Taksista mi se nameračio na čmar, a ja sam ga pustio u svoj život

Registrovani korisnici ne vide reklame

Neću daviti, samo imam želju da podelim ovde šta mi se desilo pre par dana. Ukratko, imam 24 godine, treniram box više od 10 godina, mogu da kažem da izgledam dobro. Ložim se i na ribe i na tipove, samo što sa ribama budem u vezi, a sa muškarcima sam do sam imao 3 puta sex, ali nisam primao velike kite na čmar. Radoznao sam, pun energije, prilično bučan, što neke ljude privlači, a nekima je odbojno. Mogu sa sigurnošću da kažem da niko ne pomišlja da se ložim i na tipove, što mi odgovara. Nemam neki tip, samo se nekako desi. E sad, da pređem na događaj.

Imam vikednicu na Savi i skoro svaki vikend tu dovodim društvo da se zezamo, pijemo i kupamo, pošto imam bazen. Išao sam taxijem jer sam auto zakačio pa je bio na sređivanju. Obukao sam šorts i majicu bez rukava, što ima one rupe sa strane. Taxi me je čekao ispred kuće. Ja sam krenuo oko 12h, a društvo je trebalo da stigne oko 4-5. Kad sam ušao, odmah sam prepoznao čoveka koji me je već par puta vozio.

On ima nekih 45-50 godina, onako krupan, ima stomak, prosečan muškarac, nekako neotesan ali zanimljiv. Čim uđem krene da priča, tera u pičku materinu svakoga usput. Kako sam ušao, tako me je pogledao i kaže:
– Šta vi klinci nosite, kakva je to pederska majca? – Počeo sam da se smejem, rekao sam da idem u vikendicu na Savi, na bazen i da mi bilo najlakše na je navučem. Ispitivao me je za vikendicu, šta radimo, kaže kako bi se sad kupao a mora da radi na 50 stepeni. Ni sam ne znam što samo sam ga pozvao da dođe ako hoće, rekao sam da mi društvo dolazi kasnije, pa ako hoće na pivo. Samo mi je izletelo. Kaže rado, ali mora da radi. Počeo je da ispituje za devojke, sve je okrenuo sexualno i s vremena na vreme se češao za kitu. Koliko ih dolazi, jel’ zovemo kurve, jel’ ih karamo, pa je pričao kako bi praznio jaja u neku, nije jebao 2 meseca, a svaki dan mu u taxiju sede polugole ribe. Pogledao me je i rekao mi da imam veću sisu od nekih devojaka, počeo sam da se smejem.

gejevi uzajamno drkaju kurčeve jedan drugom u kolima

Pogledao sam i video da mi se sa strane majca pomerila i da mi se vide grudi. Onda je odjednom podigao ruku i uštinuo me za bradavicu. Jako sam osetljiv tu i odmah sam ga odgurnuo. Rekao je:
– Šta je mali pa nisi pička da te ovo loži – i opet podigao ruku ali ovaj put mi je dobro uhvatio i zavrnuo bradavicu. Bukvalno sam zacvileo. Nisam ga pomerio a on je prst pomerao gore-dole na mojoj bradavici. Onda je prestao i nastavio da vozi. Ubrzo smo stigli, pogledao je na sat i rekao:
– Pa mogao sam na jedno pivo.

Parkirao se i krenuo za mnom. Ušli smo, seo je na terasu, ja sam doneo po pivo, odmah sam skinuo majicu i seo. Pitao me je šta treniram, počeli smo pricu o boxu. Bio je pakao napolju, ja sam uskočio u bazen i rekao njemu da dođe ako hoće. Kaže, nema kupaći. Nije mi bilo svejedno ali sam rekao – šta ima veze. E sad sam bio sve sigurniji da me muva jer je rekao:
– Je li mali, ja go a ti u šortsu?

Ne znam šta mi je bilo ali samo sam svukao kupaći u bazenu i bacio ga napolje. Ustao je, raskopčao košulju, svukao bermude i gaće odjednom, i krenuo u bazen. Krajem oka sam ga gledao. Baš krupan čovek, čak je i viši od mene, što znači da imam preko 190 cm. Imao je dlake po grudima, manje po stomaku, a onda neke skraćene iznad kite. Nisam smeo da zadržavam pogled, pa nisam lepo odmerio kitu.

Ne znam kako da objasnim ovo. Inače pucam od samopouzdanja, ali sad sam bio nekako uplašen…

On je stariji lik i ne znam dal’ se samo zjebava i dal’ se tripujem, ili ovde stvarno ima nešto. Uglavnom, bili smo na ivici bazena, pili pivo. Rekao mi je:
– Mali aj’ daj još jedno – i pokazao praznu flašu. Izašao sam iz bazena, video mi je celu bulju. Vratio sam se sa još dva piva. Bilo mi je malo neprijatno, ali sam se pravio da je sve OK. Čim sam ušao u bazen, rekao je: – Mali, pa ti imaš i bulju bolju od većine riba. – Opet je krenuo sa nekim pričama o sexu i kita je već počela da mi se diže, kad je rekao da donesem još piva. Nekako sam se namestio da mi ne vidi kitu ali moja bulja je bila baš ispred njega i samo sam osetio da me je udario po bulji. Okrenuo sam glavu ka njemu, samo je rekao: – Jebiga, morao sam.

gej predigra na bazenu

Vraćam se sa pivom, sad nisam ni krio poludignutu kitu. Ušao sam u bazen, a on je iz čista mira ispod vode uhvatio moju kitu i kaže:
– Šta je mali, naložio si se? – i stisnuo je jako. Krenuo sam da se izmaknem, ali držao me je. Ne znam šta mi je tad bilo u glavi, bio sam uplašen ali jako naložen. Nikad nisam bio u ovakvoj situaciji, a još je bio duplo stariji od mene. Sećam se da dok mi je stiskao kitu pitao me je kad će te pičkice da dođu. Ja sam ćutao kao skamenjen, video je da sam uplašen, pa je samo nastavio da me provocira. Rekao je nešto tipa „ne verujem da bilo koja od njih ima bolju bulju od tebe”, tad me je okrenuo u vodi i prislonio uz sebe.

Osetio sam stomak na leđima. Stiskao me je, pipao po bulji, prstom mi je napipao čmar i krenuo da uđe. Zabolelo me je kad je probio i ušao unutra. Šapnuo mi je na uvo:

– Mali, al’ si uzak – i nastavio prstom da mi ulazi u čmar. Kad je ušao do kraja, počeo je jako da ga trese, kroz celo telo mi je prolazila neka jeza i počeo sam da stenjem. A on je nastavio da mi priča na uvo svašta. Plašio sam se da neko ne naiđe sa strane reke brodićem, iako se to retko dešava, pa sam mu rekao da pređemo unutra.

Pustio sam ga da mi vrši pritisak na čmar, a onda je i ušao u njega

Kad smo izašli, bolje sam ga odmerio. Kurac mi je bio poludignut, bio sam iznenađen da je toliki, još i jako debeo. Ušli smo unutra, legao je na krevet, a ja za njim. Uhvatio me je i uvukao mi jezik u usta; žestoko me ljubio i ispuštao uzdahe. Sve vreme mi je stiskao bradavice. Spustio se i počeo da mi ih sisa i gricka. Držao mi je kurac i drkao za to vreme, sve glasnije sam stenjao. Spustio je ruku i opet sam ga osetio na čmaru. Pljunuo je i ubacio ga, onda je opet počeo onako da trese, a ja sam stenjao.

Taksista mi se nameračio na čmar, a ja sam ga pustio u svoj život

Gledao me u lice dok sam se izvijao. Malo mi je sisao bradavice a malo pričao razne stvari. Onda se samo odmaknuo i rekao:
– ‘Ajde, probaj ga.

Ljubio sam ga niz telo, lizao bradavice, stomak, dlake, pa dlake iznad kurca. Uhvatio sam ga u ruku i krenuo da mu drkam. Kad sam ga stavio u usta i dalje nije bio skroz tvrd, ali kako sam mu pušio tako je postao kao kamen. Ogroman kurac, nisam znao kako ću ga primiti. Prijalo mi je da mu pušim, lizao sam glavić, jaja, pa gutao koliko sam mogao.

Rekao mi je da legnem u 69. Dok sam mu pušio, on je meni lizao čmar. Kako me je to ložilo, sve sam bio opušteniji pa je dosta lakše gurao prste u mene. Pitao me je:
– Mali, imaš neku kremu? – Otišao sam do kupatila a on mi je rekao: – Naguzi se. – To sam i uradio. Par puta me je udario po bulji, spustio se i lizao je. Onda je rekao: – Bolju bulju nisam nikad karao.

Osetio sam glavić na čmaru. Onda mi je prošlo kroz glavu – kondom jbt! Pitao sam ga da li im kondom, rekao je da nema. Kako sam krenuo da se izmaknem, tako mi ga je sjurio…

Nika toliki bol nisam osetio; nisam imao snage da se pomerim, samo sam osetio probadanje dole. Nisam ni skontao da je on već krenuo da me cepa. Kad sam postao svestan, krenuo sam da se izmaknem ali jako me je pritiskao stomakom i zabijao kurac u mene. U jednom trenutku je bol popustio i osetio sam neverovatno zadovoljstvo. Mislio sam – jebiga, već ga je ubacio, nema nazad. Izbacio sam bulju još više i svaki put kad mi ga nabije, zastenjao.

tjedan tip kara drugog u dupe od pozadi

Držao me je za glavu i divljački mi razvaljivao bulju. Stao je. Legao na leđa i rekao da se umorio i da mu sednem na kurac, da naciljam njegov kurac na čmar. Tad sam opet osetio ogroman strah što nemamo kondom. Rekao je da je oženjen i naravno da je zdrav i da se ne brinem, ako se plašim, slobodno mogu da se testiram posle ovoga.

Ležao je na leđima i držao kurac i samo mi jekao:
– Aj’ malo sedaj.

Opkoračio sam ga, namestio kurac na čmar i polako se spustio do kraja. Počeo sam da mešam buljom a on je stenjao kao lud, još sam mu stiskao bradavice. Krenuo sam da se nabijam, menjao sam ritam, jako pa polako, samo glavić pa do kraja. Uzeo je i počeo da mi drka. Samo je pričao „jače, jače”, a onda me je uhvatio za bokove i nasadio do kraja na kurac.

Osetio sam da me puni. Kad se smirio, krenuo sam da ustanem, ali mi je rekao da ostanem tako i počeo da mi drka. Ubrzo sam i ja svršio i isprskao ga po stomaku. Sišao sam sa njega a sperma je odmah krenula da mi curi iz bulje. Legao sam pored njega i duboko disao. Osetio sam da mi prstima traži čmar, ubacio je prst unutra, i izvadio ga. Bio je pun sperme. Prineo ga je mojim ustima i rekao:
– Probaj. – Nisam hteo ali stavio mi je na usta i rekao: – ‘Ajde, ‘ajde, zini.

To sam i uradio. Bio je ružan ukus a onda me je poljubio. Ležali smo još neko vreme. Pitao me je kad mi dolaze ovi. Pogledao sam na sat, već je bilo 3. Rekao sam da mora da ide, da još malo dolaze. Nije morao, ali nisam želeo da ga gledam, gadio sam se samog sebe zbog ovoga. Uzeo mi je br. telefona i rekao da se čujemo kad ode društvo da mu opet ispraznim jaja i počeo da se smeje. Baš sam bio ponižen ali jebi ga, posle jebanja nema kajanja.

jedan gej se drugome nabija na kitu

Od tog dana me jebe skoro svaki dan. Jedno veče je slagao ženu da radi, a sve vreme smo bili u vikendici. Pušio sam mu u bazenu, jebao me je u svim pozama, čak mi je svršio i u usta i pišao po mom telu. Dokle će trajati, nemam pojma. I dalje svaki put kad svršim osećam kajanje, ali dok me jebe, iskreno, uživam.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x