Moj prvi grupni seks, sa drugim parom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nataša je volela da surfuje po internetu i upoznaje razne ljude. Jednog dana joj se rodila ideja da proba nešto novo. Naći zanimljiv par oslobođen svih predrasuda i uključiti svog jebača u igru, izgledao je kao veliki izazov za nju!

Nataša i ja bili smo u neobaveznoj šemi. Veoma maštoviti, svaki naš susret obilovao je velikim uzbuđenjima i maštarijama sa puno kvalitetnog seksa. Gotovo da nema šta nismo zajedno radili. A onda je na netu upoznala sličan par. Marko je imao 28, a Jelena 26 godina. Sve je počelo neobaveznim ćaskanjem, da bi se tri dana kasnije po prvi put dotakli i najlepše od svih tema, seks! Ubrzo su shvatili da imaju iste želje i prohteve. Razmenili su par slika i dogovor je bio na pomolu. Nata je predložila da se svi nađemo u jednom lokalu, u predvečerje.
– Recimo četvratak? – predložila je.
– Može! – kao iz topa, odgovorio je Marko. Obavestila me je o svemu, i na opšte oduševljenje, prihvatio sam ideju, i ne znajući da su se Nata i Jeca već dogovorile i šta će da obuku.

Došao je i taj četvrtak, 7 sati uveče. Došli smo 5 minuta ranije i zauzeli mesto u gotovo praznom lokalu. Zazvonio je Natašin telefon.
– Tu smo – rekla joj je Jeca, pomalo uzbuđenim glasom.
– Uđite, mi smo treći sto levo, videćete nas.

Trenutak upoznavanja, svi smo bili malo napeti, rukovali smo se i smestili. Jelena je sela preko puta mene, a Marko preko puta Nataše. Neobavezna priča uz flašu vina da razbije početničku tremu. Sve je govorilo da će ovo biti uzbudljiva noć! Gotovo identično obučene, štiklice, kratka suknjica, uska majica bez brusa… delovale su nestvarno! Nisam skidao oči sa Jeleninih lepih grudi i bradavica koje su se nazirale ispod majice. Boca vina je skoro bila popijena, kada sam ustao i prošetao do WC-a. Jelena je namignula Marku i krenula za mnom.

Ja i Jeca sami, pogledi su nam se ukrstili, pohota se osetila u vazduhu…

tumblr_mvofqiLoJc1sa1d55o1_1280Uzeo sam je jako za ruku i privukao. Poljubio sam njene sočne usne. Jezici su nam se začas isprepletali. Prihvatila je igru i počela strasno da me ljubi. Začas se njena ruka našla na mom mačoru. Stiskala ga je i drkala. Spustio sam svoju ruku do njenih butina. Milovao sam je, a onda osetio njenu vrelu, pohotnu pičkicu. Nije obukla gaćice.
– Mmm… Kako sam napaljena! – rekla je.

Predložio sam joj da pođemo do stola i kažemo Nataši i Marku da ih čekamo kod mene u stanu. Samo su se nasmejali. Nismo ni krenuli, a čini mi se da smo već bili u stanu.

Nataša je u međuvremenu igrala svoju igru, raširila je nogice i dala do znaja Marku šta želi. Ni ona nije imala gaćice na sebi. Sâm pogled na njeno međunožje učinio je da Marku kurac poraste u farmerkama, koje samo što nisu eksplodirale. Nata je lagano nogom prešla preko njegovog mačora, tek toliko da ga oseti, da oseti njegovu potenciju i snagu.

Popili su čašu vina i krenuli za nama. Na putu do stana požuda je proradila. Nataša je, još dok je vozio, uzela Markov kurac u usta, pušila ga je kao da joj je poslednje što će videti, sisala ga i drkala jako. U trenutku ulaska, u stanu su zatekli najlepši mogući prizor. Jelena je sedala na stolici i pušila moj veliki, nabrekli kurac. Oboje smo bili nagi. Ušli su i poželeli da nastavimo sami.
– Želimo da vas gledamo! – rekli su.

Uzeo sam Jecu za ruku i odvuko je u krevet. Pohotno sam ljubio njene usne, vrat i grudi… Mmmm… Jezikom sam lagano skliznuo preko stomaka i prepona, do već jako vlažne pičkice. Bila je sveže izbrijana i mirisala je. Naizmenično sam lizao njenu pičkicu i anus. Stenjala je i vrištala, a onda je počela da me moli.
– Jebi me! Rasturi moju pičkicu! Rasturi me celu…

tumblr_inline_mzemzikJYL1rr6ht5

Prislonio sam svoju kurčinu na njenu pičkicu i ušao lagano, samo malo. Uhvatila me je pohotno za guzove i nabila se jako do kraja na njega. Jebao sam je celom dužinom. Vrištala je neverovatno glasno, a onda je prišao Marko i dao joj svoj, već tvrdi, kurac da puši. Sada je imala jedan kurac duboko u ustima, a jedan do kraja u pičkici. Izvijala se, mumlala i uživala u izlivima strasti.
– Nato, pridruži nam se – rekao sam.

Prišla je odmah, raširila Markove guzove i jezikom oblizivala njegov anus. Jeca mu je i dalje pušila i sisala kurčinu dok sam ja nabijao i vadio svoj kurac iz nje… Mmmm…

Promenili smo položaj. Sada je Marko bio dole, a Jeca je jahala pohotno na njemu. Skakala je po njegovom kurcu, izvijala se i nabijala. Sada je moj kurac bio gotovo ceo u njenim ustima. Marko joj je stavio srednji prst u guzu. Na momenat su sve njene rupice bile popunjene do kraja. Svršavala je kao nikad u životu. Osetili smo to i ubrzali ritam, vadili svoje alatke, a onda opet bili duboko u njenim ustima, pičkici i guzi. Uzdahnula je, skinula se sa Markovog kurca i legla na leđa sa osmehom nikada pre viđenim, bar po rečima njenog dečka.

Primale su kurčeve u obe rupe

– Hvala vam, momci. Ja sam gotova, a sada je red da i vi završite ono što ste započeli. Želim da vas gledam dok jebete Natašu. Želim da je napunite, da joj svršite po licu i ustima. Želim da svi svršite istovremeno! – zadovljno je rekla, a onda se okrenula prema Nataši i upitala – Nato, je l’ želiš da probaš ovaj neponovljiv osećaj?

tumblr_mw891muVU41rlzxido1_500Zatim je postavila Natašu na krevet, spustila se i gurnula jezik duboko u njenu slatku pičkicu. Lizala joj je pohotno mačkicu i guzu i pripremala je za totalni užitak, za njen devojački san: dva kurca, jedan u… Ma znate već 🙂

Seo sam joj na lice i dao svoj anus da ga liže, a onda i kurac. Prvo ja, pa Marko, pa naizmenično. Otimala se, nije znala koji će pre da uzme da sisa. Duboko ih je zavlačila u usta, lizala od korena do glavića, pohotno drkala, a onda opet kružila svojim jezikom oko naših anusa…
– Sad ćemo da te jebemo, Nato – šapnuo sam, okrenuo je zguza i stavio svoju kurčinu duboko u nju.

Držao sam je za kukove i nabijao je na sebe. Ceo kurac je bio u njoj, u njenoj slatkoj, uskoj pičkici. Izlazio sam, pa se opet ceo gubio u njoj. Kako je samo vrištala, sve dok joj i Marko svoju alatku nije dao duboko u usta. Bio je to prvi put da puši i bude tucana istovremeno.

Osetio sam da je uživala kao nikada pre. Promenili smo uloge, sada je Markov kurac bio u njoj, a moj u njenim ustima. Kako je samo bila pohotna… Mmmm…
– A sada ti malo lezi dole – naredila je Marku, a onda ustala i opkoračila ga.

Lagano je spustila svoju pičkicu na njegovu facu, trljala se kao luda i nabijala na njegov nos. Natini sokovi bili su svuda po njegovom licu, a Markov jezik i nos naizmenično u njenoj pičkici, pa u guzi. Nastavila je da se spušta.
– Želim da budeš ceo od mojih sokova – šapnula mu je i, preko stomaka, spustila se do njegovog kurca. Uzela ga je u ruku i sela nabivši se jako do kraja na tu kurčinu. Mešala je, vrištala, izvijala se i stenjala. Kakva kučkica! – pomislih.

photo-Double-Penetration-GIF-389705137A sada, Nato, ono što si dugo čekala… – pomislih u sebi. Dok se nabijala na njegov kurac, prišao sam joj s leđa i prislonio alatku na njen anus. Još jednom se nabila do kraja na Markov kurac i tu ostala.
– Hajdeeeeee… To želimmmm… Stavi mi ga u guzu, pleaseeee!!! Želim vas oba u sebi!

Ušao sam lagano u njenu guzu, samo glavić. Guza joj je bila spremna, dobro podmazana. Lagano sam prodirao, dok se ona trljala o Marka. U trenutku, to je bilo to, moja kurčina bila je duboko u njenom anusu, a Markova duboko u njenoj mačkici. Vrisnula je od sreće, mogao sam da ubrzam ritam. Prodirao sam jako, vadio svoj kurac, pa opet ulazio. Tolike izlive zadovoljstva nisam nikad čuo u životu. Bila je toliko glasna dok smo je tucali, da je Jeca u jednom momentu prišla,uhvatila je za kosu i nabila njenu slatku glavicu među svoje prepone.

Mmmmmm… Svi smo bili glasni, osećalo se u vazduhu da smo pri kraju.
– Svršavaaaaam… – zaurlala je tresući se od zadovoljstva.

tumblr_mw0cngcvoA1rv6uzho1_400Skinula se sa Markovog kurca. Stao je iznad nje i uzeo da ga drka. Jeca mu je pomogla. Uzela je njegovu kurčinu u ruke i salve sperme vešto preusmeravala u Natina i svoja usta. Lica su im bila sva od sperme. Svršio je dovoljno za obe. Nastavio sam da tucam Natašu, a onda u mlazevima napunio njenu guzu do vrha. Vauuuu… Kakav svršetak! – rekoh sebi, dok su se njih dve jož oblizivale i jezikom skidale poslednje kapi Markove sperme jedna drugoj sa lica.

Predahnuli smo malo, prvo su se njih dve istuširale, a zatim i Marko. Ja sam cirkao vino. Bili smo svi više nego zadovoljni.
– A sada i ja odoh da se istuširam, ali imam još jednu želju. Dođite vas dve – pozvao sam ih. Upalio sam tuš i rekao im da me gledaju dok se tuširam, a zatim ih pozvao da priđu.
– Želim da se popiškite po meni! – Izgasio sam tuš i legao u kadu. Samo su se nasmejale i bespogovorno prišle. Stale su iznad mene.
– Vreli tuš, a? – pitala je Nataša, a onda iz pičkice usmerila mlaz po meni.
– Kako je dobro – reče Jeca i uradi isto.

Piškile su svuda po meni, a onda obe ušle u kadu i zagrlile me strasno. Moj kurac je ponovo bio u erekciji. Uzele su ga, prvo Jeca, a onda i Nata. Još jednom su me dovele do vrhunca svojim veštim jezicima. Brzo sam svršio po njihovim slatkim licima i usnama.
– E, sad možemo da se istuširamo, pa da se odmorimo malo – rekao sam im uz osmeh.

dve devojke puše kurac

Popili smo svi zajedno još po jednu čašu vina pred rastanak i razišli se uz konstataciju da ovi susreti treba da postanu češći.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x