Moja Bilja hoće trojku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja ženica je Mirkova pratnja

„Gde nas čekaju Francuzi?“, pita nas mala uz osmeh. „Gore“… odgovaram. „Na devetom spratu Mirko ima kancelarije. Gore će da dođu… za oko jedan sat.” „Šta ćemo da radimo do tada?“, provocira nas lutkica. „Dotle ćemo nas dvojica da ti pravimo društvo u kancelariji, dušo moja.“ Primičem joj glavu ka sebi. „Da te dobro pripremimo za Francuze“, šapućem joj na uvo. „Nema ništa od toga“… smeje se mala bezobrazno. „Platili ste samo za Francuze. Možete samo da me gledate… Da gledate kako pušim Francuzima. A i to samo ako vas ti mangupi puste.” „Rasturićemo te od kurca dušo“, šapućem joj. Zna nevaljalica koliko me pali kad se pravi kurvica. „Kreći“… pljeskam je po guzi. „Vodi je Mirko“, govorim mu. „Ti si je platio… tvoja je. Sad je ova jebozovna damica tvoja kurvica. Ja ću samo da gledam… ako me pustiš druže. Mmmm druže“… „Mmmm“, čujem Mirka. Čekao je dugo naš prijatelj da mu dam moju nevaljalicu… Kao što je on meni dao svoju… ne tako davno. Hvata Bilju oko struka. „Idemo lepotice… sad si moja lutkice… Čula si muža.” „Aaaaaaa“, šapuće mu Bilja na uvo. „Platili ste samo za Francuze bezobrazniče. Šta sad hoćete?” „Rekao ti je tvoj muž lepotice šta hoćemo“, šapuće joj Mirko. Mnogo je Mirko pažljiv. Ja bih njegovoj rekao u ovoj situaciji malo direktnije. Da hoćemo da nam puši… i da je jebemo. Ali Mirko je fin… I Bilja to voli. „A te bezobrazluke hoćete“… smeje se devojčica. „Nema ništa od toga mangupe.“ Podvlači se nevaljalica Mirku pod ruku. Pokazuje mu da joj se ideja prilično sviđa.

Mirko je „gazda“… Platio je Bilju

„Hajde mala“… pljeska je i Mirko po guzi. „Dobra je ova naša mala druže“, govori meni. Sviđa se Mirku da i on malo gazduje. Calnuo je tri hiljadarke za moju kurvicu. I treba da gazduje. Bilja će više da se pali ako Mirko naređuje. Vidim da ću i ja sutra ili prekosutra morati da calnem njegovoj isto toliko. I da ću „morati“ da joj naređujem. U stvari ova naša prverzija svima koristi. Ja plaćam njegovu… on plaća moju. Jebemo obe… Ženice dobijaju lovu… i troše… Uživaju sa dvojicom. Da se vladamo po zakonima termodinamike bio bi to pravi „perpetuu mobile“… Koji još niko nije ostvario.

„Idemo druže“, govori mi Mirko. Moraš i ti da radiš. „Znam da ovoj maloj nisam dovoljan ja sam. Pričao si mi da ti ženica voli sa dvojicom.” „Sa nama dvojicom“, smejem se ja. „Ali ti si joj gazda večeras. Sad je moja jebozovna ženica tvoja poslušnica. Mora da izvršava sva tvoja naređenja.” „Nevaljalci“… smeje se moja ženica. Pali je što će Mirko večeras da joj naređuje… pred njenim mužem. „Nisam ja vaša kurvica.“ Nije Mirko ni rekao da je kurvica… Ali nevaljalica izgleda voli baš taj epitet… I tu ulogu. „Ja sam dama”, nastavlja Bilja… „Udata sam za uspešnog biznismena.” „Jesi dušo“… odgovaram… „udata si za mene. A večeras si naša poslušnica. Naša lepa kurvica.“ Kad voli… ja ću da joj kažem. „Mirko ti je platio… Ima da nas slušaš i da nam pušiš.” „Mmmm ljubavi. „Platio mi je Mirko da vam budem poslušnica. Dobila sam lovu da vam budem nevaljala kurvica. Platili ste mi da večeras budem vaša kurvica. Ja sam kurvica svom mužu i njegovom bezobraznom prijatelju.” „Tako je dušo”, ričemo obojica. „Ti si naša kurvica… Naša plaćena kurvica.“ Rasturićemo ovu moju jebozovnu ženicu Mirko i ja. Mnogo volim kad se ponaša kao kurvica. A sad vidim da ona to voli i više nego ja.

Ulazimo u lift. Imamo fore za pušenje do devetog sprata – mislim u sebi. Ili ću morati da zaustavljam lift. Mora Bilja da krene sa pušenjem u liftu. Zna i ona da će odmah na kolena… Dobro me poznaje. A znam da je pušenje u liftu pali. Još kad joj Mirko naredi… Poludeće moja lutkica.

Mora da proverimo kako mala puši

„Mora da je proverimo kako puši druže“, govorim Mirku… „Da se ne obrukaš pred Francuzima.“ Još jednom ga opominjem. „Ti si joj platio druže. Naredi joj da klekne. „Hoću druže“, odgovara mi Mirko. „Ja sam gazda“… hrabri se Mirko… „Ja sam dao lovu. Hajde mala“… naređuje Mirko mojoj Bilji. „Na kolena lepotice.“ Mora Mirko da bude džentlmem. Ne može direktno da joj se obrati sa „nevaljalice”. Ili „kurvice”. Ali ja mogu… Znam da neće da se vređa. Čak će da se još više pali. „Jesi li čula Mirka, nevaljalice lepa?“ Govorim joj napaljeno kroz stisnute zube. „Na kolene nevaljalice.“ Hvatam je za njenu raskošnu kosicu. „Na kolena bezobrazna devojčice. Puši Mirku…” „Na kolena mala“, ponavlja ovog puta i Mirko. „Otkopčaj me nevaljalice.“

