Sočna sobarica na brodu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Najbolji doživljaj primanja kurca u dupe i tucanja mog čmara

Moj život i rad na brodu je iz dana u dan bivao sve bolji i lepši. Šta više, sve je počelo da mi se sviđa, i jedino što mi je smetalo je to što sam bio željan kopna. Znate, kada ste dovoljno dugo na brodu, u vama se valjda instiktivno javlja nagon za kopnom. To je ona želja da prošetate ulicom, da osetite prašinu puta, vidite brdo i slično. Ali ugovor se morao odraditi i to je stvar sa kojom se morate pomiriti kada se odlučite da radite na brodu.

Toga dana, nakon doručka sam imao malo slobodnog vremena, pa se uputih ka svojoj kabini da se odmorim. Znao sam da Stjuard radi, tako da je sex sa njim otpao. Prolazio sam uskim hodnikom kroz odeljenje u kome su se nalazile kabine ostalih zapslenika broda. Odjednom, na pola puta se vrata jedne kabine otvoriše i na njima se pojavi Ajten.

– Oh… kolega – reče ona. – Baš dobro što ste naišli. Treba mi vaša mala pomoć.

Ajten je bila sobarica poreklom iz Turske. Nju sam primetio još prvih dana mog boravka na brodu, jer je to bila jedna od onih žena kakve ja volim. Bila je, što ja volim da kažem, sočna. Ogromne dojke su joj uvek curile iz čvrsto utegnute uniforme sobarice i izazovno podrhtavale na svaki njen pokret. Uzan struk se je širio u snažne bokove koji su nastavljali u predivne noge sa okruglim listovima. Imala je prelepo lice sa prirodno napućenim usnama, što ja kažem, uvek spremne na pušenje.

Njena i moja priroda posla nam nije omogućavala da se sretnemo i ostvarim bilo kakav kontakt sa njom, ali uvek kada bih je na trenutak sreo ili video u daljini, balili bi i ja i moj kurac za njom. Naravno, daleko od očiju, daleko od srca, a time i daleko od kurca, pa sam ja na nju i maltene zaboravio. Sada, evo je tu preda mnom i traži moju pomoć. Možda je to šansa.

– Naravno – odgovorih – ukoliko mogu.
– Znate, zaglavio mi se krevet, a ja sama ne mogu da ga odglavim. Pa sam izašla po pomoć i Vi ste naleteli. – U kabinama za osoblje kreveti su bili na rasklapanje. Kada ne spavate, krevet se može podići i sklopiti uza zid kabine, što je u ionako malim kabinama davalo bar malo više prostora.
– Hajde da vidimo u čemu je problem – rekoh i uđosmo u kabinu. – Krevet je stajao zaglavljen pod uglom od 45 stepeni u odnosu na zid. Uz sve moje napore, nije hteo ni gore ni dole. Jednostavno je bio zaglavljen.
– Eto vidite – reče Ajten – nešto nije u redu.
– Pogledaću sad odozdo, pa ako ne, zvaćemo majstora – rekoh.

Sagnuo sam se ispod kreveta da vidim šta je uzrok zaglavljivanju. U procepu između kreveta i zida više sam napipao nego što sam video, nešto od meke plastike. Nazirao sam da je roze boje i prvo sam pomislio da je neki češalj. Nije se videlo dobro. Podvukao sam se pod krevet još više. Prstima uhvatio predmet i lagano cimao krevet gore-dole dok nisam izvukao predmet. Mom iznenađenju nije bilo kraja. Pa to je bio jedan lepi vibrator roze boje. Sa osmehom sam izašao ispod kreveta, sklopio ga uza zid i pokazao Ajten njen dildo. Pocrvenela je.

Sočna sobarica na brodu

– Jaoj, a svuda sam ga tražila – reče zbunjeno, ne znajući šta da kaže.
– Pobogu koleginice, zar pored punog broda muškaraca, Vi morate da koristite ovo? – rekoh kobajagi prekorno.
– Znate… ja… svi su zauzeti… umorni…
– U redu je – rekoh – evo ja sam slobodan, a mislim i da mi sledi neka mala nagrada što sam Vam pomogao.
– Ne znam – i postiđeno spusti pogled u pod.
– Kako to ne znate? Zar Vam se ne sviđam? – upitah je i nežno podigoh za bradu. – Ako je tako ja ću samo otići i ponašati se kao da se sve ovo nije ni desilo.
– Ne… mislim… – i dalje je bila zbunjena. – Evo, mogu vam zakuvati kafu, znam da je zabranjeno po sobama, ali to svi rade.
– Može – rekoh i sedoh u malu stolicu na sred kabine. Ajten iz neke niske fioke izvuče kuvalo za kafu i poče da sprema. Vrckala je svojim sočnim dupetom, tako da me je skroz popalila. Kada je kleknula da na kuvalu koje je stajalo na podu promeša kafu, otvori joj se dekolte i ja videh njene lepe bele ogromne dojke. Potekla mi je voda na usta. Isključila je kuvalo i ja je nežno dohvatih za nadlaktice da je odignem i približim sebi kako bih je poljubio. Ona je to pogrešno protumačila, na svu moju sreću, i tako na kolenima prišla mom šlicu.

Sočna sobarica na brodu

Pustio sam je. Nevešto mi je otkopčala šlic i zavukla ruku. Kada je u svojoj ruci osetila pozamašan komad mesa, lagano je sklopila oči i obliznula usne. Kako je vadila kurac iz mojih gaća, tako se on dizao, i već kad je bio napolju, stajao je u punoj snazi. Ajten se još jednom obliznu i polako spusti svoje sočne napućene usne na moj glavić.

Dobio sam pušenje od sobarice na brodu

Oh, kako je ta Turkinja znala da puši kurac. Ne znam šta mi je radila, ali je to radila vrhunski. Sisala ga je, grickala, gutala, oblizivala, a ja sam joj za to vreme skidao gornji deo uniforme. Bele ogromne dojke ispadoše napolje i ja ih dohvatih stežući zubima do loma. Sagnuo sam se malo u stolici kako bih joj skinuo i donji deo i gaćice, u čemu mi je ona zdušno pomagala, ali sve vreme nije ispuštala moj kurac iz usta. Kao da je bila omađijana njime.

Više nisam mogao da izdržim, i počeo sam da joj špricam spermu u usta. Oduševljeno je gutala moje seme, a deo joj je iscurio na belim dojkama. Kada sam svršio, ona pomalo razočarano ustade, verovatno pomislivši da je tu kraj. Ja se samo nasmejah, uhvatih je za rame i gurnuh ka krevetu.

– Namesti mi se – rekoh.

Sočna sobarica na brodu

Ajten, videvši da mi kurac ne spada, i da je smeštim za jebanje, samo tiho ciknu i natrti se na krevetu. Prišao sam joj otpozadi, protrljao kurac o sočno dupe i rukom ga namestio na ulaz u njenu obrijanu picu. Uhvatio sam je za debele guzove i nabio joj ga do jaja. Ciknula je glasno, toliko da sam se bojao da će nas neko čuti u hodniku. Onda sam počeo da je karam.

Ajten je dahtala od zadovoljstva i sve vreme nešto tiho govorila na turskom, što nisam razumeo. Znao sam samo da joj prija. Jebanje je potrajalo, dok se ona nije okrenula ka meni i rekla mi polusklopljenih očiju:
– U guzu… ah… stavi mi ga malo u guzu…

Sa zadovoljstvom – pomislih. Izvadio sam sluzavi kurac iz njene pice, prislonio ga na ružičasti čmar i počeo polako da guram. Ajten je rukama širila svoje guzove kako bi lakše primila moj kurac. Uhvatio sam je rukama za ramena i nabio joj ga do jaja u guzu. Kada ga je osetila duboko u sebi, Ajten poče celim telom da se trese i drhti. Svršavala je kučka, a samo sam joj ga nabio do jaja.

– Ah, prijaš mi… imaš divan kurac… oh… – dahtala je zadovoljno.
– I ti si divna…

Tada slučajno na podu primetih dildo, na koji smo oboje zaboravili. Izašao sam iz njenog dupeta, sagnuo se i dohvatio veštak. Prvo me je malo zbunjeno pogledala kada je osetila da je više ne jebem, ali kada je videla moju nameru, oči joj zasijaše. Pljunio sam u šaku i navlažio dildo pljuvačkom. Onda sam joj ga malo trljao po pičkici i skupljao njene sokove. Ajten je ludela od zadovoljstva.

Zatim sam namestio dildo na njen čmar i počeo polako da joj ga guram…

Ajten se čepila i širila iz sve snage. Dildo joj je prodirao u čmar i izluđivao je. Kada sam joj ga gurnuo do kraja, virilo je tek toliko da mogu da joj ga posle izvadim, primakoh se i nabih joj kurčinu u pičku.

devojka jebana dildom u guzu i kurcem u pičku

Sada je Ajten bila nabodena u obe rupe. Čmarulju joj je ispunjavao momački veštak, a po pički joj je rovarila moja tvrda kurčina. Stenjala je i grizla jastuk od zadovoljstva.

Dok sam je tucao i nabijao joj ga do jaja, stomakom bih dotakao veštak i istovremeno sa nabijanjem kurca, nabijao joj veštak u čmar. Kada se odmaknem i izvadim kurac do pola, ona bi guznim mišićima istiskivala veštak iz svog dupeta do pola. Onda bih joj ja ponovo nabijao kurac, do jaja i stomakom veštak do kraja u bulju. Ta igra nas je izluđivala.

Ajten je počela već po ko zna koji put da drhti i svršava, a ja sam joj jednom rukom vrteo dildo u čmaru i počeo da joj punim pičku vrelim semenom. Popadali smo znojavi po krevetu i podu. Iz dupeta joj je lagano ispao dildo do kraja. Ona ga uze i stavi pod jastuk.

devojka jebana dildom u guzu i kurcem u pičku

Izašao sam u hodnik. Nije bilo nikoga.

Pored Stjuarda, od danas sam imao i Ajten za povremeni sex. Tako je i bilo do kraja mog boravka na brodu.

Nastavak: Ahmud je bio kralj čmarova

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x