. Ustala sam, sela na sedište preko, on je ustao, otkopčao svoje pantalone koje su spale, spustio je svoje gaće. Iskočio mu je kurac, tvrd ko koplje. Uhvatila sam mu kurac i drkala pa sam se nagla i počela da pušim.

Kondukter se napalio, uhvatio me za obe kike koje mi je mama vezala i navlačio je moju glavu na njegov kurac. Jaja su mu udarala u moje usne, tucao me je u usta žestoko. Malo sam se borila za vazduh, radio je to iskusno; par trzaja, pa ga izvadi skroz, pa mi opet sjuri do krajnika. U jednom trenutku kada su moje usne bile priljubljene do samih jaja a kurac duboko u ustima, osetila sam da mu kurac pulisira u ustima a kondukter se malo tresao. Počeo je da mi puni usta spermom.

Nije vadio kurac iz mojih usta, sperma je počela da se cedi pored korena kuraca i preko jaja, na moju bradu. Kondukter je izvadio svoj lepljivi kurac, obrisao ga o moje lice, ja sam vratila masku za lice preko mojih umazanih usta, obukla majicu i duks, malo se sredila jer smo stigli u Beograd. Pomislih – kako putovanje brzo prolazi kad imaš čime da se zanimaš.

Ja i drugarica smo se skockale, ja sam nabavila crvenu haljinu sa belim rubovima baka-Mrazice, obukla šarene hulahopke preko gaća, obula crvene čizmice do kolena sa štiklom, raspustila kosu i na glavu stavila deda-Mrazovu kapu sa zvezdicama koje svetle, oko struka preko haljine vezala crni široki kajiš.

Stigle smo na nazovi “korona žurku” u jednom stanu. Puno ljudi, niko nije poznat, a drugarica je odma pokupila frajera i otišla sa njim. Ja sam igrala sa jednim frajerom celo veče. Haljina je jedva držala moje sise. U ponoć smo se dobro izljubili.

Sat posle ponoći rekla sam frajeru da idem do WC-a. Ušla sam unutra; to je bilo veliko kupatilo – kada, lavabo i šolja u ćošku na kraju. Spustila sam hulohopke i gaće do čizmica, sela i počela da pišam. Nedugo zatim unutra ulazi nepoznati tip i cupka:
– Izvini, ‘oćeš skoro? Moram da pišam… – A ja sam rekla:
– Imaš kadu pa tu pišaj. – Spustio je pantalone, izvadio je kurac i počeo da piša u kadu.

Svideo mi se njegov kurac, tako da sam jezikom oblizala usne…

On je nešto mrmljao kako nikad više neće da pije pivo, mnogo ga tera da piša. Kad je završio i spremao se da vrati kurac ja sam mu rekla:
– Dođi da probam pivski kurac…

Polako je prišao dok sam sedela na šolji, ja sam mu uhvatila kurac, približila ga usnama. Mirisao je na mokraću. Počela sam da mu ližem glavić, bio je slan od pišanja. Počela sam tipu da pušim i toliko se napalila da sam uhvatila četku za ribanje šolje i bez razmišljanja koliko je prljava, počela da čekinjama trljam picu dok nisam ovlažila.

Frajer koji me je muvao cele noći je ušao unutra i zatekao kako tipu pušim dok četkom trljam picu.

– Dobro, ja te muvam a ti drugom daješ – a ja odgovorila:
– Daću i tebi ako budeš dobar. Dođi ovamo.

Frajer je polako prilazio i spuštao pantalone. Sad je tip seo na šolju, ja sam kleknula kolnima na pločice, dupe sam okrenula prema frajeru i počela sam da obrađujem tipu jaja dok je frajer kleknuo iza mene i počeo da mi liže vlažnu picu, dok mi je je jedan prst gurao u picu. Moja usta su gutala tipov kurac. Frajer je ustao iza mene i naglim ubodima gurao naizmenično svoj kurac u moje rupe; gurne u picu pa izvadi, pa me ubode u dupe. Jebanje je trajalo…

U jednom trenutku, dok su tipova jaja bila u ustima, vrh kurca na čelu, počeo je da svršava i da mu se sperma sliva niz čelo po celom licu. Frajer poče da mi puni picu spermom.

