San o savršenom mužu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Vreme je brzo letelo. Uživala sam u svom poslu i vreloj aferi sa šefom. Povremeno kratkotrajne afere sa slučajnim prolaznicima, i, dok sam se okrenula, već sam bila u kasnim dvadesetim.

Po rečima moje bake, već je bilo vreme da se sredim dok mi ne ode poslednji voz. Polako sam počela da mislim kako je u pravu, samo… Nijedan od potencijalnih kandidata nije dolazio u obzir.

U svakom slučaju, pre nego što se „sredim“, odlučila sam da uzmem malo duži odmor i posetim rođaku u Nemačkoj. Ona je bila oduševljena, pravila je velike planove; prvo par dana kod nje, pa nedelju-dve Male… Ići će i prijatelj njenog muža, simpatičan dečko sa perspektivom, ko zna…

I tako je doslo što doći mora; pod uticajem žurki, alkohola i ne znam ni sama čega, nekako smo posltali par, a veza se nastavila i nakon što sam se vratila kući. Mailovi, posete, oduševljenje okoline, i uskoro smo bili vereni, a ubrzo zatim i venčani. Po pravilu „udaj se na brzinu, kaj se natanane”. Ok, nisam baš bila na sedmom nebu, i sex baš i nije bio vatromet, ali bio je simpatičan mladić sa perspektivom, brižan i pažljiv, i sa planom za budućnost i porodicu. Spakovala sam svoje stvari i krenula u, kako se ispostavilo, svoj lični košmar.

Imali smo idealne uslove za idiličan život: lepa kuća u porodičnom kraju i sve što je potrebno, ali je mene sve više hvatao nemir. Nekako smo imali različite predstave o braku. Moja je bila da mu, kad dođe s posla, gola postavim ručak, a on ga ni ne pogleda nego me odmah presavije preko stola i nagradi me za moj trud, a njegova… da mu ručak postavim u haljini na cvetiće, a sex… možda uveče, u miru spavaće sobe sa ugašenim svetlom.

Bila sam frustrirana, počela sam da gledam porniće i da se uz njih zadovoljavam dok je on na poslu. Mazila sam svoju vrelu izgladnelu mačkicu, stiskala grudi, pokušavala samu sebe da ispunim prstima, čeznući za vremenom kada su mi muškarci to radili… ali ni to mi nije bilo dovoljno. Počela sam na netu da poručujem igračkice – dildo, vibratori, plugs… Postala mi je dnevna rutina da se pre podne i po nekoliko puta zadovoljim, kako bih pregurala dan, a svoje sam igrice upotpunjavala fantazijama u kojima je uskoro glavni lik postao muž naše prve komšinice.masturbacija u kuhinji

Bila je jedna od onih „eko žena”; samo bio i fair-trade, u svemu savršena, i moj muž ju je u svakoj prilici isticao za primer. Toliko da više nisam mogla da je podnesem. I zato sam joj se u svojoj fantaziji svetila, pretvarajući njenog savršenog u savršeno nevernog muža…

Zamišljala bih sebe kako gola, raširenih nogu, sedim na njenom savršeno poliranom kuhinjskom pultu. Mačkica mi je vrela i vlažna, presijava se na svetlu koje pada na nju. Njen muž stoji preko puta mene, oči mu sijaju, naslađuje se prizorom pred sobom. Košulja mu je raskopčana, pantalone napete do pucanja…

Sopstvenu ženu nikada nije toliko želeo, u njemu gori požuda…

Pored mene je činija njenih savršenih bio jagoda. Uzimam jednu, prinosim je svojim poluotvorenim usnama i prelazim lagano po njima, a onda zabacim glavu i uvlačim jagodu u usta. Igram se jezikom sa njom, oblizujem je i sisam kao da mi je njegov glavić u ustima. On uzdiše. Izvlačim jagodu iz usta i odgrizem joj vrh, a onda, sasvim lagano, prelazim preko svog vrata i dalje na dole, između čvrstih grudi.

seksi usne i jagoda

Jagoda ostavlja vlažan trag i nastavlja svoj put preko stomaka do mog uzavrelog međunožja. Prelazim par puta preko klitorisa a onda je uvlačim u rupicu i puštam da se navlaži mojim sokovima. On oblizuje usne. Vadim jagodu iz rupice i onako mokru i sjajnu prinosim je njegovim usnama. On ih otvara i željno zariva zube u nju. Uživa u ukusu jagode i moje mačkice – za njega neodoljiva kombinacija.

– Neverovatno ukusna jagoda – govori mi. – Mogao bih celog života da se hranim samo njima – dodaje, i ovaj put on pruža ruku i uzima sledeću. Ponavlja moju igru ali ovaj put njegov jezik prati jagodu…

Uklanja sa moje kože tragove koje jagoda ostavlja, sve dok je ne potopi u mojim skokovima. Onda je vadi i prinosi mojim usnama. Hvatam je zubima i njegove usne se približavaju mojima. Delimo jagodu na pola, i, dok se sladim mešavinom ukusa, on spušta glavu među moje noge… Taj savršeni muž, u toj savršenoj kuhinji, savršeno obrađuje moju uspaljenu mačkicu… Liže moju perlicu dok ne počnem da drhtim, a onda zavlači jezik u moju rupicu. Jebe me jezikom, a ja mu zavlačim ruke u kosu i privlačim glavu još bliže.

lizanje pičke na stolu

Želim da ga osetim još dublje, da svršim na njegovom jeziku. Oseća to i počinje još brže da pokreće jezik u meni, a zatim ponovo kruži po perlici. Hvata je među usne i sisa, uvlači je u sebe, gricka i ljubi, a rupicu mi ispunjava prstima…

– Ohhh… kako to dobro radiš – govorim isprekidano. – Izluđuješ me, nastavi tako – i on nastavlja da me ispunjava prstima, sisajući i ljubeći moju perlicu sve brže.

Prvi talas orgazma me stiže, izvijam leđa i ispuštam glasan uzdah, dok iz mene liju sokovi natapajući mu prste i jezik.

Svršavam na jeziku njenog savršenog muža

Vadi prste iz mene i prinosi ih mojim usnama. Ližem sve do poslednje kapi, a onda me on hvata oko struka i spušta na pod. Jedan strastveni poljubac i onda krećem da se spuštam na dole.

predigra u kuhinji

Vrhom jezika prelazim po njegovom vratu, po liniji između grudi, do pupka. Spuštam se na kolena, raskopčavam mu pantalone i vadim njegov neverovatno čvrst kurac. Uvlačim ga među usne i počinjem da sisam. Već je orošen. Skupljam i sa sadovoljstvom gutam tu potvrdu njegove želje…

…Toliko sam napaljena… otvaram fijoku i vadim prvu igračku koja mi dolazi pod ruku – veliki crni dildo. Komšinica ima sreće, muž joj je ovaj put baš obdaren. Prinosim dildo usnama, ližem ga i guram u usta onoliko duboko koliko može da stane. Zamišljam kurac njenog muža i „pušim“ dildo onako kako bih to radila njemu. Ližem ga celom dužinom i zaustavljam se na vrhu, kružim jezikom i ponovo ga uvlačim u sebe.

Zamišljam kako on stenje, kako mi govori da njegova „eko“ žena ne može da se meri sa mnom, kako ne zna da mu pruži takvo zadovoljstvo. To me pali još više i nastavljam još vatrenije da sisam i da nabijam glavu na taj veliki komad.

pušenje velikog kurca

Blizu je, a ne želi još da svrši i zato me zaustavlja. Diže me i postavlja da sednem na obližnju barsku stolicu. Leđima se naslanjam na pult, a on mi širi noge. Ljubeći mi grudi spušta ruku među moje raširene noge i prstima razmazuje moje sokove. Želi da se uveri da sam dovoljno vlažna da ga primim u sebe. Osetio je već pod prstima da sam uska, ali to ga ne zaustavlja.

Prinosim pljuvačkom ovlaženi dildo svojoj rupici i zamišljam kako on čini isto. Usnice se razdvajaju i dildo, vođen mojom uvežbanom rukom, polako klizi u mene. Zamišljam kako me on osvaja. Osećam kako se širim, skoro do granice neizdrživog.

Dildo je zaista veliki; on je zaista veliki… Ulazi sve dublje, ali ne mogu da ga primim celog. Osećam kako je dodirnuo dno, kratko se zadržao, a onda se malo povukao, samo da bi odmah zatim ponovo zaronio. Počinje ritmično da se kreće u meni, ulazi i izlazi, za početak lagano. Ja ga stežem svojim mišićima a on ubrzava. Dišem isprekidano i stenjem zaista glasno. Ispunjena sam i raširena do kraja i uživam u tome. Vrtim kukovima kako bih pojačala taj osećaj.

masturbacija dildom

On postaje sve brži i stolica ispod mene se ljulja, zato zamišljam kako me, još uvek ispunjenu njegovim moćnim kopljem, podiže i nosi ka širokoj sofi u uglu sobe. Spušta me lagano i leže preko mene. Nastavlja da me ispunjava u neverovatnom ritmu. Osećam ga svakim svojim nervom, osećam kako sam popunjena do poslednjeg milimetra.

Moji uzdasi prelaze u jecaje zadovoljstva. Grabim ga rukama za kosu, prislanja čelo uz moje i u tom momentu osećam kako mi telo potresa eksplozija praćena glasnim vriskom. Grčim se oko njega, stežem ga toliko da skoro ne može da se pomera i to ga dovodi do ludila. Osećam kako počinje da se izliva u meni. Toplina me ispunjava, naši pomešani sokovi mi se slivaju niz butinu i natapaju njenu savršenu sofu. Zauvek će ostati miris strasti koju njen muž oseća ka drugoj ženi.

Zamišljam kako nakon kratkog predaha, zadovoljna i zasićena, uzimam svoje stvari i vraćam se u svoj topli dom…

jebanje i sisanje

Ustajem sa kreveta, sklanjam svoje igračke ponovo na sigurno, zatežem krevet i uklanjam tragove koje sam ostavila za sobom. Oblačim haljinu na cvetiće, završavam ručak i sa osmehom na licu dočekujem muža. U sebi razmišljam kako bismo predveče mogli da pozovemo komšije na roštilj, možda bih mogla i da poslužim jagode sa šlagom, a možda… možda se rodi i neka nova fantazija…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Provincijalka


Dobre devojke zaista idu u raj i pritom se fantastičano zabavljaju.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x