VIDEO: RIP Ivana Ivy Mlađović

Neki je znaju kao jednu od retkih plejboj zečica sa naših prostora, a neki kao seks-bombu koja se pojavila u poznatoj seriji „Selo gori a baba se češlja“. Ivana Ivy Mlađović je devojka zanosnih atributa i vrlo seksi pojave, ali nažalost, danas nam to nije bio povod da pričamo o njoj.

Kao što ste verovatno već čuli, Ivana je u oktobru prošle godine pronađena mrtva u krevetu sa svojim verenikom. Oboje su se predozirali heroinom, međutim njega su lekari uspeli da spasu. Odluka da zajedno utonu u večni san mogla se naslutiti iz načina života koji su vodili, a naročito ako tome dodamo direktne pretnje smrću koje su im upućene, od strane, malo je reći, jako sumnjivih likova, sa kojima još nije sasvim razjašnjeno kakve je odnose imala Ivy. Zna se samo da ju je vođa navijača, njen bivši dečko, tukao i silovao.

Ako se sećate, ona se na takmičenju za srpsku Plejboj zečicu davne 2011. godine okliznula, zamalo pala u onoj tufnastoj haljinici, iz koje su na trenutak izletele njene bradavice. Tada je izjavila je da je takmičenje bilo namešteno. Pobedu je tada odnela Soraja, a Ivanu smo prozvali „porno Mini Maus“.

No, kako god bilo, danas želimo da se podsetimo nje u najlepšem svetlu, kada je bila mnogo srećnija.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments