Uživala je dok su je tucali petorica, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Uživala je dok su je tucali petorica, I deo

Pogledala me je uz zagonetan osmeh kada sam joj rekao da nastavi i otpila malo vina.
– Hoću – rekla je – moram samo do toaleta.

Gledao sam je dok je hodala između stolova svojim dugim, elegantnim koracima. Izrez na haljini joj je otkrivao skoro celu desnu nogu, a njene visoke štikle čule su se diskretno ali dovoljno glasno. Duga kovrdžava kosa joj se njihala u ritmu njenih koraka, dok je prolazila praćena muškim pogledima. Jelena se vratila nekoliko minuta kasnije i sela prekrstivši noge.
– Poručila sam nam još jednu bocu vina.
– Dobro – rekao sam i pokazao rukom da nastavi sa pričom.
– Sećaš li se početka oktobra prošle godine? – Klimnuo sam potvrdno glavom. Naravno da sam se sećao. Jelena i ja smo raskinuli pošto je provalila da sam tucao njenu sestru Jasminu, inače fantastičnu ribu, ali o tome nekom drugom prilikom. Jelena i ja smo uspeli da pređemo preko toga tek početkom decembra i obuzeo me je osećaj da u ta dva meseca nije držala noge skupljene ni u snu. Kako se ispostavilo, nisam se nimalo prevario.

flert u kafiću

– Neka dva dana nakon što sam te razotkrila naletela sam na Gojka i nekog njegovog ortaka Baneta. – Nasmešila se kada je izgovorila Gojkovo ime. Znala je da ne podnosim tog majmuna koji se ložio na dizel, one mutante od pasa i slična sranja.

Pretpostavljao sam da ni taj Bane nije bio bolji. Ćutao sam, otpio malo vina i pokazao joj očima da nastavi.
– Od kako sam prvi put na porniću videla kako dva tipa tucaju ribu istovremeno, mislim jedan u mačkicu a drugi u guzu, imala sam želju da to probam.

Bilo je popodne, tmurno vreme ali ne i hladno. Vraćala sam se sa faksa i naletela na njih kod parkića. Gojko me je oduvek šmekao, čak me je i startovao jednom što sam propratila podsmehom i nekim ponižavajućim komentarom. Pomislila sam kako je to sjajna prilika da ti se osvetim, pa sam zastala kada sam ih videla. Bila sam u miniću, crnim samostojećim mrežastim čarapama mi je bio u ružičasto-crnoj varijanti, tako da sam se odlučila da ih ipak startujem.

skidanje u javnosti

Gojko je šetao nekog psa. Ružnog, zlog izgleda i malog. „Zar vas dvojica nemate ništa bolje da šetate?”, upitala sam ih kada su mi prišli. „Možemo da prošetamo tebe malo”, odgovori mi Gojko spremno. Nasmešila sam se i izazivački ih upitala zašto ne pokušaju. „Pazi mala, uz moju šetnju ide i dresura”, reče mi Gojko. I dalje sam se smešila i rekla mu da ukoliko hoće da šetaju sa mnom moraju to da urade obojica i to u isto vreme.

Gojko me je malo merkao, ćutao, pogledavao ka Banetu čije su oči uzbuđeno šarale po meni i na kraju predložio da prošetamo do njegove gajbe na piće. Odšetali smo ispaljujući varijacije na temu šetnje i dresure, sve vreme se smejući. Sačekali smo da Gojko ostavi psa u boksu i ušli unutra.

Zavalila sam se u kožnu ugaonu garnituru i prekrstila noge tako da mi se minić zadigao, na šta Banetu skoro oči nisu ispale. Gojko nam je sipao piće, merkajući me nekako sumnjičavo. „Gde je onaj tvoj što te inače šeta?”, upitao me je najednom. Rekla sam da to ne treba da ga zanima i da je mene mnogo lakše šetati nego dresirati, za šta je on istakao kandidaturu. „A tako…!, rekao je i povukao mi ruku ka svom međunožju. Osetila sam pod dlanom veliku kurčinu, čvrstu kao kamen. „Kako ti se sviđa ova sprava za dresiranje?”, pitao me je i stao pred mene.

mmf trojka, predigra

„Kao što sam rekla. Ili obojica ili ništa”, odgovorila sam mirno i spustila drugu ruku na Banetovu batinu, koji je sedeo pored mene. „Da vidim da li ste toliko žestoki kao što se predstavljate.” Posle tih mojih reči Gojko je seo sa moje leve strane, dok je Bane bio na desnoj. Milovala sam im kurčeve preko trenerki sve napaljenija. „Otkinućemo te od kurčeva Jelena”, rekao je Bane. „Mislim da je vreme da prekinete sa lupetanjem i počnete nešto konkretno”, rekla sam uz uzdah.