Čim su ova dvojca završila čula se buka u stanu. Ušla je policija, gazdu uhapsila, nas rasterala. Lutala sam ulicama sama, uflekana po licu. Jedva sam stigla da na brzinu navučem hulohopke i gaće preko spermom natopljene pice i uzmem torbicu u kojoj su bila lična dokumenta, rezervne hulahopke i gaće, i povratna vozna karta. Pošto nisam uspela da dobijem drugaricu na mobilni reših da idem na voz da se vratim kući.

Ali prava avantura Jelene nevaljale tek sledi…

Silazim polako stepenicama na podzemnu stanicu Prokop, sedim na klupici perona i razmišljam šta da kažem mami zašto sam tako obučena. Stanica je bila prazna, negde ni dispečera, a kamoli ljudi. Od hladnoće mi se pripišalo. Gledam gde da pišam, WC zatvoren. Nalizim na jednu prostoriju, otvaram metalna vrata, ulazim unutra u mračnu prostoriju koja je mirisala na mokraću, dublje unutra, držeći se za zid.

Kad sam ušla duboko unutra, spustila sam hulahopke i gaće i čučnula i počela da pišam. Dok sam pišala čula sam neko šuškanje u prostoriji, pa neki glas:
– Ko sad piša?

Ćutala sam, čula sam škljocanje. Upalilo se svetlo. Pored vrata stajao je skitnica, držao se za prekidač. Još troje skitnica je ležalo u prostoriji na nekim starim dušecima. U prostoriji su bili nabacani neki alati. Skitnica me upita:
– Što pišaš tu kurvo? – Ja sam navukla hulahopke i gaće na brzinu:
– Izvinite, nisam ja kurva – i krenula da izađem. On je stao ispred mene, ja sam krenula da ga udarim. – Pustite me da prođem! – Skitnica me uhvati za ruku, stegao me je jako, da sam čučnula. – Pustite me, vrštaću!
– Vrišti kurvo, niko te neće čuti. Momci ustanite da kaznimo kurvu što piša u našam domu.

Ova trojica su ustali i polako skidali svoje uflekana pantalone ili trenerke, ko je šta nosio. Skitnica koji me je držao, spustio je pantalone, i iz svojih flekavih gaća izvadio smrdjivi kurac. Ostali su došli do mene goli, sa svojim prljavim kurčevima su me okružili i počeli da me udaraju po licu njima. Jedan reče:
– Puši kurvo, šta čekaš? – Nisam htela jer su mnogo prljavi i smrde… – Šta je kurvo, ne sviđaju ti se naši kurčevi, ti pušiš samo elitne? I jedan takav šamar da mi je pala kapa sa glave. Drugi šamar…

Povukli su me za kosu do sunđera na kojima su spavali. Ja videla da nemam kud; ugurala sam jedan kurac u usta, al’ nisam mogla od smrada.
– Kurvo, nemoj da si alava, prvo ih lepo operi jezikom!

Počela sam da ližem jedan po jedan dok se nisam navikla na hjihov smrad i počela da pušim naizmenično; dok sam jednom pušila, dvojici sam drkala. Jedan od skitnica me uhvati za glavu šakama i naredi da otvorim širom usta i isplazim jezik. Čim sam to uradila on mi nabi kurac do krajnika i poče da me tuca u usta. Smenjivali su se svo četvoro u moja usta i počeli jedan za drugim da svršavaju. Toliko je bilo sperme da mi je izlazila iz usta.

Skitnice su seli goli na dušek, ja sam mislila da iskoristim priliku i pobegnem. Ustala sam i krenula. Jedan ustao za mnom i povukao me unazad:
– ‘De si pošla kurvo? Dok te ne izjebemo po jednom u svaku rupu, nema gde da ideš. Ako si nestrpljiva uhvati da nam ližeš guzice jer odavno nisu videle papir – i nabi mi glavu drugom između nogu.

