Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Tog toplog letnjeg dana je bila subota. Olja je spremala stan, kao i obično. Ležerno obučena, još se sećala svežih uspomena sa letovanja. Tog dana je trebala da se vidi s Pavlom i njena pičkica je bila već par dana poprilično upaljena. Bila je preuzauzeta poslom i nije primetila kada je razbojnik provalio vrata i ušao u stan. Razbojnik je imao pištolj repliku, no to Olja nije mogla znati i mislila je da je pravi.

Olja je počela da viče ali ju je razbojnik, koji je imao fantomku i crni kombinezon, brzo savladao i vezao joj maramu oko usta, a potom joj je i ruke svezao na leđa. Rekao je:
– Nemoj se plašiti, neću ti ništa. – Pritom je izvadio iz ranca poduži konopac i detaljno svezao Olji ruke iza leđa.

Nakon što je pretražio stvari i shvatio da nema šta vredno da ukrade, počeo je da pretura po vešu, iznenadio se kad je našao vrlo zanimljiv veš koji Olja ima. Pitao ju je da li je žedna, na šta je klimnula glavom. On je izvaido prljosku iz ranca i sipao sebi i Olji viski u čašu. Skinuo je povez Olji da bi mogla da pije. Pošto je bilo leto, Olja je bila jako žedna pa je naiskap popila viski. Iako ga nije bilo puno, ipak je to jako piće, a Oljin strah je pomogao da savlada jačinu. To jako piće Olju je brzo uhvatilo.

Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi...

– Kako se zoveš? – pita on.
– Olja – reče ona – lepo ime…
– Vidim imaš jako lepog i seksi veša i lepih helanki. Sigurno ti lepo stoje. Voliš da izgledaš jebozovno? – Olja stidljivo odgovori:
– Volim. – Nasuo je potom još jednu turu pića i ispraznio pljosku sipajući sebi i Olji punu čašu. – Upita on Olju:
– Da li ti umeš lepo da hodaš u štiklama? – Olja sad već bez straha, pošto je piće uhvatilo pa izusti gromko:
– Da, umem. – Razbojnik, kao da konstatuje:
– Sigurno puno pogleda na tebe prouzrokuje tvde kurčeve. – Potom je rekao: – Znaš, ovde je baš vruće – i skinu kobinezon sa sebe. Ispod je imao samoo bokserice ispod kojih se nazirao stvrdnuti kurac. Razbojnik je bio sportista očigledno. Vrlo zategnutog tela, gde se svki mišić ocrtavao. Bio je potpuno depiliran. Skinuo je i njih rekavši: – Tesne su mi gaće izgleda.

seski razbojnik sa maskom i dignutim kurcem

Pred Oljom se ukazao poprilično veliki, stvrdnuti kurac. Olja se glasno zagrcnula. Razbojnik ju je potom uzeo i lagano postavio u klečeći položaj (sa još uvek vezanim rukama na leđima. Olja nije imala ravnotežu jer nije mogla ruke nimalo da pomera. Prislonio je kurac uz Oljino lice i polako je mazio s njime.

Olja se uplašila i snebivala, nije znala šta da radi. Razbojnik je rekao:
– Uzmi ga u usta. – Olja je odogovorila:
– Neću da ti pušim.

Taj odgovor razbojnik nije hteo da čuje i podigao je Olju i presavio je na kauč. Uzeo je jastuke i postavio ispod Olje, tako da je bila naslonjena telom i glavom na njih a guza joj je bila izdignuta. Oljine brazilke je jako navukao do struka, tako da su joj bile kao tange. Počeo je da je miluje po guzi. I odjedanput, snažno pljesnuo po levom guzu. To je potom uradio sa drugim guzom. Olja je jauknula tiho.

robinja sa guzom u ožiljcima od spenkovanja

Nastavio je potom da mazi i pljeska naizmenično oba obraza sve dok se nisu propisno zacrvenela. Potom je pipnuo Oljinu pičkicu preko gaća i utvrdio da je vlažna.

– Oohoo pa šta je to… ne smemo dozvoliti da nosiš mokro na sebi. – I potom je Olji svukao gaće. Promenio je položaj tako da je sad Olji jastuk bio samo ispod stuka, guza izdignuta visoko u vazduh, a glava presavijena u kauč. Pipnuo je Oljinu pičkicu koja je sad već bila poprilično vlažna. – O pa ti si željna – reče on i podiže je sa kreveta.

Spustio ju je klećeći položaj i rekao: – Ajd’ sad popravni ispit – i poče da mazi Oljinu glavicu sa tvrdim kurcem. Prelazio je preko njenih usana kao da je zadirkuje. Oljine usne su, malo po malo, reagovale na prelazak kurca. On je nastavio laganim pokretima da mazi Olju sa kurcem i odjedanput Olja je otvorila usta i jezikom dodirnula kurac, kao da proba ukus sladoleda.

Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi...

Potom ga je uzela celog u usta, na šta je razbojnik potpomogao, uzeši Oljinu glavicu i nabijajući je na kurac. Olja ga je gutala sve dublje i dublje. Razbojnik je izvadio kurac iz Oljinih usta da bi ona mogla da dođe do vazduha. Potom je okrenuo svoju utreniranu loptastu i izdepiliranu guzu prema Olji i razmaknuo guzove da bi Olja mogla da dopre do njegove rupice. Rekao joj je:
– Evo ti još jedna poslastica. – Olja je je bez ustezanja krenula jezikom da obrađuje njegovu rupicu, zavlačeći jezik sve dublje i dublje. Potom je napravio mali predah i okrenuo se, milujući velikim kurcem Olju po licu. Ona je lizala njegov kurac kao ukusni sladoled. Potom ga je opet uzela u usta i sisala duboko.

U tom trenuku u stan u uđe Pavle, začuđen zašto su vrata otključana i odškrinuta. Pavle je zapanjen gledao kako Olja guta veliki kurac. Taj prizor ga je ostavio skamenjenim i razbojnik je brzo uzeo repliku pištolja, uperio u Pavla, rekavši:
– Sedi tu i budi miran, neću je povrediti. – Olja je zbunjeno pogledala i nastavila da puši kurac u slast. Razbojnik reče: – Tvoja devojka baš lepo puši kurac, guta ga kao je gladna kurca. Jel’ ti njoj daješ da puši kurac? Deluje ako da je baš željna.

Olja je naizmenično gutala kurac do kraja, pa potom vadila da može da diše. Onda je uzela da liže kurac i jaja kao da su sladoled. Razbojnik je potom pridigao Olju, stavio je četvoronoške na kauč i podmetnuo jastuke između njenih nogu.

robinja liže čmar domu

Olja je je bila i dalje vezanih ruku, postavljena tako kao da je opkoračila jastuk. Poza je podsećala na jahanje u sedlu. Oljina glava se sputila do jastuka, dok je guza ostala na ivici.

Razbojnik je potom prislonio svoj kurac na ulaz Oljine mokre pičkice i krenuo je plako da ulazi

Olja tiho viknu:
– Uffff, velik je, polako… – Razbojnik ju je poslušao i polako ulazio velikim kurcem u Oljinu usku nejebanu pičkicu.
– Vau Olja, ala si ti uska, jel’ tebe jebe ovaj Pavle uopšte? – Olja je dahtala pri svakom ubodu razbojnikovog kurca. A on je polako, pa sve brže, ubrzavao ritam. Prilikom svakog uboda, sve jačeg nabadanja, čulo se pljeskanje razbojnikovog tela o Oljino dupe. Olja je dahtala sve više i više, dok je njena pička već bila skroz navknuta na ubode kurca.

Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi...

U međuvremenu se Pavle skinuo i izvadio stvrdnuti kurac, gledao je kako Olja uživa i kurac mu se digao. A on je, sedeći u fotelji, gledao Olju i polako oštrio kurac koji je bio minijaturan u poređenju sa razbojnikovim. Pavle je prišao Olji i pomilovao je po glavi a potom i poljubio dok je razbojnikov kurac snažno ulazio u nju. Razbojnik kaže Pavlu:
– Je li, jel’ je jebeš ti u dupe nekad? – Pavle odgovori:
– Retko. – A razbojnik naredi Pavlu:
– Oo pa moraćemo to promeiti, idi po kremu. – Pavle je doneo kutijicu niveine kreme za ruke, koju je razbojnik uzeo i sa dva prsta počeo da maže Oljinu malu rupicu, pa je počao da ulazi sa jedim, a potom i sa dva prsta.

cuckold gleda kako mu drugi jebe ženu

Olja je rekla:
– Šta mi to radite? Uska mi je guza. – Na to je razbojnik samo pogledao Pavla, taj pogled je Pavle razumeo pa je uzeo rukama da širi Oljine guzove. Razbojnik je obilno namazao kurac kremom i nanišanio kurac na otvor Oljine guze i polako krenuo da gura. Pavle je pomilovao Olju po glavi i rekao:
– Ne boj, sad će ući skrrroooz…

Razbojnik je polako i oprezno gurao kurčinu u Olju, a ona je imala osećaj da joj se dupe širi kao nikad do tad. Odvezao joj je ruke i sada je Olja mogla da pobegne. Međutim nije, držala se stoički.

Pavle se vratio u fotelju i posmatrao prizor, skamenjenog kurca. Reče razbojnik dok je polako ubrzavao rutam nabijanja u Oljinu guzu:
– Olja imaš jako usku guzu, moj kurac kao da ulazi u žele.

U jednom trenutku razbojnik je izvadio kurac iz guze a prizor je bio nestvaran; Oljina rupica je ostala raširina dok je iz vrele i razvaljene pičke curio sok od prethodnog ulaska kurca. Dok se razbojnik divio prizoru Olja rukama uze i otvori dupe, rekavši:
– Hajde, šta si stao? Nabij mi ga.

Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi...

Razbojnik je vratio kurac u Olju i sada sve snažnije nabadao, tako da su se čuli udarci telo o o telo. U jednom trenutku Razbjnik je stao, povukao Oju sa kreveta i rekao:
– Klekni brzo!

Olja je poslušala i brzo reagovala, svesna šta se sprema… Ubrzo je njegov kurac počeo da štrca velike količine spermice po Oljinom licu.
– Vau – reče Pavle, nenaviknut na prizor Oljinog lica umazanog spermom.

I Pavle je brzo reagovao: Pošto je bio blizu kraja, ustao je i prišao Olji, usmerivši svoj kurčić prema njenom licu. Ona je poljubila Pavlov kurac i par puta ga rukom potegla gore-dole, što je bilo dovoljno da spermica pokulja. Pavle je jedva uspeo da nanišani Oljino lice pre nego što je kurac počeo da štrca.

Umazanog lica, Olja je imala osmeh blaženstva. Razbojnik se obukao na brzinu i, krenuvši napolje, dobacio Pavlu:
– Budi srećan, kakvu jebulju imaš!

Dok mu razbojnik jebe ženu, muž odlučuje da se priključi...

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x