sisanje prsta

Uspeva i Mirko da joj kaže da je bezobraznica. I da mora da nam puši kao prava kurvica. To moju Bilju razluđuje. Sad je slobodna da se i ponaša kako i dolikuje. Kao prava kurvica. Ne mora da se usteže. „Aaaaa prostačine“, čujem je kako uzbuđena prede… „Mmmmm siledžije. Platili ste samo za Francuze.“ I dalje priča istu priču. „Niste mi platila da pušim i vama.“ Baš joj ta mantra i ne prolazi kod nas… Ali nas obojicu njeno femisanje prilično uzbuđuje. „Puši nevaljalice“, šapućem joj ja na uvo. Spustila se mala u čučanj. „Otkopčaj Mirka bezobraznice“, govorim joj strogim glasom. Zna mala koje plaća… ali ne zaboravlja ko stvarno odlučuje šta sme da radi. „Hoću gospodine“… odgovara bezobraznica spremno. Skroz se moja ženica transformisala u plaćenu kurvicu. Poludeću koliko me pali. Samo da ne svršim u liftu.

„Puši gospodinu nevaljalice“, naređujem joj. „Hoću gospodine“, odgovara mi opet. Već je otkopčala Mirka. Izleće Mirkova napaljena kurčina direktno pred njena otvorena ustašca. Zna mala kako ta njena otvorena ustašca pale kuratu gospodu. Ali ipak nije skroz spremna. „Aaaaaaa“, vrišti iznenađena moja Bilja. Izgleda da je Mirku veći nego što je očekivala. Dosta veći nego prošli put. Kad je isto ovako klečala između nas u apartmanu. Impesionirana je devojčica Mirkovom kurčinom. Dasi je sigurno za dva santimetra duži nego što mu je ikad bio. „Puši mi bezobrazna devojčice”, riče Mirko. „Puši mi lepa Biljo.” Hvata je nežno ali odlučno za glavicu. „Joj koliki vam je gospodine“, cvili uzbuđeno lepa Bilja. Stvarno ju je raspametila Mirkova ogromna kurčina.

Bilja se nije dobro pogodila… Mnogo su nam veliki

„Nisam se dobro pogodila“, šapuće moja ženica. „Rekli ste da Francuzi nemaju velike.” „Mmmm nevaljalice“, odgovaram joj sa puno ponosa. „Možda Francuzi nemaju… Ali ova gospoda kojim ćeš da pušiš imaju poprilične dimenzije.” „I vaš je tako veliki gospodine?“, mrmlja moja ženica dok liže Mirkov glavić. Želi lutkica da meni izleti iz pantalona još veći nego Mirkov. „Otkopčaj me bezobraznice“, naređujem joj i ja. Tek sad pritiskam dugme za deveti sprat. Imamo tridesetak sekundi za ovo prvo pušenje u liftu. „Ne mogu gospodine. Morate sami da ga izvadite. Ruke su mi zauzete.“ Gleda Mirka direktno u oči dok mu hvali kurčinu. „Vidite koliki je ovom gospodinu. Joooj koliki mu je“… nastavlja da afektira. „Napunio mi je obe ruke.” „Aaaauuuu“, riče Mirko. „Drkaj mi Biljo… Drkaj mi kurčinu nevaljalice.“ Počeo je Mirko da naređuje mojoj kurvici. „Daaaaa… daaaaa gospodine.“ Uživa moja malau Mirkovim naređenjima. Dozvolio sam joj da bude kurvica. Sme da se ponaša kurvinski… I da uživa… Pred svojim mužem.

Drži mu Bilja kurčinu sa dve ruke. Nikad je nisam video ovako napaljenu. Niti sam se ja ikada ovako pomamio. Znam da će mala da doživi još jedno lepo iznenađenje. Čim joj moj izleti… Direktno u ustašca. Vadim kurčinu iz pantalona. „Aaaaaa“, ponovo počinje da vrišti moja mala. Iznenađenje i oduševljenje. I meni je za par santimetara duži nego obično. I srazmerno deblji. Bilja ne veruje svojim očima. „Koliki vam je gospodine“, govori mi oduševljeno. Ponosna je lutkica na moju dimenziju. Veći mi je od Mirkovog. A Mirko je ovog puta sigurno pristojno prebacio dvadeset. Znam da je mojoj maloj to važno. Da njen dasa ima najveći. „Nikad nisam videla veći gospodine. Nikad nisam držala veći kurac gospodine.” Mislim da ne folira. Nikad mi ni nije bio veći.

pušenje u liftu

„Kakvi pastuvi“, prede Bilja na kolenima između nas dvojice… „Kakve moćne kurčine“, šapuće moja devojčica. Priča izgleda sama za sebe. Baš se iznenadila. Ne zna koji će pre da stavi u ustašca. Liže Mirkov… Prima moj… Pa onda liže meni. Mirkov uzima u usta Najrađe bi uzela oba odjednom… Kad bi to bilo moguće. Ludi lutkica od sreće i strasti. Vidi mala koliko nas je napalila. Kare su nam za najmenje desetak procenata veće nego i što smo ikad imali. I sigurno za dvadeset procenata tvrđe. Imaće moja nevaljala ženica čime da se hvali.

Puši nam obojici

Naizmenično nam puši. Gleda me u oči dok puši Mirku. Mirka gleda dok puši meni. Naučila je moja ženica kako se puši dvojici istovremeno. Zna kako se pale ovakva dva razvratnika kao što smo ja i Mirko. „Šta kažeš?“… uspevam da izgovorim. „Kako moja mala puši?” „Vredi za sve pare“, riče Mirko. „Moraš da mi je pozajmiš na par dana druže.” „Hoću druže“, odgovaram. „Ako zadovolji Francuze. Dobićeš je u pozajmicu.” „Mmmm“, prede Bilja. Vadi Mirkovu karu iz ista. „Moraćete još da platite gospodine… I za Francuze… i za servis kod vas kući…“ Uzima moj kurac u ustašca. „Aaaaaa lepotice“, ričem ja. „Daću te Mirku na pozajmicu. Zaljubio se Mirko u moju ženicu“, govorim na glas. „Aaauuuu“, zavija Mirko. „Zaljubio sam se druže. Aaauuuu kako tvoja mala dobro puši. Dobićeš lovu lutkice”, govori Bilji… „Sve što tražiš. Ne vadi mi ga iz usta.“

Okreće se moja lutkica prema meni. Jezik joj je i dalje na Mirkovom kurcu. Gleda me u oči. „Daćeš Mirku ženicu u pozajmicu?“ Govori isprekidano… Istovremeno liže Mirkov glavić. „Da ga služim… i da da mu pušim? Možda Mirko neće hteti da ti vrati ženicu? Vidiš koliko mu se dopaduju moja ustašca.” „Aaaaaa lepotice“, riče Mirko… „Neću da te vratim mužu… Mnogo mi se sviđaš. Puši mi kurac lepotice. Ostaćeš kod mene. Da mi pušiš svaki dan.“

Vratila je svoju lepu glavicu ka mom kurcu. „Mmmmm“, prede moja lepa ženica. Uzbuđena je i ponosna. Mnogo je ponosna što joj Mirko toliko želi njena ustašca. Sad ljubi moj glavić. Cmače mi kurac željno i strastveno. „Mmmmm koliki ti je dušo moja“. U glasu joj strast i ponos. Uživa što nas je obojicu toliko napalila. Uh, što voli što se Mirko toliko zagrejao. A tek kako je ponosna što je meni digla kurac do novih dimenzija. „Popalila te tvoja ženica dušo moja“, govori meni. „Ponosan si kako dobro pušim perverzni moj mužu… Tebi i ovom našem kuratom prijatelju.” „Aaaaaa devojčice lepa“… ričemo obojica. Stižemo na deveti sprat. Mala se okreće da još jednom dohvati jezikom Mirkov glavić. „Mmmmm kakav ukus“, prede lutkica. „Ovom gospodinu moram češće da uzimam lovu… Mnogo je ukusan ovaj gospodin. I mnogo… mnogo obdaren. Možda i odem kod ovog razvratnika na par dana… Ako dobro plati.“

Otvaraju se vrata od lifta. Bilja je još na kolenima između nas. Po zvucima koje puštamo čini joj se da nas je previše napalila. „Nema svršavanja gospodo“, opominje nas. „To niste platili.“ Ume moja nevaljala ženica i sa tim da se bori. Dobijamo i Mirko i ja svaki po dobru packu po ukrućenom kurcu. Malo bola da prekine želju za svršavanjem. Packe prate njeni sočni poljupci. „Izvini lepi“, govori Mirkovom buzdovanu dok mu ljubi glavić. „Izvini i ti bezobrazniče“, prede dok meni ljubi vrh nadraženog kurca. „Morala sam da vas disciplinujem lepotani“, obraća se našim prijateljima kao stroga gazdarica. „Morate da slušate ovu devojčicu“, govori im obojici. „Ako hoćete da uživate. Svršavate samo kad ja dozvolim.“

pušenje dva kurca

Moja ženica hoće da komanduje

Preuzima lutkica kontrolu. Ne odvija se naša lepa avanturica kako smo Mirko i ja zamislili. Nije više moja ženica poslušnica. A mi smo već i zaboravili da smo joj dali lovu. Da smo joj bili dodelili ulogu poslušnice. Nešto se ni jedan od nas dvojice ne buni za promenu uloga. Izgleda da je ovako kad ona vodi još lepše. Dižem lutkicu. Nosim je i ljubim je. Po planu je Mirko trebao da je nosi. Trebao je da joj napuni pičić… još u hodniku. On joj je platio lovu. Ali ne mogu da mu je dam da je nosi. Ja ću da je unesem u sobu. Moja je ženica. Posle… Mmmmm posle… posle će lepotica da dobije nagradu… Dobiće moja ženica dve nagrade. Od napred… i od pozadi.

Šapućem joj na uvo dokje nosim kroz hodnik. Mirko otvara vrata od „njegovog“ poslovnog apartmana. „Kako si dobra nevaljalice. Jesi li videla kolike su nam kurčine. Imaš čarobna ustašca dušo“, tepam joj uzbuđen i ponosan. „Koliki ti je mangupe“, smeje se i ona zadovoljna. Uvija mi se u naručju. „Kakvu si tehnologiju koristio nevaljalče? Nikad ti nije bio toliki. Volim što si og… ro… man.“ Razdvaja zadnju reč na slogove. Da pokaže da je stvarno zadovoljna mojom veličinom. „Tvoja ustašca dušo“, odgovaram… „Nema bolje tehnologije nevaljalice…” „Mmmmm ljubavi“, šapuće i ona meni. „Znači voliš kad sam kurvica. Pali te što sam pušila Mirku pred tobom. Voliš da gledaš ženicu kako puši tvom drugu. Diže ti se ogroman dok me gledaš sa Mirkovim kurcem u ustima.” „Mmmmm kurvice moja…“ Teško se kontrolišem. „I ti voliš da pušiš Mirkovu veliku kurčinu pred mužem.” „Aaaaa koliki mu je dušo“, odgovara mi uzbuđeno. „Zaljubio se dasa u tvoju ženicu… Moraću stalno da mu pušim. Kad god nam tvoj drug dođe u posetu.” „Rasturićemo te nevaljalice“, govorim joj da me i Mirko čuje. „Rasturićemo te kurvice moja lepa moj drug Mirko i ja.“