U očima sam im videla da se jedva uzdržavaju da se ne bace na mene. Kao da još uvek nisu verovali da sam im se ponudila kao na tacni. Na te moje reči Gojko me uhvati ispod noge i prevrne na bok. Bane je ustao, ekspresno izleteo iz svoje trenerke i ponovo seo. Skinula sam u jednom potezu suknju i gaćice i bacila se na Banetovu kurčinu, naguzivši se prema Gojku. Uhvatila sam Banetovog u korenu i smestila ga gotovo celog u usta. Gotovo istog trenutka sam osetila Gojkove prste i jezik na pičiću.

Sisala sam Banetu kao luda. Uspela sam da ga stavim celog u usta i zastenjala kada je Gojkov jezik pronašao moj anus. Lizao ga je gnječeći mi guzove i to je bilo prvi put da mi neko radi. Bila sam potpuno sluđena time i tada im izdala blanko ček rečima: „Razbijte me… Raskidajte me tim kurčevima… Učiniću sve što želite…” Izgledalo je kao da sam tim rečima pokrenula lavinu. Gojko je doviknuo Banetu da me tuca u usta i nastavio da mi liže čmarić.

Uživala je dok su je tucali petorica, II deo

Bane me je dohvatio za kosu na temenu i povukao mi glavu na dole. Zagcnula sam se i zakašljala kada mi je njegov glavić prošao kroz krajnike ali sam ga i dalje držala rukom u korenu. Međutim Gojko prestane da me obrađuje jezikom i postavi mi obe moje ruke ne leđa. „Sad je jebi. Išamaraj joj krajnike tom kurčinom.” Bane mi je povukao glavu na dole i ja zabijem nos u njegove dlake, sa kompletnom njegovom, prilično velikom kurčinom u ustima.

„Hajde maco. Do jaja”

Gojko me pljesne po guzovima i dok sam krkljala punih usta čula sam ga kako govori. „Najviše volim da dresiram ovakve kuje koje glume fine ribe. I mislio sam da si drolja ali ovo prevazilazi sve moje pretpostavke.” Nakon toga mi je smestio po dva prsta u pičić i u guzu i radio njima. Svo to vreme me je Bane grubo nabijao na svoj kurac. Jedva sam dolazila do daha ali nisu mi dali ni sekunde predaha. Gojko mi je pustio ruke, što sam iskoristila milujući Banetu jaja i trpala ga celog u usta mljaskajući i stenjući. Prestala sam na trenutak i upitala Baneta izazivački, dok mi se pljuvačka slivala niz bradu: „Kako ti se ovo sviđa frajeru? Kladim se da ovakvo pušenje još nisi ni video.”

Gojko me uhvati za kosu i nabije me ponovo na Banetov palamar uz reči: „Zaveži kučko i puši ga. Još ti ništa nisi videla.” Nabio mi je glavu do kraja u Banetovo međunožje koji je stenjao od zadovoljstva. Gojko me je i dalje obrađivao prstima i ja nastavim da sisam Banetu žastoko i zvučno, trpajući ga celog u usta.

anal fingering

Već sam nekako klečala na podu, sa Gojkova četiri prsta u pičiću i guzi, kada se Bane izvio i počeo da mi draška klitoris. Moje stenjanja se pojača i već tada sam bila blizu svršavanja. Gojko je to primetio i izvadio prste. „Ne daj joj da svrši”, rekao je pljeskajući me snažno po desnoj guznoj polutki. Uhvatio me je rukom za vrat, dok mi Bantov kurac bio u ustima i gurnuo mi glavu do Banetovih jaja držeći je tako. Podigao me je i pljusnuo po obrazu dok sam dolazila do daha.

Povukao me je na pod i kleknula sam dole rastvorivši košulju rukama, ne mareći za dugmad koja su se tom prilikom pokidala. Stenjala sam kao divljakuša spremna na sve u tom trenutku. „Hajde maco. Do jaja…”, govorio je Bane držeći me za kosu smeštajući ponovo svoj kurac u moja usta. Progutala sam ga, ali me nije puštao. Mogla sam da osetim vrh njegovog glavića u grlu i pustio me je tek kada sam se zagrcnula. Odvojio mi je glavu od svojih jaja i pljuvačka mi se slije niz bradu po sisama. Gojko me uhvatio za kosu i okrenuo ka sebi, ne dajući mi da dođem do daha. „Tucaj me…”, uspela sam nekako da izgovorim i ponudila mu širom otvorena usta. Zabio ga je svom silinom i nastavio da me jebe u usta žestoko i bezobzirno. Bane mi je skinuo grudnjak i okrenuo me ka sebi.

Gušila sam se tim kurčevima i uživala dok me je Gojko pljeskao po sisama i gnječio ih. Trebalo mi je jedno takvo žestoko i beskompromisno tucanje i bila sam srećna što sam ga pronašla. Najviše od svega mi se sviđala činjenica da time tebe povređujem i da sprovodim svoju osvetu na najbolji način. Jebali su me u usta neko vreme, ne znam koliko. Bila sam mokra od pljuvačke, potpuno prepuštena njihovoj volji, do te mere da sam držala ruke na leđima i dozvoljavala im da rade šta žele.

spit roast

Nazivali su me kujom, kučkom, droljom, kurvetinom, ali nije mi smetalo. Tada sam to htela da budem i uživala sam u tome. Kada su napokon prestali da mi pune usta kurčevima, udaraju glavićima po usnama i obrazima, Bane se vratio na svoje mesto i seo, a Gojko me je naguzio na garnituri.

„Jesi li se već jebala u dupe?”, upitao me je. „Ne, ti si”, odgovorila sam i već sledećeg trenutka imala Banetovu kurčinu u ustima. Gojko mi je razmaknuo guzove, pljunuo mi na anus i namestio svoj glavić na ulaz. Gurnuo ga je polako i počeo da me tuca. Skinula sam se sa Banetovog i zavrištala.

Bane me je još uvek držao za sada već raspuštenu kosu i rekao: „Liži mi jaja”. Drkala sam mu i počela da mu ližem jaja, uz vrištanje i urlanje dok me je Gojko razbijao od nazad. Jaukala sam, prizivala boga, urlala sa Banetovim jajima na usnama, sve dok mi ponovo nije smestio kurac u usta.

Kada sam uspevala da dođem do daha bodrila sam Gojka rečima: „Kako je dobro. Oh bože kako je lepo, Samo tako, tucaj me…” Odmah sam zatim trpala Banetov u usta držeći ga ponovo u korenu. Pljeskali su me po guzovima, sisama i obrazima ispočetka ovlaš i lagano, da bi pojačavali kako je jebanje uzmalo maha.

Napokon dva kurca odjednom

U jednom trenutku sam se okrenula ka Gojku i rekla: „Daj mi ga u usta”. Bio je za trenutak iznenađen ali me je brzo okrenuo ka sebi, uhvatio me obema rukama za kosu i smestio mi ga celog u usta. „Kakva perverzna kurvetina…”, izgovorio je kroz uzdahe. Bane je ustao i ponovo su počeli da me tucaju u usta. Ovaj put oštrije i bezobzirnije nego pre toga.

deepthroat

Bane me je držao obema rukama za kosu i nabijao se u mene kao sumanut, dok je Gojko kleknuo iza mojih leđa i pljeskao me po guzovima i sisama. Bane me je pustio i ponovo seo na garnituru. „Nasadi se na kurac”, rekao mi je dok me je Gojko bodrio pljeskajući me po guzi.

