Sve je pošlo naopačke, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je prva u niz priča koje želim da napišem. To neće biti klasične priče sa potentnim mužjakom koji iskoristi neku situaciju da pojebe. Ja zapravo želim da vam ispričam o nekim životnim situacijama u kojima ti niz slučajnosti potpuno promeni sudbinu i život, a da ti ni ne znaš da se to desilo. Shvatiš tek godinama kasnije ako staneš i osvrneš se na svoj život. Ali ima i jebanja u priči, nije da nema.

Ja kad pomislim na svoj život, glavno osećanje mi je da je sve što mi se desilo u životu bilo slučajno i mimo svakog plana. Rođen sam u jednom malom mestu, nije bitno gde. Nije baš selo, ali nema srednju školu. Otprilike tako neko naselje. Detinjstvo mi je bilo mnogo lepo, ne bih ga menjao ni za šta na svetu.

U trenutku kada ova priča počinje, ja sam na studijama u Beogradu. Živim u Zemunu sa cimerom i imam dugogodišnju devojku Jelenu. Cimer se zove Nenad, ja sam Marko. Jelena je Nenadova sestra od tetke.

Svi smo bili jako bliski, pošto smo ista generacija, išli smo zajedno u osnovnu školu, pa u srednju, došli zajedno u Beograd. Nenad i Jelena su odrasli u istoj kući i bili su skoro kao rođeni brat i sestra. Njihove majke su rođene sestre i kako su iz imućne podice, imaju veliku kuću i imanje pa su se muževi uselili kod njih umesto da one odu. Mene i Nenada su od detinjstva zvali jednim imenom Mane od Marko i Nenad, i mi smo se međusobno zvali tako – i ja sam njega zvao Mane i on mene. Celo detinjstvo smo proveli zajedno pošto su nam očevi radili zajedno u ciglani. Njegov otac je bio direktor, a moj njegov zamenik. Cela ta priča sa ciglanom se jako loše završila, ali to i nije mnogo bitno za ovu našu priču, bar za sada.

Jelena i ja smo u vezi od osmog razreda. Kako smo odrasli zajedno, bili smo jako bliski i strašno smo se voleli. Bili smo jedno drugome prvi, u svemu. Kad pogledam na sebe tada, Jelena mi je bila sve što mi treba u životu i nikad nisam poželeo nešto više ili drugačije od nje. Išli smo zajedno na maturu i tako smo bili lepi da sam često gledao fotku gde poziramo na stepenicama kod fontane i pomišljao da će slično biti i kad se budemo venčavali.

Da je sve bilo idilično, ove priče verovatno nikad ne bi bilo. Ali dosta toga se izmenilo za relativno kratko vreme. Nekako nam je taj dolazak u Beograd svima poremetio živote.

Iznajmili smo stan u Zemunu jer nam je bilo zgodno zbog fakulteta. Mane je upisao Poljoprivredni jer su njegovi u privatizaciji uzeli 20 hektara od poljoprivrednog kombinata. A i ja sam upisao Poljoprivredni, jer ga je Mane upisao. Njemu taj faks nije išao baš najbolje pa pa se posle prve godine prebacio na farmaciju. Njegovi su to dosta teško primili. Prebacivali su mu stalno kako sam ja davao ispite a on nije, ali istina je bila da sam ja morao da dajem ispite da bih ostao na budžetu, da bih ostao u Beogradu. Majka je jedva sastavljala kraj sa krajem i, iako je sve davala za mene, ne bi imala novca da mi plati školarinu. Bili smo već nekoliko godina u dosta teškoj situaciji od kad mi je otac umro. U svakom slučaju, ja sam mislio da je farmacija strava fakultet i bio sam jedini koji je svim srcem podržao Nenada u tome.

Jelena je upisala Arhitekturu jer je njena majka želela da njenu kreativnu i umetničku prirodu usmeri u nešto od čega može da se dobro živi. Jeci se ta ideja nije mnogo svidela, ali nije znala šta bi drugo. Kad je počeo faks zainteresovala se i upoznala nekoliko devojaka prilično sličnih sebi sa kojima je počela da se intenzivno druži.

U Beogradu smo živeli zajedno nas troje

Tako smo se podelili da Jeca i ja uzmemo sobu sa bračnim krevetom, a Mane je bio u maloj sobi sa običnim krevetom. Meni je ta prva godina u Beogradu počela savršeno; fakultet je bio zanimljiv, živeo sam sa Jecom, blejao sa Manetom po Zemunu, šetao se pored Dunava, kupao se na Lidu…

maženje u krevetu

Negde posle zimskih rokova u kojima nije dao ni jedan ispit, Mane je počeo da priča o farmaciji. Jelena je puno učila, išla je rano na faks i dugo ostajala u čitaonici posle. Zvala nas je često da dođemo po nju pa da sedimo po gradu, ali je nas to smaralo. Pogotovo ta alternativna mesta na kojima je ona sedela sa drugaricama sa fakulteta. Nisam primetio tada, ali kretali smo polako na različite strane. Mada je pitanje i šta to uopšte znači.

