Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sestra od ujaka mi ga je drkala, I deo

To veće sam se kući vratio ko popišan. Mozak mi je radio 100 na sat. Da li je moguće da sam toliki kreten, da sam zeznuo odnos sa omiljenom sestrom, sa najboljim drugom, sa najdivnijom osobom na svetu? Posle toliko godina uzajamne ljubavi i poverenja ja zbog kite sjebem sve. Nisam mogao da zaspim, dugo mi je trebalo, mislio sam o svemu i svačemu. Na sreću, flaša rakije mi je pomogla da se što pre onesvestim i isključim mozak bar na kratko.

Sutra dan sam se jedva probudio, trebalo mi je pola dana da se istreznim. Mislio sam – jebem mu mater neće mene flaša više videti, ali kao i uvek, lagao sam sâm sebe.

Dan je prošao i posle toga još dva, mozak mi je lutao, prolazio sam razne faze – od napaljenosti kada pomislim da mi ga je drkala do besa, prema sebi i svojim potezima. Nekako sam se polako smirivao i nadao da će sestra da mi oprosti i da možemo dalje da nastavimo normalno. Sreda ujutru, stiže poruka u 8h. Mislim se – ko li je sad u ovo doba i što nisam ugasio zvuk na telefonu? „Šta radiš?“ To je bila moja sestra. U trenutku mi je srce zaigralo, mislim se dobro je, nije se naljutila, preživeću i malo pridika ali nastavićemo nas normalan odnos. „Ehej, evo u krevetu, još se izležavam. Šta ti radiš?“ „Ja na poslu, nešto danas smor, gazda je na putu u Nemačkoj pa nam je malo ‘ladovina.“ „E pa super, bar jedan dan mir i tišina.“ „Pa da, kako si ti? Izvini što se nisam javljala, baš mi je trebalo vremena da shvatim šta se sve desilo, još sam iskreno malo u šoku.“ „Izvini ti pre svega, možda sam malo pogrešno protumačio priču i signale, nije trebalo ono da uradim.“ „To svakako nisi smeo da uradiš i ja nisam sa tobom pokrenula priču o tome da bih pokušala da te zavedem već da bi mi dao neki savet, nisam o tome pojma imala.“ „Izvini još jednom, meni je delovalo da tebe to pali, a sam razgovor je mene napalio pa sam počeo da razmišljam donjom glavom umesto gornjom.“ „OK je, ne brini, nisam ljuta, samo zbunjena. Sve će biti OK ako ne ponavljaš takve stvari.“ „A iskreno, jesam li u pravu?“ „Vezano za šta?“ „Da te to pali?“ „Iskreno mi je bilo interesantno da te slušam i da saznam neke stvari o tome.“ „Shvatiću to kao da :).“ „Pa obzirom na sve nisam ni očekivala da ćeš drugačije da shvatiš :).“ „Kada ćemo da se vidimo, da ne pričamo ovako preko poruka? Kada putuješ?“ „Za nedelju dana. Biću kod mojih u nedelju, Dragan ide za Beograd, a Vanja kod Milice na rođendan, pa recimo navrati oko 12h.“ „Važi, ne smeš sa mnom sama? Hahahha.“ „Posle onog, nije bezbedno :D.“ „Poštujem, poštujem, važi vidimo se u nedelju.“ „Vidimo se.“

Iskreno, bio sam baš srećan. Sestra mi nije ljuta, još se i po malo šalila. Dobro je, preživeo sam svoj glup potez, a baš sam se plašio da ne zahladnimo odnose zauvek. Znao sam ja potajno da ona neće nikome da kaže i da me previše voli, kao i ja nju, da bi mi naškodila. Ali ipak, situacija da brat ispred sestre izvadi kitu nije baš česta i posebno može da izazove razne reakcije. Na sreću po mene, za sada se ovo dobro odigralo, jedva sam čekao taj dan da je vidim, da popričamo kao nekad. U međuvremenu smo se još čuli, gotovo svakog dana, u glavnom neke obične priče, par puta sam se ja našalio nešto na temu one večeri ali njeni odgovori su bili u glavnom: „Bezobrazan si“, „Marš“ i „Beži bre budalo“. Prolazili su dani nekako sporo ali svako veće kada sam legao u krevet radovao sam se što sam dan bliže našem susretu.

napaljena devojka puzi po krevetu

Nedelja je osvanula, probudio sam se malo ranije, ne znam ni sam što. Ustao sam i odmah uskočio pod tuš. Dok sam se tuširao pogledam dole i vidim da se žbun stvorio i kroz glavu mi prođe da bi bilo pametno da ga sredim, ko zna šta može biti. Hahahah, sâm sam se sa sobom smejao. Mada, dok sam ga sređivao, sama pomisao da se nešto može desi me je uzbudila i onako na pola brijanja počeo sam da ga drkam. Na pola drkanja neko krene da lupa na vrata. Mislim se – jbt ko je to. Majka me pita šta ću da jedem, mislim se – idi bestraga ženo. Rekao sam joj šta želim ali me je u tome i želja prošla, pa brzo završim brijanje i siđem dole da jedem. Malo pre 12 sedem u auto u uputim se ka sestrinoj kući. Relativno sam brzo stigao i tu me je na terasi dočekala ujna.
– Šta radiš ujna, kako si?
– Evo dobro, ostavila me Milena da te čekam, otišla je čas da opere kosu.
– Ona i njena kosa, stalno kuka da joj je masna.
– Ma pusti je, samo nešto kukumavči, ajde ti unutra da sedneš dok se ona ne sredi. – Ušao sam u dnevnu sobu gde me ujna poslužila sa sokom i sa kafom, malo smo ćaskali o raznim stvarima, malo o poslu, malo o mojima i u tome se pojavila moja sestra Milena. Prišla je, poljubila me je u obraz, nosila je na sebi usku trenerku kao helanke i belu majicu sa blagim dekolteom. U trenutlu dok me je sestra ljubila ja nisam sklanjao pogled sa njenih sisa. Mislim se – opet idiote, videće te ujna! Na sreću, nije primetila. Još par minuta proćaskali svo troje i ujna je otišla da završava neke svoje obaveze.
– Kako si? Jesi se osvežila malo od tuširanja?
– Ma nisam se tuširala, samo sam kosu oprala, mrzelo me sinoć iskreno, bila sam baš umorna.
– Sad ne možeš da kukaš da ti je masna kosa, hahah.
– Budaloooo, znaš da ne podnosim kada je masna, a izmasti se za čas, što od posla, što od kuhinje, i znaš da imam masnu kožu.
– Znam, znam, poznato mi je to, od 1000 izlazaka 450 si izbegla rečima da ti je masna kosa.
– Hahhahaha, e jesi bezobrazan, ti baš sve pamtiš.
– Šta ću, moj mozak svašta memoriše.
– Pa vidim ja.
– Gde mi je ujak? Nisam ga video odavno.
– Neko je drvo palo dole od oluje dole pored reke pa je otišao sa komšijom Vladom da to iseku i dovezu kući, blokiralo je ceo put.
– A da jbt, baš je bila olujčina pre neki dan, na sreću kod nas nije bilo ništa.
– Ma nije ni ovde ali dole u njivama je haos.
– Strašno kako se klima promenila. Lepo mi izgledaš danas.
– Ja? Pa ovo mi je kućna varijanta, ništa specijalno.
– Ja mislio namerno si obukla dekoltiranu majicu da mi odvlačiš pažnju.
– Jesi kreten, je l’ tebi sem sisa nešto drugo u glavi?
– Jeste.
– Hahahhahaah, moram da pazim kakva pitanja postavljam.
– Malo pre sam se zabuljio u njih, rekoh ako ujna vidi najebao sam, ali nema ona pokvarenu maštu kao ja pa ne provaljuje takve stvari.
– Ti da se smiriš, je l’ ti jasno? Možemo da pričamo o čemu želiš ali ga drži u pantalonama.
– Dobro, dobro, miran sam. Jesi uspela nešto da iskopaš o Draganu i njegovim sestrama?
– Ma nisam se time bavila, iskreno nisam imala ni vremena a ni snage, deluje mi da tu ničeg nema, da je eto možda to njegov fetiš.
– Moguće je, mada da je meni Sanja sestra ja ne znam kako bih izdržao.
– E jesi stoka, samo mi stvaraš neku sumnju.
– Moram malo.
– Ne želim da mislim o tome, znaš da je ona u Bg-u i da živi sa nekom drugaricom, on uvek može da svrati do nje kada ide tamo.
– Ko sad ima perverzne misli, haha.
– Marš.

Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

U nekom trenutku na vrata je kucnula ujna.
– Deco je l’ imate sve što vam treba?
– Ima svega ujna, bez brige.
– Onda dobro. Mićo, idem ja do Dragice malo na kafu (komšinica, par kuća dalje).
– Važi mama.

Nisam se baš nadao da možemo da ostanemo potpuno sami ali nova okolnost mi je baš budila maštu, mada nisam smeo da preteram.

Teško je ponekad razmišljati glavom kada si napaljen…

Čekao sam da ujna prođe pored prozora koji se nalazio na strani glavne ulice.
– Opa, pa mi smo to sami.
– ’Ej, rekla sam ti nešto, nemoj da me ljutiš.
– Dođi bar sedi ovde pored mene, šta si se udaljila, da te zagrlim malo.
– Ahaaa, znam ja te tvoje zagrljaje.
– Dođi bre, nemoj da si takva. – Pružim ruku i povučem je ka sebi. Sestra se nevoljno pomerala, jedva sam uspeo da je dovučem do sebe i umesto da sedne pored mene ja je povučem da mi sedne u krilo.
– ’Ej, ja tebi pričam a ti mene ništa ne slušaš, neću da ti sedim u krilu.
– A što? Je l ovo nešto ružno?
– Pa ne ide ovako, još može neko da bane.
– Ajde ko će da bane? Nema nigde nikog. Ako ti je baš nezgodno ajde ustani. – Ustala je i stala ispred mene i ja je uhvatim za obe ruke i povučem ka sebi tako da se ponovo vratila u moje krilo samo okrenuta ka meni.
– A ovo je bolje?
– Ja mislim da je super ovako.
– Pa ti, tebi su samo perverzne stvari u glavi.
– O bože Milena, pa ovako mogu najbolje da te zagrlim.

Stegnem je sa obe ruke, još se zabacim iza što više uz naslon tako da je gotovo ležala na meni sa savijevin nogama u kolenima i pružala mi kada je tako stegnem divan pogled na njene sise.
– ’Oćeš da me udaviš? Smiri se malo.
– Pa kako kad si tako slatka! – U jednom od tih zagrljaja ja je poljubim u obraz i blago usnama ujedem za vrat.
– Jaoooo, kretenu, naježila sam se, smiri se, izaći ću napolje.
– Evo miran sam. – Malo se uspravila od mene držeći ruke na mojim ramenima. Moje su bile oko njenog struka, meni se odavno već digao, tako da sam ga s vremena na vreme namerno pomerao kako bi ga osetila.
– Je l’ se tebi ovo digao?
– A šta misliš?
– Ja sam mislila da ti je novčanik ali sada mi je tek do mozga došlo da tu ne može da bude novčanik nikako, pusti me da ustanem.
– Neću, sviđa mi se tako da sediš na meni.
– Ama nedokazani čoveče, neko će da naiđe, gde ide da sestra ovako bratu sedi u krilu?!
– Stani, smiri se, ujak nije tu, ujna je kod Dragice, videćemo je kada prođe pored prozora, a čućemo kola ako neko naiđe, otvoren je prozor na kip.
– Ti ćeš svašta da kažeš samo da ne ustanem.
– Neću svašta, samo istinu.
– O bože, biću kao na iglama dok god sam na tebi.
– Opusti se bre i smiri se, ako ti je lakše, nasloni se na moje grudi.

Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

Tako je i uradila: nagnula se ka meni i naslonila na moje grudi okrenuvši glavu od mene, ja sam je poljubio u kosu i uhvatio malo čvršće struk sa obe ruke i počeo lagano da je navlačim na sebe.
– Nemoj to da radiš!
– Koje?
– Znaš ti dobro šta radiš.
– Opusti se samo, mnogo si napeta.
– Ne bih baš rekla da sam ja napeta, hahahha. – Mislim se u sebi – pali i tebe ovo mala.

Nastavio ja po svom, malo po malo, koliko da je što više navučem na sebe pa je polako pustim, pa opet. U početku nisam osetio ništa, ali u jednom trenutku nakon nekoliko minuta shvatim da sestra pokušava da sakrije disanje. Pomislih u sebi – sad si moja. Ne brzam, nastavljam ja isto, na sebe pa pustim, ali osetim kako kada je povučem na sebe da se ona sama pomera, gotovo da ja ne moram ništa. Ne smem da ispustim ovu priliku, sestra je počela da se zanosi i da pada u ekstazu. Ako sada neko ili nešto prekine neće biti ništa među nama. Odvažim se i sa obre ruke je hvatam za dupe. Kao da je bio okidač, odjednom je pustila uzadah.
– Ahhhh, šta radimo tooo?
– Uživamo, je l’ ti je lepo?
– Mhmm, ali ne smemo, ahhhh. – Sestra uopšte nije ni prokomentarisala što sam je za dupe uhvatio, kao da je želela i čekala to, ili joj je jednostavno to nešto što je dodatno pali.

Ja sam počeo da joj ljubim vrat, obraz, pokušavajući da dođem do usana, ali nekako mi je uvek bežala, samo kaže „ne“, „nemoj“ i tu su se moji pokušaji završavali. Bukvalno smo se jebali na suvo, iskren da budem, to što je bila u toj uskoj trenerci i što ga je baš ribicom mazila, u meni je pripremalo takav vrhunac, da ako nastavi ovako svršiću u gaće.
– Čekaj, ajde dođi ovde pored mene.
– Kako to misliš?
– Pa ovde smo sedi pored, siđi sa mene.
– Ne, ne, jesmo mi normalni, neee. – Ustala je sa mene kao oparena i otišla ka kuhinji.
– Čekaj bre, stani. – Potrčao sam za njom. Sstra je sela u kuhinju, stavila ruke na lice i ništa nije pričala.
– Jesi OK, šta ti bi?
– Šta „šta mi bi“, hteo si da spavaš sa mnom. Ne možemo to! Ne, ne, i ovo je previše.
– Stani bre jbt, ko kaže da moramo da spavamo, nisam ni imao to na umu uopšte.
– Ahaa, kao nisi, a znam tačno šta si hteo.
– Ne bre kretenko, mislio sam da se mazimo, a ne da imamo sex. Šta li se kod tebe dešava kada se toliko seksa plašiš?
– Pa nije isto sa nekim drugim i sa tobom, to nosi ogroman teret.
– Pa sa mnom je lepše, živopisnije, orgazmi su žešći.
– Tebi je baš do šale danas.
– Zar ti nije bilo lepo?
– Pa jeste, ali…
– Nema „ali“, hteo sam da te opustim malo da uživamo oboje, mislim da to nije ništa toliko strašno.
– Pa kod tebe sve može, i sve nije strašno.
– Ajde ustani i zagrli me.
– Neee, neću.
– Ajde bre.

Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

Hvatam je za ruku i podižem polako, trudim se da ne budem grub. U početku osećam otpor ali on prestaje. Privlačim je ka sebi i grlim je dok se ja naslanjam na trepezarijski što. Grlimo se tako bez reči. Polako spuštam jednu ruku i hvatam je za dupe.
– Je l’ može jedan zagrljaj da prođe bez ’vatanja?
– Ne, to je sada umesto poljupca u obraz.
– O bože, kretenu. I tako misliš ispred Dragana da se pozdraviš sa mnom?
– Ih, zamisli Dragan da nas je zatekao u dnevnoj, on bi svršio s vrata.
– Hahahhaah, idiote, nasmeja me.
– To je bio i cilj. A šta fali malo da se mazimo?
– Ej ozbiljno, mama će brzo da se vrati a može i tata da mi dođe.
– Smiri se, ovde vidimo kapiju, od zavese nas niko ne vidi, pa i dok oni naiđu imamo vremena da se sredimo.
– Ti si baš na sve mislio.
– Uvek. – Polako i sa obe ruke joj stežem dupe, osećam da počinje da se mazi uz moju butinu, opušta se ponovo – mislim se u sebi.
– A što me ne poljubiš?
– Ne to nikako, to mi je previše intimno.
– To je intimno, a jahanje bratovog polnog organa nije?
– Ćuti bre, ne mogu sa tobom.
– Je l’ ti mene voliš?
– Znaš da te volim budalo.
– Ajde onda da probamo, pa ne moramo ako nam se ne svidi.
– Nemoj bre, molim te. – Nije mi delovala mnogo ubedljivo, a ja sam nastavio isto, s tim što sam je uhvatio i za sisu.
– Je l’ i sise moraju?
– Bez njih ništa. – Obzirom da joj je majica bila otvorena ja polako zavučem ruku da pipnem bradavidcu, ona tvrada kao kamen, brže prebacim ruku na drugu i ona isto tvrda. Oboje smo duboko disali, jedna moja ruka na njenom dupetu a druga na sisi. Zavučem joj ruku ispod majice, napipam obrise brusa i samo sa palcem povučem brus ka sebi i podignem ga iznad sisa.
– Šta uradi bre?
– Opusti se bre, šta samo skačeš. Je l’ ti lepo?
– Pa jeste.
– Onda ne skači, opušteno.

Nastavili smo tako da se mazimo. Sestra sve dublje i dublje diše. Osetio sam toplinu na svojoj butini od njenog maženja. Spuštam ruku ka njenoj pičkici, ali ona se vrpolji kao neće, međutim nakon nekoliko pokušaja prihvati sestra da je mazim preko trenerke.

Jedna ruka na pičkici, druga na sisi…

– Ahhh, šta mi radiš, ohhh bože.
– Je l’ ti se sviđa?
– Mmmm lepo je, mnogo. – Iskoristim ja priliku da nekako sa levom rukom izvadim svoju kitu. Na prvu od zanosa nije ni primetila a kada ga je pogledala samo je rekla: – Ohhhhh, vidi ko je tu.
– Tu je samo za tebe.
– Je li je? Baš je tvrd.
– Pipni ga da proveriš. – Polako sam spustio njenu ruku, ovoga puta ga je odmah uhvatila i počela da ga drka. Pomislim u sebi – ovo je malo nezgodno. – Ajde se okreni i nasloni guzu na moju butinu.
– Kako, ovako? – Naslonila se guzom na moju desnu butinu, levom rukom mi je drkala kitu dok sam ja levu ruku vratio na njenu sisu a desnu na njenu pičkicu doduše još preko trenerke. Orgazam je počeo da se gradi i kod mene i kod nje, mislim da ni njoj ni meni nije trebalo mnogo. Ja se odvažim, stegnem je jače za sisu i polako zavučem ruku u trenerku. – Nemoj ahhh, nemoj, uhhh, mmmmm, bože.
– Kako si si vlažna i vrela, baš bih voleo da sam u tebi
– Ahhhh, ahhhh, znam ja tvoje želje, mmmm.
– Kako te želim Milena, poljubi me.
– Neeee, nemoj molim te, ahhhh.

Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

Uspeo sam nekako sa levom rukom da je uhvatim za bradu i okrenem ka sebi i poljubio sam je na blic. Onda drugi put još jače, treći put mi ruka nije ni trebala, ljubili smo se kao tinejdžeri. Sestra se uvijala, mešala guzom, dok mi je drkala kurac istim onakvim intenzitetom kao ja njoj pičkicu.
– Otići ćemo… ahhh… u pakao zbog ovoga, ahhh…
– Mnogo me briga, bar u paklu mogu da te jebem kad hoću. Kako si perverzna, Milena.
– Ahhh, ko mi kaže, ahhh. – Osetio sam da sam blizu, nisam mogao da izdržim više ni minut, samo sam kratko rekao:
– Samo što nisam svršio.
– Ahhh i ja, i ja. – Stegao sam joj jače sise, ljubio koliko sam god mogao strastnije, pičkicu sam joj mazio sve brže i brže gde je ona pratila moj ritam i počeo sam da svršavam kao lud. Odletela je sperma na sve strane. Osetio sam da je i sestra blizu i možda sekundu-dve posle mene počela je da svršava. Uhvatila me je samo rukom preko moje i rekla: – Stani, stani. – Ovo nisam očekivao. Samo je stajala tako ukopano, možda minut-dva i rekla. – Moram do kupatila.

Ja još uvek u šoku od svega, sav znojav, brzo se dovedem u red, uzmem ubrus pokupim spermu da se neko ne oklizne po kuhinji, odem do kupatila i kucnem na vrata.
– ’Ej, jesi OK?
– Nisam, pusti me.
– Pusti me da uđem, molim te.
– Ne, ne, beži od mene. – Odlučih da pređem u dnevnu sobu i da sačekam malo posle nekoh 10 min, došla je i ujna.
– Gde mi je Mića?
– Tu je u kupatilu, samo što ode.
– Micooo, ja sam u dvorištu.
– Važiiii…

Posle nekih par minuta izlazi Milena, neki pogubljeni pogled na licu, seda na svoje mesto na garnituri i samo gleda u pod.
– ’Ej pogledaj me. – Polako je pogledala ka meni i ponovo spustila pogled. Priđoh joj bliže i pružih ruku da je zagrlim.
– Ne pipaj me.
– Smiri se, šta ti je?
– Šta „šta mi je“, jesi ti normalan kretenu? Mama je mogla da nas uhvati, izbacili bi me iz kuće, ne znam kako ću Draganu pred oči. Jbt, šta sam ovo uradila?
– Slušaj me.
– Ne, ti si za sve kriv.
– Dobro, priznajem ali me saslušaj.
– Šta imaš više da mi kažeš?
– Znam i razumem kako se osećaš jer sam prošao kroz isto.
– Kako?
– Znaš da se ja odavno palim na tebe i da odavno ga praznim misleći na tebe.
– Da, znam pa…?
– To je samo osećaj griže savesti posle orgazma. Gledaš sebe sa gađenjem, shvataš da to što si uradila nije prirodno, misliš „bože kakva sam ja to osoba, kako sam mogla to sa bratom da uradim?“ Je l’ tako?
– Pa da, baš to.
– Ja te razumem jer i kada sam prvi put svršio misleći na tebe imao sam isti osećaj, čak mislim da mi je toliko bilo muka da sam povraćao.
– Zezaš?
– Ma ne, ali vremenom to prođe.
– Ma nema šta da prođe, ovo se više neće desiti, je l’ jasno?
– Jasno.
– Znači gotova priča o tome.
– OK, OK.

Nekako se tema okrenula na druge stvari i približavalo se vreme kada sestra treba da ode da pokupi Vanju. Video sam da se smirila, sada se već i smejala i šalila i nije bila onako namrgođena kao na početku.
– Kada putuješ?
– Sad u sredu, za par dana.
– E bre, baš brzo proleti odmor. Još kada si u dobrom društvu.
– Marš bre, daću ja tebi društvo.
– Daj, malo.
– Budalo jedna. – Spremam se ja polako da krenem, već sam bukvalno ustao i tu još stojeći pričamo:
– ’Oćeš li moći da se vidimo dok ne odem još jednom?
– Tebi izgleda nije dosta.
– Pa tebe nikad nije.
– Idiote! – Kaže sestra udarajući me rukom po ramenu.
– Ajde doći ću po tebe u utorak posle posla, taman da te odvezem kući.
– Uh pa ne znam, posumnjaće Dragan što se viđamo tako često.
– Može da posumnja samo ako ima maštu kao ti i ja.
– Ćuti bre kretenu.
– Ajde izađi sat ranije pa da imamo više vremena.
– Ajde mora da ti javim, moći ću ako šef nije tu.
– Dogovoreno, dođi da te zagrlim dok smo još u kući.