Spuštam lutkicu iz naručja. Lepotica se okreće oko sebe. Da nam pokaže koliko je poželjna i jebozovna. Skida žeketić. Baca ga prema Mirku. Rukama namešta sisice. Nema tu šta da se namešta. Sisice joj stoje kao avioni. Ali ju je mnogu uzbudljivo gledati kad to radi. „Ništa više ne skidaj“, šapućem joj. Hoću da da ostane ovako jebozovno obučena. „Jebaćemo te obučenu lepotice“, govorim njoj. „Mmmmm“, odgovara mi lepotica da se slaže. I da zna da ćemo je jebati… i da voli što ćemo je uzeti obučeno. „Jebaćemo te obučenu kurvice moja“, ponavljam joj. „Samo pretiš“, odgovara mi ona uzbuđeno. „Ali ne baš skroz“… dodajem. „Ovo ti ne treba.“ Snažnim pokretom cepam joj gačice. „Ovo ti ne treba“, ponavljam. „Aaaaaa“, vrišti razluđena moja devojčica. Ovo nije očekivala… ali joj se mnogo sviđa. Mirišem joj gačice. Mmmmm kakav miris… mmmm kakva pičkica. Bacam gaćice Mirku. „Čuvaj ovaj trofej za upomenu“, govorim mu. Miriše i Mirko Biljine gaćice. Stavlja ih direktnu u pantalone. Da mu kurac miriše Biljinu pičkicu. Kad je jednom namiriše znaće uvek da je prepozna.

Sviđa se Bilji Mirkov gest. I ona misli da su gaćice na pravom mestu. Hoće nevaljalica da zarobi skroz Mirkovu kurčinu. Da joj sanja ustašca i da joj miriše pičić. „Šta to radite gospodine?“, govori mu. „Vratite mi gaćice.” „Mmmm lepotice… to je moj trofej.“ Sedi Mirko na krevetu. Gleda u moju jebozovnu ženicu. Ponovo vadi kurac iz pantalona. Ja moj nisam ni vraćao od pušenja u liftu. Bilja mi ga je držala dok sam je nosio kroz hodnik.

cuckold predigra

Mirko hoće da mu mala puši… Bilja ima bolju ideju

„Dođi lepotice“, zove je Mirko. Sedi Mirko u spavaćem delu apartmana na krevetu. Lagano drka kurčinu. Širi noge. Pravi mesta za Bilju… između nogu. Želi mangup još Biljinih ustašca. Hoće Mirko da mu moja Bilja još puši. „Idi dušo“, govorim joj tiho. „Mirko ti je gazda večeras.” „Da pušim gazdi?“, pita me lutkica. Vidim da je ta ideja mami. Sviđa joj se kako Mirko reaguje na njena ustašca. I još više kako se ja palim kad je gledam sa Mirkovim kurcem u ustima. „Ne dušo… Možda posle. Idi da ga pojebeš. Idi pojebi gazdu koji ti je platio pušenje.“ Cela moja devojčica se u trenutku pretvara u osmeh. U osmeh zadovoljstva i oduševljenja. Otkad me je popiškila, postala je mnogi razvratna. Ideja da ona jebe Mirka joj je mnogo izazovna. „Aaaaa perverznjaku… Gledaj kako ću da ti pojebem prijatelja“, ciči uzbuđeno. Meša guzom na onim ogromnim štiklama. Ide prema Mirku. I ja drkam dok je gledam kako je jebozovna i napaljena. Sviđa mi se što je postala agresivna. Samo ako misli da ću ja da gledam dok se ona penje na Mirkov kurac… To se mnogo vara.

„Klekni lutkice“, šapuće joj Mirko. „Hoću da mi pušiš kurac.” „Ššššš mali“, odgovara mu Bilja. Ulazi mu između nogu. Spušta mu ruku u pantalone. Vadi iz pantalona njene iscepane gaćice. Mota gaćice oko svoje ruke. „Bio si nevaljao dečko“, govori Mirku. Trlja ga gaćicama po celom licu. „Bio si mnogo nevaljao.“ „Aaaaaa”, čujem Mirka kako se predaje Biljinoj inicijativi. „Plaćao si lovu kurvici da ti puši. To dobri dečaci ne rade. Dobri dečaci ne plaćaju kurvice.“ Otvara mu prstima usta. „Mmmmm“, uzdiše Mirko. Sisa joj prste. „Cepao si gaćice nevaljali dečko“, pali ga Bilja. Nije on cepao… ali je svejedno i dalje uzbudljivo. „Hajde mali“, govori mu na uvo… „Uzmi u usta ove gaćice koje si cepao.“ Gura mu njene gaćice u usta. „Aaaaauuuuu“, ričem ja. „Mmmmm”, čujem Mirka. Jedino to može da kaže. Puna su mu usta Biljinih gačica. Ja ću da poludim. Mogu misliti koliko se Mirko pali na Biljinu transformaciju. A ja sam se ponovo zaljubio u moju ženicu. Uh jebote kako je maštovita. Ja ovo ne bih mogao da smislim. A mnogo je dobro.

„Sad ću da te jebem“, izgovara Bilja Mirku ono što ja znam da sledi. Ono što ni on ni ja nismo planirali. „Sad ću mali da te jebem“, nastavlja Bilja. Gura ga rukom na krevet. Opkoračuje mu moja ženica kurčinu. Penje se na Mirka. „Sad ću da te jebem”, ponavlja po treći put. Namešta vlažnu pičkicu na Mirkovu kurčinu. Spušta se na Mirkovu karu. Vadi mu gaćice iz usta. Da može da ga čuje koliko je napaljen. „Aaaaauuuuu“, njišti Mirko kao razularni pastuv. Diže se u most da utera Bilji što dublje može. „Mmmmm“, cvili i moja ženica. Jebe ona Mirka… ali jebe i Mirko njen sočni pičić. Odavno moja ženica nije dobila drugu kurčinu osim moje. Uželela se nevaljalica, siguran sam. „Obdaren si mali“, šapuće mu Bilja. To govori ona agresivna pičkica koja jebe Mirka. „Uh, uh koliki vam je gospodine.“ To govori ona kurvica koju je Mirko platio za pušenje. Ne znam koja će da pobedi. Po Biljinim uzdasima ipak mislim da više voli da da bude jebana… nego da jebe. Ali je početak bio mnogo uzbudljiv.

jahanje kurca

Jebe je Mirko u pičić… Ja joj kurcem punim guzu

Puštam Mirka da uhvati ritam. Gledam kako joj Mirko u naletima puni kurcem pičić. Čmarić joj se otvara i steže dok prima Mirkovu kurčinu u pičić. Prilazim joj skroz blizu. Stavljam joj glavić na otvor čmarića. Počinje i Bilja da njišti. Čeka kobilica i drugog pastuva. Zna da će da dobije moju kurčinu direktno u guzu. Sipam joj obilito lubrikant odozgo po guzi. Gledam kako se gusta tečnost sliva i skuplja na njenom čmariću i na glaviću moga kurca. Obično bih joj otvorio čmarić prstom. Ali sad neću. Idem joj direktno kurcem u dupence. Hvatam ritam sa Mirkom. Ulazi joj glavić. „Aaaaaaa siledžijo“, njišti moja ženica. „Šta to radiš razvratniče?” „Ulazim ti kurcem u guzu kurvice moja“, njištim i ja. „Poooolaaako siledžijo. Pooolllaaakooo. Rasturićeš mi dupence… Siledžijo… Mmmmm siledžijo.“ Poludeće moja lutkica. Sad će da svrši. Dobija lutkica često dva… moj pravi… i dildo koji zakačim na moju karu. Ali nije to isto. Sad i ona vidi. Rekao sam joj da će da uživa. Zvuci koje pušta… Način na koji nam se podmeće pod kurčeve govori mi da ipak nešto ovako dobro nije očekivala.

Priklještena je između dva razvratna mužjaka. Dva muškarca… koji je obojica uzbuđuju. Muž je deli sa drugim muškarcem. „Svršavam… svrrrrššššaaavvvaam“, njišti moja rasna kobilica. Tek sam joj uterao glavić u dupence. A već će da svršava. Mirkova kurčina u pičkici joj maksimalno suzila čmarić. Moja kurčina u guzi steže joj i pičkicu. Steže Mirka za kosu. „Svršavam ljubavi… Svršavam siledžijo… Daj mi Mirko… Nabij mi Mirko u pičkicu. Daj mi… daj mi ljubavi. Aaaaa kako ste veliki. Aaaa siledžije… Aaaaa rasturate me nevaljalci.“ Grči se i trese. Svršava dugo i ntenzivno.

Čekam da svrši… pa da počnem ponovo da je palim. Mirko joj nabija ceo svoj veliki kurac u pičkicu. Dugo se dasa palio i čekao. Sad joj jebe pičić koji čeka još od prošlog puta kad je moja ženica samo pušila. Njišti Mirko i nabija. Sludelo ga je Biljino svršavanje. Samo da ne svrši. Mora mala još da svršava. Makar još jedan put.

Po pokretima Biljinog tela vidim da joj svršavanje nije mnogo smanjilo intenzitet srtasti. Samo ju je malo usporilo. Digla je uživanje na prefinjeniji nivo. Prima nas obojicu. Pušta one najlepše zvuke ženskog uživanja. Daje nam svoje telo. Poklanja nam svoje uživanje. Okreće glavicu prema meni. Traži moja usta. Hoće lutkica da se ljubi. Nije kompletno bez mojih poljubaca. Ima moja verna ženica dva velika kurca u sebi… Ali joj trebaju i moja usta. Uspevamo da spojimo usta. Prepliću nam se jezici. „Ti si ljubavi kurvica“, šapućem joj na uvo najnežnije što je moguće. Oduševljen sam što uživa između Mirka i mene. Znam da će nežnost i bezobrazne reči ponovo da je pokrenu. „Jebeš se sa dvojicom dušo moja.” „Mmmmm ljubavi“, prede lutkica. „Muž me deli sa našim prijateljem Mirkom. Moj muž voli kad uživam. Voli kad sam kurvica… Ali najviše voli kad uživam.“

dupla penetracija

„Šta ti radi naš prijatelj Mirko?“, palim je. Tražim da kaže da joj Mirko jebe pičkicu. „Mmmm“, vraća Bilja glavicu ka Mirku. Ljubi i njega… ali govori meni. „Mirko je nevaljao ljubavi. Drug ti je nevaljao. Jebe ti Mirko ženicu dušo moja. Jebe me nevaljalac u pičkicu.” „Aaaaaa“, ričem ja na ovakav bezobrazluk. Zaslužila je ceo. Dobiće ceo moj kurac u guzu. Ulazim joj postepeno ali neprekidno. Rasteže joj se čmarič… Pucketa joj guza. „Iiiiiiiiiii“, njišti moja rasna kobilica. Tek sad je stvarno dobila dva. „Aaaaa pastuve… aaaaa kolika ti je kurčina. Napunio si mi guzu sa tvojim konjskima kurcem. Pocepaćeš mi guzu siledžijo.“

