Tako me je dobro obučila, da sam od tada postao dobar jebač

Bilo je to davno, tada sam imao 18 godina a prijateljica moje mame 50god. Moji su se spremali da idu na odmor, ja sam morao ostati kući zbog treninga. Moji su zamolili teta Lilu da me obilazi svaki dan, da mi donosi ručak, opre veš i pospremi po kući. Na to saznanje da će mi svaki dan u kući biti teta Lila, žena na koju ja redovno drkam jer je tako jebozovna matorka nije bilo veće radosti.

Prošlo je nekoliko dana, teta Lila je skoro svaki dan dolazila, donosila mi je ručak, oprala sudove, sedeli smo satima, zezali, ali ja nikako da skupim hrabrost da je pitam da mi dozvoli da je pojebem. Čim je odlazila ja sam ga odmah izdrkavao po nekoliko puta.

Petog dana došla je u nekoj letnjoj haljini, rešila je da opere pod, sagnula se i počela da briše, ja sam sedeo i gledao u njene guzove. Ne vredi, kurac samo što mi ne pukne. Ustao sam, izvadio ga i stao ispred nje. Ona ga pogleda, zatim me pogleda u oči i kaže:
– Pa šta si čekao do sad? Ja lepši kurac od ovog nisam vedela… Jel’ obrezan? Pravi pornićarski!

Uzela ga je u usta i počela da ga puši. Kako mi je bilo lepo! Kako lep osećaj! Nisam mog’o dugo izdržati, uhvatim je sa obadve ruke za glavu i počnem svršavati. Punio sam joj spermu u njena usta, toliko da je ona u nekom trunutku počela da se zagrcnjuje i kašlje:
– Pa ti nisi normalan, odakle ovoliko svršavaš?
– Joj teta Lilo, da ti znaš koliko sam ja sperme prolio drkajući na tebe, ne bi mi verovala.

Posle kraće pauze zamolio sam je da mi se naguzi. Počeo sam jebati tako brzo i jako, da me je ona u jednom trenutku prekinula i počela da mi govori kako da je najbolje guzim. Davala mi je ritam i govorila kako želi da me nauči da budem najbolji jebač. Pošto sam bio toliko napaljen, nisam mogao dugo izdržati, te sam je počeo puniti spermom isto tako obilno.

– Ah, kako je bilo dobro – reče teta Lila. – Sad moram da idem kući, vidimo se sutra na još jednoj jebačini.

Jeb’o sam je svaki dan, tako me je dobro obučila, da sam od tada postao dobar jebač, bar tako govore cure koje sam posle jebavao.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments