Sestrino usko dupe razbio sam na moru jednog leta

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ivana, moja sestra, ima dugu vezu, a njen momak Marko je dobar prijatelj mene i moje žene. Žive zajedno već par godina. Sve bi bilo kao i kod svih drugih ljudi da ja oduvek nisam posmatrao Ivanu na jedan drugi način. Bila je vrlo zgodna, sa svojom dugom crnom kosom, zelenim očima, grudima na kojima bi pozavidela svaka devojka. Njeno dupe je uvek bilo utegnuto i uvek su se mogli videti obrisi tangi koje je uglavnom nosila. Bilo je sasvim normalno da se svaki momak zainteresuje za nju i poželi da je poseduje.

Mada, nije bilo normalno što ja, kao njen brat, nisam bio izuzetak. Možda zato što je starija od mene samo dve godine i što sam oduvek drkao na nju, mozda što sam se rano oženio i brzo se zasitio žene, a još nijednom je nisam prevario, možda… ni sam više ne znam zašto. Oduvek smo imali jedan otvoren odnos i bili prilično bliski, obožavao sam njenu otvorenost i nije bilo teme o kojoj ja i ona nismo mogli da razgovaramo bez ustezanja, pa čak i kada je reč o seksu.

zgodna devojka

Kada je pao dogovor da svi zajedno idemo na letovanje, nameravao sam da tu našu bliskost još više produbim jer više nisam mogao da se obuzdavam, pogotovo posle nekih sitnica koje su prethodile letovanju.

Iako živimo u istom gradu bila je retkost da se sretnemo, ne računajući najavljene kućne posete jedno kod drugih. Tog dana sam morao završiti neke nagomilane obaveze i kada sam ušao u poresku upravu nisam imao kud nego da stanem na kraj ogromnog reda. Posle par trenutaka sam osetio nežan dodir na ramenu i iznenadio se kada sam ugledao sestru Ivanu. Ljubimo se u obraz uz uobičajnu spiku. Ne mogu da izdržim i pokušavajam dobro da je odmerim od glave do pete. Uske bele pantalone i beli topić sa golim zategnutim stomačićem, i crni čipkani brus koji se jasno nazirao skrivajući njene prelepe sise.

Kada se par puta naslonila njima na moja leđa, kurac je naglo počeo da mi se diže. Ne znam zašto, ali sam ubeđivao sebe da je to namerno uradila. Pošto je prošlo dobrih dvadesetak minuta u redu, ona mi onaku u šali predloži da bih mogao da je propustim ispred. I ja se našalih i rekoh: „Naravno gospođice izvolite”. Ludeo sam gledajući u njenu čvrstu i prelepo oblikovanu guzu na kojoj se jasno nazirala tračica od tangi. Uzbudio sam se maksimalno i trudio da joj priđem što bliže upijajući njen miris i u jednom trenutku naslanjajući kurac na njenu guzu.

Pošto nije reagovala, nisam imao nameru da se povučem, pogotovo kada je počela da mi pokazuje neke obrasce koje je trebalo da preda. Tada sam, kao nemarno, još joj bliže prišao i ponovo, kao nemarno, obuhvatio njenu mišicu. Par puta je prebacila težinu tela sa jedne na drugu nogu, gotovo masirajući moju izbočinu. Kasnije, dok smo koračali prema autima, uhvatila me je pod ruku, što je pre toga bila prava retkost, i ponovo u više navrata sam osetio njenu sisu na svojoj mišici.

našiljene bradavice

Sledeća situacija koja me je definitivno izbacila iz koloseka je bila posle par dana. Dok sam bio na poslu, dobijam od nje poruku na mobitel da joj treba neka moja pomoć u vezi posla i da se vidimo u jednom kafeu pored jedne banke. Pošto su i njoj i meni resurs bile finansije, to mi u početku nije delovalo ništa neobično. Ipak sam odjurio što sam brže mogao.

