Lidiji Bačić pukle gaćice na snimanju

– Na setu smo se smejali da sve pršti od Lidijinih oblina – rekla nam je fotografkinja i šminkerka sa seta. Dodaju i da su snimili scenu na krevetu gde se Lidija odmara i jede picu

Splitska pevačica Lidija Bačić Lile (36) radila non-stop tokom korona virusa. Pored poslednjih pesama „Zauvijek” i „Ponekad ludim”, od 2018. svake godine izdaje kalendar kojim oduševljava svoje fanove. Posebno muške. Pevačica, koju za temu ovogodišnjeg kalendara zovu „Status i glas”, odabrala je, kako nam kaže, stil seksi domaćice koja marljivo obavlja kućne poslove, ali je i veoma atraktivno odevena. Na fotografijama, između ostalog, kuva i čisti kupatilo u čipkanom donjem vešu. Fotograf i šminker nam je ispričao šta se dešavalo iza kulisa snimanja u Zagrebu, uz fotografije koje pevačica do sada nije objavila.

– Tokom snimanja scene pranja kupatila, Lidija je prvo obukla roze kupaći kostim, ali su valjda zbog Lidijine zaobljene zadnjice gaćice jednostavno pukle, pa je morala da se presvuče i da snima u drugačijoj kombinaciji. Smejali smo se na snimanju da je sve prštalo od Lidijinih oblina – pričaju nam devojke sa seta. – Dodaju i da su snimili scenu na krevetu gde se Lidija odmara i jede picu. – Bez obzira na dve pice koje smo naručili, morali smo da naručimo još dve jer je Lidija pojurila po picu, pa je to bilo neophodno i za ostatak ekipe. Rekli smo da je za fotografisanje, a ne za jelo, ali Lidiju nismo mogli da zaustavimo – smeju se devojke.

Lidiji Bačić pukle gaćice na snimanju

Ali pevačica visoka 179 centimetara uopšte nema problema sa linijom.
– Tako sam prirodno građena, zapravo uopšte ne vežbam – rekla nam je Lidija.

Njen kalendar se prodaje za 199 kuna, ali njen tim smatra da je to opravdano.
– Cena nije baš niska, ali je veličina kalendara ekstremna, kao i kvalitet štampe. A posebno Lidijine fotografije koje sve ostavljaju bez daha. Morate da vidite kalendar uživo da biste znali o čemu se radi. Težak je više od 750 grama, što govori o njegovoj veličini – kažu u Lidijinom timu.

Pevačica je godinama skrivala svoj ljubavni život, ali jednom prilikom nam je otkrila makar deo:
– Iskreno govoreći, za mene je svaki dan slavlje ljubavi, ali lepo je ljudima koje volite dati dodatnu dozu pažnje i emocija na taj dan kao i na sve ostale – čuli smo od Lidije. Prisetila se i najzanimljivijih poklona koje je dobila od partnera: – Najluđi poklon je bio let privatnim avionom na posebno mesto samo za nas dvoje. Takođe, kada sam jednom dobila 500 crvenih ruža na svoju adresu, to je izgledalo nestvarno – rekla nam je Bačićeva. Otkrila je i da radi „punom parom“ na raznim poslovnim projektima…

Lidiji Bačić pukle gaćice na snimanju

Izvor: 24 sata

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments