Bio sam njihova igračka za seks

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bespomoćan i iskorišćen

Kao što me je uputio, ušao sam u kuću na stražnji ulaz, te se odmah sakrio u sobu. Iz dnevnog boravka čuo sam glasnu muziku i mnoštvo muških glasova. Nisam očekivao da ćemo imati društvo, no ovo otkriće me nije pokolebalo. Kao što je i napisao u poruci, na krevetu me je dočekala odjeća, a na noćnom ormariću hrpa šminke. Bila je tu i britvica, no kompletnu sam depilaciju obavio doma. Svukao sam svu odjeću u kojoj sam došao te stao ispred ogledala i zamislio sam se. „Ovo će biti dobra noć. Idem ih impresionirati“, rekao sam samom sebi te svom Ivanu poslao sms da upravo počinjem sa sređivanjem.

Sjeo sam na krevet te u ruku uzeo crvene čipkaste tangice i navukao ih na sebe. Njihov nježan dodir na intimnim djelovima jako mi je prijao te sam obukao i pripadajući push up grudnjak. Iako su mi moje muške grudi bile vrlo male, grudnjak je svoje učinio, te su sad djelovale kao prosječne dvojke. Ustao sam se i pogledao u ogledalo koje se prostiralo preko cijelih vratiju ogromnog trokrilnog ormara. Napravio sam nekoliko okreta te krenuo dalje. Sljedeća je na redu bila vrlo uska crvena haljina, dubokog dekoltea i bez rukava. Navukao sam je preko glave i pomalo uz tijelo, a kada sam je poravnao, svojom je formom savršeno prianjala uz moju figuru, savršeno naglašavajući moje obline; kako guze, tako (zahvaljujući grudnjaku) i mojih malih grudi. Sljedeće sam navukao mrežaste čarape. Pogled u ogledalo uzrokovao je lagane drhtaje mog tijela usled uzbuđenja.

Iz udaljene prostorije čuo sam da se nečemu smiju te sam probao razaznati koliko ih je ustvari Ivan ugostio. Četiri? Pet? Koliko njih će pozvati da nam se pridruže? Ili će oni ovdje biti samo publika? Stotinu mi je pitanja prolazilo kroz glavu dok sam promatrao svoju transformaciju u ogledalu na ormaru. Prenuo sam se iz sanjarenja te otišao do noćnog ormarića i uzeo šminku. Sjenilo, maskara, eyeliner, nanosio sam ih jedno za drugim, vrlo sporo i pažljivo, jer ovo mi je ipak prvi put da ih koristim, no kada sam završio, bio sam vrlo seksi. Namjestio sam na glavu dugu crvenu periku te je pažljivo pričvrstio, da ne bi slučajno skliznula tokom večeri. Za kraj sam pomalo nanio sjajni crveni lak na svoje nokte.

crossdresser

U tom trenutku stiže Ivanov sms; „Slobodno nam se pridruži kada završiš. Čekamo te“. Osmjehnuo sam se i u ormaru potražio cipele. U samom kutu donje police nalazile su se crvene zatvorene štikle, nenormalno visoke pete. Sjeo sam na krevet te ih obuo, a zatim sporim korakom pokušao imitirati ženstveni, zavodnički hod u njima. Hodajući prema ogledalu, shvatio sam da mi to vrlo dobro polazi za rukom te sam krenuo prema vratima. Izašao sam iz sobe te, ženstveno njišući bokovima, koračao kroz dugi hodnik prema dnevnom boravku. Vrata su bila otvorena te sam zakoračio kroz njih i uz širok osmijeh pozdravio: „Dobra večer, dečki“.

U prostoriji ih je bilo  četvero: Ivan, te troje njegovih prijatelja, svi obučeni u tamne svilene košulje i crne hlače. Bili su Ivanovih godina. Svi zašli duboko u pedesete, ali elegantni i veoma zgodni. Vidjelo se na njima da su u formi i da su muškarci na kakve bi svaka žena pala. Zanijemili su i njihovi pogledi bili su usmjereni na mene. Osjećao sam njihove oči na svakom komadiću svog tjela i godilo mi je. Zakoračio sam u prostoriju, a oni su me vrlo brzo okružili. Ivan mi je dodao čašu neke žestice, a ja sam je svesrdno prihvatio. Smješkajući se, otpio sam malo, a zatim su me krenuli opuštati, djeleći mi komplimente, smješkajući mi se i uvodeći me u male neobavezne razgovore. U svakom sam trenutku osjećao bar dvije ruke na svojim bokovima.

