Jaz 2005 – gay redaljka, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je moja druga priča, da li je istinita, da li nije, nek drugi procene. Ukratko o meni: u vreme ove priče imao sam 21 godinu i malo više od godinu dana od svog prvog iskustva sa muškarcem. U međuvremenu viđao sam se sa 4 tipa i iz priče jednog od njih saznao sam za gay nudističku plažu na Jazu, pored Budve. Bisex sam, ali za tih godinu dana i sa ta 4 tipa sa kojima sam bio, stekao sam dosta iskustva. Zbog malog mesta u kome živim i diskrecije koja mi je bitna, nisam jurio za tipovima iz svog mesta. Niko od mog okruženja nije mogao da pretpostavi da sam bisex i u četiri zida prava kučka koja je spremna da ispuni sve želje muškarcima.

Te godine sam na letovanje u Čanj otišao sa dve setre od tetke koje su mlađe od mene i sa zadatkom da pazim na njih za vreme letovanja, da ne budu sa nekim muškarcima, bar tako su mi u familiji rekli. A nisu znali za moju tajnu. Naravno i setrama je bilo bolje bez mene na plaži, a i meni bez njih.

Pod izgovorom da su mi drugari u Budvi, već drugog dana sam otišao na nudističku plažu na Jazu, a za one koji su bili, znaju da je u drugom delu iza stena gay nudistička plaža. Do plaže se dolazi preko nekih većih stena, malo planinarenja nikom neće škoditi.

Iza tih stena, a između stena se nalaze manje plaže, i dok sam prolazio preko stena i tih plažica video sam gole muškarce kako leže na peškirima, negde po jednog samog, negde dvoje u paru i njihovi pogledi koji su pratili svakoga koje pošao na gay plažu. Odlučio sam da odem do kraja, do zadnje stene do koje se moglo doći i da tu stavim svoji peškir.

Tako sam i uradio: došao sam do jedne manje plaže, taman da stane 4-5 peškira, kolika je bila, i tu raširio svoj peškir i svukao sve sa sebe. Odmah sam otišao u vodu da se rashladim jer bila je baš vrućina. Dok sam se kupao razmišljao sam – šta sada! Da li će mi neko prići, ko će to biti…? Ma svašta… A puno sam i maštao o toj plaži.

Izlazim iz vode posle desetak minuta i vidim tipa da stoji blizu mog peškira i jednom rukom mazi kitu.

Pomislih – super, imao sam sreće! Tip od nekih 40 godina, krupan, Crnogorac po naglasku. Prišao mi je tražeći upaljač i započeo priču. Ja sam po prirodi stidljiv i prepustio sam njemu inicijativu. Nije puno pričao, ubrzo me je pitao da mu izdrkam ili popušim kitu.

Malo sam se nećkao, čisto da ne pomisli da sam samo zbog toga ovde. I vrlo brzo se kita našla u mojim ustima. On se izvalio na pesku i uživao, i za par minuta je svršio, zahvalio se i otišao. Isto i ja se izvalih na peškiru i pomislih kako sam imao sreće da odmah naletim na nekoga.

Nije dugo prošlo, začuo sam korake u pesku kako mi se približavaju. Pravio sam se da ne čujem i sunčao sam se. Ubrzo začuh muški glas kako mi se javlja, otvorih oči, kada ono dva tipa, jedan od oko 30-33 godine a drugi oko 40 godina. Ljubazno sam se i ja njima javio i oni sedoše na pesak pored mene. Odmah su prešli na stvar i rekoše mi kako im se tip kome sam popušio pohvalio da dobro pušim i da bi i oni, ako može, i njima da popušim. Pristao sam, ubrzo sam obojici popušio, brzo su svršili.

Ponudili su mi da se za sat vremena nađemo na parkingu i odemo kod njih u apartman, ako sam za neki sex. I to smo se brzo dogovorili.

Sat je prošao i ja sam ih čekao na parkingu. Umesto njih dvoje dolaze sva trojica što sam im pušio, shvatio sam da su svo troje zajedno. Pitali su me je li problem da svi pođemo u apartman. Svaki od njih je jači i krupniji od mene, tako da ni od jednog samog ne bih mogao da se odbranim ako bih bio neki problem, tako da dal’ je 2 ili 3, manje-više sve je jedno.

Stigli smo u neki stan u Budvi, redom smo išli na tuširanje od soli. Ja sam se poslednji tuširao, bio sam najmlađi, nije to nikakvo pravilo, ali tako je ispalo. Kako je ko izlazio iz kupatila ostajao je go, tako sam i ja zadnji zavšio sa tuširanjem i naravno go izašao iz kupatila. Dok smo čekali da se svi istuširaju, pričali smo, šalili se i baš sam se bio opustio, naravno svestan sam bio da ću jedini ja biti jeban u stanu. Tako da, čim sam izašao iz kupatila, pogledao sam na sat, čini mi se da je bilo oko pola 2, stao sam na sred sobe i rekao: „Imate vremena do 3, u 3 moram da krenem”. Nisu gubili vreme, odmah su sva trojica ustala, prišla mi, okružila me, gurnuli me da kleknem i da im pušim.

