VIDEO: Da li biste želeli da imate duboko grlo?

Oralni seks je po svojoj prirodi perverzija, odnosno, u evolutivnom smilu, ne služi za produženje vrste, pa ga tako, kao i analni seks, smatramo čistim zadovoljstvom. Kad je već tako, zašto ga ne bismo dodatno oplemenili nekim poduhvatima, kao što je na primer duboko grlo? Želeli biste da ga primite dublje, mnogo dublje, a kladimo se da i on želi to isto.

Ako ste spremni ovakav užitak da ponudite partneru, mi vas apsolutno ohrabrujemo jer to je još jedan lep gest pokazivanja ljubavi, privrženosti i odanosti partneru, ali je takođe igra poverenja. Svakako, to je još jedan trenutak u kome ćete pokazati svoje samopouzdanje koje je toliko seksi da, čak i ako se desi nešto nepredviđeno – biće zanemareno. Pre svega, tj. pre nego što uzmete stvar u svoje ruke, da se tako kreativno izrazimo, pročitajte par ovde par saveta o umeću pušenja kurca: Koje su najčešće greške pri pušenju kurca?

Međutim, svi znamo da ovde postoji nešto što „devojci sreću kvari”, a to je čuveni gag reflex. Zove se tako jer je to bukvalno prirodni nagon za povraćanjem i sasvim normalna reakcija kada vam je nešto duboko u grlu. Znate ono kad odete kod zubara, i čim vam stavi nešto u usta, vi zamalo povratite? Nekome je ovaj refleks izraženiji, neko je manje osetljiv, ali dobra vest je da postoje trikovi za njegovo prevazilaženje.

Dakle, ako biste da naučite deepthroat tehniku i budete ravni Adrijani Čečik, vežbajte na sledeći način. Zubari i naučnici savetuju da je najbolje da prstom pritisnete jezik negde na sredini i da ga postepeno pomerate sve dublje. Ovde je najvažnije da zastanete posle svakog pomeraja i smireno dišete na nos. Radite to dokle vam prija, pa onda probajte ponovo sa više prstiju, ili čak sa krastavcem ili dildom. Polako ćete se navići da primite neku veliku stvar u grlo, vežbajući smirenost jer ona je vaš saveznik u borbi protiv poriva da nešto izbacite iz usta. I uvek gledajte da vaša usta i grlo budu u pravoj liniji tokom pušenja jer su onda manje šanse da vam se ta vaša osetljiva tačka refleksa iziritira.

Drugi jako delotvorni trik je rezultat mnogih istraživanja koji danas isti ti zubari koriste kada imaju pacijente sa problematičnim refleksom povraćanja. Savijte palac leve ruke prema dlanu i formirajte pesnicu oko njega. Kažu da to pomaže svaki put, i uz disanje na nos, sigurno ćete biti u stanju da uvučete u sebe bar još malo te njegove alatke. Posebno ako on u ekstazi zabaci glavu unazad ili zatvori oči, tada slobodno možete stiskati pesnicu 😉 I nek to uvek bude leva ruka, sa desnom ovo ne radi.

I konačno, ako i dalje ne možete da savladate svoj gag reflex, nije kraj sveta! Toliko drugih stvari možete raditi tokom oralnog seksa. Upotrebite jezik, gledajte ga u oči, upotrebite ruku, upotrebite obe ruke – tako će on imati osećaj da je vaše grlo dublje. Da ne govorimo o tome da ne treba da zapostavite njegove testise, a kamoli glavić. Zapravo, glavić je najosetljiviji deo penisa, tako da uopšte nije obavezno da se fokusirate na duboko grlo, već sve možete raditi – plitko.

Da ne bismo mi dalje palamudili, rekli smo vam sve što imamo. A vi pogledajte kako to radi majstorica:

Želite li odgovore na najveća životna pitanja?
LJUBAV ZDRAVLJE SEX NOVAC

Profesionalni astrolozi stručnim odgovorima daju savete za bolji sex i uspeh kod suprotnog pola! U SMS poruci pošalji ERO (razmak) datum, vreme i mesto rođenja i svoj pitanje na broj 1298
Cena poruke je: MTS 183.6 din, Telenor 183.6 din, Vip 183.48 (Porezi su uključeni u cenu) Slanjem poruke na 1298, korisnik jednom nedeljno dobija astrološku prognozu. Cena prognoze je 120 din za sve tri mreže. Odjava: stop na broj 1298. Cena odjave: Telenor 3.6, Vip 3.48, MTS 15.6 dinara, sa uračunatim porezom.

Leave a Reply

Započni diskusiju

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Obavesti me o
Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće
error: disabled