Miki ima veliki

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sedeo sam na ŽTP peronu… Prišao mi je, onako prljav i musav. „Hoćeš da ti pušim kurac?”, pitao me je. Ucrveneo sam se. Glupo je, dan je, videće nas neko. Neće, nije. I nekako me naterao da mi puši kurac. Krenuo je da mi liže čmar. Razlabavio je rupicu, a ja sam kleknuo i stavio mu jeftin kondom „Romed“. Imao je baš veliki kurac, i nije ga skroz ni nabio, jer me oštar bol presekao, pa mu je ispao. Bio sam u špagericama, tako da sam se osećao gotovo poput jeftine droce.

Pukao mu je i kondom, što je najgore. Onda ga je on meni izdudlao dok smo svršavali drkajuci jedno drugome. Nismo ni slutili da nas tu kibicuju stanični matori perverznjaci koji si tobož pišali iza klozeta… I onda smo se tog jula rastali, on je otišao za Beograd.

Prošlo je neko vreme, i opet on. Miki…

Brojali smo poljupce, u staničnom klozetu. Nismo imali gde drugde, a tu kabinu gotovo nije niko posećivao. Imao sam na sebi crne ženske dokolenice ispod farmerica. Draškao sam mu jaja, stopalom u dokolenici, dok sam ga žvalavio. Miris nikotina me je uzbudjivao. On je pušio. Mislim cigarete, a ja ne. Onda sam mu svojski ispušio veliki kurac, i ogroman glavić mi je zabalavio usta, a da nisam ni osetio. Onda je on meni stao da sisa kurac, do zadnje kapi, dok sam ga mazio po umašćenoj glavi i slepljenoj prljavoj kosi.

trandža puši kurac

Aaah. Svršio sam mu na dlan, a on je to polizao. Sav sam se treso, dok je on odbijao Guste dimove, dok sam se ja crveneo, kao sramna frajla. Bilo nam je ipak lepo.

Ne znam po čemu sam zaključio da Miki ima veliki kurac. Bananu kojom je vitlao, i koja se gubila u mojoj usnoj šupljini Rasturao mi je guzni ortvor… Dahtao sam kao prava kučkica, pojeban u dahu, i tražio sam onaj vonj, kojim Miki bazdi, i koji mi para nozdrve, dok mu napaljen, pušim kurac.

Miki ima veliki kurac, i to je istinita ispovest. Venice, kojima je prošarana njegova muškost, me uvek dodatno pali, da mu ga sjurim i ja njemu u usta, i da mu mazim glavu. Deset je mlađi, a možda i duplo, ali to mi ne smeta, da mu kažem: „Popuši ga tatici, gutaj moje spolovilo, jer to najbolje znaš. Duvaj ga mentolu!” Ali to više kažem da bih ga ponizio, i uzbudio za nastavak igrice, kojima mi pomamljuje razum.

Kako je sve počelo, i kako je naša prva ljubav: Desanka Šakić, to jest Penis Oralić, trajala sve do jula, i leta, ni sam ne znam. Znam da mi je tražio ofucane rejbanke… Nisam mu dao, naravno… Nije mi trebalo ništa što ga podseća na mene osim uspomena, koje vam ispovedam i pišem. On je bio moj zavodnik, a ja njegova devojka, transica Caca, i da je bilo uvjeta, što bi rekli susjedi, naša bi ljubav potrajala. Spavao bih mu na grudima, i budio bih se kao žena kojoj su sve rupe zadovoljene. Ipak, on me je tucao samo jednom, i to baš u poljskom klozetu, u špagericama, i kada sam se rastao sa njim, uvek bih bacio pogled na klozet, gde sam mu dao dupe.

On je prezimio kod staraca, koje je kresao u bulju, kako sam saznao. I nije ga bilo sve do jednog slučajnog susreta, opet na peronu železničke stanice, kada sam mu prišao, poželevši da mu opet pušim kurac… da se ljubimo… i mi smo to uradili. Rekao mi je da je pio vina, i da mu ni bensedini nisu pomogli da zaspi, kao moj kurac.