Lepršava suknja do iznad kolena, uzani sako koji otkriva prelepi crveni čipkani bodi, sa obrisima prelepih polulopti njenih grudi koji se jasno vide. Sve vreme sam krišom, koliko sam to mogao da sakrijem, buljio u njega. Posle par uputstava u vezi popunjavanja neke prijave, naručili smo piće. Primetio sam da me nekako čudno gleda, da ne kažem poželjno. „Jel’ ti žena rekla šta smo pričale o tebi pre par dana?” „Ne znam na šta misliš”, rekoh. „Rekla sam joj da si odlično izgledao sve dok se nisi oženio.” Pa gde je smela to da mi kaže, a šta mi to sada fali? „Pa ništa, malo si se opustio, ne briješ se redovno…” i sve to uz neki, za mene, jebozovni osmeh. „Tako znači seko, pa da ti kažem iskreno, sve mi je to dosadilo, pa i sada samo da se obrijem i malo uvučem stomak i to je to zar ne?, rekoh kroz smeh. I ona se smejala. „Pa i ti si mi se malo ubuckila.„ „Daj”, ponovo se nasmeja, „idem na fitnes tri puta nedeljno”. „Pa ne znam baš, meni se tako čini, mada šalu na stranu, odlično izgledaš… za svoje godine”, dodadoh i ponovo se nasmeja. Ona me lupi po ramenu: „Hej, samo sam dve godine starija od tebe”. „Šala”, dodadoh i oboje se ponovo nasmejasmo.

Izazivala me je, znao sam to

Posle par trenutaka reče da mora do toaleta i pošto smo sedeli na jednom dvosedu jedno pored drugog, ona usta i samo dodade: „Sedi, ne moraš da ustaješ”, i krenu tako da se guzom očeša o moj kurac. U trenutku mi je kurac skočio. Nešto kasnije se vratila kraj mene na gotovo identičan način, samo što sam ja ovaj put iskoristio i kao je nemarno uhvatio za struk dok je prolazila pored mene. U razmaku od par dana dva puta je protrljala guzu o moj kurac. Bože, izludeću. Imao sam takvu želju da je nabijem na kurac, koju se više nisam ni trudio da potisnem.

cumshot

Sa tom mojom ogromnom željom otišli smo i na zajedničko letovanje. Toliko sam izgubio razum da sam svaku moguću priliku koristio da je dodirnem na bilo koji način, a dodatnu hrabrost mi je pružalo njeno neprotivljenje. Ja i žena smo bili smešteni u kući nekih prijatelja na malo nepristupačnijem terenu, ali smo koristili i njihov brodić na kojem smo se svakog dana sastajali sa Ivanom i Markom koji su imali drugi smštaj i plovili duž obale, odlazeći na razne plaže.

Jednom sam iskoristio priliku kada je Ivana bila sama u vodi i otplivao do nje. Za razliku od svog momka, ona je volela da pliva dugo i mogla je provesti i do dva sata u vodi. Stigao sam do nje i predložio joj da otplivamo do bova koje su bile udaljene nekih stotinak metara. To je naravno odmah prihvatila i ne sluteći kakve planove imam u glavi. Plivao sam iza nje. Moj kurac je već bio toliko napet da sam dolazio u iskušenje da je uhvatim s leđa i nabijem joj svoj kurac u njeno prelepo dupe. Naravno, suzdržavao sam se maksimalno.

Kada smo doplivali do bova zaronio sam iza nje. Prilikom izrona pravio sam se da je ne vidim i izronio tačno između njenih nogu. Iznenadila se kada me je videla. Kako se držala za bovu, doplivao sam iza nje i naslonio se na nju. Tada je sigurno osetila moj kurac koji je bio toliko napet da mi se činilo da ću svakog momenta svršiti. Ruke su mi bile čas na njenom struku, čas oko njenog stomačića. Sve kao slučajno, ali uz ogromni užitak s moje strane koji se sve više pojačavao zato što se ona nije protivila tome. U jednom trenutku uhvatio sam je za ramena govoreći joj da ću da je zagnjurim, a u stvari sam je čitavo vreme u tim „pokušajima” gnjurenja nabijao što sam više mogao na svoj kurac.