Zajašila sam ga i primetila kako mi Gojko prilazi od nazad. Najzad – pomoslila sam – napokon dva kurca odjednom. Gojku je trebalo nekoliko sekundi da ga smesti i kada je napokon uspeo samo sam uzviknula: „O da… O daaaa…”

Bili su dobro usklađeni, njih dvojica. Očigledno je bilo da im nisam bila prva u toj pozi. Gojko mi je jednom rukom pokupio kosu u rep i povukao mi glavu ka sebi, dok je drugu ruku držao na mom vratu ispod brade. Vrištala sam, urlala, vikala nebuloze tražeći da me jebu jače i brže i svršavala u serijama. Počeli su ponovo da me pljeskaju po sisama i obrazima što me je dodatno palilo. Negde pred kraj počeli su da se nabijaju u mene kratkim trzajima i do jaja. Mislila sam tada da ću potpuno izgubiti razum. Vrištala sam iz sveg grla i tresla se celim telom u orgazmima koje još nisam osetila.

dupla penetracija

Gojko je izašao iz mene, a Bane me je grubo ogurnuo tako da sam pala leđima na garnituru pod nama. Bane mi je raširio noge držeći ih za gležnjeve i sjurio mi ga u pičić do jaja. Gojko me je opkoračio i smestio svoja jaja na moje usne. Počela sam stenjući da ih ližem. Nije bilo ni sekunde pauze.

Bane me je razbijao i ja počnem ponovo da svršavam. Gojko raširi svoje guzove i ja mu zabijem jezik u dlakavi čmar, drkajući mu kurčinu rukom svom silinom. Svršila sam sa jezikom duboko u njegovom dupetu, ali Bane je bio neumoran. Gojko se skinuo sa mene, uhvatio me ponovo za kosu i smestio mi kurac u usta. „Sisaj ga kujo… Ohhh kako se dobro jebeš…”, govorio je stenjući.

Nedugo zatim Bane je legao na moje mesto. Ustala sam i naguzila se u stojećem stavu uzimajući njegov kurac u usta. Gojko mi ga je sjurio u pičić od nazad i nastavio tamo gde je Bane stao. Znala sam da se bliže kraju, ali je potrajalo u toj pozi duže nego što sam očekivala.

Uživala je dok su je tucali petorica, II deo

Napokon, Gojko izađe iz mene i okrene me ka sebi. Kleknula sam i on mi svrši po licu, zalivajući ga obilno i dugo. Kupio je svojim glavićem spermu sa mog lica i gurao mi ga u usta. Polizala sam sve što mi je dao i progutala.

Bane me je ščepao za kosu i bacio na garnituru. Ležala sam na boku i on mi zadigne desnu nogu, smeštajući mi kurac u guzu. Gojko je seo kraj moje glave a ja mu prihvatim još uvek tvrdu batinu i počnem da iz nje sisam poslednje kapi. Bane me je tucao poslednjim atomima snage dok sam ja milovala Gojkovu kurčinu u kojoj više nije bilo ni kapi sperme i ponovo svršavala.

Nekoliko minuta kasnije ponovo sam klečala na podu dok mi je Bane zalivao lice spermom. Svršio je uz životinjski urlik i kada je istresao iz sebe i poslednju kap sručio se na fotelju. Sela sam nazad na garnituru i kupila prstima njihovo seme sa svog lica i lizala je. Još uvek sam na sebi imala čizme i potpuno srozane čarape. Bila sam umrljana spermom, svojim sokovima i pljuvačkom i nisam mnogo razmišljala.

svršavanje po licu

Htela sam još da me tucaju i nije me zanimalo kako. Nekoliko minuta kasnije ponovo sam im sisala kurčeve. Priredili su mi još jedno sjajno tucanje i ponovo su me jebali u sendviču. Bilo je čak bolje nego prvi put.

– Jebote, šta se tebi desilo? – upitao sam je pokušavajući da se povratim od njene priče: – Kada su te obuzela ta perverzna sranja?
– Pa ne znam tačno. Mislim da je onaj događaj u podrumu u velikoj meri uticao, ali i sam znaš da sam i ranije bila sklona eksperimentisanju.
– Znam. Ali je postojala barem neka granica. Sada dok te slušam čini mi se da granice ne postoje.
– Pa postoje. Ipak postoje. Imam još priča. Da nastavim? – Nasmešio sam se podrugljivo:
– Pa ne misliš valjda sad da staneš?

Nastavak: On joj je razbijao guzu i više puta joj pljunuo u usta

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x