Druženje se nastavilo, a oni su se prema meni odnosili džentlmenski, ali otvoreno, dodirima i upadicama pokazivajući svoje namjere. Nekoliko pića i potpuno smo se opustili te sam zaplesao između njih. Jako su mi malo mjesta ostavili za to te je gotovo svaki moj plesni pokret uzrokovao trljanje o nečije prepone. Drhtao sam od uzbuđenja te sam zatvorio oči i uživao u dodirima. Potpuno sam se prepustio trenutku, a njihove sam ruke osjetio na guzi, leđima, nogama, rukama. Zatim, najednom, osjetih i usne dvojice na svom vratu. Potpuno su me stisli između svojih tjela, ne ostavljajući mi ni milimetra za uzmak.

Počelo je – pomislio sam uz duboki uzdah

Moje su ruke kliznule prema preponama ove dvojice te sam istraživao preko hlača kada sam pod dlanovima osjetio dva već ukrućena kurca. Protrljao sam ih, uživajući u poljupcima na mom vratu te stiskanju mojih guzova. „’Ajde, Sanjo, spusti se i pokaži svima što znaš“, čuo sam šapat jednog od njih na mome uhu, a zatim sam osjetio i lagani ugriz na istom mjestu.

trans grupnjak

Nasmješio sam se te sam se polagano spustio niže, sve dok se nisam našao na koljenima, a okruživale su me prepone sve četvorice. Koga ću prvog? – razmišljao sam, no muškarac ispred mene na to mi je ponudio odgovor, otkopčavajući šlic, te izvadivši svoj kurac u punoj erekciji pred moje lice. Uz zadovoljni smješak, gricnuo sam se za usnicu te isplazio jezik i polizao ga vrhom, od korijena do glavića. Nakon sporog i dugog liza, prislonio sam usne na glavić te ga pustio da lagano klizne u moja usta. Rukama sam se naslonio na njegove prepone te krenuo lagano, ali strastveno, s pušenjem ove ogromne, žilave batine. Osjetio sam da njegovo tjelo lagano drhti pod dodirima mojih usana, a za to vrijeme su i ostala trojica izvadila svoje kurčeve te ih lagano nadrkavali.

Usisavao sam njegov kurac sve dublje i dublje, no znao sam da se ne smijem predugo na njemu zadržati, kako se ostali ne bi osjećali zanemareno. Krenuo sam im stoga pušiti okrećuči se u smjeru kazaljke na satu. Kako ne bi predugo ostali bez užitka, na svakom sam se zadržavao tek minutu do dve. „Gdje si ovu našao? Dama zna znanje“, čuo sam kako netko komentira, dok sam najvećeg od njih pokušavao primiti do kraja.

Osjetio sam kako mi prodire sve do grla, no nisam bio ni blizu da ga strpam cijelog. Čvrsto me je primio za potiljak u svoju šaku te me krenuo silovito jebati u usta. Raširio sam usta što sam više mogao, zatvorio oči i nastojao što bolje podnjeti njegove prodore, dok je sobu ispunjavao glasan zvuk mog grgljanja. Nabio me je skroz na svoj kurac i zadržao tako, gušeći me dok se nisam zakašljao, a zatim me pustio da uhvatim zraka dok je prva suza lagano kliznula niz obraz, a ja dubokim udasima pokušao povratiti kisik.

pušenje dva kurca

Međutim, odmah je uletio drugi i ponovio radnju svog kolege. Naizmjenično su me tako navlačili na svoje tvrde kurčeve i nemilosrdno jebali u usta, kada sam osjetio ruke druge dvojice kako šamaraju moju guzu. Dok sam se ja trudio ovu dvojicu što bolje zadovoljiti svojim ustima, snažni su udarci sjedali na moju guzu, a zatim sam osjetio kako podižu moju haljinu i sklanjaju tangice u stranu. Dva su mi prsta kružila oko rupice na guzi, a osjetio sam da su načime podmazana.

Taman kad je jedan od kurčeva prodro u moje grlo, osjetio sam jaki pritisak na svoju drugu rupicu i zatim prodiranje nečijeg prsta u mene. S kurcem duboko u mojim ustima, ciknuo sam od ugode, a sva četvorica su se glasno nasmijali. „Tako je uska“, čuo sam nečiji komentar dok me prst lagano počeo jebati.