Odjednom se odmakla i rekla da se vratimo nazad. Po načinu na koji je to rekla, pretpostavljam da je ukapirala šta mi je bilo u glavi. Nakon ovog kupanja još u par navrata dešavale su se slične situacije, ali se uvek završavalo bez konkretnih rezultata, jer nisam dobijao nikakvu povratnu informaciju s njene strane. Bez obzira na svu moju napaljenost, ona mi je ipak sestra i njen pristanak je bio neminovan za bilo šta više. Mada je Ivana bila sve opuštenija i sve otvorenija, tako da je počela da odgovara na moje komplimente i otvoreno mi se zahvaljuje, dok se u početku samo smešila na to.

dobra guza

Nijedan trenutak nisam želeo da ispustim kada smo ostajali sami, stavljajući joj do znanja da je prelepa i da ima savršeno telo i koji joj bikini bolje stoji. Čak je i ona meni počela da uzvraća slicče komplimente. Zajednički odlazak na plažu postao je rutina. Tako smo se bili dogovorili da jednog dana idemo do jedne uvale gde ima prelepa plaža, ali je udaljena dva sata vožnje brodićem.

Kada je trebalo da krenemo tog jutra, ispostavilo se da Marko neće ići jer mu je došao drug iz Švedske, koji je bio samo u prolazu, pa je morao da se vidi sa njim. Nas troje smo se dogovorili da se nađemo u marini. Međutim, moja žena, na moju veliku sreću, je prethodne noći pojela očigledno nešto pokvareno, tako da je pred samo kretanje ipak morala, i pored velike želje, da odustane od plaže zbog tegoba sa stomakom. Ja sam otišao da se vidim sa sestrom Ivanom u marini.

Iznenadila se kada me je videla samog i pitala gde je Jelena. Rekao sam joj šta se dogodilo i da nije mogla da dođe. „Pa šta ćemo sada nas dvoje bato?” Rekao sam joj da ćemo ići negde bliže, samo da se okupamo i da se brzo vraćamo. Pristala je.

Sudbina mi se tog dana nasmešila

Dok smo se vozili prema plaži, sedela je na pramcu i sunčala se. Nisam mogao da izdržim i rekoh joj: „Prava si morska sirena”, na šta se samo jebozovno nasmejala dok ja nisam odvajao pogled od njenog prekrasnog tela. Stigli smo do plaže. Bila je to vrlo mala plažica, na kojoj se mogao smestiti samo jedan par, odnosno oni koji prvi dođu do nje. Prilaz je bio isključivo sa mora. Kada bi drugi videli da na njoj ima nekog, odmah bi se okretali i produžavali dalje, jer su znali da nema mesta i da je plaža namjenjena za dvoje. Voda je bila kristalno bistra i prilično topla. Bilo je savršeno. U svojoj glavi sam već imao plan. Ovoga puta sam rešio da idem do kraja pa neka se ceo svet sruši.

Nakon dužeg kupanja, koristeći svaku priliku da se približim sestri što više, trljajući svoj kurac o njeno dupe, izašli smo na obalu. Kada se Ivana osušila, uzeo sam mleko za sunčanje koje sam poneo sa sobom i ponudio se da je namažem kako bi dobila još bolju boju. Pre nego što je uspela išta da kaže, počeo sam da je polivam mlekom po leđima. Sedeo sam sa strane i kada sam prolio toliko mleka da je počelo da se sliva na sve strane, počeo sam da je lagano mažem vrhovima prstiju.

erotska masaža

Ispod mog kupaćeg se moglo videti kako mi se kurac toliko digao da sam imao osećaj da će iskočiti. Bez pitanja sam seo preko nje, malo ispod njenog dupeta. Nije ništa rekla. Počeo sam da je masiram naginjući se sve više napred, naslanjajući svoje telo na njena leđa. Kurac mi je izvirivao iz kupaćih, ali sam pazio da ništa ne primeti.

Svaki put kada bih se nagnuo napred, blago sam udarao njim preko njenog kupaćeg u njenu guzu. Otkopčala je gornji deo, tako da sam nesmetano uživao u njenim leđima. Lagano sam se rukama spuštao sve niže. Došao sam i do njene guze. Prvi put mi je bilo kao na tacni, bez ikakvih ograničenja i smetnji. Opet sam uzeo bočicu sa mlekom i nalio ga na njene guzove pored kupaćeg. Dok sam je mazao, iskoristio sam priliku da joj zavrnem kupaći i od njega napravim tange. Tada mi je rekla: „Zar ne preteruješ malo?” „Samo se opusti seko”, jedva izgovorih.

Počela je da se uvija ispod mene i ništa nije govorila. Kada bih je pitao da li joj prija samo bi se nasmejala i rekla da je odlično. To me je još više napalilo. Sve vreme moj kurac je bio između njenih nogu. Suzdržavao sam se koliko sam god mogao da joj ga odmah u tom momentu ne zarijem u guzu. Ipak sam želeo da vidim da i ona to odobrava.

Kada sam i treći put počeo da je polivam mlekom, uradio sam to tačno pored njenog čmara, kako bi se mleko slilo do njega i njene pičkice. Uzdrhtala je. „Ti nisi normalan”, rekla je po prvi put. Rekao sam joj da se samo opusti i da uživa. Počeo sam da joj masiram butine. Ruke su mi klizile po njenim butinama kao po najsavršenijoj svili. Prišao sam sasvim blizu njenoj pičkici i počeo lagano i vrhovima prstiju da je dodirujem preko njenog kupaćeg. Nisam bio siguran kako će reagovati, pa sam bio vrlo oprezan. Pojačavao sam svoje dodire. Nije ništa govorila, ali je sva uzdrhtala. Sada sam već bio apsolutno siguran da ću ostvariti svoj san. Lagano sam zavukao svoja dva prsta ispod njenog kupaćeg i preko njene guze spustio se do njene pičkice. Bila je potpuno mokra, ali ne od morske vode već od sokova koje je lučila.

maženje pičkice

Tako vruća, mekana, bila je spremna da me prihvati. Spustio sam svoju glavu i svojim jezikom počeo da ližem najlepšu pičku koju sam do tada video. Stezala je peškir ispod sebe, uzdignula guzu i namestila se još bolje kako bih mogao što dublje svojim jezikom prodreti u nju. Zavlačio sam svoja dva prsta u njenu pičku što sam dublje mogao. Nije bila niti preuska, niti preširoka. Savršena. Bila je obrijana, ali ne u potpunosti. Imala je ostavljenu jednu pravu liniju dlacica duž čitave pičkice, što me je još više palilo.

Ipak nije toliko želela da prestanem

Počela je da stenje i da mi govori da prestanem i da nisam normalan, da mi je ona sestra, ali to njeno negodovanje je više zvučalo kao apel za pomoć nego kao namera da me prekine. Više je nisam ni slušao jer je moj jezik bio toliko duboko u njoj. Grickao sam joj klitoris, a u pojedinim momentima se jedva suzdržavao da ga ne otkinem koliko je bila slatka.

Okrenuo sam je na leđa i počeo da ljubim njenu toliko vlažnu pičkicu. Uhvatila me je za glavu i nabijala mi još više lice u svoju pičkicu. Na kraju me je odgurnula od sebe i bacila me na leđa. Samo nam se na trenutak pogled susreo, prepun strasti i neopisive želje. Spustila se do mojih jaja i počela da ih liže. Radila je to vrlo vešto. Počela je da liže i moj kurac. I dalje sam se suzdržavao da ne svršim po njenom licu. Na kraju ga je stavila usta i počela da ga sisa kao niko do tada. Možda i preterujem, ali je bila neverovatno dobra u tome. Znala je kada bih mogao svršiti i u tim momentima me hvatala visoko za kurac, stežući ga da ne bih svršio. Međutim, ni to nije moglo večno trajati.

pušenje kurca

Kada više nisam mogao da izdržim, uhvatio sam je za glavu i počeo je sve više i brže nabijati na kurac. Svršio sam joj u usta i po licu. Sperma joj je izlazila iz usta, a ona je hvatala svaku kapljicu svojim jezikom. Razmazala je spermu sa lica po svojoj koži i nastavila da me ljubi po preponama i stomaku krećući se naviše ka mojoj glavi.

Ponovo nam se pogledi na trenutak spajaju a potom i naše usne u sočan i strastven poljubac. „Nismo normalni kada smo uradili ovako nešto”, kaže. Ništa nisam mogao da kažem, samo sam joj poljupcem zatvorio usta. Nastavili smo da se ljubimo i mazimo. Nije mi dugo trebalo da se vratim u prvobitno stanje posle takvog ljubljenja.

Dok je ležala pored mene i svojim prstima prelazila preko mog kurca, podigao sam se, raširio joj noge i kleknuo iznad nje. Svoj tvrdi kurac i kontrolisao sam se koliko sam mogao. Kada više nije mogla da izdrži, tako jako i duboko mi je zarila svoje nokte u dupe i gurnula prema sebi, da sam u tom momentu sav ušao u nju. Vrisnula je kao da joj je prvi put.

jebanje na plaži

Ostao sam u tom položaju nekoliko trenutaka, a onda počeo da ga vadim i ponovo nabijam do kraja opirući se o pesak pod nogama. Zagrlila me je i počela da me ljubi sa toliko strasti, čitav jezik je stavila u moja usta i počela da ga uvrće tražeći moj. Znala je da se ljubi isto toliko dobro kao što se i jebala i pušila.

Okrenuo sam je na stomak, a ona je odmah kleknula na kolena oslanjajući se na laktove. Glavićem svog kurca tražio sam ulaz u njenu savršenu pičkicu. Kada sam osetio gde je, prešao sam ponovo par puta vrhom svog kurca po njemu, stavljajući opet samo njegov vrh u njenu pičkicu. Kada više nisam mogao da se suzdržim, nabio sam ga tako jako uhvativši je za ramena, kako bi me osetila što više.

Vrtela je svojom guzom tako vešto i dobro da me je dovodila do same granice svršavanja. Da ipak ne bih prekinuo takvo uživanje, izvadio sam ga i počeo da ga trljam o njenu guzu. Želio sam da je jebem u guzu. Ostatak mleka koji se nalazio u bočici prolio sam po njenoj guzi i razmazao ga, dodirujući svojim prstima njen čmar. Uzeo sam u ruku kurac koji je sada bio tako tvrd i spreman da se zabije u njenu guzu. Prešao sam par puta glavićem preko njenog čmara i u momentu kada sam ga namestio da uđem u nju, izmakla se rekavši da to nikada nije radila.

Nisam mogao verovati u to što priča. Ona, koja je znala tako dobro da se jebe, tako dobro da puši i da se ljubi, nikada nije bila pojebana u guzu. Rekao sam joj da za sve postoji prvi put, da se opusti, da ću staviti samo vrh svog kurca, i kad ona kaže da je dosta, da ću stati. Nisam ni siguran da je pristala, kada sam ja već bio krenuo da ga stavljam u njeno dupe. Bila je neverovatno uska i pored toga što je pokušavala da se opusti koliko je mogla. Lagano sam iz više pokušaja nabio vrh svog kurca u njenu guzu. Stenjala je dok je rukom pokušavala da me uhvati za jaja.

anal na plaži

Rešio sam da joj ga nabijem do kraja. Lagano sam počeo da ga nabijam u najuže dupe koje sam video u životu. Počela je da vrišti od bola koji je nastupio, dok se na njenom licu videlo da je to onaj prijatni bol. Vratio sam ga napolje, a onda ponovo stavio u njen čmar, ali ovoga puta svom snagom zabio u nju. Vrisnuli smo oboje u tom momentu.

Jebao sam je u guzu sve žešće. Rukama sam joj stezao i mesio sise, hvatao je oko ramena i gledao da iskoristim svaki način da budem što dublje u njoj. Ubrzo smo bili i jedno i drugo pri kraju da svršimo. Ubrzao sam, a ona je svojim pokretima još više doprinela da svršim u njenoj guzi. Osetio sam mlaz sperme kako se izliva unutar nje, dok je jedan deo počeo da se sliva napolje, sve do njene potpuno vlažne pičkice.

Pali smo jedno preko drugog, bez imalo snage da nastavimo dalje. Možda je ona i mogla, ali ja sam definitivno bio potpuno mrtav. U nekim drugim situacijama bih najverovatnije posle dvadesetak minuta pauze mogao nastaviti, ali tog dana nije bilo šanse. Sestra me je toliko iscrpela i dovela do vrhunca svršavanja, da nisam ni želeo da pokvarim taj osećaj.

jebanje na jahti

Ležala je ispod mene i pitala me šta sad, misleći na celokupnu situaciju. Samo sam joj rekao da život ide dalje i da ne želim da u tom momentu o tome razmišljam. Biće onako kako bude. Okupali smo se još jednom, ovoga puta bez ikakvih dodirivanja, prilaženja i sl. Imao sam osećaj da joj je bilo neprijatno zbog svega što se dogodilo.

Kada smo krenuli da se vraćamo opet je sedela na pramcu. Prišao sam joj, poljubio je u vrat i pitao je kako joj je bilo. Okrenula se, nasmejala, poljubila svojim jezikom u usta i rekla da joj je bilo savršeno. Na tome se taj dan i završio.

Do kraja letovanja smo uspevali samo da se ljubimo i mazimo kada bi otplivali do onih naših bova. Nakon završenog letovanja ja i moja sestra Ivana najmanje jednom nedeljno, u zavisnosti od toga kada smo slobodni, imamo izuzetan seks. Više nema onog osećaja kajanja kod nje, ako ga je ikada i bilo. I dalje se posećujemo, a na jesen će se ona i Marko venčati. Ko li će prvi poljubiti mladu?

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Teča me je poveo u pečurke
Vikende često provodimo u jednom planinskom selu, tridesetak kilometara od grada. To je kuća mamine i tetine bake i deke. Kuću i sve ostalo domaćinstvo sredio je moj teča. Ustvari oko teče se kod nas u familiji i sve vrti, on je u principu nekako glavni. Verovatno zato što je on inženjer i uspešan privatnik i što ima novca, a ...
Kako se moja majka susrela sa kurvom u sebi
[glasaj za najbolje erotske priče] Priča koju ću ispričati je inspirisana istinitim događajima, ne kompletno ali neki od događaja su istiniti, ostali su inspirisani podstaknutom maštom. Zovem se Igor, imam 24 godine i živim u Novom Sadu. Živim sa majkom i ocem. Otac radi kao trgovački putnik i često je odsutan, a majka brižna žena, domaćica, nakon što je dobila ...
Jebanje pijane sestre
Da budem iskren, sestra mi je mega dobra riba. Mlađa je od mene godinu dana i od puberteta sam stalno drkao na nju. Sanjao sam toliko puta da je jebem, ali ovako u stvarnom životu nisam nikad ozbiljno pomišljao na to. Kad je krenula u srednju, a išla je u istu gimnaziju kao ja, povremeno bih čuo glasine kako se ...
Poveo sam sestru na poslovnu večeru
S obzirom da sam već mesec dana bio bez devojke, na godišnju proslavu moje firme morao sam da odem sâm. To mi nikako nije odgovaralo i nisam znao šta da radim, jer su svi zaposleni uglavnom dolazili sa lepšim polovinama. Zvao sam par prijateljica da krenu sa mnom ali, na moju žalost, sve su bile zauzete. Pored svega, pre nego ...
Skinhed je dobio brata kineza
Zovem se Mare i sada imam 18 godina. Ovo što ću vam ispričati desilo se pre oko godinu dana, a zapravo je promenilo moj život iz korena. Radnja ove priče počinje na Novom Beogradu u bloku 70. Bilo je proleće, ćale je taman došao sa rada iz Beča, još sam imao 17. godina, a mlađi brat je tek napunio 16 ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x