Iako sam ja silno želeo da mu duvam đoku, on je imao prednost

Otkopčao sam šlic… i njegov komentar: „Dobar je”, bio je dobar povod da mu ga opet sjurim do grla. „To, pičkice, puši, ga… Ti to voliš. Mhmmm.” Sisao ga je kao niko, klečeći, a onda je ustao i ljubili smo se. Osećao sam slankast i pomalo gorak ukus i mog penisa u ustima, ali mi uzbuđenje nije dalo mira, i morao sam da ubrzo svršim…

Posle se nismo dugo videli… Prolazili su dani, meseci, godina. Sve do našeg ponovnog susreta. Znam da nije bilo žive duše… I da je bio neki veliki verski praznik, i da se grdno kajem i sada… Ali šta ću… Posle jebanja, nema kajanja, kažu stariji. To sam nazivao avanturom, tu našu telesnu ljubav, opštenje, i sex u klozetu. Probali smo da malo promenimo lokaciju, da to bude recimo iza tribina, ali njega je umor savladao: vrućina, bio je nesiguran, i na pola puta me je zapišao. Eh jebote Miki. Moje tanke svilene hulahopke ispod farmerica su mi upalile noge, i vene, jer od sexa nije ništa bilo. Sve do poslepodneva. Kada sam ipak, navukao, neke crne ženske dokolenice, i kada sam mu se podao, kao prava kurvica, a gde bi… možete misliti, pa u klozetu. Kabina je bila pravo mesto, za nas, kako bi ostali neprimećeni.

Stopalima u ženskim dokolenicama sam mu draškao testise, držao mi je ruke, muške grube, i prljave, oko zglobova, i onda mi ga sjurio u usta. „To, puši ga Caco!” „Mhmmm… ja sam tvoja kučkica. Ja sam tvoja droljica…” Pušio sam mu ga, i uživao, ne bih li ga doveo do kraja naše priče, i letnje avanture…

gej seks u toaletu

Nije upalilo… da se i meni digne… nekako je bio sav mlohava, nešto sa hormonima… ali eto on je svršio obilno. Mlazevima mi je zalio usnu šupljinu, grlo, a da ja to nisam ni osetio. Noću, u krevetu, dok sam mislio na Mikija, i drkao, uhvatila me groznica. Plašio sam se najgoreg, ali prošlo je… Onda su opet usledile duge pauze, do našeg viđanja, kada otopli, i topla braća krenu u sex, a to smo bili ja i Miki. Miki ima veliki, i to ne tajim. Znam da smo opet zaglavili u toj kabini poljskog klozeta, kao napaljeni kerovi, zapravo smo otišli u nju. A imali smo i publiku; to su bili radnici koji su radili sa ciglom i crepom, i mi smo uprkos slutnji da nas neko gleda, opet otišli u poljski WC. I dok sam mu ja dudlao, i on meni, radnici kojima se pišalo, su cimali kabinu. Na iznenađenje, i opšti užas, ako je to za njih bilo užas, oni su probali da pišaju, vadili su kurčeve, ali su pišali napolju pored klozeta, kao i voajeri koje nismo ni slutili. Neki momci što igraju fudbal…

Potom i jedan mali drag, dečko, sa tetovažama, mislim da se zove Aca. I rekao mi je, više me pozvao da dođem… „Ko!? Ta, visoka!” On je kroz drvene proreze na klozetu snimao svu situaciju, i kada je Miki svršio, ja sam ušao u drugu kabinu. On je svršio. Onda sam tog dečka sreo, posve slučajno kada sam izlazio iz pošte. „Je l’ radiš još ono?” Počeo sam da se malo tresem od uzbuđenja, hteo sam da se jebem, a da mi ne ulazi. „Čekaj me”, rekao mi je. Bilo je mnoštvo sveta, ali ni on nije smrdeo ni mirisao. Hteo je da proba sex sa muškarcem ali se nećkao… Zajebao sam ga na prvoj, krivini, a on je posle prošao biciklom na peronu. Kada sam se predomislio, i žurio, da se presvučem kući i obučem tanke ženske svilene hulahopke boje kože ispod farmerica.

On je ispao baš pravi gad, jer nije hteo da podelimo ljubav kao s Mikijem u klozetu, i prešavši prugu, ostavio me. Posle sam probao još jednom da ostvarim avanturu sa njim, ali nisam uspevao.

