Sada ćeš da vidiš kakva ti je žena kurva!

Ja imam 34 godine, a žena 28 godina. Oženıo sam se relativno mlad to je normalno u sredini gde živim i u braku sam oko 9 godina. Ja sam izgledao normalno i u to vreme, valjda zbog moje porodice, mogao sam da biram devojku dok se nisam oženio, a oženio sam tada sigurno najlepšu devojku u gradu, recımo da se zove Jasna. Plavuša, izrazita visoka, 185 cm, duža kosa, grudi je imala baš ono veće, mislim 4 ili 5-ica, guze ispupčene i umela je uvek da izgleda izazovno i privlačno i znao sam da dosta njih mašta o njoj.

Imali smo seks redovno ali većinom kada ona to želi i ništa poseban seks, uvek normalan po menı i nije to trajalo nikada nešto preterano puno. I vremenom se počelo dešavati kod mene nešto; počeo sam da razmiljšam da ja ne mogu nju da zadovoljim niti seksusalno usrećim i mislim da sam bio u pravu. I nekako mi kroz glavu prođe zamisao da se Jasna jebe sa drugim i uz tu zamisao mi prođu par slika kako ona uživa i slično.

Tada nisam mogao da verujem da bi me to napalilo

Rešio sam da joj to nekako predložim. Mislio sam da će reagovati burno i da će me napasti jer smo rasli u takvoj sredini gde je to bilo nezamislivo. I da skratim, tokom našeg seksa sam joj pomenuo: „Srećo, da li bi želela sada da bude pored nas neko sa ogromnim buzdovanom i da te jebe celu noć?”

veliki kurac ulazi u pičku

To sam rekao i računao da će ona poludeti što to pričam ali ona je poludela kada sam to rekao, kaže da bi to bilo nešto najlepše za nju i da ona mašta da se jebe celu noć. Tada sam počeo da je ıspitujem šta bi volela i, na moje iznaneđenje, pričala je kao navijena da mašta da je jebe neko ko može dugo, da mašta da puši kurac jer meni nije nikada pre pušila i slično.

Rešio sam da nešto uradim, pa šta bude. Još par dana smo posle te noći ostali u našem gradu i odlučio sam kao da idemo na more u Budvu i samo mı je bilo u mislima ona i njena priča. Stigli smo u Budvu, smestili se. Prvu noć smo imali seks i ja sam počeo priču o tome da maštam da je jebe drugi dok ja gledam, na šta je ona poludela i počela divljački da me ljubi da mi skače na kurac i mene je to palılo jako puno.

Njoj sam tada rekao da ćemo ovde na moru to uraditi kako bilo jer sam znao da to u mom gradu nema šanse da možemo da pomislimo.

devojka u donjem vešu

I tako, sledeće veče se dogovorimo da idemo u grad u diskoteku neku i ona se naravno obukla tako izazovno da ja nisam mogao da verujem, nije se pre tako nikada obukla. Ja sam joj odmah rekao da bira nekoga da ga kao zavede i da ćemo posle sve lako organizovati i ona je sa osmehom pristala.

Stigli smo u najveću diskoteku i najposećeniju, imali smo naš sto, ja sam uzeo viski ona neki koktel i odmah je počela očima da šara. Bila je baš velika gužva i pevao je poznati pevač to veče. Ona se baš opustila i igrala, a za nas sto u jednom momentu je prišao jedan momak, tražio od mene upaljač i stvarno bio je mlađi momak (imao je oko 25-26 godina i, što bi se reklo, faca, vidi se). Ona mu je namignula iako sam ja to video, na šta je i on vratio i otišao.

Tada mi je prišla i rekla mi: „Ovaj je moj večeras!” To me je tako napalilo da je i ona videla i stavila mi na kratko ruku na moj već tada tvrdi kurac. U jednom trenutku ona se izgubila, kao ide do toaleta i vratila se posle pet minuta. Posle nje je došao i onaj dečko a ja sam skontao da ga je ona nagovorila da dođe. I on je ostao sa nama za sto ja sam tada počeo da pıjem kao više da bih se kao napio i izlazio sam par puta, ili kao da se javim na mobilni ili do toaleta, da bih nju ostavio sa njim. Ona se već opustila i ovaj dečko, ali se on još nekako ustezao jer mu je ona rekla da sam joj ja muž.

jebanje u toaletu

Došlo je vreme da se krene. Plaćamo račun i ona ga kao zove da ga prebacimo do mesta gde on spava. On kao jedva pristaje i tada se dešava glavni potez – on sede pozadi i ona sedne pozadi. Nisam verovao da mi je toliko žena prvo slobodna, drugo toliko daleko otišla, ali me je to palilo.

Ja sam upalio muziku malo glasnije namerno i ona je odmah krenula na njega. Vıdeo sam na ogledalao od kola, ali ja sam se pravio lud i samo sam pitao gde da vozim. On taman da kaže, kada se javi moja žena, kaže: „Šta se pravš lud, vozi u nas hotel”. Samo sam ćutao i vozio. Stižemo u hotel, a na recepciji sam morao da kažem za njega da je kao drug i da će ostati kratko u hotelu.

Ušli smo u sobu, ja sam se pravio da sam malo više pijan. Momak je jako slabo pričao, valjda je i on bio iznenađen celom situacijom. Otišao sam da se istuširam i jako sam bio napaljen. Tuširao sam se nekih desetak minuta. Kada sam izašao, zamalo nisam pao u nesvest: momak je bio skroz go a moja žena mu je pušila kurac tako halapljivo da nisam mogao da verujem.

cuckold i žena

Imao je stvarno ogroman kurac, možda i duplo veći nego moj. Ona mu ga je pušila i samo me gledala. Tada je ustala i zajahala ga i tada mi je rekla: „Sada ćeš da vidiš kakva ti je žena kurva!”

To me je napalilo. Nisam mogao da verujem: počela je da mu se nabija kao luda i počela je da stenje kao nikada. Ja sam prišao, skinula mi je gaćıce i počela da mi ga puši. I meni prvi put tada u životu. E tek tada se taj momak i opustio kada je video da ga meni puši. Od tada je počeo da je jebe krvnički, tako da je jako nabija, na šta je ona ludela. Počeo je da je grublje jebe, a ona je uživala kao nikada do sada. Govorio joj je da je prava kurva, ona ga je terala da meni kaže da imam ženu pravu kurvu, drolju.

Sve vreme je mene gledala dok se nabıjala i dok je on punio

Svršavao je sve u njoj, ona je vrištala kao kučka. Momak je stvarno bio napaljen i sposoban da je jebe dugo. Svršio je i bez pauze nastavio da je jebe.

mmf spit roast

Promenili su puno poza, a ona je samo vriskala i govorila kako je sada najsrećnija žena. Već je počelo do sviće a oni su se još jebavali i to baš ludo. Svršio joj je zadnji put u usta, ali joj je kao kurvi uzeo glavu i nabio joj glavu na kurac . Nije je puštao, ona mu je sve progutala i lizala mu kurac.

Tada je legla na leđa kao izjebana kučka i rekla da je sada prava kurva i drolja. Kaže, pre je bila u duši, sada je baš prava.

To letovanje nam je bilo ekstra, taj momak je bio sa nama svaku noć. Ostali smo petnaest dana i dan danas uživamo tako. Mene to pali, i ja uživam u tome a i žena dobıja što voli i zaslužuje.

cuckold, mmf trojka

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o