Primila je moja ženica dva velika kurca

Puna joj je guza mog kurca. Sad i Mirko ima manje mesta u pičkici. Sa punom guzom mog kurca… Bolje oseća i Mirka u pićiću. „Aaaaa Mirko kolika ti je kurčina…“ Oseća da joj i Mirko rasteže pičić. „Aaaaa pastuvčino… Aaaaa Mirko rasturaš mi pičkicu. Pun mi je pičić tvog ogromnog konjskog kurca nevaljalče.“ Kako lutkica bira reči. Mirko i ja imamo konjske kurčine. Nema većeg komplimenta. Počinjemo obojica opasno da je jebemo. Prima lutkica naše nalete. Uskladili smo Mirko i ja pokrete. Njišti lutkica. Njištimo i nas dvojica. „Svršavam“, riče Mirko. „Napuniću joj pičić“, opominje me Mirko. Traži moju dozvolu. „Puni je druže. Napuni je spermom. Voli mala.” „Vooooliiim… voooliiim“, ciči Bilja. „Puni me pastuvčino. Aaaaaa svršavam vrišti i Bilja.“ Oseća tople mlazeve Mirkove sperme u pičkici. Krećem i ja. Punim joj dupence spermom. „Svršavam mala“, njištim kao pastuv… „Punim ti guzu lepotice“. „Aaaaaaa“, vrišti lutkica. „Aaaauuuu“, ričem ja. Mirko je prvi počeo. Daje lutkici zadnje mlazeve. „Još… još“, traži lutkica… Mirko joj je iscedio sve u pičkicu. I ja joj dajem joj sve što imam. Prima moja ženice… od mene… i od Mirka. Svršava između nas dvojice. Popunjena sa dva kurca… i sa mnogo guste bele sperme.

Svršili smo svo troje. Opuštamo se… Vreme prolazi… Polako se vraćamo u stvarnist. Mirko je još uvak ispod Bilje. Kurac mu polako malaksava u Biljinoj pičkici. Ljubi joj Mirko usta nežnim poljupcima. Stvarno se dasa zaljubio. Pravi je džentlmen. Mnogo cenim što je tako pažljiv prema mojo ženici. I ja joj vadim kurac i dupenceta. Spuštam joj malo suknjicu. Samo malo… Da ne bude vulgarno… Ali da joj se vide i pičkica i čmarić. Ležem na krevet pored Bilje. I Mirko se izvlači ispod moje lutkice. Leži moja ženica između nas dvojice. Još uvek je na stomaku. Voli da pokazuje svoje dupence. Zna koliko nas njena guza pali. Naroćito ovako… kad joj sperma curi iz obe rupice. „Mmmmm“, prede moja lutkica. Okreće glavicu ka meni. Ljubim joj usta. „Razbojniče nevaljali“, tepa mi lutkica. „Deliš suprugu sa prijateljem.“ Okreće se ka Mirku. „Kakav si ti nevaljalac“, govori mu dok ga ljubi. „Iskorišćavaš prijateljevu suprugu. Jebeš prijateljovi ženicu pastuve. Puniš mi pičkicu spermom.“ Iz nas dvojice izlaze zvuci zadovoljnih mužjaka. Naša ženkica… naša rasna kobilica… moja devojčica je uživala… I po svoj prilici hoće još uživanja. Ko zna kad će Mirko opet da dođe. Prošlo je skoro dve nedelje od one predigre… Kad smo je samo lizali… I kad je pušila.

dp svršavanje

Curi joj sperma iz obe rupice

„Idem da se operem“, govori nam Bilja. „Neka dva bezobraznika su me umazali…“ Smeje se bezobrazno dok izgovara te reči. „I to sa obe strane.” „Ne mrdaj dušo“, govorim joj ja. „Ne mrdaj lepotice“, opominje je i Mirko. „Nema pranja. Mirko i ja će da te obrišemo. Mi smo te i umazali.” „Bezobraznici“… smeje se Bilja. „Mnogo ste me umazali. Osećam kako mi curi vaša strast… iz obe rupice.“ „Ustaj Mirko. Mora da očistimo Biljine lepe rupce.” „Ti dušo“… šapućem joj na uvo… „Natrći to lepo dupence. Hoću da te slikam umazanu. Ne znam kad ču opet imati priliku… Da ti curi iz obe rupice.” „Aaaaa prverznjaku.“ Nije se ovome nadala moja nevaljala devojčica. Ali joj se ideja mnogo sviđa. „Valjda će brzo opet biti prilike mužu moj“, odgovara mi tiho i zadovoljno. „Mmmmm kurvice mala… Biće… ćim budeš htela.“

Trći mala svoje jebozovno dupence. Dajem Mirku maramicu. Vadim telefon. Kakav lep rizor. Viri Biljino jebozovno dupence ispod kratke suknjice. Čmarić i pičkica joj se skoro potpuno skupili. Samo joj se još sperma sliva iz obe rupice. Počinjem da slikam. Kurac počinje da mi se diže. „Pogledaj kako je jebozovna“, govorim Mirku. „Uh jebote“, dahće Mirko. I njemu se diže. Kome ne bi? Samo za ovaj prizor vredelo je truda… I love koje smo dali. „Daćeš mi slike druže?“ Više je molba nego pitanje. „Hoću druže“, odgovaram. Kako da mu uskratim. Daću mu one gde joj se ne vidi lice… Samo njena jebozovna guza. Ona gde mi se smeje i plazi jezičić… te su samo za nas dvoje.

„Obriši joj pičić“, govorim Mirku. Briše joj Mirko maramicom pičkicu. Skuplja svoju spermu u maramicu. Vadi drugu. Bilja prede pod njegovom rukom. Skoro je sve pokupio. Kreće da obriše i zadnja kapi. „Na prst“, šapućem mu da Bilja ne čuje. „Mmmmm“, razliva se Mirku osmeh preko lica. Sviđa mu se moja ideja. Ja brišem Biljin jebozovni čmarić. Mala ne prekida da prede pod našim rukama. Podmeće nam guzu. Za gledanje… i za brisanje. Ostavljam zadnje kapi koje joj izlaze iz guze na prstu. Naginjem se nad njom. Ljubim je u ustašca. „Zatvori oči lutkice.” „Mmmmm“, prede Bilja. Zna lutkica šta je čeka. Plazi na mene bezobrazno jezičić. „Jeste dušo… moraš da pogađaš. Da vidimo koliko dobro prepoznaješ ukuse.” „Mmmmm nevaljalci“… Zatvara okice.

Poznaje moj ukus… Prepoznaje i Mirkov

Sklanjam se u stranu. Pokazujem Mirku da priđe sa iste strane. Mirko prinosi prst njenim ustašcima. Prima mu Bilja spermu sa vrha prsta. Ne otvara oči. „Mmmmm“, čujemo uzdah zadovoljstva. „Ovog dasu sam jednom probala. Mmmm neću da ga menjam… sviđa mi se.“ Prinosim joj i ja prst sa tragovovima moje sperme. Kupi mi lutkica sve sa prsta. „Mmmmm mužiću… ni tebe neću da menjam. I ti si mnogo ukusan.“

lizanje sperme

Leži natrćena na krevetu ispred Mirka i mene. Gleda u nas sa tragovima naše sperme na jeziku. „Nema gledanja“, govorim joj. Zatvori okice. Poslušna je opet moja ženica. Zatvara oči. „Šta kažeš“, pokazujem Mirku na Biljinu jebozovnu guzu. Dasi se kurac skroz ukrutio. Biljin jezik nas je vratio ponovo u biznis. „Mmmm“, odgovara Mirko na prepoznatljiv način. Glavom ga pitam gde hoće? Pičić ili ustašca. Mirko pokazuje da hoće da jebe moju lepoticu od pozadi. Hoće dasa da naguzi to rasno dupence na koje se pali. „Samo u pičkicu“, šapućem mu. Klima Mirko glavom da je razumeo. Znam da bi joj ga rado stavio u guzu.

Hvata je Mirko za guzu. Prinosi joj kurac još uvek vlažnoj pičkici. „Aaaaaa“, vrišti moja jebozovna ženica. „Šta radite mangupi? Ne, ne, ne… niste dovoljno platili.“ Mirko joj čvrsto drži dupence. Namešta kurac na otvor pičkice. „Mmmm“, čujem ga kako dahće. Navadio se na Biljinu usku pičkicu. Vidim da će dasa imati stalno neki posao u Beogradu. „Nema gledanja“, govorim Bilji. „Mmmmm mužu moj“, smeje se moja Bilja. Prepoznaje i Mirkove ruke… I Mirkovu karu. „Navadio ti se drug na tvoju ženicu. Sviđa mu se moja pičkica“„Sviđa mu se i tvoja guza lutko”, palim je ja… „Nije samo pičkica.” „Daaaaa… daaaaa. Sviđa mu se i guza”, vrišti mala. Vidim da želi Mirkovu kurčinu i u guzu. Dobiće… ali ne danas. Mnogo je mala bezobrazna. Baš je danas nevaljala. Ne može jadan Mirko da se kontroliše. Zabija joj ga celeog. Odjednom… sve do jaja. „Siledžijo“, prede moja Bilja. Namešta se da joj guza dobro legne u Mirkove ruke… I da Mirkov kurac može skroz da joj uđe.

„Dođi mužiću“, zove bezobraznica mene. „Moja usta te čekaju.“ Sve je mala pogodila. Jedino je mislila da će Mirko pre hteti da joj pojebe ustašca. Verovatno bi Mirko i izabrao ustašca. Samo da nije bila tako jebozovno nagužena.

Mirko želi još da je jebe… Meni će da puši

Prilazim joj sa prednje strane. Bilja otvara oči. Nema više smisla da žmuri. Prepoznala nam je ukuse. Pogodila čiji je koji. Lutkica se ne može prevariti. Nešto se pitam otkud joj toliko iskustvo. Podvlačim raširene noge ispod njenog tela. Nameštam se da joj bude zgodno. Stavlja mi glavicu među noge. Uzima moj kurac u ruku. „Mmmmm koliki ti je nevaljalče. Nikad ti nije bio ovoliki.” „Puši mi dušo“, dahćem uzbuđeno. „Aaaaaa“, čujem je kako vrišti. I u ovoj pozi je po prvi put. Reaguje moja ženica na moj kurac u ustašcima i na Mirkove silovite ulaske u pičić. Sviđa se Mirku moja ženica. Ovako nagužena. Sa glavicom u mom krilu i sa guzom na njegovom kurcu. Ne može da se kontroliše. A ja ne mogu da ga krivim.

„Mmmmm mužiću“, prede moja mala. Reaguje na Mirkove ulaske sa strastvenim dahtanjem. Čujem joj ono njeno lepo „aaaa”… kad god dobije silovit poklon u pičkicu od Mirka. „Aaaaa siledžijo“, govori Mirku. Na trenutak vadi moj kurac iz usta. Okreće glavicu prema Mirku. Vidi Mirka kako je uzbuđen i oduševljen jaše od pozadi. Mirkova strast za njenom pičkicom je još više pali. „Siledžijo kurata“, govori mu. Uživa u njegovim snažnim rukama na dupencetu… I na sa njegovim kurcem u pičkici. „Rasturičeš me siledžijo kurata“, laska mu moja Bilja. Vraća zadovoljna moj kurac u ustašca. „Mmmmm nevaljalice“, izlazi mi direktno iz grudi. „Puši mužu nevaljalice.“

Gledam u Mirka kako balavi. Prisećam se kako smo kod njega bili u sličnoj pozi. Kako sam ja jahao naguženu Ljilju dok je njemu pušila. Jedino što je Ljilja tražila da je jebem u dupence. A Mirko moju Bilju jebe u pičkicu. „Kako se jebe moja mala?“, pitam ga uzbuđeno. Hoću da Bilja čuje koliko je Mirko napaljen što sam mu dao lutkicu da je jebe. Da uživa sada… ida se posle hvali kako nas je razludela.

„Aaauuuu druže“, riče Mirko. Steže još čvršće Biljino dupence. „Što ti je dobra ženica. Kako joj je topla pičkica. Taaaakooo… tako lepotice”, obraća se Bilji. „Podmetni mi to tvoje jebozovno dupence. Taaakoooo Biljo. Mmmmm kakva pičkica.” „Aaaaaa siledžijo“, uspeva Bilja da promrlja. Hoće da kaže Mirku da uživa što je strastven… A ne želi da izvadi moj kurac iz usta.

