Jedan gengbeng sa crncima, i ja se stalno jebem u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Oduvek sam bila avanturista, kako u seksu tako i u bilo čemu drugom… Nikada nisam probala u guzu ali sam oduvek priželjkivala (kao i gengbeng;). Prvenstveno sam se bojala da će jako boleti pa zato nikada nisam ni predlagala, a nijedan dečko sa kojim sam bila nije sam to predložio…

Tokom leta između druge i treće godine faksa sam odlučila da idem da radim u Ameriku preko jedne od onih “work and travel” šema. Išla sam sama. Bilo je tu još par naših studenata ali sam se držala za sebe.

Agencija nas je poslala u okolinu Houston-a i ja sam dobila posao u lokalnom fast-food restoranu, na drive-through. Posao je bio ok, ništa posebno, ali je kinta za mene bila ok.

Deo grada u kojem smo bili je izgledao skroz normalno i mirno ali sam znala, pošto su nas mnogi upozorili, da je blizu nas, par kilometara južnije, veoma opasan kraj pun dilera droge i uličnih kriminalaca. Tad, još sa nevinom guzom, sam mislila stalno kako bi bilo ekstra da me neko pokupi sa ulice, zaveže u nekom podrumu tim još veća.

Prvih nekoliko dana je to bilo samo na nivou fantazije ali realno nisam uopšte ozbiljno mislila o tome. Posle nekoliko dana, ta cela ideja mi je postajala sve privlačnija i posle prve nedelje već nisam mogla da prestanem da razmišljam o tome.

Predveče jednog toplog dana sam rekla sebi: ma šta moze da se desi, otići ću malo da prošetam, čisto malo da osetim opasnost i uzbuđenje. Rešila sam da se skroz pripremim. Uradila sam klistir crevom od tuša, namazala guzu masnom kremom da bude lepa i mekana i obukla najdroljastiju kožnu mini suknjicu koju sam imala.

Izašla sam napolje i uputila se ka delu grada na kojeg su nas upozoravali. Što sam više odmicala, to su kuće bile sve oronjenije a ulice sve više puste. Prešla sam neku staru prugu i tad mi je već bilo jasno da sam na veoma opasnom mestu. Srce mi je lupalo sve jače, krenula sam da se trzam na svaki zvuk iz okoline. Povremeno su se u daljini čuli i pucnji pištolja ili tako nešto.

Par puta su pored mene prošle grupe od par crnaca ali su samo gledali i ponešto dobacivali. Posle jedno 15 minuta sam dalje ispred ugledala na trotoaru malo veću grupu, izgledali su kao neka banda. Razmišljala sam da li da skrenem i prođem nekom drugom ulicom ali sam odlučila da prođem odmah pored njih.

Kad sam se približila na nekih 100 metara već su me primetili i nekoliko njih je ustalo sa stepenica kuće na kojima su sedeli, a svi drugi su gledali u mene i počeli nešto da se komešaju međusobno. Prišla sam skroz i krenula da prolazim između njih kad su se dvojica isprečili ispred mene. Pitali su me kuda idem, rekla sam im da samo šetam. Sad su me već potpuno okružili… Shvatila sam da ukoliko žele da me jebu, sad ne bi vredelo ni da se opirem ni da pokušam da pobegnem.

Počeli su da me zovu da uđem unutra na piće, probala sam da se izvučem, ali mi je bilo sasvim jasno da neće prihvatiti ne kao odgovor pa sam pristala. Ušli smo unutra, kuća je bila u priličnom neredu, ali je bila ok. Sela sam na kauč, a svuda okolo se poređalo jedno 8-9 njih. Gledali su me veoma pohotno i došaptavali se.

Jedan gengbeng sa crncima, i ja se stalno jebem u dupe

Dali su mi piće, bila je neka đus-vodka, ali je bila skoro skroz čista vodka. Znala sam šta moze da se desi pa sam je lagano i popila. Malo smo pričali, jedno 3 minuta, kad je momak koji je bio pored mene krenuo da me pipka. Odgurivala sam ga ali njemu to uopšte nije smetalo. Malo-malo pa je krenuo i drugi i ubrzo je sva priča prestala i lagano je većina njih krenula prema meni.

Ja sam se sve više opirala pošto su po svim izgledima svi hteli da me jebu, a bila ih je puna soba. Pošto im je očigledno smetalo moje opiranje, jedan mi je uhvatio ruke, savio mi ih iza leđa i krenuo da ih vezuje.

U tom trenutnku sam bila apsolutno sigurna šta me čeka, pokušala sam da promrmljam da nikad nisam primila u guzu ali nisam mogla da progovorim jer mi je čvrsto pritisnuo usta kako bih prestala da vrištim.

Krenuli su da me skidaju, da mi stiskaju dupe, da mi guraju prste u pičku. I dalje sam bila neizmerno uplašena ali je krenulo malo i uzbuđenje da me hvata.

Pa zašto i ne bih prihvatila gengbeng sa ovim bogovima?

Kad su me skroz skinuli bacili su me na kolena. Ovaj što mi je držao ruku preko usta mi je rekao da će me pustiti ali da će me ubiti od batina ako krenem da se derem. Nisam imala šta, pa sam ga poslušala. Rekli su mi da otvorim usta široko i spremim se da krenu da me jebu u grlo. Krenuli su da vade kite. Oni koji su bili manji su bili definitivno iznad proseka a veći su mi odmah ulili strah u kosti. Jedan je bio stvarno veliki, to je bio onaj koji mi je držao ruku preko usta.

Većini su se već skoro skroz digli i polako su mi prišli i naterali me da im pušim. Pušila sam im naizmenično, onako kolko sam mogla da stavim u usta.

Jedan gengbeng sa crncima, i ja se stalno jebem u dupe

Posle jedno par minuta, krenuli su da mi guraju u grlo. Davila sam se i balavila po sebi i po podu. Malo je falilo da povratim koliko su mi duboko gurali.

Jedan od njih je krenuo baš brzo da me jebe u usta, gurao ga je skroz u veoma brzom tempu, i skroz neočekivano. Kad sam mislila da će ga izvaditi da mogu da udahnem malo vazduha, on mi ga je zabio skroz u grlo i krenuo da pumpa spermu. Probala sam da ga odbacim ali me je čvrsto držao. Osetila sam kako se grči i kako mi se sliva niz grlo.

Kad je završio izvadio ga je, zakašljala sam se i mala količina sperme mi se vratila u usta. Ovaj jedan je video i odmah mi zapretio da ni ne pomišljam da pljunem. Ponizno sam progutala i otvorila usta da nastave ostali.

Posle par minuta jedan od njih je krenuo da mi neprestano čačka oko guze. Primetio je kako mi je zategnut čmar pa je krenuo da se smeje i da dobacuje ostalima kako sam nevina i kako treba odmah u dupe da me jebu.

Ipak, dok sam još pušila, jedan od njih se zavukao iza mene i krenuo da mi ga gura u pičku. Sreća pa nije bio jedan od onih prevelikih, ali su mi ipak malo oči poskočile kad mi ga je naglo zabio.

Onda su mi rekli da legnem na leđa na kauč tako da mi glava visi sa ivice. Poslušala sam. Krenuli su da mi nabijaju opet kurčine u grlo tako dok sam ležala, a drugi su se smenjivali i jebali me u pičku. Ovaj gengbeng je bio baš sveobuhvatan.

Kad su se izređali par puta, okrenuli su me na stomak i prebacili noge preko kraja kauča. Bila sam u doggy poziciji i znala sam šta me čeka. Osetila sam de mi je jedan pljunuo na guzu i krenuo da razmazuje pljuvačku svojom kitom oko čmara. Okrenula sam se i videla da je u pitanju jedan od onih sa većim kurčinama.

Nisam mogla da se pomerim pošto su mi ruke bile vezane, a držali su me prikovanu za kauč. Krenula sam da poviknem i odmah su mi prekrili usta rukom.

Ležala sam tako bespomoćna i jedino sam osećala kako mi trlja glavić po čmaru. Gledala sam napred; ruka koja mi je bila preko usta je mirisala kao kurčina pošto je tom rukom drkao dok je pre čekao red, i odjednom sam osetila kako kreće da mi ga gura u guzu.

Jedan gengbeng sa crncima, i ja se stalno jebem u dupe

Gurao je sve jače ali nije mogao da uđe. Ušao mu je samo deo glavića i već je počinjalo da boli. Onda se skroz celom težinom oslonio na mene i odjednom mi se guza raščepila i pustila ga unutra. Kroz telo mi je prošao talas bola kakav nisam mogla ni da zamislim. Krenula sam da vrištim ali se ništa nije čulo pošto mi je čvrsto pritisnuo usta.

Ono što je najgore je što mu kurac nije ušao ni do pola u moje dupe. Jebao je prvo zabijajući ga samo do pola, ali taman kad je bol malo popuštao krenuo je da gura sve dublje. Osećala sam kao da mi neko čupa utrobu.

Onda su krenuli da se menjaju. Svo olakšanje koje je dolazilo kad je neko izvadio je tako brzo nestajalo kad mi ga je sledeći zabio bez ikakve milosti skroz do jaja. Posle jedno 20 minuta ređanja je bol dosta popustio i prestala sam da se opirem. Tu sam već krenula da osećam da mi čmar ostaje otvoren kad ga vade. Toliko sam bila razbijena, znala sam da neću moći normalno na wc da idem bar mesec dana.

Skinuli su mi ruku sa usta i krenuli da me jebu u grlo i guzu istovremeno. Kad sam prvi put osetila da me jebu na oba kraja nisam mogla da se obuzdam i uzbuđenje je krenulo nekontrolisamo da raste. Osetila sam da ću uskoro svršiti kad mi je crnac sa najvećom kitom po prvi put zabio u dupe.

Nisam uopšte znala da ga nije prezavukao ali sam osetila da je sigurno on, opet me je protresao talas bola, ali sam sad bila tako blizu orgazma da me je ustvari momentalno naterao da svršim.

Krenula sam da se grčim i svima je bilo očigledno šta mi se dešava. Krenuli su da se smeju, naterali su me tako silovanu da svršim.

Jebali su me još bar pola sata i onda su krenuli da svršavaju. Osetila sam prvo kako mi jedan svršava duboko u dupetu. Osetila sam pulsiranje i štrcanje u svom debelom crevu.

Kad je sledeći posle njega izvadio kitu iz guze i nabio mi u usta osetila sam ukus sperme koju je prošli ostavio u mom dupetu. Dvojica-trojica su mi svršili u dupe, jedan me je posle još do kraja svega jebao u guzu a ostali su za to vreme krenuli da mi svršavaju u usta i grlo.

Popila sam više sperme nego ukupno do tad u životu. Jedan je svršio otprilike kao njih desetorica, stavio mi ga je u usta i krenuo da sipa. Pomislila sam da je krenuo da mi piša u usta ali sam jasno osetila ukus i gustinu sperme. Njegovu spermu sam morala u 3-4 gutljaja da progutam, skroz mi je usta napunio.

Kad su svi završili gengbeng, kontala sam da će me pustiti, ali su me ostavili zavezanu i onda ponovo za sat vremena opet izjebali. Iako mi je dupe ostalo još otvoreno, opet me je zabolelo kad mi je prvi gurnuo. Posle drugog puta su i oni bili iscrpljeni i samo su me izbacili napolje sa svojim stvarima.

Obukla sam se na ulici ispred, probala malo da popravim šminku ali nije bilo pomoći, i tako sam sva razjebana jedva dohodala nazad do mesta u kojem sam bila smeštena. Skroz sam hodala raširenih nogu pošto mi je čmar zjapio otvoren, videla sam kako se neki ljudi smeškaju tome, znali su da me je neko razvalio.

Posle sam u stanu svršila par puta samo razmišljajući o tome šta mi se upravo dogodilo. Jedan ovakav gengbeng je bio dovoljan da se od tada sestalno jebem u dupe, iako je prvih sat vremena bilo neopisivo bolno, sad jedino od analnog seksa mogu da svršim.

Jedan gengbeng sa crncima, i ja se stalno jebem u dupe

KRISTINA!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x