Seksualno uzbuđivanje žene je umetnost!

Hajde da priznamo – žene se ne uzbuđuju na isti način kao muškarci! Žene su komplikovanija bića koja moraju da se stimulišu u više zona da bi bile zadovoljene. Za njih, seks je isto toliko emocionalno i psihološko iskustvo koliko i fizičko. Znanje gde se ženske erogene zone nalaze može da vam pomogne da je oraspoložite za seks i izludite u isto vreme! Od glave do pete njenog tela, evo 13 tačaka na koje treba da počnete da obraćate pažnju.

Njen mozak

Eksperti kažu da je ženin najveći seksualni organ njen mozak, i ima istine u toj tvrdnji. Za žene, vođenje ljubavi vrlo brzo može postati dosadno ako ne postoji psihološka povezanost. Moraš da se dopadneš njenom umu sa pravim „prljavim rečima” da bi je uzbudio. Ovo može da varira od romantičnog do „pravo u centar prljavog”, i ne postoji jezik koji pali za sve žene. Saznaj koji tip prljavih reči pali najbolje tako što ćeš testirati. Pokušaj da ne preteraš prvi put. To može samo da joj pokvari raspoloženje.

Uši

Milovanje ušiju je može izludeti! Postoje više od 120 akupresurnih tačaka na njenim ušima, a kineski akupunkturisti veruju da stimulacija ove regije šalje seksualnu energiju kroz celo njeno telo. Imaj na umu: Uši mogu biti izuzetno osetljive (zato budi nežan). Moraš ih pažljivo ljubiti ili nežno masirati svojim prstima!

ljubljenje u vrat i uši

Usta i usne

Prvi poljubac lansira nivo dopamina u mozgu, a maženje sa partnerom uzrokuje da njeno telo proizvodi oksitocin. Obe ove hemikalije čine je da se oseća dobro i raspoloženom za seks! Žene preferiraju meke, nežne poljupce, pa je važno da ne balaviš previše. Uglavnom je najbolje da pustiš da ona vodi. Ona će te ljubiti na način na koji želi da ti ljubiš nju, što će je uzbuditi! Obrati pažnju! Ako voli to, razigrano grickanje donje usne je može uzbuditi.

Koža glave

Koža glave nije baš prva erogena zona koja pada na pamet, ali masaža glave može biti stvar koja će je lansirati! Masaže glave uzrokuju da njeno telo otpušta oksitocin, hormon koji opušta telo i poboljšava seksualno zadovoljstvo. Samo imaj na umu da postoje pravi i pogrešni načini za masiranje glave. Zato bi trebao da pratiš ova uputstva: pravi duge pokrete prstima, budi nežan ako planiraš da koristiš nokte, kreći se prema korenu njenog vrata i masiraj tu zonu praveći čvrste pokrete na gore svojim palčevima, I pravi ovaj isti pokret u delu iza ušiju. Imaj na umu: Ovi pokreti su umirujući ali zavodljivi i neverovatno senzualni u isto vreme. Nemoj potcenjivati njihovu moć!

Pozadina njenog vrata

Skoro svaka žena reaguje na ovu zonu, i sa pravom tehnikom, možeš postići da se topi u tvojim rukama. Pozadina njenog vrata je vrlo osetljiva na ljubljenje, dodirivanje, lizanje i grickanje. Obrati pažnju: Trebalo bi da eksperimentišeš da pronađeš šta joj se sviđa, isprobavajući od grickanja do ljubljenja. Skoro svaka žena reaguje na ovu zonu, i sa pravom tehnikom, možeš postići da se topi u tvojim rukama. Pozadina njenog vrata je vrlo osetljiva na ljubljenje, dodirivanje, lizanje i grickanje. Obrati pažnju: Trebalo bi da eksperimentišeš da pronađeš šta joj se sviđa, isprobavajući od grickanja do ljubljenja.