Miki ima veliki, i to je fakat

Tog leta kada sam sa Mikijem podelio analni orgazam, i kada sam mu prvi put popušio i on meni, moja prijateljica se vraćala iz Niša, sa kutijom sladoleda od dinje. Sladoled se topio, i meni je dala da pojedem, bar tri… Mikiju sam dao jedno pet sladoleda. „Je l’ ti to devojka…?” „Ludo jedna! To mi je prijateljica… simpatija, ako baš hoćeš da znaš. Hoćeš li sladoleda?” „Aha. Hajde.” Opet smo otišli, do klozeta i rekao mu prosto: „Liži. Mhmmm.”

gej svršavanje u usta

Lizao je moj glavić, kao sladoled, kao lud. Kao da nije video kurac… I ja sam mu lizao, kao da je u jumki, u kornetu… žurio, kao da će se što pre stopiti… I onda sam fasovao heliko bakteriju, zbog njegovih prljavih ruku, ali Miki ima veliki. Dobro da nije neko veće zlo. I ne znam šta je ispalo, ali smo se opet ljubili, dok se nije pojavio jedan matori perveznjak i prekinuo našu igru. „Aha, dudlaš mu. Sad ću da te prijavim miliciji.” Bilo mi je smešno. To je bio prvi put kad me je iznenadio svojim izlivom ljubomore. „Što? Je l’ imaš nekog za mene?” Bio je crven kao konj… ali me nije isprovocirao. Sve dok jednog dana, kada mu je kupio flašicu soka i savetovao ga kako da ode za Beograd, da se ostavi avantura, Miki me nije ni pogledao. I dok sam prolazio peronom sa mislima, kako Miki ima veliki, ja sam naleteo na ovu matoru budalu koji mi zapretio: „Nož u srceeee!” To me strašno potreslo, em gubitak voljene osobe Mikija, em što mi je ovaj zapretio, da sam stao da taksiram milicijska vozila, ne bih li dotičnog prijavio za ozbiljnu pretnju. I prijavio sam ga u stanici milicije.

Bio je 12. maj, milicajac me pitao jesam li gej!? „Ne znam”, rekao sam mu na izlasku iz stanice. I Mikija nije bilo, a ja sam po savetu izbegavao budale, sve dok se spontano i slučajno nisam sreo sa čika Svetom, koji je bio drug dotičnog perverznog ljubomornog maotrca koji mi preti. Rešio sam da mi čika Sveta zapuši usta, i bojim se da je uspeo u tome. Za čika Svetu sam još kao dečko čuo priču da je gej, iako ima ženu, sina i ćerku. Njegov govor, sricanje slova sa usana, uvek mi je zvučao pederski!

Lepo se izvalio čika Sveta na klupici u parkiću, i dok su rekreativci, i oni što džogiraju, znojili se i trčali svoje krugove, rešio sam sa željom da se dopadnem i čika Sveti, da obučem hulahopke i patike, a farmerice su bile dovolno duge, da prekriju finu svilu lateksa, i da se po danu ne vidi šta nosim ispod farmerica. „Duki, šta je to…? Kao… Ženske čarape… Igračka…” Dotakao mi je nežnim prstima površinu ženskih čarapa, sve do zgloba. „Fino… kao…”, bio je njegov komentar… A onda je izvadio kurac, kao da želi da ga osunča, a bio je fin i sunčan dan, baš kao sada… I uzeo mi ruku i stavio na njegovu ogromnu kurčinu. Imao je stari problem sa prostatom, a usput mu se nije dizao, i tu sam bio ja da mu ga dignem, i pripomognem što sam bolje mogao… a gde bi… Tamo gde ima crepića, iza tribina, i stadiona, gde sam sa jednim drugim Mikijem imao oral, ali posle ću o njemu. I dok sam kao naparena kučkica žurio da mi ga čika Sveta što pre sjuri u usta, da mu ga pušim, ja sam se usput ispovedao da je to normalno, da je njegov drug preterao s ljubomorom, da mi je Miki prva ljubav… i tako.

svršavanje po faci, gay oral

Bio je to napušten prostor, gde obično narkomani bacaju špriceve… gde vlasnici izvode pse da šetaju… i mala je verovatnoća da će neko u napuštenoj ciglani da primeti „dva ludaka“, koja to nisu, mene i čika Svetu, kako mu pušim kurac. I bio sam u pravu… nije bilo žive duše… bio sam sav uzbuđen, baš kao Caca, Slavica, moj alter ego, moja konkubina u mislima, koja me vodila u svet trans orgazmičke avanture. „Duki, evo ovde.” I onda sam skinuo patike, i u ženskim najlon čarapama prvo stavio jeftin kondom „Romed“, čika Sveti na glavić penisa, a onda, uzeo da mu ga sisam i dudlam.