Dok sam im pušio redom u krug, jednom bih pušio, a druga dvojica bi me šamarali kitama. Podigli su me i poveli u spavaću sobu gde je bio francuski ležaj. Na natkasni pored stojala je krema i gomila kondoma. Odmah su mi dodali kremu i rekli da namažem guzu, što sam i uradio.

Dok sam spremao guzu pitali su me kojim redom želim da me tucaju, koga želim prvog, u kojim pozama volim da primam. Ja sam onako otprilike po veličini kita, mada su im bile svima između 17 i 18 cm, redom odabrao od najmanje ka najvećoj.

Tako je i bilo, redom su jedan po jedan prilazili, malo bih im pušio, a zatim bi stavljali kondome i tucali bi me. Sve je to trajalo oko pola sata, dok su se sva trojica izređala. Uživao sam, mada su me dobro bili pojebali, naročito treći, jer trebalo mu je malo duže da svrši. I onako mangupski sam im se obratio kada su sva trojica svršila, rečima: „Ja sam mislio da ću biti jeban do 3, a sad je tek prošlo 2 sata!”

Nasmejali su se i rekli: „Ovo smo te tucali onako kako si ti želeo, a sada ćemo te tucati onako kako mi hoćemo” i uozbiljili su se. Onda je jedan dobacio: „Zažalićeš što si rekao da do 3 sata imaš vremena!” Nije mi bilo svejedno, nisam znao šta me čeka.

Odveli su me u kuhinju i rekli da idem ispod stola, a oni su posedali za sto i zapalili cigare. Kazali su mi da imam jedna usta i dve ruke, a kite su tri. Sve mi je bilo jasno: nisu želeli da nijedna kita bude zapostavljena.

Oni su pušili cigare, pričali kako će me tucati, razvaliti, kako će mi dve kite staviti u guzu i treću u usta! Uplašio sam se, jer već sam bio dobro izjeban, guza mi je bridela, ko zna šta me još čeka od ove trojice!

U krug ispod stola sam im pušio i drkao dok nisu ispalili cigare i ponovo bili u erekciji. Ustali su i ponovo me odveli u spavaću sobu. Stavili su me da legnem na leđa a da mi glava visi pored kreveta. Jasno mi je bilo šta hoće, hoće da me tucaju u usta, da mi celu kitu nabiju do kraja.

Dok bi me jedan tucao jako i do balčaka, druga dvojica su mi držali ruke da ne mogu da se opirem ili pomeram. Tako su u krug nekoliko puta, bio sam sav balav od pljuvačke koja mi se slivala niz lice, oči, kosu… Nabijali su mi kitu do kraja, jaja su mi lupala po nosu, znali su i da po nekoliko sekundi zadrže se tako, dok ne počnem da se gušim, pa tek onda vadili.

Tako brzo su to radili i menjali se da nisam stigao da im kažem da prekinu koliko sam hvatao vazduh dak su se menjali, da bih mogao sledećeg da izdržim da me tuca u usta.

Sledeće čega se sećam je da klečim nagnut preko kreveta i, kako me jedan od njih divljački tuca dok druga dvojica navijaju, a meni jastuk preko glave prebačen da se ne čuje kako stenjem. I tu su se redom menjali, ali nisam znao kada me koji tuca, jer mi je glava bila pokrivena jastukom.

Sećam se da je jedan od njih vikao da mi nabiju dve kite u guzu, dok drugi nije hteo, sažalio se valjda malo. Sledeće je da me podižu sa poda i bacaju na krevet, na stomaku ležim, a oni opet se menjaju na mojoj guzi, opet jastukom sam prekriven da se ne čuje kako stenjem i kukam, i onda su redom svršili u moju guzu, divljački me tucajući.

Guzu nisam osećao, samo sam želeo da što pre završe… Znam kada sam ustao, posle nekih 15 minuta od kada su završili, i da su mi noge klecale. Čuo sam kako se smeju u kuhinji. Otišao sam u kuhinju pridržavajući se za regale i zidove da ne padnem. Kad su me videli smejali su se, pitali me jel’ mi je dosta, jel’ hoću još. Ništa nisam odgovorio, onda je jedan pokazao na sat – bilo je 5 minuta do 3 sata i rekao je „Još nije gotovo!”

Ustali su sa stola i poveli me u kupatilo. Postavili su me u klečećem položaju naguženog, poređali se jedan pored drugog i piškili po meni.

Nisu po licu, ali po leđima i guzi. Kad su završili rekli su da se istuširam.

Ne pamtim da mi je tuširanje više prijalo nego tada. Obukao sam se, krenuo da idem, dvoje od njih troje su rekli da će me odvesti kolima do Čanja. U kolima je usledio šok! Pokazali su mi na telefonu nekoliko klipova od minut do dva gde se vidi šta mi sve rade, ne vide se njihova lica već samo moje lice i kako me tucaju! Uzeli su moj broj mobilnog telefona i rekli mi da se odmorim 2-3 dana i da ćemo se čuti!

Nastavak: Jaz 2005 – jebač Italijan, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x