Puni joj Mirko spermom pičić … Bilja mu svršava na kurcu

Neće Mirko dugo izdržati. Neću ni ja. Vadim joj kurac iz usta. Treba da promenim položaj. Hoću da Mirko gleda kad počnem da joj svršavam po ustima i po jeziku. Osećem da se i Bilja teško kontroliše. Ali Mirko će ipak prvi. Mnogo je dugo dasa čekao da pojebe moju Bilju. Njegovu Ljilju smo jebali odmah prvi put .„Svršaaaavam lepa Biljo“, riče Mirko… „Punim ti spermom pičkicu lepa devojčice. Podmetni mi dupence lepotice.“ Diže joj rukama dupence još višlje. Da može da joj d” celu kurčinu… Sve do jaja. „Neeee… neeee… hoću još”, cvili Bilja. „Prvo ja… prvo ja. Daj… daj… daj mi spermu pastuve”, njišti Bilja. „Svršavam Mirko…”, govori Mirku. „Svršavam ljubavi”, govori i meni. „Svršavaj dušo“, hrabrim je ja. „Svršavavaj ljubavi.“ Želi da me čuje. Traži da je pohvalim kako strastvena kad je dajem Mirku da je jebe. „Aaaaa… Svršavam… Svršavam”, njišti moja ženica. Skačem opet na krevet pored nje. Znam da želi da je ljubim. Tek će onda stvarno da svrši. Počinjem da je ljubim… Ona kreće da svršava. „Aaaaaaa ljubavi“, govori mi kroz poljupce. „Svršavam za tebe ljubavi… Volim te ljubavi moja“.

spit roast jebanje

Svršila je lutkica. Vraćam se pored Mirka. Još sam napaljen. Drkam kurac. I ja se teško uzdržavam. Gledam kako mi je ženica svršila na Mirkovom kurcu. Nisam ljubomoran… Samo sam mnogo uzbuđen. Hoću da je polijem mojom spermom pred Mirkom. Da dasa još jednom vidi kako mi je ženica lepa i zadovoljna kad je umazana mojom spermom. Nije nemoguće da mu se opet digne. Kad je vidu umazanu… i nasmejanu.

Mirko smanjuje intenzitet rike. I on je svršio. Drugi put danas puni spermom Biljin pičić. „Mnogo me pali tvoja devojčica druže“, govori meni. Kao da se izvinjava što je bio toliko strastven i silovit. „Dobar ti je drug“, čujem i Bilju kako zadovoljno prede. „Nemoj da ga menjaš dušo“, govori meni. „Sviđa mi se siledžija.” „Mojoj ženici se sviđaš“, odgovaram mu. „Neće da te menja. Nema šta da brineš druže.” „Mmmmm druže što je dobra“, zadovoljno Mirko prihvata Biljine komplimente. Uplašio se dasa da se nisam uvredio što je Bilja govorila da je siledžija.

Mnogo je jebozovna… Još ću da je jebem

Mirko vidi da ja još nisam svršio. Sklanja se da mi napravi mesto. Bilja je i dalje nagužena. Napaljena je i jebozovna. „Imaš pravo druže“, govorim mu. Ništa Mirko nije rekao… Ali znam na šta misli. Mnogo mi je ženica jebozovna ovako nagužena… i umazana Mirkovom spermom. A meni je još uvek tvrd i veliki. Biće vremena da Mirko gleda kako svršavam Bilji u usta. Ne propušta se ovako jebozovno dupence. Preuzimam Biljinu guzu u moje ruke. „Aaaaaa“, čujem moju lutkucu kako se uzbuđuje. Okreće glavicu prema meni. Vidi da nisam svršio. „Praviš redaljku bezobrazniče“, smeje se moja kurvica. Mnogo se obezobrazila moja nevaljala ženica. Uživa što je obojica toliko želimo. „Jebete udatu ženu na redaljku perverznjaci.” „Mmmmmm“, odobrava Mirko da mu se redaljka dopada. Možda bi on da se vrati kad ja svršim. Dobija mangup nove ideje. Ima i on kući udatu ženu. I ta treba da dobije redaljku. „Ššššš nevaljalice“, govorim njoj… „Dobila si dovoljnom love. Zaslužila si redaljku dušo moja.” „Mmmmm“, čujem i Bilju da pušta isti zvuk kao i Mirko. I njoj se dopada redaljka. Ne zna mala šta je stvarno redaljka. I neće ni znati. Ali za udatu i smernu ženicu kao moja… i ovo je dosta. Neka misli da je ovo što je dobila prava redaljka.

„Sad ćeš da vidiš šta moja mala voli“, šepućem Mirku da Bilja ne čuje. Da naučiš i tvoju Ljilju na novi bezobrazluk. Vadim iz sakoa analni dildo. Kačim ga na moj kurac. „Potrebna je ova alatka“… smejem se Mirku. Kad kućni prijatelj nije pri ruci. „Uh jebote“, uzdiše Mirko. „Rasturiću Ljilju“, smeje se sav srećan. „Imaš li rezervni? Da ne kupujem usput.” „Naravno da imam kući. Daću ti ovaj… čim nam Bilja svrši još jednom.“

Da skratim priču. Svršila je lutkica čim sam joj ušao sa dva. I jeste se Mirku ponovo digao dok je gledao Bilju kako uživa dok joj jebem obe rupice. Drkao je Mirko pored nas. Da li je zamišljao de jebe sa dva njegovu Ljilju ili moju Bilju, teško je reči. Verovatno da je mislio na obe. Ništa mu ne zameram. Sigurno bi i ja mislio na obe da sam na njegovom mestu.

Ostavili smo Bilju da se sredi. Čekamo je dole u kafiću. Da se lutkica sredi. I da se ponovo namontira. Tek sad stižu Francuzi. Moraće moja lepa nevaljalica da zaradi svaki evrić koji nam je uzela.

Nastavak: Bilja služi dva kurata Francuza

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x