Prišla je ali nije očekivala da ću ja da je poljubim u usta. Prvo se otrgla malo, pogledala me onako ljutito ali kada sam krenuo ponovo ka usnama ona mi je uzvratila poljubac. Počeli smo da se ljubimo, moje su ruke već na njenom dupetu, već počinjemo dublje da dišemo, navlačim je na moj kurac koji je već počeo da se diže i u tom trenutku čujemo kapiju.

Sestra od ujaka mi ga je drkala, II deo

Brzo smo se otrgli jedno od drugog, krenuli ka izlazu gde smo naleteli na ujaka. Sa njim sam razmenio par reči. Klasika: – kako su tvoji“, „pozdravi tvoje“ i slično. Došli smo do mog auta, zgrlio sam je ali sada onako kako brat grli sestru i poljubio je u obraz.
– Vidimo se u utorak.
– Važi.

Dok sam vozio ka kući stiže poruka: „Je l’ ja rekoh da se to više neće desiti?“ „Pa šta me onda ljubiš onako pervezno :P“ „Ti si počeo.“ „Jesam ali ti se nisi bunila. I ne glumi, vidim da ti se sviđa 😉 Jesi ovlažila? :)“ „Marš kretenu, odoh pod tuš.“ „Da ne posumnjaju tvoji? Sva tuširanja dnevno?“ „Ma neće, nekad ja znam i po četiri puta kad je mnogo vruće.“ „Ajde uživaj u tuširanju i vodi računa o čemu misliš.“ „Marš idiote, nisam ja kao ti.“ „Nisi, ali si slična, javi je li vlažna.“ „Marš. Ne znam šta si joj uradio ali sva je crvena.“ „Pregrejao sam je, mora da se ohladi :P.“ „Ćuti bre i beži sad tamo, čujemo se.“ „Ćaooo…“

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mamica mi je sama raširila noge da je ližem
Odmah sam joj uterao i ovaj put je bilo kratko, ali mi mamica nije dala da ga vadim. Ljubili smo se dok ga je ona stezala njenom pičkom ...
Strina - moja lepotica i moja žena
Strina je, kao u nekom bunilu, rekla da mi je ona glavni poklon, ako želim mogu je uzeti. - Pa strina, ti si mi najlepši i najslađi poklon! ...
Vrelo ljeto sa ujnom Snežom, V dio
Povukao sam i Pavla pored mene. Sneža je tada ustala onako polugola i krenula da pleše. Gledali smo uživo striptiz sa ujnom u glavnoj ulozi ...
Moj kurati nećak je zamenio moju kolekciju vibratora
Gledam ga; mlad, snažan, svaki deo tela mu jedar i pravilan, a kurac… Bože, pa moj nećak je go! Zadržavam hladnokrvnost ...
Kako sam guzu moje ujne napunio spermom
– Razvali mi to moje dupe, nikad se nisam u guzu jebala – u tom trenutku sam joj zabio do kraja i naglo ga vratio, pa opet pa opet ...
Teta Lela je više puta primila moje sjeme
Odjednom to više nije bila teta Lela, to je bilo samo podatna ženka a ja sam bio samo uspaljeni mužjak… Kurac mi je ponovno stajao tvrd ...
Očuh je imao kurac sa kojim niko nije mogao da se meri
Ja sam ga pogledala i naglo skinula haljinu, a zatim i tangice, a očuh je razrogačio oči i rekao da sam boginja Afrodita ...
Karao sam strinu u pičku, sise i u usta
Brzo sam ga izvadio, uzdigao se i krenuo jebati strinu u sise koje su se razbacale po rebrima, ali još uvijek su bile lijepe ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x