Maskara mi se sad već razmazala po licu, zbog suza uzrokovanih silovitim naletima dvoje ogromnih kuraca na moja usta, kada sam osjeti da i drugi prst prodire u mene, te da me njih dvojica polako šire dole. Uzrokovalo je to moje glasne uzdahe dok sam se trudio pocuclati i polizati svaki milimetar prednje dvojice. Osjetio sam kako me netko gura na leđima, ne bi li me doveo u položaj gdje nagužen stojim na sve četiri. Stajao sam tako, izbačene guze dok su se oni izmjenili. Ona dvojica što su me obrađivali prstima, sada su bila ispred mene i jebali moja usta. Istovremeno, dlanovi trećeg širili su moje guzove, a zatim sam osjetio nečiji glavić na svojoj rupici. Snažno ju je pritiskao, a zatim je ona popusitla i mogao sam osjetiti kako sporo prvi kurac prodire u mene.

crossdresser, gangbang

Ispustio sam ponovno glasan cijuk zadovoljstva dok je nečiji kurac s druge strane prodirao u moja usta. Onaj u guzi, kada je došao do kraja, zastao je nekoliko sekundi, a zatim počeo pomalo hvatati ritam. On i njegov „prednji“ prijatelj trudili su se uspostaviti zajednički ritam, a ja sam se nesvjesno počeo gibati napred-nazad, nabijavši se natrag na kurac koji je upravo izašao iz mene. Vrlo sam se dobro snalazio u tome, te smo nastavili, pojačavajući ritam.

Krenuli su se izmjenjivati…

No, kako bi se jedan odmakao, drugi bi odmah uletio na njegovo mjesto i nastavio me puniti kurcem. Redali su se svi četvorica i bili su sve žešći i nemilosrdniji, a ja sam između njihovih naleta glasno uzdisao, tražeći još.

Naglo su me okrenuli, polegnuvši me na leđa, no nisam se ni snašao već su se štikle njihale iznad jednog, dok mi je drugi prodirao još dublje i žešće u grlo. Kada bi otvorio oči, u znatiželji da saznam tko od njih se trenutno služi mojim rupama, sve što bi vidio bio je žilavi kurac nekog od njih kako silovito prodire kroz moje usne, udarajući me jajima po očima i po nosu. U jednom trenutku osjetio sam trnce te sam se počeo nekontrolirano izvijati, a zatim me je protresao snažan orgazam, dok sam osjećao kako sperma iz mog kurca lije ispod haljine. Nisu se obazirali. Nastavili su me razvaljivati dva po dva, dok su druga dvojica sve promatrala sa strane i odmarala, nastojeći tako odužiti ovaj seks što je duže moguće.

Trajalo je to tako dugo i činilo se da nikad neće završiti. Činilo mi se da traje satima, a nakon mog divljeg drugog orgazma, sve me bolilo i njihovi su uleti u moje obje rupe bili sve bolniji, ali svejedno nisam žalio ni malo već sam uživao u svojoj mješavini boli i užitka. Potpuno izmoren, primao sam i dalje svaki njihov nalet, a oni su se neumorno izmjenjivali. A onda je napokon krenulo.

shemale gangbang

U tom trenutku je Ivan bio u mojim ustima, a pod svojim usnama osjetio sam da mu naleti postaju isprekidani i da sve jače drhti. Njegovi su uzdasi bili sve glasniji, a zatim je izvukao kurac, ispustio glasan krik, a ja sam zatvorio oči, otvorio širom usta i zatim osjetio tople mlazove preko cijelog lica. Prskao me je po haljini, vratu, licu i očima, a njegova se sperma razvlačila, prekrivajući moje lice razmazane šminke.

Za to vrijeme njegov je prijatelj najžešće do sada uletao u moju guzu. Njišući se u ritmu njegovih naleta, izvio sam leđa i kao prava drolja u ekstazi sretno dočekivao bogate Ivanove mlazove. Čim je završio, gurnuo mi je još jednom kurac u usta da ga posišem i počistim, a zatim se sklonio. No, čim je napravio mjesta, njegov prijatelj iz moje guze je izvadio kurac i prekoračio me, te sam sad osjetio mnoštvo gustih mlazeva iz drugoga smjera. Uz glasne se krikove ispraznio na mom licu te nestao.

Nisam stigao ni oči otvoriti, a druga dvojica su me, vukući me za kosu, postavila u klečeći položaj. Zabačene glave i širom otvorenih ustiju, čekao sam osluškujući zvukove njihovog drkanja iznad mog lica i osjećajući povremene udare njihovih glavića na moje usne i obraze. Vrlo brzo su, u gotovo istom trenu, i oni svršili. Dok sam osjećao kako se sperma prve dvojice slijeva s lica niz moje tijelo, nova su me dva mlaza tuširala novim dozama sperme. Raširenih ustiju ali uz smješak, uživao sam u svakom mlazu koji bi sletio na moje lice. Kada su konačno završili, čuo sam kako si „daju pet“ i čestitaju uz smijeh, a ja sam ostao klečati i uživati u osjećaju cijeđenja sperme niz moje tijelo. Prstima sam skupljao djelove toga i zatim oblizivao, a oni su se svi skupa uvalili u kauč i uz smijeh nazdravljali žesticama.

lizanje sperme, mmf

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Like!!!

Sjajna priča. Da li je iz ličnog iskustva?

jest

Super, evo ja svrsio, koliko je dobra prica

4
0
Would love your thoughts, please comment.x