“The best bitch” na festivalu i crnačka gozba

Registrovani korisnici ne vide reklame

Tek sam pojeo bombon, kada sam izgubio ostatak društva s kojim sam došao na festival. No, nije mi to predstavljalo problem, dapače. Mogao sam se potpuno predati osjećaju glazbe, bez da itko uljeće u razgovor. Pronašao sam svoje mjesto u toj rasplesanoj gužvi, među masom, ali nešto dalje od pozornice i dovoljno blizu šanku, da guranje do njega ne traje predugo. Vrhunska glazba i djelovanje bombona potpuno su me transferirali u neku drugu dimenziju. Potpuno opušten i rasplesan, uživao sam u žestokom elektronskom ritmu.

Odmah uz mene, zabavljala su se dva crnca. Nisu bili klinci kao većina posjetitelja festivala, već moji vršnjaci, krupnih tijela i puno viši od mene. Iako su se glasno smijali te se povremeno slučajno sudarali sa mnom, nisu me mogli izbaciti iz mog svijeta. Ipak, prilikom jednog jačeg sudara, krenuli su se ispričavati te su me ponudili pićem. Prihvatio sam i uskoro smo se sprijateljili.

Jeff je bio ćelavi nabildani tip, bar za glavu viši od Grega, obućen u kratke vojničke hlače i bar nekoliko brojeva premalu crnu potkošulju. Greg je imao kratku kovrčavu crnu kosu, lice istaknute čeljusti, te također krupnog tijela, ali ne napucanog bilderskim mišićima, odjeven u jednostavnu majicu kratkih rukava i šarene kupaće. Nakon prvog pića, uslijedilo je i sljedeće, a zatim još jedno, i tako dalje. Uz djelovanje alkohola i bombona, potpuno sam se opustio uz njih, te su zafrkancija i ples bivali sve opuštenija.

Vrlo brzo krenuo sam, glumeći zafrkanciju, izazovno plesati s njima naizmjenično, trljajući se o njih. Vrlo su spremno to prihvaćali te sam tokom plesa osjećao njihove šake svukuda po tijelu. Kada su mi ponudili još jedan bombon, potpuno sam odbacio masku „zafrkancije”, te sam trljanju o njihova tijela u plesu dodao i otvorene izazovne dodire, po rukama, prsima i međunožju, a počeo sam se i otvoreno nuditi da me odvedu k sebi. Iako su ispočetka igrali na kartu macho frajera i djelovali nezainteresirano, uskoro smo krenuli put njihovog apartmana.

Gotovo skačući od sreće, napustio sam festival u njihovoj pratnji, te smo se uskoro sjeli u taxi i odvezli do njihovog apartmana. Kada smo ušli u apartman, tamo su već bili neki njihovi prijatelji. Dvoje s djevojkama, koje su valjda pokupili na festivalu, a jedan sam sa strane, u društvu svog whiskeya. Greg je vodio put do sobe, a prolazeći pored samotnjaka, samo sam im rekao:

– He can join us too if he wants!

Naravno, sljedeći Grega, mene i Jeffa, došao je za nama u sobu. Kada je Greg zatvorio vrata, Jeff me je odmah obuhvatio svojim rukama odozada za kukove, a novopridošlom su objašnjavali kako su me našli, te da sam jako željan druženja.

gay pušenje, bbc

Osjetio sam poljupce na vratu te sam zabacio glavu, omogućujući Jeffovim usnama bolji pristup. Njegove su snažne ruke istraživale moje tijelo, a Greg i novi, mislim da se zvao Mike, gledali su u nas, skidajući majice. Uskoro mi je Greg prišao sprijeda te me obuhvatio rukama i pripio se uz moje tijelo, ljubeći mi drugu stranu vrata. U sendviču između njih, osjećao sam se napaljeno i podatno te sam počeo uzdisati, osjećajući njihove dodire. Trljali su se o mene, a zatim mi je jedan skinuo majicu, dok je drugi istovremeno povukao moje hlače i bokserice na dolje.

Oborili su me na krevet, te nam se priključio i Mike

Dok su me ljubili, moja jedna ruka istraživala je jedan snažan torzo, dok je druga dodirivala drugi. Treći, Jeff, bio mi je i dalje odozada, te se zabavljao ljubljenjem mojih ramena i leđa, dok su mu ruke istraživale moju guzu. Moje su ruke brzopleto krenule otkopčavati, a zatim i skidati Gregove hlače. Dok sam to obavljao, Mike se skinuo sam. Kleknuli su na krevet, a ja sam se oteo iz Jeffovih ruku i na sve četiri krenuo prema Gregovom kurcu.