Pred leto je situacija počela da se komplikuje. Sve je počelo jedan vikend u aprilu kad je Nenadov otac bio kod nas na ručku. Nenad mu je rekao da ga Poljoprivredni smara i da bi umesto obradom zemlje hteo da se bavi nečim ozbiljnijim, kao što je farmacija. Otac mu je odgovorio: „Jel’ znaš ti šta sam ja sve morao da uradim za tu zemlju koju smo uzeli u privatizaciji? Ne znaš, i bolje je što ne znaš. Da je Markov otac živ, mogao bi da ti kaže, ali je čovek umro od stresa i svega. Mnogo ozbiljne smo stvari morali da radimo, a sve zbog vas dece. Hoću kad završiš fakultet da dođeš kući i da živiš kao car na svom imanju. To hoću.” Ostatak ručka je prošao u ćutanju. Sledeći vikend su se najavile Jecina majka i Manetova majka da dolaze u šoping u Beograd i da će u petak spavati kod nas. Sredili smo gajbu i spremili kauč u dnevnoj sobi za njih dve.

Opet je atmosfera bila naelektrisana. Nenad je u međuvremenu prestao da ide na predavanja i vežbe. Bio je do farmacije da se raspita oko upisa, uzeo i informator o fakultetu koji je stavio na vidno mesto u dnevnoj sobi. Majke su sigurno videle informator, nije im mogao promaći. Jelena je spremila supu a meso smo naručili iz obližnjeg restorana. Kako su sele za sto, majke su krenule da komentarišu hranu. Jeleni se njena majka obratila rečima: „Sine kod vas je izgleda sve naopako. Ovaj što ima zemlju hoće da bude apotekar, ovaj bez igde ičega uči za poljoprivrednika, a ti sine, koja treba sutra da budeš stub kuće ne umeš ni supu da skuvaš.” I tako dalje… Mane i Jeca su se baš smorili i samo su ćutali, a ja nisam hteo da se mešam iako sam se osećao prozvanim.

To veče je Jeca iz kupatila došla u prilično kratkoj spavaćici, umesto kao inače, u gornjem i donjem delu pidžame. Ja sam uvek spavao u gaćama, a ona u ful pidžami pošto je bila zimogrožljiva.

pokazuje pičkicu

Mazno je rekla: „Maki posekla sam se malo”. „Gde si se posekla?”, pitao sam. „Evo vidi”, rekla je i zadigla spavaćicu, otkrivajući svoju sveže obrijanu pičku. „Hmmm, šta ćemo sad?”, pitao sam. „Hoćeš da ljubiš da prođe?”, nastavila je mazno i podigla jednu nogu na krevet.

Ja sam se momentalno spustio i počeo da je ližem

Palacao sam jezikom a ona je stenjala sve glasnije i glasnije. „Ššš”, utišavao sam je. Bilo mi je neprijatno jer ona inače skoro nikad nije bila glasna jer ju je bilo sramota od brata, a sad joj je i majka spavala u susednoj sobi. „Baš me briga, nek nas čuje”, rekla je tiho i raširila noge. Ja sam nastavio da palacam jezikom a ona je nastavila da sve glasnije stenje. „Maki jebi me!”, rekla je baš glasno. Ja sam u sekundi skinuo bokserice i već sam otvarao kondom.

Podigao sam je da sedne na sto i počeo da je jebem iz sve snage, bez nekog posebnog uvoda. Ona je glasno stenjala a ja sam je jebao sve žešće, dok nije svršila uz vrisak: „Da! Maki! Da!” Malo smo usporili jer smo se bili baš zadihali. Ljubili smo se i rekao sam joj da je luda što se tako dere. Ona se nasmejala i rekla da je baš zanima faca njene majke sutra ujutru za doručkom.

mladi par, karanje

Prebacili smo se na krevet. Legao sam na leđa i Jele me je zajahala. Rekla je: „Sad hoću i ja tebe da čujem”. Videlo se da je baš, baš napaljena. Jebali smo se glasno dok me je divljački jahala. To joj je bila omiljena poza, da mi se natakne na kurac do kraja i da prstima raširi usnice i ogoli klitoris, da bi mogla da direktno trlja klit o koren mog kurca dok se nabija. Tako je ubedljivo najbrže svršavala. Svršila je tri ili četiri puta na meni. Oboje smo bili znojavi i zadihani, nabijala se i dalje ali sam osetio kako gubi snagu.

Pitao sam je: „Hoćeš da mi popušiš?” Ona mi je šapnula: „Znaš da to ne volim. Radi mi bilo šta drugo što hoćeš.”

Postavio sam je na krevet u doggy, a ja sam stajao pored kreveta i kurcem joj trljao potpuno mokru pičku. Uvijala se i guzila dok sam je trljao kurcem. „Hoćeš ovako?”, pitao sam je. „Može”, rekla je iako u principu nije volela doggy, pogotovo ne na ivici kreveta, iako je meni to bila omiljena poza. Govorila je da je boli kad je jebem tako kao da joj kurcem pomeram neke unutrašnje organe. Premestila se na krevet, okrenula se prema vratima i naguzila se. Ja sam koristio priliku što mi daje da je jebem tako. Odmah sam ušao u nju, čvrsto je zgrabio za bokove i počeo da je jebem. Prvo polako a onda sve jače i jače. Jeca je glasno stenjala i govorila: „Jebi me Marko! Jebi me tako!” Ja sam ubrzao i tako je jako jebao da sam siguran da su u susednoj sobi čuli sudaranje naših golih tela, a Jeca je samo glasno cvilela.

jebanje sa kondomom

Počeo sam da joj kružim palcem oko rupice na dupetu. To je još jedna stvar koju nije volela, a mene je ložila. Sada nije pružala nikakav otpor, dok sam je rasturao od pozadi samo je cvilela i mešala dupetom. Osmelio sam se i lagano počeo da joj zavlačim palac u dupe, prvo samo do jagodice, pa još malo i još malo, dok nije ušao skoro ceo.

Ona je na to reagovala neočekivano dobro – svršila je uz vrisak. „Tako, tako, tako”, govorila je u bunilu. Ja sam je jebao iz sve snage i istovremeno je jebao palcem u dupe. Za par minuta je ponovo svršila, i za par minuta još jednom. Ja sam bio jako blizu i takođe sam sve glasnije stenjao. „Napuni me Marko! Napuni me!”, vrisnula je. Mene je sama pomisao na to toliko naložila da sam istog trenutka počeo da urlam i svršavam. Jelena je ponovo viknula: „To Marko! Napuni me! Mmmm! Napuni me!” Ja sam svršavao i svršavao, a svršavala je i ona.

Kad sam je pustio samo se srušila na krevet, a na mom kurcu je ostao da visi kondom pun sperme koji se lagano klatio, dok se niz moje telo slivao znoj. Pomislio sam kako bi bilo fantastično kad bi mi stvarno dala da svršim u nju, ali znao sam da se to neće desiti. Strašno se plašila trudnoće i bila je jako religiozna i govorila je da nikad ne bi abortirala, ali da ne želi da sjebe sebi život kao njena majka koja se udala trudna sa nepunih 18, za lažova i muljatora.

dp sa prstom

Jele je ležala potpuno znojava i borila se za dah. Ja sam skinuo kondom ali mi je kurac i dalje bio dignut. Prišao sam joj i na usta joj spustio vreo kurac ulepljen od sperme, a ona je otvorila usne i počela da mi liže lagano kurac. Pokupila je jezikom malo sperme i namrštila se. „Ne sviđa ti se?”, pitao sam je. „Nije onako jak ukus kao inače, ok mi je.” „Pa lizni ga onda još malo.” „Nije ti dosta?”, pitala me je. Ja rekoh: „Meni je bilo super!” „I meni”, rekla je mazno dok joj je ruka klizila duž mog kurca.

Spustila se lagano i počela da ga liže celog od korena do glavića i da ga stiska rukom. Kad god bi ga stisnula, iz glavića je izašla kuglica zaostale sperme koju bi ona pokupila jezikom. Ja sam je mazio po dupetu i klizio joj lagano prstima preko pičke koja je i dalje bila skroz mokra. Kad god bih joj prešao prstima preko procepa i klita, samo je tiho zacvilela. „Nije ti dosta?”, sad sam ja pitao nju. „M-m”, odvratila je sa ustima punim mog kurca. „Pa dođi mi onda i ja tebe malo da liznem.”

Namestila se u 69-ku, tako da smo istovremeno lizali jedno drugo

Pušila mi ga je i drkala istovremeno a i ja sam nju jebao srednjim prstom i lizao je. Cvilela je i mumlala sa ustima punim kurca a i ja smo sam stenjao dok su mi njeni sokovi curili niz bradu. Osetio sam kako joj se pička grči i znao sam da će uskoro svršiti opet. To me je tokliko palilo da sam je još jače i brže lizao, a nju je to palilo pa mi nije više drkala i lizala nego mi je bukvalno gutala kurac. Svršili smo istovremeno.

poza 69

Istovremeno sam osećao kako joj se pička grči i grči i grči i curi u potocima i osećao kako joj ispaljujem mlazeve sperme u usta. Kad smo se umirili ustala je i pljunula sve u kantu za papir koju smo imali u sobi. Rekla je: „Eto. Zadovoljan?” A ja sam se malo smorio jer sam se nadao da će ovaj put progutati iako nikad nije htela. Bili smo isceđeni oboje i brzo smo zaspali.

Sutra ujutru kad sam izašao iz sobe naleteo sam direktno na Jeleninu majku…

Nastavak: Sve je pošlo naopačke, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x