Grudi i bradavice

Jako mnogo muškaraca se previše fokusira na ženske grudi i bradavice. Postoji šansa da ćeš u ovome uživati više nego ona! Neke žene su osetljivije u ovoj zoni od drugih. Zapravo, ima onih koje doživljavaju orgazam samo ako im dodirneš grudi na pravi način. Ključne reči su: na pravi način! Ne popuštaj iskušenju da ih zgrabiš kao neki napaljeni tinejdžer.

lizanje bradavica

Imaj na umu: Neke žene imaju vrlo osetljive grudi i grubost zapravo može da ih povredi! Nežno milovanje, ljubljenje i sisanje njenih bradavica je bolja opcija! Sve je u tome da nađeš šta pali ženu sa kojom si.

Donji deo leđa

Ovo je jedna od najpotcenjenijih zona i tačka na koju definitivno moraš da obratiš više pažnje. Donji deo leđa kod žena je neverovatno osetljiv, što ga čini perfektnim za ljubljenje, grickanje i lizanje! Idi polako i posmatraj njenu reakciju. Ako joj prija, zadrži se neko vreme tamo. Ako ne, nastavi nagore.

Guza

Koliko god šokirajuće zvučalo, postoje mnoge žene koje vole da se igrate sa njihovim zadnjicama. Stiskanje i pljeskanje može da je uzbudi, ali neke žene žele čak i više: lizanje, sisanje i (naravno) penetraciju! Takođe ima žena koje vole da zaobiđete ovu regiju. Istražuj polako dok ne shvatiš šta voli a šta ne. Nemoj samo da pretpostaviš da su ti njena zadnja vrata tek tako otvorena!

Zona donjeg stomaka uključujući venerin breg, klitoris i vaginu

Treba da je već očigledno do sad: venerin breg, klitoris i vagina su verovatno najosetljivije zone na njenom telu. Možeš stimulisati klitoris: prstima, jezikom, ili svim tim u isto vreme. Koristi govor njenog tela i uzdahe kao merilo da li si na pravom mestu. Famozna G-tačka može biti teža za lociranje, ali zahvaliće ti za uložen trud i vreme da je pronađeš. Imaj na umu: G-tačka je krajnja zona zadovoljstva. Kreira senzaciju od glave do pete koju većina žena ne može da opiše rečima!

facesitting

Unutrašnja strana butina

Unutrašnje butine su vrlo osetljiva zona i vrlo dobro reaguju na maženje, dodirivanje, lizanje i ljubljenje. Stimulisanje ove zone pojačava iščekivanje. Polako, i zapamti da ih ne grizeš ili da se previše zanosiš. Imaj na umu: Nežno, lagano maženje će je izludeti. Žene više vole spore i meke pokrete u ovoj zoni. Ženska kolena su verovatno deo tela koji skoro svi preskoče! Kako god, svi nervni završeci ovu tačke čine najerogenijom zonom njenog tela. Nežno lizanje i grickanje pozadinje njenih kolena može da je izludi! Zapamti da ideš sporo. Ova zona je jako osetljiva, treba da budeš nežan. Imaj na umu: Ne želiš da je golicaš previše. Najbolje je kratko ljubiti ili grickati ovu zonu dok se polako penješ ka gore.

Stopala

Velika količina nerava u mozgu je spojena sa stopalima. Iznenađujuće, toliko muškaraca preskoče ovaj bitni deo njenog tela. Istina je da je će lizanje ili sisanje njenih prstiju seksualno stimulisati i proizvesti neverovatnu reakciju. Samo proveri da li su joj stopala čista!

Zglobovi

Zglobovi su još jedna zona koju većina muškaraca preskoči, ali većina žena voli da im se ova regija nežno trlja iii gricka. Izdvoji vreme da joj ljubiš i maziš zglobove. Biće srećna što si to uradio (a bićeš i ti)!jebanje i lizanje stopala

Sledeći put kad si sa ženom, fokusiraj se na ovih 13 tačaka za izluđivanje. Ne zaboravi da istražiš i druge tačke na njenom telu. Možeš naći neku novu za koju nije ni znala da joj prija. Imaj na umu: Ključ savladavanja umetnosti zavođenja je u tome da obraćaš pažnju šta joj se sviđa. Pruži joj ono što želi, a ona će ti zahvaliti posle.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o