Oh, tek sam tad otvorio oči i pogledao kakvi se kurci nalaze ispred mene. Bili su OGROMNI. Iako nisu bili do kraja dignuti, već su bili najveći koje sam ikada vidio. Razrogačio sam oči i, u čudu, otvorio oči te ostao smrznut. Da me Mike nije uhvatio za potiljak i povukao svom kurcu, vjerojatno bih još dugo ostao začuđen. No, kako me njegov dodir prenuo, krenuo sam njegovog oblizivati dugim sporim lizovima preko cijele težine. Nakon nekoliko lizova, primio sam ga u ruku i shvatio da ga jedva uspijevam držati u šaci, a kada sam ga pokušao staviti u usta, već mi ih je njegov glavić napunio, a uz sav trud, nisam uspio progutati više od trećine dužine.

blowjob gay redaljka

Dok sam se ja trudio oko Mikeovog kurca, Jeff me je pljesnuo po guzici te komentirao s Gregom kako mi treba vježbe. Još su se nešto šalili, ali punih ustiju nisam previše pažnje obraćao na njihove komentare. Krenuo sam obrađivati Mikeov kurac što sam bolje mogao, no uz sav trud, nisam uspjevao strpati bar polovicu.

Mike me potom grubo zgrabio za potiljak te pomakao svoje kukove prema napred. Kako se nisam mogao izmaknuti od čvrstog stiska, širom sam otvorio usta i osjećao kako prodire u moje grlo gušeći me. Mike je gurao sve dublje, a ja sam, boreći se za zrak i da izdržim prodor, rukom uhvatio Gregov kurac. Lagano sam ga krenuo nadrkavati, dok je Mike sporo jebao moje grlo.

Za to vrijeme, osjetio sam kako Jeff nešto razmazuje po mojoj guzi. Njegov je namazan prst kružio oko moje guze, a Mike je konačno popustio stisak te sam se oslobodio da nakratko uhvatim zraka dok se moja slina rastezala između mojih usana i njegovog kurca. Greg je brzo iskoristio priliku, te je moje usne nataknuo na svoj kurac. Sada je on prodirao sve dublje i dublje, dok nije uvidio da dublje ne bih izdržao. Krenuo je jebati moja usta, brzo i žestoko, a dok sam se ja gušio pod njegovom navalom, rukom sam drkao Mikeovu zvijer i osjećao kako Jeffov prst prodire u moju guzu. Lagano je gurao, sve dok se moja rupica nije opustila i dopustila mu da glatko sklizne unutra. Obrađivao me prvo jednim, a zatim je dodao i drugi prst, a ja sam u ustima mijenjao Mikea i Grega.

gej grupnjak, interracial

Najednom je stao i izvadio prste iz moje guze. Iako sam htio još, bio sam previše posvećen mrcinama u mojim ustima da bih se bunio. U jednom trenutku, Mike me opet grubo zgrabio za kosu i probio se u moje grlo što je dublje mogao te stao tako, držeći me čvrsto, da se ne mogu izmaknuti, unatoč gušenju i boli.

Tada sam, nakon nekog vremena, osjetio pritisak nečeg debljeg od prsta na svojoj guzi

Krenuo je lagano pritiskati o moju rupicu, a zatim se pritisak pojačavao, izazivajući mi nelagodu. Ipak, u jednom je trenutku moja guza popustila, te sam osjetio kako u nju prodire nešto veliko i tvrdo.

Pomješanog osjećaja boli i užitka, davio sam se na Mikeovom kurcu, dok me Jeffov sve više širio i ulazio sve dublje. Ispustio sam Gregov kurac iz ruke i čvrsto se primio za plahte kreveta, a Jeff je, nakon što je stigao negdje na pola puta, grubo i naglo probio moju guzu do kraja. Jako sam vrisnuo, osjećajući kako prodire, no Mikeov kurac u mom grlu potpuno je utišao taj vrisak, te se čulo samo nerazumljivo mumlanje. Sada, kada je svaki sa svoje strane bio u meni najdublje što može, najednom su me počeli žestoko jebati. Jedan u usta, drugi u guzu.

velika crna kurčina, bareback

Jedva sam podnosio njihovu navalu, dok su si oni međusobno čestitali na ulovu:
– He is so fucking tight – komentirao je Jeff, držeći me čvrsto za guzove, razvaljujući me nemilosrdno.

Mike i Greg su se zamjenili, ali do milosti prema meni nije došlo. Jedva sam nešto malo zraka uhvatio, kad je Greg još žešće počeo jebati moja usta. Nastavilo se tako još dugo, meni se činilo kao vječnost, a zatim je Jeff prepustio mjesto Mikeu i pridružio se Gregu naprijed.

Dok me je Greg jebao u usta, Mike se s druge strane sve jače i brže nabijao u moju guzu, a Jeff me je lupao svojim kurcem po obrazu. Zatim bi se zamjenili, i tako neprestano.

Sada je Greg došao na red da proba moju guzu. Mike mu je ustupio mjesto, a on me je okrenuo. Ležeći na leđima, raširenih nogu, čekao sam da se namjesti, a zatim sam dočekao njegov prodor uz glasni vrisak. No odmah su mi Jeff i Mike prišli licu, svaki sa svoje strane i krenuli me naizmjenično jebati u usta.

crna kurčina u dupetu, gay sex

Moje je lice već bilo slijepljeno mojoj slinom, a ogromni crni kurci Jeffa i Mikea nisu pokazivali znakove posustajanja. Dapače, bili su sve žešći i nemilosrdniji, a i Jeff je sve žešće prodirao u moju guzu. Svo to vrijeme moj je kurac, tvrd kao kamen, mlatarao po zraku i mom trbuhu, odajući me koliko uživam u ovome.

– Give me two minutes with him – rekao je Mike Jeffu i počeo jebati moje grlo najžešće što je mogao.

Usta su mi već bila razvaljena, vilica ukočena u raširenom položaju, a grlo bolilo od naleta ovih životinja. Međutim, Mikea sam i dalje dočekivao dok je do kraja prodirao u moje grlo, gušeći me svojim kurcem. Greg ga je pitao hoće li svršiti jer je on blizu, a Mike je svoj kurac strovalio u moje grlo, udarajući kukovima u moje usne i stresao se.

Osjetio sam kako iz njegovog kurca direkt u moje grlo cijedi njegova sperma. Kada se malo sabrao, krenuo ga je izvlačiti, a hrpa sperme zatrpala je moja usta. Pokušao sam sve primiti, međutim, bilo je toliko toga da se sve izlilo po mojoj faci i nastavilo slijevati niz obraze. Progutao sam koliko sam mogao, a zatim dodatno posisao Mikeov kurac, ne bih li ga počistio.

gej jebanje u usta, bbc

Čim se Mike izmakao, Greg je zauzeo njegovo mjesto i počeo nadrkavati kurac ispred moje face. Podigao sam se lagano i prislonio usnice, ne bi li ga uzeo u usta, ali Greg je naredio da legnem i čekam da mi zalije facu. I stvarno, nekoliko sekundi nakon, obilan mlaz je poletio iz njegovog kurca i razljepio se između mojih očiju i preko čela. Taman u tom trenutku osjetio sam ponovno žestok prodor u svoju guzu. Bio je to Jeff, kojem još nije bilo dosta i koji je konačno uspio svoj kurac pospremiti u mene sve do jaja. Moje se tijelo nekontrolirano treslo i izvijalo, dok sam glasno uzdisao pod njegovim udarima, a Greg je istovremeno nastavio zaljevati moje lice svojom spermom. Oh koliko je toga imao… Cijelo mi je lice obilno prekrio, ali nastavljao je i dalje.

Za to vrijeme me je Jeff čvrsto držao za noge i žestoko se nabijao u mene. Kada je Greg konačno završio, ostali smo samo on i ja. Prepustio sam se potpuno i s radošću i glasnim uzdasima dočekivao svaki njegov prodor. Osjećajući kako mi se sperma cijedi s lica, a Jeff sve žešće razvaljuje moju guzu, odlučio sam i ja sebe dovesti do vrhunca. Međutim, Jeff me je odvratio od toga i čvrsto mi zgrabio moj kurac u ruku i krenuo ga drkati. Sve sam se više tresao i sve glasnije uzdisao, a on nije posustajao. A onda sam eksplodirao. Svoju sam guzu gurnuo prema njemu, želeći se što više nabiti na njegov kurac, a iz moga je na sve strane počela štrcati sperma. Po meni, po plahtama, po Jeffu… Moje se tijelo nekontrolirano i divlje uvijalo, a i iz usta sam ispuštao uzdahe čudnih, nekontroliranih tonova.

Kada sam konačno stao sa svojim orgazmom, Jeff je izvukao svoj kurac iz moje guze, opkoračio me je oko ramena i istog trenutka počeo zalijevati svojom spermom po licu i vratu. Kao i prva dvojica, i jeff je bio vrlo obilan te nemam pojma kako je uopće to sve stalo na moju facu, a kada je završio, pocuclao sam mu još par puta kurac, ne bih li bio siguran da je detaljno očišćen i da sam pokupio svaku kap njegove sperme sebi.

gay bukkake

Legao sam i pokušavao doći do daha, a njih trojica su se u međuvremenu osvježili u wc-u. Kada sam konačno bio u stanju ustati iz kreveta, upitao sam ih gdje je wc, te izašao iz sobe, umazanog lica i gol, zaboravljajući da nismo bili sami u apartmanu, sve dok nisam ugledao dva njihova frenda u dnevnom boravku apartmana. Sada su bili bez svojih ženskih pratnji.

– Seems like they caught the best bitch at the festival. Maybe we should give it a try later – komentirali su jedan drugome kroz glasan smijeh, a ja sam, crveneći se od srama, otrčao pod tuš.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x