Ja sam lizala svima guzu dok im se nisu ponovo digle kite…

Troje skitnica me je podiglo, dvoje me držalo za čizmice, treći za ruke ispod miške, četvrti je sa gomile alata uzeo čekić, prišao mi između nogu koja su ova dvojca držala i počeo da mi cepa hulohopke i gaće, pa mi gurne dršku čekića u dupe a glavu mi nabi u pičku, i počeo je da liže. Osetila sam svaku dlaku njegove brade na mojoj pici. Jezikom se igrao po mojoj pici dok mi je čekićem obrađivao dupe.

Skitnica mi izvadi čekić iz dupeta i nabi mi u picu. Legao je na dušek sa uspravnim kurcem. Ostala trojica raširenu mi guzu polako su spuštala na njegov kurac, nabili moje dupe do njegovih jaja, pa podigla, pa ponovo spustila, par puta dok me nisu pustili, a ja sam sama skakala po kurcu skitnice, a ostlima sam drkajući održavala kurčeve tvrdim.

Kad je ovaj dole svršio ustala sam i namestila se u pseću pozu; ovom prvom koji je svršio lizala sam lepljivi kurac koji je malopre bio u mom dupetu dok su ostali stali iza mene u redu i počeli da se smenjuju u moje dupe puno sperme; jedan ga gurne, par trzaja pa izvadi, pa stane na kraj reda. Posle su jedan za drugim počeli da me pune spermom i svaki od njih bi stao ispred mene i prvo obrisao lepljivi kurac po mom licu, pa sam ga ja detaljno polizala, dok je i poslednji skitnica koji je svršio, izvadio čekić iz pice i nabio mi ga u dupe puno sperme, pa dođe i on da mu poližem kitu.

Bili smo svi umorni, ostavili su me da spavam sa njima, skroz na kraju reda, sa čekićem u bulji. Svanulo je prvo novogodišnje jutro, prvi skitnica me uhvati za kosu, podiže i nasloni na zid. Dupetom sa čekićem sam dodirivala zid.

– Vreme je kurvo da probamo i treću rupu.

Skinuo je svoje gaće i jednom rukom drkao svoj kurac a drugom rukom moju picu. Kad je porastao odjedamput mi ga sjuri u picu i počeo je da me tuca, pa me podiže, uhvati za obe noge. Bila sam pritisnuta uza zid, držala ga čvsto rukama i nogama, a on sve brže me je tucao, odvajao me od zida pa me opet nabije, tako da sam osećala kako mi se čekić nabija pozadi. Sva sreća da ima metalni deo, inače bi mi ušao ceo. Ostala trojca su sa dušeka gledala kako me ovaj tuca i drkala.

Kad mi je ovaj napunio picu vrelom spermom, prišao mi je drugi i on je počeo da me tuca u picu punu sperme, da je ista počela da izlazi pored kurca. Kad je i on svršio, treći me pozove da dođem do dušeka gde me je on čekao sa dignutim kurcem. Ja sam ga opkoračila, namestila se i počela da se nabijam na kurac. Par puta, pa me on povuče ka sebi. Prišao je i četvrti od pozadi. Ovaj od dole izvadi malo kurac a ovaj drugi prisloni kurac preko njegovog i počeli su zajedno da mi guraju u picu. Išlo je teško u početku, a posle su uskladili ritam. Jaja su im se sudarala u mojoj pici dok nisu i oni svršili. Jedan za drugim, izvadili su svoje kurčeve iz pice.

Ležala sam umorna i rasturena. Iz pice mi je curela sperma. Oni su mi rekli da sam bila dobra i da mogu da idem. Jedva sam izvadila čekić iz dupeta jer se sperma zalepila oko njega, obukla rezervne hulahopke i gaće iz tašnice, izašla na peron, odma uhvatila voz i dok je voz kretao, ja gledala ka prostoriji gde sam cele noći jebana, i razmišljala – ako mi je ovako krenula godina, nadam se da će mi cela godina biti ovakva…

Sretna Nova godina, želi vam Jelena nevaljala.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x