Toooo! Uh! Što mi je lepo

Dok sam pušio čika Sveti, ja sam istovremeno i sebi drkao, i u tom uzbuđenju, ja sam na jedvite jade nekako i svršio, jer smo stalno pazili da neko ne naiđe… a nije… i ja sam svršioooo… Oooh… tresao sam se od uzbuđenja. I njemu je bilo lepo… Posle toga smo se usput lepo pozdravili, jer smo se baš lepo poigrali, po njegovim rečima…

To mesto je bilo avantura sa još jednim Mikijem… Znam da je bio januar, i da moju filiju, ženske najlon čarape, nisam uspevao da izbacim iz glave, kao ni Cacu, moju dublerku za porno akcije. Neke poruke mi je slao. Rekao mi je da je poštar iz nekog sela… ne pamtim sad, možda je Brestovac… I ja sam došao na tribinu… popeo se na nju. On je bio na istočnoj, a ja na zapadnoj… I video sam jednog tipa koji ima crte rimskih imperatora. Nos, držanje, ponos. On je bio moj kaligula. „Pa je l’ to Caca!?” „Da”, rekao sam mu mazno kao neka mačkica. Krenuo je da me pipa preko farmerica. „Jel veliki?” Nije kao Mikijev – mislio sam… Dobro. I u sred belog dana, sa naočarima za sunce, on je izvadio svoj debeli prljavi kurac, a to sam zaključio posle oralnog sexa. Izbio mi je neki plik u ustima… Sad, ne znam da li je bio zbog protezica, koje nosim, ili zbog njegovog prljavog debelog penisa, meni je od te prljavštine izašao plik. Duvao sam mu, kao prava filmska diva… ponašao sam se tako… Mhmmm… malo smo se poigrali. Uvjeti, hladnoće, mraz, i prolaznici tog januarskog dana, odmah posle dočeka Nove godine slutili su da me čeka kurčeva sreća, kad Novu godinu počinjem sa kurcem. Sa ovim Mikijem sam završio, jer je bio frajer, nije bio siguran u svoju seksualnost, a pri tom je voleo i da vređa. Termini: „stoko!” „Ti si za lečenje”, i kad ga sretnem u gradu, a on se ucrveni kao konj, nisu prolazili. I taj poraz sa Mikijem me je nagnao da muvam sad njegovog druga, koji je “samo šetao”, da li sa Mikijem, a bio je pasivan, i tražio je aktivnog frajera, koji će da ga trpa u bulju. Pokazao sam mu jednom noge u svilenim čarapama, na očigled obezbeđenja, tu na peronu.

trans pušenje

Nije ni smrdeo ni mirisao… nije me hteo. Osećao sam se poražen, baš kao prava droljica koja se svima daje. Verovatno me to nagnalo da imam onoliku publiku sa Mikijem u poljskom klozetu. Ali mislim da sam sa Draganom imao najbolji sex do sada, sa bilo kojim muškarcem. Dragana nisam ni slutio da ću zateći u tom gay izdanju, jer je oduvek slovio za čoveka od duhovnih vrednosti. I moje sms poruke iz tog perioda, su me nagnale da ga sačekam jedne večeri ispred cvećare, na brdu. Njegov glas, kao da je žena, jebo te. A ovamo ima haos ženu, lepu zgodnu… nije mi padalo u glavu, kako je mogao da „zastrani“, i da se trpa sa muškarcima. To jest, da ih trpa. Jer mi je i Miki poštar pričao da ima dobar i oštar kurac. Uverio sam se u to, u njegovoj maloj kućici.

„’Ajde skidaj se…”, bila je za mene motivacija da sednem na njegov kurac i nabijem se do bola… Na laptopu se vrteo neki gay film… a mi smo probali nešto više i od ljubavi. Znam da mu je trebalo da mi razlabavi rupicu, i da mi natakne kurac kada ga je presvukao kondomom… da me baca kao lutku… a ja da vrištim, kao prava kurvica, Caca. Od zadovoljstva. Kada je svršio i izvadio ga, osećao sam se kao pojebana keruša, bolelo me je dupe deset dana.

jebanje transice

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Uzivala sam sinoc…Kao da je mene sevio u bulju.Mhmm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x