Kako da se zaštitite na swing žurkama?

Jedno od najvažnijih pitanja kod swingera je siguran sex, odnosno zaštita od prenosivih bolesti. Razmena partnera je jako zabavna,a da bi bila i sigurna potrebno je da svako od učesnika povede računa o sebi i drugima. Polne bolesti postoje i one se prenose upravo polnim putem. Ne igrajte se sa time, budite pametni. Dakle, kako da se zaštitite na swing žurkama?

AIDS je jako retka pojava među swingerima. To je mala i kompaktna zajednica u kojoj se vesti brzo šire pa bi se ovako nešto saznalo. Rizik kod swingera je sveden na minimum. Mnogo je manji nego u svakodnevnom životu baš zato što je jedno od pravila obavezno korišćenje kondoma.

Statistika pokazuje da je kod swingera manji stepen zaraze i sa ostalim bolestima (sve do gripe) nego što je to slučaj u normalnim situacijama. Swingeri se pažljivo pripremaju za izlazak i sasvim sigurno neće izaći među ljude ako se ne osećaju dobro. Ovako se pak često desi da neko izađe prehlađen „na brzaka” u diskoteku ili kafić da ne bi ispalio društvo.

Kako da se zaštitite na swing žurkama?

Na swingerskim žurkama nećete zateći „gologuzu gomilu” gde se ne zna gde je čija ruka ili noga. Naprotiv, swingeri su erotski obučeni parovi koji „cirkulišu”, piju piće i pričaju sa drugima. Iskoristite to pa tokom razgovora obratite pažnju na neke detalje: bradavice (po rukama, ne sisama hahaha), plikovi, prehlada itd. U kasnijoj fazi (dodirivanja) još uvek imate fore da primetite „simptome” na intimnijim delovima tela. Velika je verovatnoća, medjutim, da toga neće biti.

Evo još nekoliko korisnih saveta ili pravila, ako tako hoćete:

Uvek koristite kondome – ako idete na privatnu žurku ponesite rezervne jer mogu da nestanu. U klubovima, na swing žurkama ih ima dovoljno.

Prilikom promene partnera obavezno promenite i kondom.

Kondom se menja i sa prelaskom sa analnog na vaginalni sex. U suprotnom dolazi do bakterioloških infekcija i pojačanog sekreta.

Preskočite oralnu stimulaciju vagine.

Oralna stimulacija penisa samo uz kondom – odavno postoje i aromatizovani kondomi.

Koristite gelove, kreme i ulja umesto pljuvačke. Durex npr. pravi „hot gel” koji je mnogo jaka fora.

Prste nakon penetracije u jednu vaginu obrisati vlažnom maramicom pre kontakta sa drugom.

Posle odnosa se uvek istuširajte. Osećate se svežije, a i iz higijenskih razloga.

Kako da se zaštitite na swing žurkama?

Za vreme upoznavanja sa parom možete im postaviti i sledeća pitanja:

Koliko su dugo u vezi i koliko swingeri?

Da li vode računa o sigurnom sexu?

Da li su se testirali na neke bolesti?

Ovo su sasvim korektna pitanja za nekog sa kime bi mogli imati sex. Svako ko ih doživi uvredljivo i odbije da odgovori ne zaslužuje da vam bude partner. Uostalom, “better to be safe than sorry”, ili što bi rekao prost narod: „posle jebanja nema kajanja” :-)!

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments